7. Ispovest jedne drolje – Silovanje…

486
Share
Copy the link

Nakon kratke ali burne veze sa Vilijem, bilo je tu nekoliko momaka sa kojima sam bila u krevetu, ali klasika. Ništa oduševljavajuće ili vredno pomena i opisa u pričama kao što su ove. Jednostavno su bili dobra zamena za dildo ili drkanje i popuna praznog prostora.
Već sam bila druga godina na faxu i stekla novo društvo i prijatelje. U to vreme sam se intenzivno družila sa Snežom, koleginicom sa faxa. Obe smo bili sličnih pogleda na svet i veoma brzo se sprijateljile. Pošto smo bile u istoj grupi, često smo zajedno i spremale kolokvijume i učile za ispite.
Tako sam i toga dana bila po ko zna koji put kod Snežane gde smo se spremale i učile za kolokvijum. Bila je nedelja, negde oko 6 popodne kada smo uspešno završile učenje.
– Idem polako… – rekla sam i počela da pakujem stvari.
– Gde ćeš ženo… ostani još malo…
– Ne mogu. Umorna sam, a i sutra je ponedeljak, treba rano ustati.
– Ok – reče skoro tužno Sneža i isprati me do lifta.
Inače Snežana je živela u jednom od onih solitera i njen stan je bio na 11 spratu. Iako je zgrada imala 18 spratova ja sam u šali govorila još dva sprata i kod Svetog Petra. Lift je brzo došao i vrata se otvoriše. Unutra je bio neki čovek, poljubila sam se sa Snežom u uletela u lift.
– Dobro veče – tiho sam rekla.
– Dobro veče – nasmeja mi se komšija. Inače njega sam par puta sretala u liftu kada sam dolazila ili odlazila od Sneže. Bio je to jedan snažan 40-to godišnjak, ošišan na ćelavo i uvek je izgledao napucano. Kao neki kriminalac. Osim pozdrava nikada ništa nismo govorili dok smo bili u liftu. Pogledala sam se u ogledalo na zidu i…
BAM.
Lift je stao. Okrenula sam se dovoljno brzo da vidim kako ćelavi komšija povlači ruku od table sa dugmadima. Odmah sam shvatila da je on zaustavio lift. U sekundi mi je bilo jasno koja mu je namera.
– Budeš li pisnula, zaklaću te – rekao je tiho dok je išao ka meni, a iza leđa je izvukao ruku sa velikim nožem. Malo je nedostajalo da se upiškim od straha.
– Nemojte me povrediti… molim vas… – zamuckivala sam od straha.
– Ne lepotice. Sa tobom imam druge planove – rekao je i stavio svoju ruku na moje rame. Pritisnuo me je snažno na dole i moja kolena klecnuše. Sada sam bila na kolenima ispred njega. Ruka u kojoj mu je bio nož mu je bila na mom ramenu, dok je oštrica noža bila opasno blizu mog vrata. Drugom rukom je otvorio šlic od pantalona i pred očima mi ispade njegova nadignuta kara. Zapahnu me poznati miris muških muda i kurca koji ceo dan nije bio opran. Bilo mi je gadno, ali mi on pritisnu glavu i njegov mi kurac ulete pravo u usta. Malo mi je falilo da se ispovraćam od smrada i veličine njegove kurčine, ali sam uspela da se uzdržim. Počeo je grubo da me tuca u usta razvaljujući mi krajnike. Gušila sam se boreći se za vazduh, a strah mi je paralisao telo. U jednom trenutku sam pomislila da ga ugrizem i otkinem mu kurac, ali on kao da je to predosetio i samo mi nežno pritisnuo vrh noža uz grlo. Hladna oštrica noža me natera da se predomislim i nastavim sa pušenjem.
Trajalo je to neko vreme i ja sam se na neprijatan miris privikla tako da ga nisam osećala, a njegova debela ogromna kurčina je sada već počela da mi pričinjava zadovoljstvo. Da… nećete verovati, zadovoljstvo drolje koja puši dobar kurac. I taman kada sam pomislila na to Ćelavac me uhvati rukama za ramena i odiže sa poda. Gledala sam ga u oči sa strahom bojeći se šta je sledeće. Kroz glavu mi je prošlo da nije zadovoljan mojim pušenjem i da će me sada povrediti. Međutim, on je imao druge namere.
Uhvatio me je za moju suknjicu koja mi je dosezala do kolena i odigao je. Njen kraj mi je strpao u usta i tiho rekao:
– Zagrizi i da nisi pisnula, inače… – značajno je mahnuo nožem ispred mog lica.
Nemo sam ga poslušala i zubima zagrizla tkaninu moje suknje. Ćelavac se je obliznuo kada je video moje crvene tange. „Anja, sada ćeš biti jebena…“ prošlo mi je kroz glavu i rešila sam da se što više opustim kako me ne bi povredio. Spustio je ruku sa nožem dole izvan mog pogleda i ja sam osetila hladno sečivo na mom kuku. Usrala sam se od straha. Povukao je nožem uz moje telo i moje tange pukoše i padoše na pod od lifta.
Tada je ruku sa nožem prineo mom licu i šakom mi zatvorio usta. Ostavio mi je samo nos da mogu da dišem, a ja sam osetila kako mu ruka smrdi kao i njegova muda i kurac. Verovatno se je pre toga dirao dole. Drugom rukom me je uhvatio ispod kolena i grubo mi odigao nogu u vazduh. Pripio je svoje telo uz moje. Pokušala sam da okrenem glavu u stranu kako bih izbegla njegov dah ili eventualni poljubac, međutim, on me je tako snažno držao da nisam mogla da se pomerim ni milimetar. Gurnuo mi je glavu unazad i ja sam temenom udarila o zid lifta. Prišao je još bliže i…
– Mmmmmm…. hhhh…. – probio me je kurcem kao nožem. Nisam mogla ni glasa da pustim. Samo sam stenjala u njegovu šaku dok su mi oči bile pune suza. Ogroman bol mi je cepao donji stomak, a pičkica mi je bridela kao da je odrana, jer je svojim ogromnim kurcem prodro u mene dok sam bila skroz suva. Počeo je da me tuca kao sumanut. Nisam mogla da se pomerim dok mi je njegova debela kurčina razarala utrobu. Sve me je peklo. Njegovo lice je bilo tik uz moje i samo nas je njegova šaka razdvajala. Da nije bilo njegove šake mogli smo se i poljubiti. Dahtao je kao lokomotiva i nabijao me na njegov tvrdi kurac.
Međutim, onda je biologija odradila svoje. Moja pičkica koja je do tada bila suva i ozbiljno povređena, počela je usled trenja njegove kurčine da obilno vlaži. Sada je njegov kurac sve lakše i lakše prodirao u moju utrobu. Polako je bol prelazila u zadovoljstvo i uživanje, iako je veličina njegovog kurca i dalje nanosila bol, ovog puta slatku bol. Njegov ogromni glavić mi je silovito udarao duboko u dijafragmu i pored bola na momente me ostavljao bez vazduha.
Tog trenutka je ona drolja u meni proradila. Pored toga što me je ovaj mužjak uzeo na silu, njegova grubost i surovost su probudile onu kučku u meni. Svemu tome je doprineo i njegov tvrdi i ogromni kurac koji mi je razarao matericu. Nesvesno sam počela da mešam svojim kukovima. Isprva lagano i jedva primetno, ali sa svakim njegovim nabijanjem, mešala sam sve jače i sve primetnije. On je to osetio i počeo još jače da mi ga nabija.
– Vidiš draga… – tiho mi je šaputao u lice – ipak si ti kurva kao i sve ostale… Prija ti…
Nemo sam samo klimnula glavom i nastavila da mešam, sve više i sve brže. Sinulo mi je da što pre svrši tim pre će se završiti ova agonija. Da bih posle par minuta poželela da ipak ovo potraje duže. Prijalo mi je. Nabijao me je uza zid lifta i rasturao od kurca, što priznaćete sve žene mi to volimo.
Tada je njegovo telo zadrhtalo i on mi zadade završni udarac. Propeo se na prstima i nabio mi ga do jaja. Odsečni trzaji njegovog tela su mi govorili da je počeo da svršava. Sekund nakon toga, poznata toplina muškog semena mi ispuni utrobu i moje telo nesvesno poče da se trese pod napadima orgazma. Bučno sam disala kroz nozdrve i drhtala od uzbuženja i slasti koje mi je nanosila ta debela, tvrda kurčina.
Udario je još jednom kurcem u moju pičkicu i primirio se. Stajali smo tako jedno naspram drugo opušteni i glasno disali. Okrenuo se je ne vadeći svoj kurac iz moje pičke i pritisnuo dugme na tabli. Lift je polako krenuo na dole. Polako se je odvojio od mene, vodeći pri tome računa da mi pred očima sve vreme bude njegov nož kao opomena da ćutim.
Lift je stao i vrata su se otvorila.
– Marš napolje i da nisi pisnula nikome o ovome, inače… – rekao je tiho i kroz zube.
Izašla sam iz lifta sva rasčupana i rasturene garderobe. Kolena su mi drhtala, a pičkica mi je bridela kao da je neko gurnuo drveni kolac u nju. Pogledala sam na zidu gde je stajala metalna tablica na kojoj je pisalo „IV Sprat“. Vrata lifta se zatvoriše za mnom i lift ode na dole.
Silazila sam polako stepenicama pešice. U meni su se borile dve ličnosti. Jedna koja nije smela da ponovo uđe u lift iz straha da ne bude opet napastvovana. I druga koja je zadovoljna izašla iz lifta izjebana kao nikada do tada.
Da bila sam silovana, ali moram da priznam da mi je to silovanje i prijalo.