10. Ispovest jedne drolje – Letovanje sa mamom

186
Share
Copy the link

Sedela sam na kafici sa mamom i dogovarale smo se oko našeg zajedničkog letovanja. Nikako nismo mogle da se dogovorimo gde ćemo pre svega ići. Ja sam htela da posetimo Ibicu, dok je moja mama insistirala da odemo u Grčku. Već sam polako postajala nervozna i predosećala da će ovo letovanje sa mamom biti čisti promašaj.
– Ali mama, sada je Ibica u trendu i kažu da je tamo lud provod… – insistirala sam.
– Anja… Nisam ja toliko glupava… Znam ja za Ibicu i to dobro, ali dete moje tamo ide mladi svet. Šta ću ja ovako matora tamo, a pored toga od galame i provoda neću moći da se odmorim. Ipak mislim da je Grčka pravi izbor. Ima dovoljno provoda za tebe, a mira za mene da se odmorim.
– Ma daj… nisi ni ti za bacanje. Pa pogledaj se kako izgledaš. Mnoge moje drugarice ti zavide na izgledu. Provodićemo se zajedno.
– Ne znam…
– Kako ne znaš… Sada si razvedena i možeš malo da se pustiš u promet…
– Anja! Pa ti nisi normalna… Kako to razgovaraš sa mnom?
– Što kako razgovaram. U najboljim si godinama, zgodna, pametna… Šta ti fali?
– Anja… – sada me je prekorila sa malo manje emocija.
– To što si se razvela od tate ne znači da treba da prestaneš da živiš… Uživaj u životu mama dok još možeš.
Na kraju naš razgovor se je završio kompromisom. Dogovorile smo se da idemo na odmor u Italiju. Mama je rekla da će ona preuzeti sve na sebe oko organizacije, a moje je samo da se spremim.

Evo nas na Siciliji. Tačnije Đardini Naksos se zove mesto gde smo se smestili u jedan prelep hotel. Keva je stvarno imala ukusa. Mesto i hotel su bili mix onoga što je nama trebalo. Već na prvi pogled sam videla da je to mesto gde ima dovljno mesta za provod i zabavu, kao i mirnih delova gde će moja mama moći da kulira, a da mi ne kenja kako se nije odmorila.
Prvih par dana smo prvodile na plaži sunčajući se i kupajući. Pošto smo obe bile ranoranioci, već sa prvim suncem smo bile na plaži. Opružile bi se na peškire nakon jutarnjeg kupanja i prepustile uživanju u prijatnom suncu. Pošto smo se obe sunčale toples na jednoj od plaža, a i zbog našeg, da ne budem skromna, prelepog izgleda, često su nas startovali muškarci. Bilo je tu svega i svačega. Od zadrtih matoraca, za koje je moja mama govorila da su možda dobra prilika jer se vidi da su bogati, do mladih latino lavera, izvajanog tela i prelepog osmeha na koje sam ja balavila. A boga mi i mama.
Uveče bi nakon tuširanja odlazile u šetnju ulicama prepunih turista. Nakon šopinga gde smo uglavnom kupovale gluposti, poput suvenira i raznih đakonija tipa marama, ogrlica i slično, odlazile bi ili u neki kafić na piće ili u neki od prelepih restorana na večeru.
To veče smo sele u jedan riblji restoran da večeramo. Uživale smo u jelu i prelepom italijanskom vinu i opušteno čavrljale i razgovarale. Nisam ni slutila da toliko tema za razgovor imam sa mojom mamom. Kao da smo obe pokušavale da nadoknadimo sve one godine koje zbog obaveza i užurbanog života nismo stigle da se družimo. Tada za naš sto konobar donese flašu vina. Nas dve ga začuđeno pogledasmo, a on se ljubazno nasmeši i pokaza nam za susedni sto. Okrenule smo se kao po komandi i videli muškarca koji nam mahnu rukom. Bio je otprilike godina između mame i mene. Delovao je šarmantno, crne kratke kose i sa prelepim osmehom. Nas dve smo ljubazno odbile vino i zahvalile se, ne zbog nečeg drugog, već zato što smo popile već jednu flašu i ova druga bi nas dotukla. Nakon večere smo se uputile ka hotelu.
– Mama, sladak je… – komentarisala sam gospodina koji nam je ponudio vino.
– U redu, slažem se da je zgodan… ali ko zna ko je i kakve su mu namere…
– Ma daj opusti se… pa na odmoru smo…
– Da, ali to ne znači sada da se ponašamo ne znam kako…
– Slušaj, ako nećeš ti, ja ću ga prvom prilikom smuvati…
– Anja! Počinješ da zvučiš kao neka drolja…
– Pa zar nismo sve mi žene po malo drolje…
Mama se čudno nasmeši i nas dve uđosmo u hotel.
Sutradan na plaži ja sam već bila zaboravila na događaj od juče. Bila sam u vodi i plivala paralelno sa plažom na nekih 50-metara od obale. Mama je ležala u ležaljici i sunčala se povremeno pijuckajući frape. Tada sam slučajno primetila kako joj neko prilazi. Bio je to onaj gospodin od juče. Stajao je nagnut iznad mame i nešto joj govorio. Ova je izdigla svoj gornji deo tela i nešto mu govorila zaklanjajući oči rukom od sunca. Primetila sam da su se nešto dugo zadržali u razgovoru, jer da ga je mama odbila, on bi se već do sada udaljio. Sačekala sam da se razdvoje pa sam polako izašla iz vode.
– Ko je to bio? – upitala sam mamu brišući svoje telo peškirom.
– Niko…
– Kako niko…
– Dobro… Bio je to onaj gospodin od juče.
– Šta je hteo?
– Pozvao nas je večeras na večeru…
– I ti si naravno odbila… – rekla sam zlobno.
– Ne… Poslušala sam te mada ne znam ni sama zašto. Možda si u pravu kada kažeš da je vreme da nastavim sa svojim životom.
– Toooo… mama – rekla sam i skočila na nju da je zagrlim.
– Beži… hladna si…
Veče u restoranu. Renato, kako nam se predstavio bio je agent za nekretnine u Rimu i ovde je došao u potrazi za provodom i odmorom. Veče je proteklo uz odlično jelo i piće i veoma prijatan razgovor. Naravno, primetila sam kako Renato trza na moju kevu, dok ova iskusno i jedva primetno koketira sa njim.
Nakon te večeri, Renato je nekako ostao da se druži sa nama. Čak smo bili smešteni u istom hotelu. Naravno, veći deo vremena je provodio sa mamom. Pošto sam se osećala zapostavljenom, rešila sam da i ja nađem nekoga za zabavu. Ipak nisam želela da mi ovaj odmor propadne samo u sunčanju i kupanju. Htela sam provod, a pre svega sex… Neobavezan, razbludni letnji sex, bez obaveza…
Jutro. Izašla sam iz kupatila dok je moja mama još uvek ležala u krevetu.
– Šta je bilo spavalice… – rekla sam joj – hajde ustaj ako misliš da idemo na plažu…
– Znaš šta milice moja… Nešto se ne osećam dobro… Nećeš se ljutiti ako ostanem u sobi…
– Što? Da li ti je dobro? Hoćeš da zovem lekara?
– Ne, ne… Samo sam nešto umorna i neispavana. Izgleda da mi ono vino od sinoć nije leglo. Mislim da mi sunce danas neće prijati. Verovatno ću popodne već biti bolje, pa ti se možda pridružim posle ručka.
– OK… – rekla sam i počela da pakujem torbu za plažu. – Ako ti nešto treba, znaš gde ću biti.
– Ćao… Lepo se provedi…
Otišla sam na plažu bez mame i namera mi je bila da danas nešto upecam. Skinula sam majicu i ostala u toplesu. Donji deo bikinija sam namerno zavrnula da pokriva što manje, a pozadi ga uvukla u guzu poput tangi. Okrenula sam se na stomak i pokazala svoj najbolji adut. Moju guzu. Znala sam da će na moje savršene polulopte guzice mnogi momci balaviti i ostalo je samo da čekam da mi neko priđe.
Razočarenje. Puno muškaraca mi je prilazilo, ali sve promašaj za promašajem. Ili su bili bez veze, odnosno, nisu mi se dopadali, a par njih koji su mi se jako dopali, nismo mogli da se sporazumemo. Nakon neuspelih pokušaja da pronađemo zajednički jezik, razočarano bi odustajali od dalje priče. Već sam pomislila kako na ovom letovanju neću naći ništa muško da me dobro otrese u krevetu.
Odjednom, niotkuda nebo prekriše tamni oblaci. Počeo je i vetar da duva i da nosi suncobrane po plaži. Koža mi se naježila, jer je odjednom postalo znatno hladnije. Pošto se očigledno spremalo neko nevreme, počela sam polako da pakujem stvari u torbu. Dok su mnogi ljudi polako bežali sa plaže, krenule su prve kapi kiše. Zgrabila sam torbu i potrčala ka hotelu. Sreća da je hotel bio na samo dvadesetak metara od plaže, jer čim sam ušla u hol, sa neba se sruči prava provala oblaka. Padalo je kao iz kabla. Sela sam u foaje i naručila kafu. Nadala sam se da će kiša brzo prestati i da ću ponovo moći na plažu. Tako je i bilo. Kiša je brzo prestala kao što je i počela. Nisam stigla čak ni kafu da popijem do kraja, međutim kada sam izašla napolje, razočarenje. Iako je kiša padala kratko vreme, pala je tolika količna vode da je pesak bio mokar i hladan. Odustala sam od plaže i razočarano krenula ka sobi. Istuširaću se i nagovoriti kevu ako joj je bolje da odemo u šetnju i šoping. Upala sam u sobu i zamalo me nije strefio šlog.
Na krevetu sedi Renato raširenih nogu i go kao od majke rođen, a moja keva mu puši ogromnu kurčinu. Sledeća stvar koja me je iznenadila je ta što se moja keva samo na trenutak okrenula ka vratima da vidi ko je ušao, ne ispuštajući Renatovu karu iz usta i kada je videla da sam ja nastavila da mu ga dudla kao da se ništa nije desilo.
Moram da priznam da sam bila malo zatečena. Iako sam moju majku mnogo puta videla golu, malo mi je cela ova situacija bila nekako čudna. Plus, iako je moja keva u razgovorima sa mnom doticala mnoge delikatne stvari u vezi sexa, nikada je nisam videla da vodi ljubav ni sa mojim ocem, a kamo li sa nekim strancem, pa da mu još puši kurac. Znate, šta god mi govorili, ipak je malo čudno videti svoju kevu u takvoj situaciji.
Pošto su oni radili svoje, nervozno sam bacila svoje stvari na moj krevet i pošla u kupatilo da se istuširam. Prošla sam tik kraj njih, a oni su se ponašali kao da su sami u sobi. Ušla sam pod tuš i nisam mogla da dođem sebi. Sapunjala sam svoje telo i mislila na sliku koju sam malo pre zatekla u sobi. Ta misao, topla voda i sapunjanje mog tela me uzbudi. Bradavice na sisama se propeše i ja sam ih nežno trljala sa sunđerom što me još više uspali.
„Pobogu Anja šta to radiš…“ pomislila sam. Pa ti se pališ gledajući kako tvoja majka puši kurac. Onda mi kroz glavu prođe misao šta kada izađem iz kupatila. Kako da se ponašam. Ma verovatno su shvatili da sam ja došla i prestali pomislila sam dok sam brisala svoje telo peškirom. Ogrnula sam se peškirom oko sisa i izašla iz kupatila.
Na moje iznenađenje, jeste moja majka prestala da mu puši kurac, ali mu je sada sedela u krilo i bludno se nabijala na kurčinu do jaja. Zabačene kose unazad, držala je sama sebe za sise dok joj je Renato rukama na kukovima davao ritam. Dahtali su kao u transu.
Zalupila sam vrata i njih dvoje na trenutak zastadoše. Majka me pogleda dok je i dalje sedela njemu u krilu. Renato je dahtao uznemireno dok mu je kurac pulsirao u utrobi moje mame.
– Mala… – reče moja majka promuklo i iznenadi me – mogla bi da nam se pridružiš…
– Da… mogla bi… – reč Renato.
Stajala sam tako nekoliko sekundi kao ukočena. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali da će mi to moja mama predložiti ni u najluđim snovima nisam mogla pomisliti. Onda sam se odlučila.
– Što da ne… – rekla sam i zbacila peškir sa sebe.
To kao da je bio znak da njih dvoje nastave gde su stali. Odmah sam se uklopila u celu priču. Spustila sam glavu mami između nogu i počela da joj ližem picu. Pri tom, vrhom jezika sam lizala i Renatov sluzavi kurac koji je ulazio i izlazio iz njene vlažne pičkice.
– Aaahhh… to ćeri…. znala sam da ćeš se snaći… – dahtala je moja mama.
Mamina pičkica je bila predivnog ukusa i mirisa. Iskeno sam se nadala da je i moja pičkica kao njena. Valjda sam to nasledila od nje. Lizala sam i gutala njihove sokove dok mi je između nogu curilo od uzbuđenja. Tada moja mama iznenada ustade iz Renatovog krila i tiho reče:
– Hajde na tebe je red…
Gurnula me je da padnem na leđa po krevetu i dok sam se snašla šta se dešava, Renato je već spustio svoju glavu meni između nogu. Osetila sam njegov vreli sočni jezik kako mi rovari po pičkici. Mumlao je od zadovoljstva. Moja mama se spretno okrete i uzjaše me u visini glave. Sela mi je sa pičkom po sred lica i ja halapljivo dohvatih da je ližem. Oh zadovoljstva. Celo telo mi je drhtalo od uzbuđenja dok mi je Renato stručno lizao pičić, a ja pila sokove iz mamine pizdurine.
– Sad je vreme za pravu stvar… – reče mama i odvoji se od mene. Legla je tik uz mene i zagrlila mi glavu. Osetila sam njenu vrelu dojku kako dodiruje moju. Renato se je uspravio i raširio mi noge. Odigla sam noge u vis i u stranu i dozvolila mu da prodre u meni. Renato prisloni svoj glavić na ulaz u moj pičić i polako gurnu. Prelep osećaj ispunjenosti mi obli telo. Renato je počeo polako da mi ugurava svoju tvrdu kurčinu dok mi je mama rukom dražila klitoris. Sve vreme je posmatrala njega kao da je htela da se uveri da će joj on dobro izjebati ćerku. Osetila sam odjednom kako mi je Renatov kurac ceo ušao i ja refleksno počeh da mešam guzom i kukovima. Prijalo mi je sve to, a najviše me je palilo što to radim sa mojom mamom.
Tada me mama opkorači i legnu preko mene. Njeno telo prekri moje i ja sam osetila kako njene moćne dojke, mnogo veće od mojih nežno pritiskaju moje. Sada su naše pičkice bile jedna iznad druge. Renato je mogao da bira, a on je kao svaki džentlmen hteo da nas zadovolji obe.
Osetila sam kako mi njegov kurac izlazi iz pičke i nestaje. Tada, trzaj maminog tela mi je govorio da joj ga je nabio do kraja. Dva-tri udarca i zanosno dahtanje moje keve tik uz moje lice, pa opuštanje. Onda osećam kako mi ga opet stavlja. Ovoga puta grublje i snažnije. Ugurava mi ga dva-tri puta i vadi ga napolje. Jebao nas je tako Renato naizmenično, čas je gurao svoj kurac u mene, čas u moju mamu. U tom zanosu nas dve se pogledasmo i konačno mama spusti poljubac na moja usta. Poljubile smo se kao ljubavnice, a ne kao majka i ćerka. Osetila sam kako probija jezikom i rovari po mojim ustima. Vlažim kao kobila. Renato nas cepa naizmenično, a mi se ljubimo i trljamo sise jedna o drugu.
Ljubila sam se sa mamom i osetila kako mi Renatov kurac ispada iz pičke. Znala sam da sada sledi ubod u mamu. Međutim, ona zastade na tren i ukoči se sa svojim usnama na mojim. Odvojila se malo, tiho kriknula, a celo njeno telo zadrhta kao da je ubodeno u struju.
– Jel u guzu? – upitala sam je tiho.
Ona je samo klimnula glavom grizući se za usne. Videla sam po njenom licu da je istovremeno izuzetno boli i da jako uživa. Ščepala sam je za sise i tiho rekla:
– Ne brini… prestaće bol… uživaćeš…
Ona me čudno pogleda očiju punih suza i upita:
– Ti… ti si već to radila?
– Da… i obožavam to…
– Uhhh… malo boli… ali uživam… mislim da ću i ja obožavati ovo…
Olakšanje na njenom licu mi reče da ga je Renato izvadio iz njenog dupeta. Iskoristila sam tu situaciju i prevrnula kevu. I dalje smo ležali jedna uz drugu, ali sada ja preko nje, a ona ispod mene. Istrtila sam guzu i dala Renatu do znanja da hoću isti ubod kao moja keva malo pre. Ovaj se brzo snađe i ja sam osetila njegov glavić na čmaru. Ubod.
– Ahhhh… – kriknula sam. Malo sam se preračunala i nisam očekivala da mu je tako debeo kurac. Njegov me prodor zabole da su mi suze na oči krenule, ali nisam odustajala. Zabio mi ga je do jaja u guzu i ja sam se brzo privikla na njegovu debljinu. Sada talas topline i zadovoljstva prođe mojom guzom. Počela sam da mešam kao drolja. Renato ga više nije vadio iz moje guze. Tucao je samo mene. Za to vreme, mama i ja smo se mazile i ljubile gladne jedna druge.
Onda je Renato poskočio i naglo izvadio svoj kurac iz mog dupeta. Nas dve kao po komandi se uspravismo i sedosmo na krevet glavama jedna uz drugu. Renato priđe, prinese svoj kurac našim licima i nakon par svlačenja kožice poče da prska. Svršavao je na naša lica dok smo nas dve gladno upijale svaku kap njegove sperme. Lizale smo mu kurac i lizale se međusobno trudeći se da pokupimo sav njegov svrš.
Renato se iznemogao sruči na krevet. Međutim, moja majka još nije svršila i osećala se uskraćenom. Odmah je skočila i zajahala ga preko lica. Sela mu je sa svojom moćnom guzicom na glavu i počela da meša napred nazad. Renato se nije bunio, već je uz zadovoljno mumlanje lizao njen pičić. Ja sam ih posmatrala i drkala svoj klitoris. Tada se mama uhvati za sise i poče da drhti pod napadima orgazma. Svršavala je kao kobila dok se je Renato gušio u njenoj pički. Lepo su mi izgledali tako njih dvoje i ja počeh da svršavam grubo trljajući i udarajući svoj klitoris. Osetila sam kako mi curi između nogu.
Njih dvoje popadaše na krevet tako zadihani i znojavi. Ustala sam sa namerom da odem do kupatila jer mi se još tokom sexa pripišalo, a onda mi je pala na pamet jedna ideja.
Ustala sam, stala iznad njih dvoje i opkoračila ih. Oni su ležali jedno pored drugo zagrljeni. Moj je pičić zjapio otvoren, a Renato zadovoljno reče:
– Toliko ti je lepa pičkica da ću je sa zadovoljstvom sada polizati…
– Ne… – rekla sam, uhvatila se za klitoris, povukla ga na gore i počela da pišam. Na trenutak su bili iznenađeni, ali su se brzo snašli. Toplina mog zlatnog tuša ih je napalila i oni počeše da se podmeću pod mlaz moje mokraće. Grabili su svaku njenu kap.
„Jebo te, ja pišam po mojoj majci i njenom ljubavniku…“ – pomislila sam i telo mi se streslo od zadovoljstva.

Renato je već sutradan morao da otputuje kući. Mama i ja smo ostale same, ali do kraja odmora nam niko nije ni trebao. Rešile smo da ne tražimo muškarce, jer smo jedna drugoj bile dovoljne.
Da preko dana smo se kupale i sunčale, uveče šetale i provodile, a noću jebale i ljubile. Na tom letovanju, moja mama mi je ujedno postala i ljubavnica, partnerka u krevetu.
Cool.