5. Ispovest jedne drolje – Analni dildo

217
Share
Copy the link

Velika sam ljubiteljka sexa i obožavam ga u svim pozama i na svakom mestu. Naravno preferiram sex sa muškarcima, a žene kada mi zapadnu, ne odbijam. U sexu sam probala sve i u svemu uživam, mada moram da priznam da me najviše pali i najviše uživam u analnom sexu. Još ako je sendvič, da me jedan trpa u pičkicu, a drugi u guzu, moji orgazmi su višestruki i explozivni. Naravno, do svega toga je trebalo doći godinama i iskustvom, tako da sam sada jedna zgodna, pohotna i uvek sexa gladna jebačica. Ovom prilikom ću vam ispričati kako je proteklo moje prvo analno iskustvo, nakon čega sam shvatila da pored pičkice, mi žene možemo podjednako dobro uživati i na taj način.
Konačno je došlo leto. Škola se završila kao i prijemni ispiti. Zahvaljujući mom odličnom uspehu, kao i roditeljskim vezama uspela sam da upišem medicinu kao druga na rang listi. Rasterećena svih tih problema, rešila sam da ovo leto provedem kao nikada do tada, naročito zato što su me od jeseni čekale velike obaveze na faxu.
Kada se čulo zvono na vratima znala sam da je u pitanju Milica, jer smo se prethodno čule telefonom. Ostalo nam je još manje od mesec dana do odlaska na more, pa je Milica redovno dolazila kod mene da pozadi u bašti nabacujemo boju kao pripremu za more. Naravno, ti naši susreti nisu mogli da se završe samo sunčanjem, nego smo obavezno ga začinjavale sexom. U bašti, u sobi, u kuhinji bilo gde, i po nekoliko puta na dan. Moji su redovno bili odsutni zauzeti poslom i kuća nam je bila prazna na raspolaganju. To nam je davalo slobodu i nas dve smo otkrivale nove čari razbludnog sexa.
U međuvremenu smo došle na ideju inspirisane sa par porno filmova i nabavile jedan zajednički dildo. Bio je to jedan od onih dugačkih koji smo mogle istovremeno da koristimo. Tada bi nas dve legle na sofu tako da su nam noge bile jedna drugoj u visini glave. Račepile bi se i približile tako da su nam se pičići skoro dodirivali. Onda bi jedan kraj dildoa ja stavila sebi u pičku, a Milica drugi kraj u njenu. Onda bi jedna od nas dohvatila dildo rukom i pomerala ga. Dok bi jedan kraj dildoa izlazio iz moje pičkice, drugi bi upadao duboko u Miličinu, i obratno. Onda smo se jedan dan „takmičile“ koja će više da ga primi. Moram da se pohvalim da je dildo u moju pičkicu upao skoro za nekoliko centimetara dublje nego Milici, mada ni ona nije bila za bacanje. Po našoj slobodnoj proceni, smatrale smo da u životu nećemo naleteti na tako dugačak kurac koji nećemo moći primiti u naše pohotne pičiće.
Otvorila sam vrata i Milica se pojavi sa osmehom na licu.
– Imam jedno iznenađenje za tebe, draga moja… – reče ona ulazeći unutra.
– Stvarno! Šta? – zalupila sam vrata i nas dve počesmo da bacamo garderobu sa sebe.
– Vidi… – reče ona ponosno i iz torbe izvadi ogromni dildo u obliku muškog kurca. Bio je čudne ružičaste boje i sa imitacijom muda na donjem delu.
– Odličan je, kao pravi, samo mislim da nam neće trebati. Već imamo onaj naš…
– A neee… Grešiš – reče ona pobedonosno – Vidi… – i tada je na moje iznenađenje okrenula neko dugme pri dnu dildoa i ovaj poče da vibrira.
– Uhhh… mislim da će to biti pakleno – iskreno sam odgovorila.
– Da… i ima tri brzine… Hajde da ga probamo mačko… – reče Milica i jezikom prođe duž dildoa što u meni izazva trnce.
Smejući se odmah smo potrčale uz stepenice ka spavaćoj sobi. Sele smo na krevet i stavile oba dildoa između nas i posmatrale ih. Nasula sam nam po piće i zapalile smo cigarete.
– Kako ćemo? – upitala sam radoznalo ne skidajući pogled sa tih veštačkih kurčina.
– Imam jednu ideju. Zato sam i kupila ovaj drugi.
– Da čujem.
– Do sada ti to nisam priznala, ali mislim da mogu. Ipak smo dugo zajedno.
– Reci.
– Oduvek me je palila pomisao za guzu.
– Molim?
– Htela bih da probam u guzu… Znaš kada gledamo porniće, jako se uzbudim kada neki muškarac strpa kurac ženi u guzu. Ja sam malo eksperimentisala sama sa prstom i mogu ti reći da za početak nije loše…
– OK… – odgovorila sam – ti znaš da ja želim sve da probam u sexu…
– Da, ali to ne ide tako… Malo sam guglala po netu i prikupila informacije…
Tada mi je Milica objasnila šta sve treba da uradimo za tako nešto. Zato smo prvo otišle u kupatilo i jedna drugoj pažljivo odradile klistir. Moram da priznam da mi je sve to jako prijalo i palilo me, tako da sam znala da će analni sex za mene biti nešto novo i nešto što će mi se dopasti. Zatim smo uzele neku kremu koju koristi moj ćale posle brijanja i obilno podmazale svoje guze. Gurale smo razdragano prstiće jedna drugoj u guzu i pri tome se nije znalo koja od nas dve više uživa. Da li ova što prima prstiće ili ona koja prstićima razrađuje tesni šupak. Tako pripremljene nakon nekih pola sata, a boga mi i napaljene, vratile smo se u spavaću sobu gde su nas na krevetu čekali naši veštački kurčevi.
Iskreno, kada sam ugledala onaj novi dildo koji je Milica donela, malo sam se uplašila. Ipak je bio impozantne debljine, da sam ozbiljno razmišljala da li ću moći da ga primim i u pičkicu, a kamo li u tesnu guzu.
– Hoćemo li? – upita Milica i baci se na krevet. Njeno golo telo me napali još više.
– Naravno… Kako ćemo? – kao da je čitala moje misli, Milica reče:
– Ja bih prvo ovaj stari… Nekako je tanji pa za prvi put… mislim…
– Slažem se…
Pošto sam uvek bila slobodnija i hrabrija od Milice prva sam dohvatila dildo. Trljala sam ga malo duž svoje pičke što me je izuzetno palilo i istovremeno sam ga podmazivala da mi lakše uđe u pičić. Milica mi je za to vreme lizala sise i grickala bradavice što me je još više popalilo i opustilo.
– Hajde… – rekla sam kada sam bila spremna i namestila se u dogy pozi. Istrtila sam svoje dupence i raširila ga koliko god sam mogla. – Samo molim te polako… Bojim se…
– Ne brini… – reče Milica uzimajući dildo u rukama i polako prilazeći na kolena mojoj guzi.
Prvo što sam osetila bio je hladni vrh veštaka kako mi dodiruje čmar. Milica poče da kruži njime po mome čmaru što izazva u meni veliko zadovoljstvo. Onda je malo gurnula i vrh veštaka mi upade u čmar.
– Ohhhh – jeknula sam.
– Kako ti je? – upita me Milica.
– Istovremeno i boli i prija… ali nemoj da staješ… ahhhh…
Milica je nastavila i dalje lagano da ugurava dildo u moju guzu. Osetila sam kako mi se čmar širi i puca od bolova, ali bolova koji su sve više prelazili u zadovoljstvo. Veštak mi je bio već tako duboko da sam osećala njegovu hladnoću po unutrašnjosti creva.
– Auuu, mačko… – reče Milica – pa ovo nema kraja… Ugurala sam ti više od polovine… Guza ti je dublja od pičkice….
– Uhhh… prija mi… nemoj da staješ…. – dahtala sam. I stvarno mi je prijalo. Bol je već totalno nestala i zamenila neopisivo zadovoljstvo ispunjenosti guznog creva. U meni se je probudio onaj osećaj želje da budem ispunjena. Da mi sve rupe budu ispunjene i izjebane. Sada je Milica krenula da me tuca sa veštakom. Polako ga je vadila i gurala ponovo u moju guzu izazivajući da moji kukovi i guza instiktivno počnu da mešaju.
– Ohhh… kurvo… kako ga primaš….
– Prija miiiii…. jebi me… – vrištala sam.
Tada mi Milica gurnu prste u pičkicu i moje telo počeše da protresaju grčevi orgazma. Svršila sam kao nikada pre. Upiškila sam se od lepote. Kad sam klonla iscrpljena na krevet, Milica polako poče da vadi veštak iz moje guze.
– Nemoooojjjj… nemoj da ga vadiš… hoću još…. – vapila sam.
– Naravno, ali sada i ti malo mene… I ja hoću da probam…
Čim mi je dildo ispao iz dupeta, okrenula sam se ka Milici koja je već počela da ga trlja duž svoje pičkice. Sada je na mene bio red da joj pružim isto zadovoljstvo kao i ona meni do malo pre.
– Imam ideju… hoću nešto da probam… – rekla sam – namesti se dole na pod.
Milica me posluša i namesti se četvoronoške na podu, istrtivši svoju prelepu guzu ka meni. Pičkica joj iskoči između nogu, kao neka ružičasta krofna. Šljapnula sam je rukom po pičkici i ona iznenađena zadovoljno ciknu. Dohvatila sam dildo i prinela ga njenom ružičastom šupku. Milicino telo zadrhta i počeh da joj ga polako uguravam. Oh kako ga je ta pohotna kurva usisavala. Nisam mogla da verujem da će joj toliko stati u guzi. I dok je ona zadovoljno dahtala i mešala drkajući rukom svoj pičić ja sam joj uguravala dildo dok nisam osetila lagani otpor. Tu sam zastala. Iz dupeta joj je virilo samo nekih 10-15 cm veštaka. Sam pogled na taj prizor me je još više uspalio i poželela sam više. Dohvatila sam drugi dildo, vibrator koji je Milica kupila i postavila ga uspravno na pod. Čučnula sam iznad njega i nanišanila ga na moju guzu. Čmar mi je još uvek bio gladan jebanja. Počela sam polako da nasedam dok sam drugom rukom sve vreme veštakom tucala Milicu u guzu. Ona je već uveliko vrištala i uvijala svoje telo od zadovoljstva. Iako mi je guza već bila razrađena prethodnim veštakom, ponovo me je zabolelo prodiranje. Ovoga puta manje bola, a više zadovoljstva. Vibrator je bio skoro duplo deblji od veštaka, ali nisam odustajala. Nabijala sam se polako sve više i više. Konačno sam nasela do kraja. Vibrator mi je ceo upao u guzu i ispunjavao me. Onda sam se malo nagnula unapred i vrh veštaka koji je virio Milici iz dupeta uzela u usta i počela ga pušiti. Milica okrenu glavu ka meni, i kada je videla šta se dešava uspali se kao kobila. Počela je još jače da se nabija na veštak, čime mi ga je nabijala u grlo, dok mi je debeli vibrator cepao guzu. Toliko mi je prijalo da sam guzom sela skroz na pod i odigla noge kako bi mi što dublje upao. Tada smo nas dve nekako uhvatile ritam i počele tako da se jebemo.
Nije nam trebalo dugo. Uzbuđenje nečim novim, napaljive i jebežljive, već nakon kratkog vremena počele smo da svršavamo. Cika i vriska ispuniše sobu. Mirisi naših tela i jebačine su nam ispunjavale nozdrve i još više nas palile. Tada sam po prvi put imala višestruki orgazam. Drmao me je kao struja. Isto to se dešavalo sa Milicom koja je rukama pokidala svoju pičku od zadovoljstva.
Klonule smo po podu. Znojave i zadihane. Milica se okrenu ka meni, spusti svoju šaku na moju pičku i podari mi sočan poljubac u usta.
– Hvala ti na ovom predivnom iskustvu… – reče ona zadihano.
– Hvala tebi na iznenađenju… Mislim da nam prave jebačine tek predstoje…
Nasmejale smo se…