6. Ispovest jedne drolje – Vilijam, student iz Holandije

107
Share
Copy the link

Vilijam je bio tamnoputi student iz Holandije. Ovde kod nas je bio na razmeni studenata već par godina i govorio je dosta dobro naš jezik. Naši putevi su se sreli tako što je na zabavi kada sam imala svoj prvi sex sa Ivanom, on napuštao zabavu u trenutku kada smo Lina i ja ulazile. Iskreno ja ga nisam primetila, ali je zato on mene. Dugo je tražio od Linine sestre telefon kako bi me upoznao. Ova mu nije davala, vadeći se na to da sam maloletna i slično. Na kraju je popustila i dogovorila se sa Vilijem da odemo negde zajedno na kafu. Pošto je ona spremala ispit i nije imala vremena, dogovor je pao da Lina i ja odemo na kafu sa Vilijem i dečkom njene sestre koji se zvao Peđa.
Naravno, ja sam bila spremna za taj susret jer mi je Lina zajedno sa sestrom održala bukvicu kako da se ponašam, a naročito da vodim računa o tome što je Vili tamnoput. Crnac. Meni lično to nije smetalo, a ono što mi je imponiralo je to što se jedan već zreo student toliko interesuje za mene, klinku.
Došao je i taj dan. Sedeli smo u poznatom kafeu i neobavezno ćavrljali o svemu i svačemu. Ono što je bilo karakteristično je to da čim sam ugledala Vilija, znala sam da ću se pojebati sa njim. Ne, ne… nisam se zaljubila, već me je privlačio kao mužjak. Pored velikog sexipila, Vili je bio visok mladić vitke građe, a njegova široka ramena su izazivala neku sigurnost u meni. Snažne ruke i noge su odavale onu životinjsku sirovost, koju mi žene jako znamo da cenimo kod muškarca. I kao jagodica na tortu, njegovo međunožje. Iako je nosio farke, ogromna budža između nogu mi je govorila da Vili raspolaže sa dobrim alatom da me zadovolji.
Naravno, sve vreme sam se trudila da prikrijem svoje simpatije ka Viliju, dok je on nedvosmisleno upućivao signale i poglede ka meni, dajući mi na znanje da me želi. Čak to nije pokušavao da prikrije, da su se u jednom trenutku Peđa i Lina osećali veoma neprijatno.
Došao je i kraj te večeri i vreme da se krene kući. Naravno, sve je namešteno da me Vili otprati do kuće. Šetali smo lagano kroz toplu noć i razgovarali, tako da nismo ni osetili kada smo došli do moje kuće.
– Hoćeš da svratiš na kafu? – upitala sam ga sa neskrivenom namerom.
– Ne znam… šta će reći tvoji?
– Pa ćale je na putu, a ja u moj deo kuće imam poseban ulaz, tako da oni ni ne znaju kada dolazim i odlazim… Pa?
– Može…
Uskoro smo bili u mojoj sobi. Vili se je raskomotio i tako opušten pokazao mi svu lepotu svoga tela. Koketno sam vrckala po sobi provocirajući ga, dok sam nam kuvala kafu. Vili je samo oblizivao svoje debele sočne usne i posmatrao me kao zverka koja čeka malu nepažnju svoje žrtve pa da je spopadne. Pristavila sam nam kafu i taman kada sam htela da sednem, kockice i sudbina su se same namestile.
Napravila sam korak unazad kako bih sela, ali nisam videla tabure iza mene. Saplela sam se i u pokušaju da nekako ostanem na nogama i ne ispadnem smešna, zateturala se i nespretno pala Viliju u krilo. Pala sam postrance sa svojom guzom tačno na njegovo međunožje, a on me je spretno dočekao i obgrlio rukama. Što postiđena i zbunjena, a i od prijatnosti, samo sam zatreptala dugim trepavicama. Njegov muški parfem mi je prijao.
– Jesi li dobro? – upitao me je i dalje me držeći u svom naručju.
– Sada jesam… – rekla sam i videla kako Vili polako prilazi u onom poznatom pokretu za poljubac.
Samo sam sklopila oči i dočekala njegove usne na svoje. Bile su tople, sočne i mekane. Tada je buknula vatra mi i smo počeli da se vatreno ljubimo. Obgrlila sam ga jednom rukom oko vrata dok sam mu drugom mrsila male kovrđe na kosi. Njegov debeo sočan jezik je rovario po mojim ustima i izazivao trnce svuda po telu. Tada sam osetila kako mu se kurac diže. Njegova tvrdoća je probijala njegove farke pa pritiskajući moju tanku suknjicu i tange, direktno pritiskala na početak mog pičića. Počela sam da vlažim. Vili zavuće ruku ispod moje košulje iza leđa i otkopča mi brus. Osetila sam kako mi brus spada i hladnoća vazduha obliva moje dojke. Ali, tu je bio Vili da ih ugreje. I dalje ljubeći me, on zavuče drugu ruku i uhvati me nežno celom šakom za sisu. Ohhh… samo što se nisam upiškila od sreće. Prijalo mi je jako.
Tada me je Vili gurnuo rukama i ja sam nežno pala preko njega dok je on legao na krevet. I dalje sam osećala njegov tvrdi kurac kako me sada pritiska po stomaku. Ljubili smo se i dalje i počeli grozničavo da se skidamo. Ja sam skidala njega, a on mene. Za nepun minut smo bili skroz goli. Zabalavila sam na njegovo prelepo telo. Odvojila sam se nekako od njegovog poljupca i počela ga ljubiti po glatkim grudima. Vili zabaci glavu unazad i poče glasno da uzdiše. Tada sam spustila svoje usne na njegovu bradavicu i snažno je usisala u usta. To izazva reakciju da se Vilijev kurac još više ukruti, ukoliko je to bilo moguće. Nastavila sam da ga ljubim po telu polako se spuštajući na dole. Konačno sam osetila kako me njegov glavić pritiska odozdo po bradi dok sam ga ljubila oko pupka. Onda sam se malo odvojila i uzela u ruke njegov kurac. Kakav je to primerak bio. Velik kao moj vibrator, samo mnogo lepši. Prav, veliki, tvrdi crni kurac mi je stajao u rukama i ja sam se spremala da njegov obrezani ljubičasti glavić strpam u usta. Malo je falilo da svršim kada sam osetila toplinu njegovog kurca u ustima. Bio mi je jako ukusan, a dodatno me je palilo to što je bio crn. Ne znam zašto, ali me je jednostavno palilo. Vili me uhvati za glavu i poče da mi daje ritam kako da mu pušim kurac.
Međutim, veličina njegovog kurca mi je stvarno predstavljala teškoću oko pušenja i ja ga ispljunuh napolje. Krenula sam jezikom duž njegovog kurca na dole i došla do njegova crna jaja. Bila su obrijana i mekana kao svila. Počela sam da ih ližem i grickam. Onda sam, poučena pornićima, usisala jedno njegovo mudo u usta. Vili ciknu od zadovoljstva, ustade i naglo me okrenu. Sada sam i dalje ležala preko njega, ali u poznatoj 69 pozi. Refleksno sam odigla jednu nogu i otvorila mu put ka mojoj već dobrano vlažnoj pičkici. Sisala sam mu jaja dok mi je on jezikom obrađivao pičku. Onda je zavukao svoj jezik i ja umalo ne svrših. Vili je imao velik i debeo jezik, možda kao većina muškaraca što je imala kurac. Bar sam takav osećaj ja imala tada. Jako sam se napalila i više nisam mogla da izdržim bez kurca. Uspravila sam se i promuklo mu rekla:
– Jebi me…
Vili nije rekao ništa, nego me je samo gurnuo na leđa i legao preko mene. Prijala mi je toplina i težina njegovog tela. Ostila sam među nogama kako njegov glavić traži put ka mojoj nutrini.
Prodiranje….
Pičkica mi se širi skoro do bola. Njegov ogromni glavić ulazi glatko u moju utrobu i širi lep osećaj po celom mom telu. Vili prodire u meni lagano i odlučno. Konačno osećam njegova muda na mojoj guzi. Ceo je u meni.
– Jebi me… šta si stao?
– Lepo mi je…
Tada Vili počinje polako da vadi kurac iz mene. Vadi ga lagano kao što ga je i stavio. Postajem nestrpljiva i napaljena, ali mi i prija ta igra. A onda…
BAM
Vili udara svom snagom svojim kurcem u moju pičku. Celo telo mi se trese. Od iznenađenja ostajem bez daha. Vili sada ne staje, zadaje mi udarac za udarcem. Tako snažnim i tako silovitim da mi pri svakom probijanju izbija vazduh iz pluća. Noge su mi odignute i oslonjene o njegova široka ramena. Počinju da me bole butine od njegovih udaraca. Vili zabačene glave unazad, sklopljenih očiju, samo udara, kao konj. Ta njegova sirova snaga, veliki kurac koji me razara i izaziva onaj osećaj drolje u meni me dovodi do vrhunca. Stavljam svoje ruke na njegovu guzu i još više ga nabijam na sebe i u sebe. Zarivam nokte duboko u njegove tvrde guzove i ostavljam krvavi trag. Vili vrišti i zadaje mi završni udarac. Moje telo počinje da se grči u naletu orgazma i počinjem da svršavam. Kad…
Vili odjednom poskoči i izadi svoju kurčinu iz moje pičke. Imala sam osećaj da mu se kurac isparava od vreline našeg sexa. I dalje ležim raširenih nogu i osećam kontrakcije pičkice, razočarane zbog naglo prekinutog orgazma. Vili hvata svoju kurčinu, nadrkava je par puta i tako klečeći iznad mene počinje da prska. Mlazevi njegove vrele sperme padaju po mojim dojkama i stomaku. Vrelina njegovog semena me pali i izluđuje.
Vili klonu glavom i tiho reče:
– Divna si… fantastična…
– I ti srećo… ali ja bih još…
– Znam… samo sekund… da uzmem dah…
I stvarno je bio samo sekund. Viliju kurac i pored svršavanja nije padao. Sada sam rešila da ja preuzmem inicijativu. Uspravila sam se i gurnula ga da padne na leđa. Odmah sam ga zajahala i nasela na njegovu batinu. Glatko mi je skliznuo u pičić podmazan mojim sokovima i njegovim semenom. Vili zabaci glavu unazad spusti ruke na moje dojke i prepusti mi inicijativu. Oslonila sam se na njegove grudi i počela da vrtim i mešam kukovima. Osećala sam kako mi njegov glavić kruži u utrobi i širi je do neslućenog zadovoljstva.
Međutim, osetila sam da će opet da svrši, a ja nisam bila ni blizu. Sinula mi je spasonosna ideja. Naglo sam ustala i njegov mi kurac ispade iz pičke.
– Šta bi?
– Ništa… sada ćemo oboje uživati i svršiti zajedno…
Okrenula sam mu leđa i ponovo krenula da se spuštam guzom ka njegovom kurcu. Naslonila sam njegov glavić na ulaz u moj čmar i počela polako da nasedam. Vili uhvati svojim šakama moje guzove i pomognu mi da lakše nasednem. Polako sam se nabijala i primala tu ogromnu crnu kurčinu u svoju guzu. Kad sam nasela do kraja noktima sam napipala njegova muda samo da proverim da li mi je ceo ušao. To kod njega izazva grčenje i ja sam osetila kako se njegov kurac još više propinje u mom dupetu.
Ovako debeo komad u guzici me je doveo na samo sekund od svršavanja. Čim mi se čmar malo opustio krenula sam da vrtim guzom i mešam. Onda sam spustila ruku na svoju pičkicu i počela da je drkam. Nije mi dugo trebalo. Orgazam je krenuo kao grom iz daljine. Prvo tiho i lagano, a onda sve jače i glasnije. Počela sam da divljam na njegovom kurcu. Od strasti i požude počela sam snažno da se udaram i šamaram po pički dok mi je njegov kurac rovario po dupetu. Tada sam osetila i vrelinu u guznom crevu. Vili se je ponovo praznio, ali ovoga puta u meni. Punio mi je guzu svojom vrelom spermom što izazva još jače talase orgazma u mom telu. Svršila sam u talasima nekoliko puta tako snažno, da je malo falilo da se onesvestim.
Konačno smo popadali jedno pored drugo, znojavi i zadihani. Počeli smo da se smejemo kao ludi…

Od tog dana Vili mi je postao „zvanično“ momak. Međutim, naše zabavljanje je trajalo par meseci, razlog raskida je bila njegova bolesna ljubomora. Iako mu nisam davala nikakvog povoda, Vili je u stvari bio jako posesivan i ljubomoran, što ja nisam mogla da trpim. Otkačila sam ga…
Naročito zato što mi je bila namera da mi Vili ne bude poslednji muškarac koga ću probati.