Braća (NOVELA) prvi deo

305
Share
Copy the link

Kad sam se doselila u kuću svog muža, imala sam 25. Udala sam se brzo, posle veze koja je trajala svega tri meseca. Pre njega, a u vreme neuspešnih studija psihologije, nisam uspevala da ostvarim dugotrajniju vezu. Prošla sam kroz desetak neuspešnih.

On je naočit, duhovit i veoma prijatan čovek, možda malo usporen za moj karakter, ali osvojio me svojom neposrednošću. Činjenica da ima dva brata, mlađeg i starijeg, probudila je u meni neku vrstu materinskog nagona. Prepoznala sam odsustvo ženske ruke u njegovom životu, jer mu je majka umrla kad je bio sasvim mlad.

Već u prvim danima braka pojavile su razlike koje nisam uspela da uočim dok smo se zabavljali. Bio je nemaran, nije mogao da prepozna moju ambiciju da učinimo nešto sa svojim životima. I njegov posao – bio je građevinac, često na terenu, postao je problem kojeg nisam bila svesna.

Preko nedelje je bio odsutan, dolazio je petkom uveče i ostajao do ponedeljka ujutro, kad bi ponovo odlazio. Moj buran seksualni život pre njega, kao da je potpuno nestao. Nedostajali su mi njegovi dodiri i, kad bi stigao u petak uveče, bacala sam se na njega, odvlačila ga u spavaću sobu.

Pospan, često veoma umoran, nije bio u stanju da odgovori na sve moje potrebe. Patila sam preko nedelje, a ljutila se na njega vikendom, jer me nije zadovoljavao na način koji sam očekivala. Njemu je bilo sasvim dovoljno da se kresnemo samo jednom u vreme kad je kuće i moja potreba sa seksom mu je bila gotovo smešna.

Besnela sam, izazivala ga, ali prirodno flegmatičan, nije se mnogo obazirao.

*

Živela sam u njihovoj kući već tri meseca, kad je jedne večeri, oko ponoći, njegov stariji brat, Marko, zakucao na vrata moje sobe. Ležala sam, pokušavajući da smirim svoju strast milujući samu sebe. Pustila sam ga da uđe.

Raspitivao se za odnos njegovog brata i mene, navodno me sažaljevao što tako sama „trunem“ bez muške ruke po cele dane.

I on je bio oženjen, živeli smo svi zajedno. Njegova žena je bezlična, usporena i uvek natmurena osoba, s kojom nisam uspevala da ostvarim kontakt. Ništa više od službenog.

Razgovor mi se nije sviđao, ali trudila sam se da budem ljubazna, kao i uvek. Marko je krupan čovek, pravi gospodar u kući, pored živog oca, navikao da sve bude po njegovom. „Bratski“ me je sažaljevao i ljubazno ponudio da mi se nađe pri ruci, kad god i za šta god mi zatreba.

Jedva sam čekala da ode jer sam prepoznala skrivenu nameru koja mi se nije svidela. Kad je konačno izašao, odustala sam od milovanja i zaspala, trudeći se da zaboravim neprijatan razgovor.

Ipak, sve je u meni govorilo da se neće završiti na tome.

Kad mi je muž došao tog vikenda, nisam mu pomenula tu posetu. Bila sam besna na njega jer se odmah svalio u krevet i zaspao, ignorišući moju želju.

*

M A R K O

U ponedeljak je, kao i uvek otišao na put. Uspela sam da ga probudim pre polaska i iznudim seks, prosečan i gotovo otet. Čim je izašao, osetila sam prazninu koja se nije dala ispuniti.

Čitav dan sam bila loše volje i izbegavala svaki razgovor. Otišla sam na spavanje veoma rano. Nisam čula kad su se vrata otvorila. Probudila sam se tek kad je Marko legao pored mene, potpuno go.

I sama sam spavala gola, probudio me dodir njegove kože. Zapanjeno sam pokušala da ustanem, ali me je čvrsto zgrabio s leđa. Jednom rukom mi je zapušio usta, drugom zgrabio za grudi.

Njegova erekcija se priljubila uz moja leđa. Otimala sam se, ali bio je mnogo veći i jači. Dok smo se rvali po krevetu, nekako je smestio kurac među moje noge i, za tili čas je bio u meni.

Tada, sasvim pripijena, više nisam imala šanse da se oduprem. Jebao me je dubokim pokretima i bez glasa, čvrsto me držeći. Kad je svršio, naravno u mene, popustio je pritisak i tiho mi se izvinjavao, pravdao sopstvenom zaslepljenošću. Bio je, navodno, zaljubljen u mene od prvog dana, mislio samo na moje bujno telo i lepotu.

Bulaznio je gluposti.

Slušala sam, zgrožena onim što se upravo dogodilo, nisam više ni pokušavala da pobegnem. Njegov besmisleni, glupi monolog je trajao sve dok nisam osetila novu erekciju.

Bez pripreme, ušao je ponovo. Ovog puta je bio sporiji, stezao me nežnije. Trudio se da mi izvuče orgazam, ali nije uspeo. Svršio je, ostao u meni nekoliko trenutaka i, nenadano me pustio, ustao, obukao se kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Ne okrećući se, izašao je, bez reči.

*

Trebalo mi je mnogo vremena da se smirim. Proplakala sam ostatak noći, razmišljajući šta da uradim. Želela sam da se istuširam i sperem njegove mirise sa sebe, ali nisam se usuđivala da pravim buku tokom noći i dovedem se u situaciju da nekome objašnjavam.

Pred jutro sam odlučila da, čim ostanem sama, spakujem stvari i odem do svog muža, sve mu ispričam i zatražim da se odselimo.

Marko me je preduhitrio. Vratio se u sobu dok su u kući još uvek bili njegova žena, Miloš, najmlađi brat i njihov otac.

Potpuno mirno, gledajući me u oči, još uvek golu pod pokrivačem, polako se svukao. Imao je maljave grudi i veliki kurac koji je visio u poluerekciji. Popeo se na krevet do mene, i na kolenima mi ga praktično ugurao u usta.

Slomljena prošlom noći, nisam pružala nikakav otpor. Gurao mi ga je duboko u grlo i milovao sise, gurao ruku među noge.

Kad mu se podigao, uspeo je da proizvede vlagu među mojim nogama. Tad je legao preko mene, zabio se jednim pokretom, zgrabio obema rukama za guzove.

Tiho je stenjao dok se nabijao dugačkim, sporim pokretima. Panično sam se plašila da bi neko mogao da uđe, da bi mogli da nas čuju. Njegov veliki kurac me je svrdalao i proizvodio talase koji su me polako osvajali.

Uočio je da da sam blizu, malo je ubrzao, pa smo svršili zajedno.

Čitavom težinom se svalio na mene, ne vadeći ga, pa nas izvrnuo na bok, držeći me za sise. Mumlao je kako sam najbolja riba koju je ikad kresao i kako ćemo se dobro slagati.

Žmurila sam, ne verujući da se to dešava. Ponovo me preplavila panika da bi neko mogao da nas čuje. Osluškivala sam zvukove koje su proizvodili ostali ukućani, očekujući da bi neko svakog trenutka mogao da bane. On je ležao mirno, štipkao me za bradavice. Nije ni pokušavao da me spreči da ustanem.

Tresla sam se, nesposobna i da zaplačem. Ležali smo jedno pored drugog čitavu večnost. Kad su se drugi glasovi utišali i iščezli, shvatila sam da smo sasvim sami.

Nema mi spasa, pomislila sam, kad mi je tiho, ali odlučno naredio:

– Ajde, sad, popuši mi.

Dohvatio me je za kosu i povukao među svoje noge. Primila sam ga poslušno. Uz njegova povlačenja za kosu, dovela sam ga do novog orgazma. Kad je počeo da svršava, zadržao mi je glavu da bih progutala spermu kojom mi je napunio usta i grlo.

Iza toga me je pustio, okrenuo se i zaspao gotovo istog trenutka.

Nakon nekoliko minuta pažljivo sam ustala i otišla do kupatila. Tuširala sam se, trudeći se da sperem njegove dodire i mirise, oprala zube tri puta. Morala sam da se vratim u sobu da se obučem. Oklevala sam čitavu večnost.

Konačno sam ušla, tiho, gotovo na prstima. Prebirala sam po svojim stvarima, odlučna da odmah napustim kuću. Zvukovi koje sam proizvodila su ga probudili.

Okrenuo se prema meni i gledao me je pogledom predatora. Bila sam njegova žrtva i mislim da sam već tad shvatila da ne mogu da mu pobegnem. On je to već znao.
Obukla sam se i neodlučno stala kod vrata. On je spustio ruku među svoje noge i zatražio da ga, pre nego što izađem, poljubim još jednom. Oklevala sam, ali njegov pogled me je prislio da priđem, uzmem ga u usta na nekoliko trenutaka.

Nije me prisiljavao, nije me povukao za kosu, samo me je pomilovao po dupetu i dopustio da ustanem i izađem. Kad sam zatvarala vrata, dobacio mi je kratko da će me čekati u krevetu.

*

Motala sam u glavi sve te događaje ispočetka, ni sama ne verujući da mi se to događa. Dok sam besciljno lutala, sve više sam bila uverena da mi muž ne može pomoći. Čak je bilo pitanje da li bi mi uopšte verovao.

Posle nekoliko sati, umorna, odlučila sam da se vratim. Nadala sam se da je otišao, ali kao što je i rekao, čekao me je, i dalje go u krevetu.

Pozvao me je da se svučem i ja sam poslušno, sa spuštenim pogledom počela da se oslobađam garderobe. Kad sam otkopčala brus, primetila sam kako mu erekcija raste. Komentarisao je tiho kako sam lepa i zgodna, svaki bi me muškarac poželeo i slično.

Kad sam spustila i gaćice, kurac mu je već stajao čvrsto uz stomak. Popela sam se na krevet, on se okrenuo na leđa, uhvatio me za ruku i povukao prema sebi. Raširila sam noge i zajahala ga, već vlažna.

Ušao je lako, milujući mi grudi. Pomerala sam se napred, nazad i oko njegove batine u sebi, zatvorenih očiju. Sve mi je grublje stiskao sise i bradavice. Znala sam da ću svršiti. Kad se to dogodilo, on se propeo nekoliko puta i svršio i sam.

Pala sam na njegove grudi, milovao me je po kosi i niz leđa. Osećala sam kako splašnjava u meni, a kad je i ispao, okrenuo me je pored sebe, pa zatim i na leđa.
Neočekivano, zabio je glavu među moje noge, u sopstveni jeb. Kad je njegov grubi jezik dodirnuo moj klitoris, prepustila sam se. Doveo me je do još jednog orgazma, malo sisao bradavice, pa naglo ustao, obukao se i otišao.

– Slatka ti je pica, dobacio je preko ramena. Ješću je.

*

Očekivala sam ga te noći, bila sam sigurna da će ponovo doći, ali nije došao. Zaspala sam tek pred jutro. Mrzela sam ga, mrzela sam svaku pomisao na njega i želela da se osvetim, ali nisam mogla da smislim kako.

U takvim mislima mi je prošla čitava nedelja. Nije se ponovo pojavljivao i kad mi se muž vratio, tresla sam se od straha, pokušavajući da prevalim preko usta reči koje sam smislila i kojima bih mu dočarala šta mi se desilo.

On je, kao i obično, bio umoran, ali je pre spavanja ipak imao snage da me uzme zguza, mlako i bezvoljno.

Zaspali smo zagrljeni.

*

Vikend sam provela u potpunom bunilu. Izbegavala sam svaki razgovor i pravdala se jakom glavoboljom. Skupljala sam snagu da razgovaram sa mužem. Gotovo da nisam izlazila iz sobe.

U nedelju popodne, čula sam kako Marko, neočekivano glasno, traži od mog muža da mu učini uslugu i ode njihovog zajedničkog prijatelja, koji je živeo u susednom mestu, i donese mu neke alatke koje su mu, navodno trebale.

Kad sam začula kako muž pokreće motor svog automobila, Marko je bio na mojim vratima.

– Skidaj se, kratko je naredio, svlačeći se i sam.

Nisam mogla da verujem. Zaledila sam se od straha. Ostala sam nepokretna i kad je go kleknuo pored mene. Mirno mi je podigao kukove, zadigao suknju i strgnuo gaćice.

Legao je preko mene, ne zamarujući se ostatkom moje garderobe, prstima napravio prolaz i ušao. Sisao mi je ušne resice i vrat, čvrsto me odzdo držeći za dupe.

Svršila sam. Brzo. Pa još jednom s njim.

Čim se ispraznio, ustao je, obukao se i izašao. Ponovo bez reči.

Panično sam skočila, svukla zgužvanu garderobu, odjurila u kupatilo, istuširala se i ponovo obukla. Kad se vratio, muž je primetio da sam se presvukla. Slagala sam da mi je glavobolja popustila, pa sam odlučila da izađemo negde napolje, da prošetamo.

Nije bio baš voljan, ali je ipak pristao. Dok smo lupetali o svakodnevnim glupostima, držeći se za ruke, kopala sam iz sebe snagu da mu kažem. Nisam uspela.

Vratili smo se kad je noć već duboko pala. Poželeo me je, ali sam ga prvi put odbila, pravdajući se novom glavoboljom.

Prihvatio je bez komentara i zaspao…

*

Shvatila sam da nemam snage da se suprotstavim Marku. Ubedila sam samu sebe da bi, ako kažem mužu, ugrozio oboje, i muža i mene. Izbegavala sam ga koliko sam mogla, ali sam objektivno bila u njegovoj vlasti. Nisam imala gde da se sakrijem.

Dolazio je potpuno nepredvidljivo, kad mu dune. Znao je da bane usred noći, da ostane ujutro duže, pre posla. Shvatila sam da voli me uzima kad su svi ostali u kući. Pomislila sam da svi znaju, uključujući i njegovu ženu, ali ga se i oni boje, pa ništa ne preduzimaju.

Jedne noći je samo otvorio moja vrata, uverio se da sam budna, pa se vratio nazad, kod žene. Ostavio je otvorenim i njihova vrata i mogla sam čujem kako je budi, poziva je da mu popuši, pa da se postavi na sve četiri i jebe. Shvatila sam da je to bila predstava za mene.

Kad je svršio, gotovo da je kriknuo. Ona je sve vreme bila tiha, nisam čula ni najtiši glas. Bučno se svalio na krevet i zatražio da ga očisti jezikom.

Kasnije sam tiho zatvorila vrata, vratila se u krevet i zabila ruke među noge. Svršila sam, trudeći se da mislim na muža.

*

Dolazio je dva, tri puta nedeljno, ponekad je uspevao da ukloni mog muža i vikendom. Shvatila sam da mu je stalo da me ne prepušta mužu, želeo me je samo za sebe.
A, on, nije shvatao ništa. Naši vikendi su postali prazni, često nismo ni imali seks. Niko se nije bunio, kao da je to najnormalnija stvar na svetu.

Marko me je jahao, guzio, pušila sam mu, ponekad bi i on mene polizao. Sada me je jebao i gotovo svakog vikenda. Bio je veoma kreativan da se oslobodi mog muža, a kao da je vremenom sve manje i vodio računa o njemu.

Slao bi ga na neke besmislene zadatke, verovatno ih spremajući unapred, izvlačio me tokom noći, dok je muž spavao i jebao u kupatilu, ponekad me „molio“ da mu nešto pomognem, odvodio od kuće i jebao u kolima.

Jedne subote me je pojebao u kuhinji, zguza, dok su svi bili rasuti po svojim sobama. Od straha da što pre svrši, pomogla sam mu pokretima karlicom, pa smo oboje svršili od nekoliko prodora.

Da – svršavala sam. Uvek. S njim sam uvek svršavala, i to ne po jednom. Vodio je o tome računa. Ponekad mi je pričao kako mu je žena hladna u krevetu, zgodna, ali hladna. Jebao je po dužnosti. Jednom mi je rekao da je jebe svaki dan, navodno da ne posumnja u našu „vezu“.

Bio je potentan, nema šta.

*

Nisam umela da mu pobegnem. Hvatala sam sebe da ni ne pokušavam. U toku dana, prilazio bi mi i hvatao za dupe, ljubio me u vrat, na brzinu, da niko ne primeti. Kako bih se makla iz svoje sobe, progonio bi me, svuda po kući i van nje. Bojala sam se da će neko primetiti, a on je bio hladnokrvan.

Kad sam se muvala po kuhinji, ulazio bi, stao iza mene, naslonio međunožje na moju guzu. Uhvatio bi me obema rukama i pritiskao erekcijom. Zažmurila bih, nesposobna da se oduprem.

– Šta bi sada volela, šapnuo bi mi na uvo, nagnut čitavim telom na moje.

Ako bih otćutala, nije se pomicao. Strpljivo je čekao odgovor, stiskao me rukama, gurao ih ispod bluze.

– Ajde, šta se stidiš! Šta želiš sad da ti uradim?
– Da… me…, nisam imala snage da završim.
– Želim da čujem! Hajde, odgovori mi!
– Pojebeš…

Uvek bi se oduševio kad bih mu konačno odgovorila. Grizao bi mi ušnu resicu.

– To, dobra si, dobra. Vidiš koliko te želim.

Dohvatio bi moje ruke i povukao ih među svoje noge. Spustila bih ih na njegovu batinu i obuhvatila obema šakama, preko pantalona. Voleo je tu igru i gotovo uvek bi se završavala na isti način.

– Požuri u sobu. Spremi se i sačekaj me.

Odmakao bi se, ja bih napuštala posao koji sam radila i poslušno otišla do sobe, svukla se, namestila četvoronoške, kako je najviše voleo i čekala ga.

Ulazio je siguran u sebe. Svlačio se, netremice me gledajući, zatim bi se popeo na krevet, iza mene. Uvek sam bila spremna da ga primim. Ulazio je lako i jebao me odlučnim, dugačkim, muškim pokretima. Pazio je da svršim bar jednom. Najčešće sam svršavala više puta.

Bez njegove naredbe, usisala bih ga kad bi ga izvadio iz mene, oblizala i mesila mu jaja. Obukao bi se i pozvao da nastavim tamo gde sam stala, s poslom u kuhinji…

*

Njegov otac je jednom upitao šta mi se dešava, da li mi je dobro, kad me je Marko pozvao da napustim posao i sačekam ga u sobi. Pretrnula sam, grozničavo razmišljajući kako da odgovorim.

Marko je odgovorio umesto mene.

– Nije joj dobro, čini mi se da ima teperaturu. Neka ode da se odmori, sad ću da je smestim udobno i ostavim da se naspava.

Došao je potpuno miran i stao da se svlači čim je zatvorio vrata.

– Šta ti čekaš? Skidaj se.
– Ali, možda će doći da proveri, tiho sam se pobunila.
– Ništa ti ne brini. Oni su moja briga. Skidaj se.

Drhtavim rukama počela sam da otkopčavam dugmad na košulji. On je već bio go, sa velikom erekcijom uz stomak. Grudi i stomak su mu bili maljavi, imao je snažne mišice i neznatno sala oko pojasa.

Strpljivo me je merio, čekao da svučem košulju.

– Mislim da ne bi trebalo da se mučiš s tim brusom. Sise su ti čvrste, fenomenalne, nije potrebno da ih sapinješ. Molio bih te da ih više ne maltretiraš brusovima.
– Ali…
– Nema tu ali. Nemoj više da ga nosiš. Volim da ti gledam bradavice kroz odeću.
– Ne mogu, zaista ne mogu…
– Dosta priče! Želim to! A, sad ću da te pojebem jezikom!

Prišao mi je, podigao u naručje, pažljivo spustio na krevet, zadigao suknju i strgao gaćice. Zavukao je glavu među moje noge. Svršila sam nekoliko puta, iako sam s vremena na vreme, pogledavala prema vratima, bojeći se da će njegov otac banuti.

*

Je li ti bolje, pitao me je ujutro njegov otac.

Marko se iskezio prema meni, čekajući kako ću odgovoriti.

– Bolje mi je, mnogo mi je bolje, tiho sam odgovorila.
– Ma, rekao sam ti. Sve je s njom u redu, nadovezao se Marko.

Kad se stari okrenuo prema vratima, Marko mi je prišao i uhvatio za grudi. Imala sam na sebi široku majicu i nije mogao da uoči imam li brus ili ne. Zavukao mi je ruke ispod majice.

– To volim, šapnuo je, kad je proverio da ga nisam obukla. Sise su ti divne, želim da ih sisam.

Spustio je ruku na moje dupe, čim je stari izašao.

– A, ti, šta ti želiš?

Ćutala sam. Mesio mi je dupe, zadizao suknju, uprkos mom negodovanju i smestio dlan među moje guzove. Jedan njegov prst je već bio na mom klitorisu.

– Dakle? Dokle da čekam na svaki odgovor?
– Ništa ne želim, tiho sam odgovorila.

Gurnuo je ruku dublje među moje noge. Bila sam spremna da ga primim.

– Jebaću te opet jezikom. Ali, samo da znaš, nisam zadovoljan tvojim neučestvovanjem. Poželi i ispuniću ti, dodao je smejući se.

Do sobe smo došli gotovo zagrljeni. Nije pomerao ruku.

– A, sad, na leđa…

Zagnjurio se u moju vlagu…

*

Spremala sam ručak za sve ukućane. Sve je bilo gotovo sasvim spremno kad se pojavio na vratima. Pogledao me je nekim mutnim pogledom i ćutke samo glavom pokazao prema sobi.

Nije sačekao moju reakciju. Uputio se prema sobi. Nesigurno sam potražila pogledom ostale ukućane. Otac je sedeo u dnevnoj sobi i čitao novine. Markova žena je bila ispred kuće. Pomerila sam sudove, obrisala ruke o kecelju i polako krenula prema svojoj sudbini.

Sedeo je go na ivici kreveta. Kurac mu je visio među nogama. I dalje me je gledao onim pogledom koji nisam prepoznavala.

Zatvorila sam vrata za sobom, sve vreme nesvesno brišući ruke o suknju. Oboje smo ćutali.

Iako nije progovorio, znala sam šta želi. Prišla sam, kleknula mu među noge, nežno obuhvatila jaja i uzela ga u usta.

Dok sam ga sisala, oslobađala sam se odeće. Povukao me je za ramena, zakoračila sam i sela mu u krilo. Zagnjurila sam glavu u njegov vrat i počela da mešam. Duboko u meni, tiho je stenjao, sve vreme mi meseći guzove i ližući vrat.

Kad smo svršili, nastavila sam sa tim pokretima. Nije me puštao iz zagrljaja.

– Nikad te se neću zasititi, muklo je rekao.

Kao da me je pogodila struja. Osetila sam kako ponovo raste u meni.

Zaboravila sam na ručak i čitav svet. Jebao me je čitavo popodne.

*

Jebaću te, jebaću te, tiho je pevušio iza mojih leđa. Ruka mu je bila na mom dupetu. Mesio me je, prelazio s jedne polutke na drugu. Pokušavala sam da se izmaknem, ali sve vreme mi je bio za vratom.

– Jebaću te, znaš to. Jel da da znaš?
– Znam…
– Jebaću te, diže mi se čim pomislim na tebe. Tako si dobra. Podićiću ti noge na ramena, poduhvatiti ovo čvrsto dupe. Jebaću te satima.

Moja vlaga se povećavala. Primakao je usne mom uvetu:

– Jebaću te. U pičku ću te jebati. U tvoju slatku, vlažnu, toplu i mekanu pičku. Napuniću je spermom. Širiću ti noge dok te ne zaboli, ali molićeš me za još.

Počela sam da se tresem.
– Jebaću te, jebaću te. Naguziću te četvoronoške, uzjahaću te.

Spustila sam mu ruke među noge. Bio je velik i čvrst.

– Jebaću, jebaću te. Jebaću te. Posuću spermom ovu divnu kosu.

Zgrabio me je za kosu. Bila sam luda od želje. Povukao me je naniže, na kolena.

Otvorila sam mu šlic i zgrabila ga u usta.

– Napuni me, napuni me, mumlala sam, ali nije me razumeo.

M I L O Š

I dok su se moji odnosi s mužem hladili, Marko je osvajao sve više prostora u mom telu. Bez pitanja, uzeo mi je nevinost i u guzi, veoma se trudeći da primim lako njegovu kurčinu. Nakon prvog, sledili su i sledeći odnosi u kojima me imao u svim rupicama.

Bezvoljna, razmišljala sam o samoubistvu, kad se neka vrsta spasa pojavila neočekivano.

Jednog dana, najmlađi brat, Miloš, i ja smo bili sami kod kuće. Bilo je kasno popodne. Provodili smo lepo vreme pričajući. Imao je sedamnaest godina i bio je najlepši od braće. Pravila sam koktele i, jedan po jedan, mali smo se napili.

Piljio je u moje grudi i ja sam ga, polupijana, pozvala da me pipne. Zacrveneo se do korena kose. Privukla sam mu ruku, smaknula brus i naslonila je. Dlan mu je bio vreo.

Poljubili smo se i ja sam ga bukvalno odvukla u sobu. Svukla sam ga, sve vreme ga ljubeći, položila na krevet i uzela u usta. Imao je fenomenalan, sladak kurac, najlepši od sve braće. Sad sam im pušila svima, mogla sam da uporedim.

Kad je počeo da svršava, trgnuo se, pokušavajući da mi ga izvuče iz usta, ali nisam dozvolila. Progutala sam toplu i ukusnu tečnost, pa nastavila da ga sisam.

Oboje rastrežnjeni, zbunjeno smo se gledali, pa je on postiđeno ustao, obukao se i otišao. Čim je izašao, strgla sam odeću sa sebe i zabila ruke među noge. Misleći o njegovom divnom kurcu, doživela sam jedan od najlepših orgazama u životu.

Zaspala sam zadovoljna, sanjajući ga. Usred noći me je probudila Markova erekcija. Bio mi je iza leđa, podizao mi nogu i ulazio. U moj san o Milošu…

*

Nagnuo se prema meni i tiho mi šapnuo u uvo da skinem gaćice i dam mu ih. Sedeli smo za stolom, na nedeljnom ručkom, svi ukućani. Muž me je pogledao blesavo, jer sam se zacrvenela.

Pravila sam se da nisam razumela, ali kad mi je spustio ruku na preponu i divljački me stisnuo, shvatila sam da je ozbiljan. Ustala sam, otišla do kupatila i svukla gaćice. Bila sam vlažna, spemna za kurac. U trpezariji su me čekala tri. Verovatno su bar Marko i Miloš sanjali o mojoj maloj. Kad bih mogla, sigurno i izabrala Milošev.

Vratila sam se i nezgrapno tutnula gaćice Marku u krilo. Ponovo je spustio ruku na moju preponu, ovaj put nežno. Pomilovao me je, pokušao da je provuče sve do međunožja, ali nisam ga pustila.

Povukao je ruku i pogledao me značajno. Nisam shvatila šta smera.

Kad smo bili kod glavnog jela, naglo je ustao i izašao, pravdajući se da je zaboravio da obavi važan telefonski poziv. Izašla sam i ja, promrsivši nešto kroz zube.
Već na hodniku me je zgrabio i zavukao ruku pod suknju. Uvukao me je u njegovu sobu, pritisnuo iz zid, zadigao suknju i nabio se. Oboje je palilo što su tu i ostali ukućani. Guzio me je brzo i duboko. Svršili smo začas.

Kad ga je izvukao, pustila sam da mi suknja padne preko butina i dohvatila kvaku.

– A, da ga malo poližeš?

Spustila sam se na kolena, uzela ga u usta, očistila i vratila se za sto.

Neznatno iza mene stigao je i on. Zadovoljena, mirno sam nastavila s obedom.

Kad smo završili, Marko je pozvao mog muža da mu nešto pomogne i njih dvojica su otišli od kuće. Markova žena i ja smo raspremale po kuhinji, ja još uvek puna sperme i bez gaćica.

Primetila sam da Miloš ulazi u kupatilo i neočekivana želja je buknula. Ostavila sam nju da sama dovrši i gotovo utrčala u kupatilo.

– Ali, šta…, iznenađeno je rekao Miloš.

Stajao je nad WC šoljom sa kurcem u rukama. Zadigla sam prednji deo suknje i obnažila se. Srce mi je tuklo kao ludo.

– Vidi. Daj, smiri me, rekla sam i on se poslušno spustio na kolena i zario glavu među moje noge.

Ne znam da li je shvatio da liže i Markovu spermu, ali orgazam koji me je pogodio je bio jedan od najintenzivnijih. Blago sam ga odgurnula, naguzila se preko mašine za pranje veša, zadigla suknju preko kukova.

– Daj mi ga, naguzi me.

Kad je prodro u mene, mogla sam da poletim. Kako mi je bio sladak, kako sam volela taj kurac. Pulsirao je u meni dok se zabijao, pokušavajući da prodre do mog srca.

Kad je svršio, okrenula sam se i uzela ga u usta. Znala sam da će se ponovo podići. Mesila sam mu jaja i sisala ga, a on je tiho stenjao.

– Sad me uzmi u drugu rupicu, šapnula sam mu, gricnula ga za ušnu resicu i ponovo se naguzila preko mašine.

Dok mi je smeštao glavić među guzove, razmicao ih i polako se probijao u mene, odjednom mi je sinulo da bih mogla u istom danu imati sva tri brata, ako te noći pojebem i muža. Misao o tome me je preplavila i toliko napalila da sam počela da se tresem kao u groznici, a zatim me je preplavio silovit orgazam, koji je počinjao sa Miloševog glavića, već duboko u meni, i širio se kroz celo telo.

Ne znam da li mi je smesio čitav kurac, ali žmarci i zvezdice ispred očiju učinili su da krenem da propadam i to se ubrzavalo. Sve intenzivniji orgazam koji je trajao beskrajno, bacao me je po nekom prostoru za koji nisam znala da postoji. Epicentar uživanja, na glaviću koji nisam mogla da lociram tačno u svom telu, u talasima se širio i prenosio. Onda je vrisnula i neka muzika…

Gotovo teturajući se, otišla sam u sobu. Iako smlavljena, ostala sam dovoljno pribrana da ne zaboravim na mogućnost da pojebem sva tri brata istog dana. Svlačila sam se i razmišljala kako da dočekam muža. Sinulo mi je.

Uzela sam najveći jastuk, položila ga po sredini kreveta i gola potrbuške legla preko njega. Izdignute karlice i dupeta, zaspala sam istog trenutka.

Ima nade za njega, pomislila sam kad me je probudila njegova erekcija kojom je petljao oko mog dupeta. Pravila sam se da i dalje spavam, trebalo mu je neko vreme da ponovo probudi želju u meni. Treći kurac istog dana, mislila sam samo na to. To me je palilo.

Posle ne baš vrhunske predstave, svršili smo zajedno. Smestila sam mu dupe u krilo, uzeo me je rukom za sise i tako smo zaspali.
Celu noć sam sanjala kako se smenjuju na meni. Čini mi se da sam svršila od tih vlažnih snova…

*

Sad sam morala da izbegavam i mlađeg brata, iako sam silno želela da budem s njim. Žudela sam za njegovim prisustvom. Sanjala njegovu muškost i nežnu kožu koju sam ljubila samo jednom.

Bila sam luda. Potpuno sam poludela.

U međuvremenu sam smislila strategiju da odagnam Markove mirise tokom viknenda, koji me je sad jebao svaki put, tako što sam naskakala na muža. Naš jedini seks bio je onaj nakon što bi Marko uzeo.

U naručju obojice, maštala sam samo o Milošu. Nasađivala sam se na njih, sanjajući da sam na njemu. Primala ih, pušila im, s njegovim telom pred očima. Luda, potpuno luda.

Jednog ponedeljka, nakon što me je Marko dobro izjebao, ne štedeći ni dupe, i nekoliko orgazama, polugola sam krenula ka kupatilu. Naišao je Miloš, pa se postiđeno vratio u svoju sobu.

Ne premišljajući mnogo, ušla sam kod njega, bukvalno se bacila na njegovo telo i zgrabila ga u usta. Svršio je začas, ali sam nastavila da ga sisam dok ponovo nije porastao u mojim ustima.

Položila sam ga na leđa, sela na njega i prvi put uvela među noge.

Ispunio me je blaženi osećaj divote. Mešala sam na njegovom stomaku i svršila s njim, u beskrajnom, slamajućem orgazmu.

Pozvala sam ga da se zajedno istuširamo, pa smo izašli iz kuće. Povezla sam ga prema periferiji. Dok sam vozila, milovao mi je prepone. Pozvala sam ga da mi legne u krilo.

Nespretno je pokušavao da jezikom dopre do moje male, vlažne i željne njegovog dodira. Mogla sam da svršim i samo od toga.

Skrenula sam neki zemljani put i pojebao me je ponovo. Ili sam ja jebala njega?

Kad smo se vratili, nekako sam znala da će Marko predosetiti da se nešto dešava. Njegov životinjski instinkt mu je govorio da se nešto dešava i zaista se pojavio oko ponoći, zakrvavljanih očiju.

Pozvao me je da se svučem i namestim na sve četiri.

– Jebaću te u dupe, muklo je najavio, prvi put upotrebljavajući takav rečnik.

Ne vodeći računa o meni, jahao me je, duboko se nabijajući i glasno uzdišući pri svakom obodu. Tad sam shvatila da njegova žena zna! Verovatno su sada njena vrata bila otvorena i jadna žena je mogla da čuje kako me guzi, pljeska po dupetu i konačno svršava u mene.

Kad je izlazio, onim istim čudnim glasom je izjavio da će me odsad jebati svaki dan i zatražio da uvek budem spremna.
Nije sačekao odgovor.

*

Narednih dana, čekala sam da Marko nestane iz kuće, hvatala Miloša i vodila ga na onaj puteljak, gde smo se milovali, ljubili i jebali. Bio je neiskusan, nije mogao da kontroliše svoj libido, pa je svršavao brzo. Ali mu se brzo ponovo i dizao.

Svršavao je po nekoliko puta, baš kao i ja. Posle svakog orgazma bih ga čistila jezikom, podizala, pa ponovo primala u sebe. Vraćali smo se kući iscrpljeni i srećni, držaći ruke jedno drugom na preponama.

Marko je dolazio svakog dana, postavljao me četvoronoške i jebao u dupe, ne vodeći ni najmanje računa o meni. Uspevala sam da svršim, misleći na Miloša.
Problem su mi bili vikendi, kada nisam uspevala da uhvatim Miloša nasamo. Razmenjivali smo nežne poglede, ponekad se dodirnuli ili poljubili na brzinu, ali ne više od toga.

Delila su me tri brata, bila sam prepuna njihovih kurčeva, luda od seksa, milovanja, orgazama i sperme koju sam primala u sebe i gutala. Neočekivano, sve sam primala mirno, kao zadatu, nepromenljivu stvar.

Tri kurca, tri potpuno različite osobe i ja, živeli smo život prepun tajni, skrivanja i napetosti.

D V O J I C A

Sedeli smo u dnevnoj sobi, Marko, njegova žena, Miloš i ja. U opuštenoj atmosferi, pričali smo o prošlim danima, bivšim ljubavima, o tome koliko smo srećni sadašnjim životima… Najviše je govorio Marko, naravno, dok je njegova žena uglavnom ćutala.

I prinosila piće. Svi smo bili malo nacvrcani i sve veseliji.

– Bila sam danas u šopingu, kupila sam divnu letnju haljinu, rekla sam, pokušavajući nekako da zaustavim Markove priče o starim ljubavima, kojima je zaista davio.
– Daj da vidimo, zatražila je žena.

Muškarci se nisu bunili, pa sam je donela i pustila niz telo. Bila je to bela, čipkana haljina za plažu, potpuno providna, ispod koje sam nameravala da nosim samo kupaći kostim.

– Ajde, pokaži kako ti stoji, zatražio je Marko, verovatno oduševljen njenom providnošću.
– Ma, daj, ne mogu sad. To se nosi na plaži, preko dana.

Ubedio me je sa malo reči i značajnim, mrkim pogledom. Ostalih dvoje se nisu bunili i otišla sam u sobu da je obučem. Svukla sam se u veš i navukla je, pa se pogledala u ogledalo. Bele, pamučne gaćice i brus su se videli kao da preko njih nemam ništa. Dvoumila sam se, ali je verovatno piće učinilo da ipak prelomim.

Svukla sam se gola, navukla čiste crne tangice i preko njih haljinu. Tesna, pripijala mi se uz telo. Bradavice su štrčale, bila sam zadovoljna sopstvenim izgledom.
Ipak sam se neodlučno uputila prema dnevnoj sobi. Kad sam ušla, muškarcima su pale vilice, a žena me je pogledala toliko zapanjeno, da sam pomislila da će pasti u nesvest.

Bez reči sam se prošetala pored njih, okrenula oko sebe, kao na modnoj pisti, izložila čitavo telo njihovim pogledima, pa se lagano uputila nazad, u sobu.

Tiho sam zatvorila vrata iza sebe i tek što sam pokušala da svučem haljinu preko glave, vrata su se otvorila.

– Ne skidaj je, muklo je rekao Marko. Dobro ti stoji. Napalila si me do ludila.

Već se svlačio. Kurac mu je iskočio, velik i čvrst. Prišao mi je, zadigao haljinu i smakao tračicu tangi.

Oslonila sam se rukama na krevet i primila ga u sebe. Zavukao mi je ruke pod haljinu, mesio sise i nabijao se, tiho stenjući.

Nisam ni pomislila na one ljude u dnevnoj sobi, koji su nas mogli čuti i koji su, naravno, znali šta mi radi. Jebao me je divlje, želeći da svrši što pre.

Svršili smo zajedno. Izvukao ga je naglo, brzo sam se okrenula i polizala ga, čuvajući haljinu da se ne isprlja.

– Ostani u tome, rekao je i izašao, zakopčavajući pantalone.

Sedela sam nekoliko trenutaka na ivici kreveta, i dalje pijana, sada i smrvljena orgazmom, razmišljajući šta da radim. Ustvari, nisam čak ni razmišljala. Bila sam prazna i želela novu čašu vina.

I još seksa.

Ustala sam, svukla gaćice ispod haljine, obrisala se njima i uputila se u dnevnu sobu potpuno gola. Moja depilirana pica je prosto ispadala kroz haljinu. Svrbelo me je, želela sam još.

Ne obazirući se na njihove poglede, sela sam pored Marka i zamolila za čašu vina. Žena je poslušno dosula, ne gledajući me.

Nastavili smo s pričom, kao da se ništa nije desilo. U jednom trenutku, Marko je naredio da svi pođemo na spavanje. Složno smo ustali. On se našao iza mene, uhvatio me za dupe i šapnuo:

– Doći ću malo kasnije, samo da sredim ovu…

Nije mi se sviđalo da ga čekam, želela sam seks, seks, samo sam na kurac mislila. Imala sam malo drugačije planove.

Čim su Marko i žena otišli u svoju sobu, ušla sam kod Miloša. Sedeo je na ivici kreveta, gledao me zadivljenim pogledom. Mogla sam da uočim njegovu snažnu erekciju.

– Sviđa ti se moja haljina?
– Da. Divno ti stoji…
– Ustvari, ti bi više voleo da je svučem, zar ne?
– Ne, ne…

Kleknula sam pored njega, otkopčala mu pantalone i uzela ga u usta.

Dok sam ga sisala, opasno je pulsirao, mogao je da svrši svakog časa.

– Jebao me je, shvatio si, zar ne?

To ga je preseklo. Erekcija mu je gotovo pala.

Gledala sam ga pravo u oči.

– Da, shvatio sam.
– I opet će, čim pojebe onu njenu. Nemamo mnogo vremena. Sad želim tebe.

Svukao se, zadigla sam haljinu do pojasa, stojeći pored njega i privukla mu glavu na pubis. Navalio je jezikom na klitoris. Svršila sam, drhteći čitavim telom.

– Želim te u sebi, požuri, zatražila sam i svalila se na krevet.

Popeo se na mene, poduhvatio za guzove i zabio se. Ni meni, ni njemu nije trebalo dugo. Punio me je i punio.

Kad se malo primirimo, ugrizla sam ga za vrat.

– Moram sad da idem. Kad pojebem Marka, dođi ponovo. Jebaćeš me koliko želiš. Do jutra.

Ne spuštajući haljinu, uputila sam se u svoju sobu…

P I Č K A

Probudila sam se divno raspoložena. Odmorna i vesela, posle čitave noći seksa sa obojicom. Marko je došao po svoj orgazam, kresnuo me i otišao na spavanje. Miloš je bio temeljniji i predaniji – jebao me je gotovo do jutra. Mali je još uvek željan, diže mu se lako i često.

Bez stida, izašla sam gola do kupatila, polako se istuširala, ponovo izdepilirala celo telo, namazala finom kremom. Otišla sam do kuhinje po sok i srela ženu. Pogledala me je samo ovlaš, i nije komentarisala moju golotinju. Verovatno misli da sam kurva, ali boli me uvo. Njena stvar.

Razmišljala sam šta bih danas mogla da uradim tim povodom. Ponovo Miloš? Ili ponovo obojica? Ili nešto treće?

Navukla sam onu haljinu. Tako me je lepo zategla da sam odmah poželela seks. Pubis i grudi su sa svakim korakom izazivali prijatne trnce.

Sela sam u dnevnu sobu i zamolila je da mi skuva kafu. Bez pogovora, donela mi je i spustila na stočić.

– Sedi i ti malo sa mnom, zatražila sam.

Pogledala me je začuđeno:

– Mislila sam da sediš samo s muškarcima.
– Eto, nisi u pravu. Volim da sedim i sa ženama. S tobom.

Nevoljno sela je u fotelju naspram mene.

– Šta želiš, upitala je, trudeći se da ne gleda u moju sapetu golotinju.
– Ništa, volela bih da saznam malo više o tebi, da se sprijateljimo, ako je moguće.
– Bojim se da nije moguće.
– A, što? Jel zato što ti jebem muža?

Zgranuto me je pogledala. Jesam li primetila i tračak mržnje?

– Ja to vidim ovako, nastavila sam. Marko jebe okolo, pa jebe. I ti tu ne možeš ništa. Mene ili neku drugu, zar to nešto menja? Ovako bar znaš s kim imaš posla. Ne mogu da se pohvalim da sam naročito srećna zbog toga, ali kao što znaš – onaj moj mi nije pri ruci…
– Tj, blizu pičke, pokušala je da bude duhovita, drhtavim glasom.
– Da, nije mi blizu pičke. A svrbi me, baš kao i tebe, verujem. I zaključila sam da je bolje da sve ostane unutar porodice, nego da švrljam okolo. Sve srećni i zadovoljni, bez skandala i afera.
– I, baš si se nameračila na mog muža? Vidi tu haljinu! Pa bolje je da hodaš gola.
– Primetila si! Naravno da nije bolje da hodam gola. Ovako ih više palim. Dižu im se, čim me pogledaju. Gola bih im dosadila začas. Potrošili bi me.
– …
– Ali, kaži mi nešto o sebi.
– Šta o sebi?
– Pa, to, koliko se zadovoljna sa Markom? Koliko te pazi, koliko ti vodiš računa o njemu i njegovim potrebama. Šta radite kad ste sami, koliko često vodite ljubav… takve stvari…
– Misliš – koliko me često jebe? Što bih o tome pričala s tobom?
– Da, to mislim. Koliko te i kako jebe. Želim da znam. Što mi ne bi pričala. Pa, delimo ga, zaboga! Tj, jebe nas obe. Delimo njegov kurac.
– Samo što ti imaš i Milošev! Kako te nije sramota?
– Imam i Milošev, tačno. I nije me sramota. Pomažem mu da odraste. Učim ga. Biće dobar, samo da ti kažem. Verujem da se i tebi sviđa. Jesi li pokušala nekad da ga kresneš?
– Ti si luda, ne želim da nastavim ovaj razgovor.
– Ali, ako bih ti rekla da ću da okrenem Marka protiv tebe, da ga jebem toliko i tako da će da te šutne? Šta misliš o tome? Ako mu napunim glavu kako gledaš Miloša i pokušavaš da ga odvučeš u krevet, ubio bi te.

Nije mogla da veruje svojim ušima. Ostala je zakovana za fotelju. Prekrstila sam noge, izležući se njenom pogledu.

– Pogledaj me, šta se stidiš. Ne boj se, ne volim žene. Volim samo kurac.

Gledale smo se neko vreme bez glasa. Odlučila sam da joj ispričam šta radim s njenim mužem i sa Milošem. Sve, bez ustezanja. Započela sam od one noći kad me je jebao 5-6 puta. Kad se nije skidao s mene i kad sam svršila sto puta. Zatim o tome kako me liže. Koristila sam sve najvulgarnije reči, želeći da je povredim i izazovem.

– Obožava moju pičku, rekla sam, šireći noge i spuštajući ruke među njih.

Milovala sam se laganim, kružnim pokretima.
– Voli da mi puši pičku. I svršim uvek. Kad mi zabije onaj svoje mesnati jezik, to je gotovo kao da me jebe. Isisava svaku kap. Liže mi i dupe. Uzgred, jebe li i tebe u dupe?

Ćutala je, spuštenog pogleda.

– Ajde, šta se stidiš. Rekao mi je da te jebe, znam to, blefirala sam, jer o njoj nismo nikad pričali.
– Da. Da, pa šta?
– Pa, ništa. Mnoge žene nikad nisu probale i ne znaju šta propuštaju. Obožavam da me jebe u dupe. Najčešće mi ga zavuče neposredno pre nego što svrši i napuni me toplom spermom. Njegov veliki kurac obožavam na svaki način i sve ću učiniti da ga zadržim za sebe. Spremna sam da ga delim s tobom, ali samo ako se nešto dogovorimo.

Gledala me sumnjičavo.

– Evo predloga: ostavimo da stvari s njim idu kao i do sada, pod uslovom da mi pomažeš da krešem Miloša. I praviš mi alibi pred mužem za sve ove ludosti. Šta misliš?
– Ti si luda! Potpuno luda. Nema teorije, nema šanse…
– No, dobro. Kako želiš. Razmisli malo. Veruj mi da mogu da učinim da te šutne i ostane samo sa mnom. Verovatno bi jebao i sa strane, ali meni to ne smeta. Boli me pička, dok me jebe ovako dobro i često.

Ustala sam, popravila haljinu, prišla joj i provukla joj ruku kroz kosu. Panično se povukla u utonula u fotelju.

– Verujem da ćeš shvatiti da je to dobro za obe. Odoh da probudim Miloša. Dosta je spavao. Ova me haljina toliko pali da moram odmah da sednem na kurac.

Gledala je za mnom. U vratima sam se okrenula i dobacila:

– Mogu da dopunim ponudu. Ako mi pomogneš, mogla bih da ti povremeno nabacim i Miloša. Šta misliš?

Nisam sačekala odgovor. Već sam otvarala vrata Miloševe sobe…

*

Mali je bio sve bolji. Poslušno je ispunjavao sve moje želje, erekcija mu je bila čvrsta i sve dugotrajnija. Kao da mu se kurac malo i povećao. Lizao me je, sisao, pušio me, masirao, ljubio, sve što zaželim. Nikad se nije umarao. Gledao me je požudno sve vreme i bio spreman da ispuni svaki i najmanji zahtev.

Kad sam ga dobro izjebala, odlučila sam da presečem stvari sa Markovom ženom brzo i odlučno.

– Slušaj. Imam jedan problem i ne želim mnogo da ti objašnjavam. Ako me voliš, učinićeš šta ti kažem bez pogovora.

Gledao me zblanuto. Ko zna šta je očekivao. Objasnila sam mu da ga i Markova žena želi, ali se boji muža. Tražila sam da joj povremeno ispuni želju i kresne je, onako „kako samo on zna“. Bunio se, naravno, protestvovao, ali kombinacijom prisile, poljubaca, pušenja i jebačine, uspela sam da ga ubedim.

Kikotali smo se dok sam ga dizala usnama i spremala da izađe i sobe, go i napaljen. Podučila sam ga da joj priđe s leđa, zadigne suknju, strgne gaćice i jednostavno nabije u nju. Bez reči i ne dozvoljavajući joj da se snađe.

– Veruj mi da gine za tim. Sve bi dala, ali ne zna kako da ti priđe. Ako se bude branila, to će biti samo zbog okoline i drugih ljudi.

S čvrstom erekcijom, odlučno je izašao iz sobe. Na prstima, i dalje gola i prepuna njegovih sokova, pratila sam ga sve vreme pogledom.

Kad joj je prišao, nije ga ni primetila. Nešto je poslovala u kuhinji. Tiho je vrisnula kad joj je zadigao suknju. Pokušala je da se odbrani, ali kad joj je strgnuo gaćice i podvukao ruke pod bluzu, na sise, klonula je i primala ga ćutke. Guzio je brzo i odlučno, baš kao što sam i tražila.

Gledala sam ih s vrata. Bio mi je još lepši, dok je guzio drugu ženu. Ona se nalaktila na radnu ploču, zatvorila oči i tiho stenjala. Jebao je dobro. Znala sam da će svršiti i ona.

Kad je počeo da se izliva u nju, tiho sam kucnula o ragasto i ona je otvorila oči, uplašeno okrenula glavu prema meni. Nasmejala sam se prijateljski i tog trenutka ju je pogodio orgazam. Lako sam mogla da uočim. Zatim još jedan.

Namignula sam joj, gledala me je sve vreme, okrenula se i otišla. Zadovoljna. Idem da se spremim za Marka, pomislila sam srećno. Imam sad i pomoć, koja će mi dobro doći…

*

Gledao me je gladno, ali nisam bila raspoložena za takav tretman. Polugola sam šetala po stanu, napravila sebi doručak i đus, vratila se u sobu, bezvoljna. Marko je proveo pola noći kod mene. Uvukao mi se u krevet, kad sam mu rekla da sam dobila i nisam raspoložena za seks, nemarno se okrenuo na leđa i pozvao me da mu popušim.

Nisam bila za to, ali znala sam da me neće ostaviti na miru. Kad je svršio, ostao je da leži i uskoro zaspao. Želela sam da budem sama, da se odmorim od svih, ali njegovo telo u mom krevetu je bila nepromenljiva činjenica. Probudio se usred noći.

– Želim te još jednom…
– Ali, nisam raspoložena…
– Pa? Popuši mi, to je bar lako…

Nisam mogla da se raspravljam. Uzela sam ga u usta. Trebala mi je čitava večnost da mu isisam nekoliko kapi sperme. Bila sam samo u crvenim čipkanim gaćicama. Mesio mi je sise i kad me je napunio, samo je ustao, poljubio me ovlaš i otišao kod one svoje kretenke.

I sad ovaj mali… Prati me, guta pogledom i mogu da osetim njegovu erekciju kako se agresivno ustremljuje ka meni, ka mom telu.

– Jebi se, mali. Idi, izdrkaj ga. Nije mi do toga.

Pokunjeno je pobegao u svoju sobu. Slomljena, legla sam i pokušala da zaspem, ali san nikako nije dolazio. Želela sam da nešto polomim. Da vrisnem. Sama i prazna.

Uletela sam u njegovu sobu. Miloš je ležao na leđima, sa podignutim kurcem i drkao. Zgadio mi se.

– Šta to radiš? Koji ti je, bre, pederu?

Kao oparen, skočio je iz kreveta. Bio mi je smešan, s kurcem uz stomak, go i mali.

– Jebi se, jebi se…

Plačući sam odjurila u svoju sobu. Zaspala sam na jastuku natopljenim suzama…

*

Probudio me je – Marko, ko bi drugi. Nikad nije vodio računa o mojim potrebama, nikad mu nije smetala menstruacija. Zgrabio me je za sise, zguza, zavukao ruku među noge, jednostavno izvukao tampon i bacio ga na pod. Gurnuo mi srednji prst, pa ga sklonio i zavukao mi kurac.

Bila sam spremna, nisam mogla da mu kažem – ne. Ali, jebao me je carski. Nisam razmišljala o krvi koja će natopiti posteljinu. Prepustila sam mu se i doveo me je do orgazma, iako me su me bradavice bolele od njegovog štipanja. Jebao je i jebao. Trebala mu je čitava večnost.

Konačno, samo je tiho uzdahnuo i popustio stisak.

– Dobra si, jebaću te zauvek…

Zaspao je, ne puštajući me iz gvozdenog zagrljaja. Opuštena, konačno sam zaspala i sama.

Probudio se i ustao. Ne oblečeći se, izašao je iz sobe. Ostala sam sama i prazna, željna topline i ljubavi. Pokušavala sam da ponovo zaspim, kad je neko tiho kucnuo na vrata.

Miloš, odmah sam znala. Nisam odgovorila. Kucao je još jednom, zatim bojažljivo ušao.

Kroz poluspuštene trepavice sam videla da je samo u gaćicama. Ludilo, pomislila sam, ovo je ludilo.

Pravila sam se da spavam. Tiho mi je prišao iza leđa i zavukao se u krevet. Mogla sam da osetim njegovu erekciju na dnu leđa, na dupetu. Spustio mi je ruku na sisu, dohvatio bradavicu i umirio se.

U nekom trenutku sam zaspala. Probudilo me je njegovo komešanje. Nije mogao da izdrži pritisak sopstvene erekcije. Podigla sam nogu samo neznatno, shvatio je to kao znak i gurnuo mi ga.

Uzdahnula sam, ravnodušna, i prepustila se drndanju. Ulazio je i izlazio, jebao me sporo i bez inspiracije. Mogao je tako to sutra, pomislila sam, ali me je iznenadio.

Zgrabio me je za kukove, navukao na sebe i sjurio se čitavom dužinom. Pogodio me je orgazam, pa još jedan. Nabijao se sve dublje i brže, dok nije svršio i sam.

– Želim još jednom, rekla sam, ne okrećući se prema njemu, zatvorenih očiju.

*

Miloš i ja smo sedeli u dnevnoj sobi i milovali se preko odeće. Podigao mu se, naravno. Čekao je da ga skinem, uzmem u usta ili sednem na njega. Ona se muvala po kuhinji, izbegavala da dođe do nas.

Ne znam šta me je iznerviralo, ali odjednom mi je raspoloženje palo.

– Ne mogu. Jebi nju. Vidiš da se muva okolo i čeka da je pozovemo.
– Ma, ne znam…
– Šta ne znaš, koji ti je, samo na kurac misli.

Pozvala sam je da dođe, ali ona se pravila da ne čuje. Kad sam je konačno dozvala, stala je ispred nas neodlučno. Nisam skidala ruku s Miloševih prepona. Ona se trudila da ne spusti pogled.

– Pogledaj, pogledaj ga, šta se prenemažeš, viknula sam na nju.

Otvorila sam mu šlic i izvukla već čvrst kurac.

– Dođi, popuši mu, šta stojiš tu.
– Ma, ne… Ne, pokušavala je ona.
– Slušaj pičko! Skidaj se! Skidaj se, odmah! Nemoj dvaput da ti ponavljam!

Izašla je iz sobe, tiho plačući. Ustala sam i sustigla je pre nego što je stigla do svoje sobe.

– Pun mi te je kurac, znaš! Kad dođe noćas, pokazaću Marku one slike. Pa se ti jebi s njim kako znaš!

Zapanjeno me je gledala dok sam se okretala i vraćala nazad, kod Miloša. On je čuo svaku reč i verujem da se smrzao od straha. Kao što sam i mislila, kurac mu je pao.

Ponovo sam sela pored njega, zavukla mu ruku na jaja. Masirala sam ga i polako se podizao, kad se ona pojavila u vratima. Obrisala je suze, lagano nam prišla i kleknula ispred njega. Pokušala je da ga uhvati, s očiglednom namerom da ga uzme u usta.

– Skidaj se. Ne mogu tako da te gledam.
– Nemoj, molim te. Molim te.

Spustila sam glavu na Milošev glavić. Usisala ga, ne obazirući se na nju. Uskoro sam začula kako joj šušti odeća. Bila je gola kad me je blago odgurnula i preuzela ga.
Dok ga je klečeći obrađivala, otišla sam do sobe po kameru i fotoaparat. Škljocnula sam jednom, zumirajući na njeno lice. Panično je podigla glavu. Sačekala sam je novim blicom.

– Nemoj, nemoj, tiho je pokušala da me ubedi.

Nisam se obazirala. Nastavila sam da je slikam, u krupnim kadrovima. Bespomoćno ga je ponovo usisala, dok sam sevala blicem. Sačekala sam da prepoznam kad će svršiti.

– Svrši joj u lice, naredila sam.

Odmakao je i štrcnuo u nju, po očima i kosi. Sve sam islikala.

– Podigni ga opet. Želim da imam slike i kako te jebe…

*

Slomila sam njen otpor u svega desetak dana. Predala se i prepustila da radim s njom šta mi se prohte. Iako mi to nije bila namera, dobila sam seksualnog roba, koji mi je ispunjavao svaku, i najmanju želju.

Miloš je jebao kako sam tražila, pušila je i meni i njemu, svlačila sam je i oblačila. Neočekivano, najveći otpor je pružala tamo gde se nisam nadala.

– Tvoja je. Šta želiš da nam radi, pitala sam Miloša.

On se i dalje ustezao.

– Tebe želim, promucao je.
– Jebi se! Tu sam, nisi ti meni dovoljan! Sad želim da mi odgovoriš na ovo prokleto pitanje!

Besnela sam. Nervirala me njegova servilnost. Bio je potentan, spreman za seks po cele dane, ali njegov karakter još nije bio izgrađen. Podsvesno sam želela još jednog Marka. Jebača, a ne klinca.

Pod mojim strogim pogledom je popustio.

– Pa, voleo bih… da se izdepilira kao i ti.
– Naravno. Jesi li čula?

Uplašeno je zacvilela.

– Nemoj, molim te. Nemoj. Kako da objasnim Marku?
– Ma, ko ga jebe. I on će to voleti. Jebaće te češće, veruj mi.

Spustila je glavu, očajna.

– I, još?, insistirala sam.
– Možda bi mogla da oboji kosu.
– Hej, to je dobra ideja. U koju boju?
– Pa, u plavu!

Mislila sam da će se onesvestiti. Ali, nisam marila.

– Čula si. Ja ću ti izabrati boju. Reći ću onom tvom da idemo zajedno kod frizera i da ću ti ja izabrati frizuru i boju. Ne brini. Ubediću ja njega.
– Ali, kako…
– Kako? Kako? Pičkom! Eto kako!

Skratila je kosu na gotovo mušku frizuru i obojila je u drečavo plavu. Drhtala je dok smo se vraćale kući, ali Marko naravno nije pravio pitanje. Izgledala je znatno mlađe. I, naravno, kao kurva.

Kad se izdepilirala, dok smo sami kod kuće, naterala sam je da hoda gola od pojasa nadole. Šljapkala sam je po dupetu, gurala prste u picu, komentarisala na najvulgarniji način.

Uživala sam gotovo kao u seksu…

*

Druga barijera koju sam jedva probila je da je nateram da priča. Da priča o tome šta radi sa Markom, o čemu mašta, šta bi želela da dobije i pruži. Ucenjena fotografijama i filmovima, konačno je popustila. Sad je bila potpuno moja, spremna na sve. Na sve!

U početku smo je najčešće pozivali da nam oboma pupuši posle seksa. Skupljala je jezikom svaku kap iz mene, dovodila me ponekad do novog orgazma. Na Milošev glavić sam je puštala samo ponekad. I sama sam to volela. Nisam želela da ga delim.

Puštala sam ga na nju povremeno. Birala poze, gledala ih i drkala. Snimala i fotografisala. Kad je konačno počela da priča, odmotala se sumanuta lista njenih želja i maštanja, koja su me palila i više od samog seksa.

Volela je grube igre. Maštala je o tome da je jebu dva, tri, pa i više muškaraca. Da se ređaju na njoj, u svim rupama, da je natežu bez prestanka. Želela je seks po ceo dan, baš kao i ja.

Maštala je o mom mužu! O Milošu, naravno. Ali i nekim klincima iz susedstva! O kurcima koji se smenjuju u njoj!

Ono što me je najviše šokiralo – godinama, od najranije mladosti, drka po dva puta dnevno, bez obzira da li je imala seks ili ne!!

Naravno da sam je naterala da to radi pred nama. Imala je jedan prastari vibrator, koji je skrivala od Marka i koristila ga sve to vreme. Jedan mali, metalni kurčić, izlizan od upotrebe.

Kupila sam joj dva nova, znatno veća. Jedan je bio zaista ogroman, ali primila ga je bez pogovora…

*

Na kolenima, s glavom na jastuku i Miloševim kurcem duboko u sebi, posadila sam je, golu od pojasa nadole, pored nas i terala da mi priča o tome šta su ona i Marko radili prethodne noći i njene omiljene maštarije.

Malo se snebivala, kao i uvek, ali je ipak otpočela s pričom.

– Pa, ništa. Kao i uvek, kad legnemo – on je uvek go, kao što znaš, uzmem ga u usta i malo sisam. Uvek znam da li želi da mu popušim, hoće li me… jebati… ili moram da ga ostavim na miru. On nikad ne priča. Sinoć me je postavio četvoronoške i jebao…
– Ka…ko, stenjala sam, pod udarcima Miloševih jaja.
– Pa… znaš…
– Ne… ne… znam…
– U dupe. Voli to. Voli da me jebe u dupe…
– I…
– Ništa. Kad je svršio, malo sam mu pušila, pa je zaspao.
– Jesi… li… svršila…
– Da. Jednom. Kad je zaspao, uzela sam onaj moj mali vibrator i…
– I… drkala si?
– Da.
– Koliko?
– Svršila sam još dvaput. Posle sam i sama zaspala. Iako… želela sam još.
– Na šta si mislila tad? Tad, kad si želela još?
– Na… na… nije smogla snage da završi.
– Je…bi… se… govori!
– Mislila sam na… tebe.

Orgazam koji me je tad pogodio bio je jedan od najsnažnijih. Verujem da je Miloš izlio u mene hektolitar sperme, i sam iznenađen odgovorom.

Svalila sam se pored nje i gurnula joj ruku među noge.

– Kako si mislila na mene?
– Kako ti… pušim.
– Šta? Šta?
– Kako ti pušim pičku. I kako me jebeš. Vibratorima.

Sluđena, zgrabila sam je za kosu i grubo je povukla među noge. Zavukla mi je jezik i ludački isisavala svaku kap sperme i mojih sokova, koji su poplavili čitav krevet.

Miloš je ponovo bio čvrst, zgrabio je za dupe, prišao s leđa i nabio se u nju. Kao da ga nije ni primetila, sisala me je. Čupala sam joj kosu, navlačila. Poslušno, laptala je među mojim nogama i primala kurac…

*

Moja omiljena poza je bila da sednem Miloš u krilo, okrenuta mu leđima, s kurcem duboko u sebi. Ona kleči ispred nas i liže nas, dok ja lagano mešam oko glavića. Izluđivao me je njen jezik na klitorisu. Bila je vešta i neumorna. Sisala nas je, njegova jaja i moj klitoris, milovala nam prepone, meni i sise.

I sisala, sisala. Sve do orgazma. Kad bih svršila i smirila se, lagano bih ustala i sperma bi se razlila po njenom jeziku. Nalegala bi na mene, zavlačila mi jezik duboko i skupljala ostatke.

Zatim bih se ponovo spustila na kurac, čvrst i velik…

*

Najviše sam uživala vikendom. Sad, kad sam imala dva saučesnika, mogla sam da isplaniram svaki dan veoma precizno. Ona bi morala da bude u suknji i bez gaćica. Kao i ja. Ona zbog Miloša, ja zbog Marka.

Nalazila sam izgovore da njih dvoje pošaljem u sobu da je Miloš izjebe, a ja sam zavlačila muža da bih pojebala Marka, koji je takođe voleo rizik. Pušila sam mu u kupatilu, u kolima, izlazili smo iza kuće da me kresne na brzaka, slali muža na besmislene zadatke da bismo se jebali u sobi, ne mareći ono dvoje.

Zbog tih vikenda, Marko je bio miran i nije ni primetio da se nešto čudno dešava s njegovom ženom. Želeo je da me jebe i mislio da sam luda za njim. Što je bilo tačno.
Samo on mi je davao taj moćan osećaj – bila sam izjebana. On me je jedini jebao. Ostale sam jebala ja. Miloša. I muža. I nju.

Markov impozantan glavić me je jedini ispunjavao do kraja. Jedini on nije mario za moje zadovoljstvo i zato sam do njega stizala lako i brzo. Kao što sam rekla – samo me je on jebao.

*

Miloš i ja smo znali da nema gaćice na sebi. Obe smo obukle providne bluze, bez bruseva, iz kojih su nam štrčale bradavice. Baš kao što sam tražila, obukla je suknju.

Miloš i ja smo grabili prilike da je zgrabimo za dupe, zavučemo ruke na sise. Stenjala je i bila sve napaljenija, kao i ja. Moj muž nije primećivao ništa, ali je Marko bio sumnjičav. Ali, s njim mi je bilo lako. Daću mu kasnije pičku i smiriće se. Dotle…

Ona se muvala oko Marka, unosila mu sise u lice. Gurao je od sebe, ali kad je ustao da nešto dohvati, obesila mu se oko vrata i, kao što sam joj naredila, šapnula mu je, dovoljno glasno da svi čujemo:

– Želim da ti popušim…

Pogledao me je zapanjeno, ali već mu je spustila ruku na kurac. Namignula sam mu dok ga je odvlačila u sobu. Tražila sam da ga ne pušta dok mu ne popuši dvaput.

U međuvremenu, bukvalno iza leđa mom mužu, nas dvoje smo se vatali, Miloševa ruka je stalno bila pod mojom suknjom. Kad više nisam mogla da izdržim, zgrabila sam muža i gotovo normalnim glasom ga pozvala u sobu:

– Želim da ti popušim…

Bilo mi je žao Miloša, iako je trebalo da dobije najbolje, ali kasnije.

Muž mi je svršio u usta, a kad me pokušao da i on meni popuši, odbila sam ga, i ponovo ga podigla. Plan je bio da i on svrši dvaput. Posle toga je zaspao kao klada.

Vratila sam se do Miloša. Prošlo je više od sata. Ljubili smo se, dok smo čekali da i ona dođe.

– Učinjeno, rekla je, kad se konačno pojavila.

Blistala je. Zadigla sam suknju. Bilo je dovoljno da me dodirne jezikom da svršim, ali nisam je pustila. Obe smo navalile na Milošev kurac. Treperio je pod našim jezicima.

– Kao što smo se dogovorili, rekla sam im. Možeš da mu pušiš koliko god on zaželi. Ali, ti ne smeš ništa. Ti ćeš na kraju.
– Da, da, mumlala je, s kurcem duboko u grlu.

Ušunjala sam kod Marka. Spavao je i tiho hrkao. Go. Zadigla sam suknju i jednostavno mu sela na lice.

Probudio se, razrogačio oči, ali spremno mi zabo jezik. Svršila sam istog časa, oblivajući ga sokovima. Mešala sam mu na licu, gurala ruke unazad, na njegova jaja i lagano ga drkala.

Izmoren, jedva se podigao, ali postigao je čvrstu erekciju. Nije ništa pitao, nije ga bilo briga za mog muža.

Samo sam se spustila niz njegovo telo i sela na kurac. Legla preko njegovih grudi.

– Luda si. Luda si.

Mešala sam kao sumanuta. Svršila sam nekoliko puta, dok nisam konačno i njega dovela do orgazma.

– Još, želim još, tražila sam.

Trajalo je, ali izmuzla sam mu još jedan orgazam. Slomljen, ponovo je zaspao.

Delimično zadovoljena, uputila sam se u dnevnu sobu. Miloš je guzio preko fotelje. Prišla sam joj i ponudila pičku. Dohvatila me je za guzove i privukla na jezik.

Nisam mogla da se prepustim do kraja, želela sam dovršim plan. Ostavila sam ih same sebi da uživaju i zaputila se kod muža. Spavao je, naravno. Ne svlačeći se, samo sam zadigla suknju i ponovila scenu kao s Markom – sela sam mu na lice.

Nisam brinula da će prepoznati ukus i miris sperme, jer je verovatno već zaboravio šta smo radili ranije tog dana.

Kad se probudio, podigla sam ga i sela na njega. Jebala sam ga dok nije svršio još dvaput. Mislim je unezveren reč koja najbolje opisuje stanje u kojem se nalazio.
Ostavila sam ga u dubokom snu. U dnevnoj sobi, ona je sisala Miloša i čekala me. Legla sam pored njega, raširila noge, povukla je za kosu.

– Pričaj.
– Kao što si rekla, Marku sam popušila dvaput. Pokušao je da me jebe, ali nisam dala. Kad si otišla, Milošu sam pušila, pa me je jebao. Pušila sam mu ponovo, pa me jebao još. Svršila sam bar deset puta.
– A, on?
– Kao što si rekla – triput.

Uzdigla sam kukove i stisnula joj glavu preponama.

– Sad me jebi jezikom. Sisaj. Puši. Posle će te Miloš jebati u dupe, pa nazad kod Marka.

Mumlala je nerazgovetno.

– Moraš da ga probudiš i navučeš. Očekujem da te pojebe dvaput. Jednom u dupe. Ja ću to isto s onim mojim kretenom. Ti si zadužena, kad se Marko onesvesti, da se vratiš do Miloša. On će odlučiti šta će s tobom. Jasno?

Pokušavala je da klimne glavom.

*

Sve je bila uvertira za sutrašnji dan. Isplanirala sam da oteram od kuće sve osim Marka, pa da ga zaskočim. Želela sam da proverim koliko može. Njih troje je trebalo da se zadrže van kuće do kasnog popodneva, a ja sam za to vreme nameravala da razbijem Marka. Jebaću ga dok ne padne u nesvest.

Imala sam jednostavan način da ga privolim da se potrudi. Obućiću ću haltere i steznik, izbaciti sise preko njega i obuti cipele sa vrtoglavim potpeticama.

Kad se sve vrate, odvući ću muža i sve ponoviti s njim…

*

Samo u tesnoj, beloj majici, ispod koje su štrčale napete bradavice, muvala se po kući. Poslovala po kuhinji. Nas dvoje bismo je šljapnuli po golom dupetu, uštinuli ili dohvatili za sisu.
Gotovo da nismo progovarali. Bio je tmuran dan, pustila sam neki džez.

– Spremi nam onu tvoju salatu, rekla sam. A, ti, otvori vino.

Dok je ona kuvala, nas dvoje smo ćutali, zavaljeni svako u svoju fotelju. On je napeto iščekivao šta ću zatražiti od njega. Pijuckala sam, bezvoljna.

Kad je donela jelo i pružila nam, rekla sam:

– Pušićeš nam. Posle.
– Da, jednostavno je odgovorila, ne podižući pogled.
– Ustvari…

Ni sama nisam znala šta bih sa sobom, ni sa njima. Jeli smo ćutke. Povremeno bih uputila pogled na njeno golo međunožje. Bila je savršeno izdepilirana. Od sinoć.

– Hajde, ispričaj nam – s kime si bila pre Marka.

Skupila je noge. Kao da se uplašila.

Znala je da neću odustati, pa je isprva mucajući, polako ispričala svoju priču.

– Misliš samo na seks. Naravno da misliš samo na seks. Pre Marka sam imala jednog dobrog tipa, Bojana. Bio je dobar, zaljubljen u mene, nežan, pažljiv.
– Ali?
– Neodlučan. Morala sam da ga vodim, učim, zahtevam. Ustvari, tražila sam pravog muškarca. Kad bih se potrudila, bio je dobar.
– Kako te je jebao?
– Dobro. Bio je dobar. Gotovo kao Marko.
– A, kurac? Kakav je imao kurac?
– Velik. Mislim, veći od Markovog.

Kao da me je neko polio hladnom vodom. Razbudila sam se. Ispila sam dugačim gutljajima.

– I, šta je s njim sada?
– Ništa. Nismo se čuli odavno. Ne viđamo se. Koliko znam nije se još oženio.
– Gde stanuje? Imaš li njegov broj telefona?
– Ma, daj…
– Imaš li njegov broj telefona, pitam?
– Imam.

Grozničavo sam razmišljala. Muž mi je bio na puta, Marko će se vratiti tek oko ponoći. Imali smo čitav dan na raspolaganju.

– Zvaćeš ga.
– Nema šanse. Nismo se čuli godinama.
– Ovako ćemo. Zovi ga i reci da dođe u šest popodne. Dotle ćemo sve pripremiti.
– Nemoj, molim te. Čovek je nedužan, nemoj da ga mešaš.
– Koji ti je, bre, kurac. Oduševiće se da te kresne posle toliko vremena. A, i nama će prijati promena, zar ne, Miloše?

Klimnuo je glavom. Kurac mu je bio podignut, kao i uvek.

Drhtala je čitavim telom dok je okretala broj. Dok je nemušto i mucajući pričala sa starim ljubavnikom, tiho sam pozvala Miloša da joj klekne među noge i sisa je. To je, naravno, dodatno izludelo, ali nije imala kud.

Bojan je, očigledno, bio oduševljen i spreman na razgovor. Dok mu je odgovarala na pitanja o svom životu posle njega, podigla sam je na krevet, postavila četvoronoške i uvela Miloša u nju.

– Ne prekidaj razgovor, došapnula sam joj, meseći joj sise. Nikako ne prekidaj!

Miloš je jebao polako i duboko, guzio je držeći je za bokove.

Jedva je govorila, sve bliže orgazmu. Zavukla sam joj glavu među ruke i usisavala jednu po jednu bradavicu.

– Pričaj, pričaj, sve dok ne svršiš.

Utišala je glas, puštala Bojana da priča da se ne bi odala, ali znala je da neću dozvoliti da bude po njenom.

Kad je gotovo sasvim zaćutala, primakla sam usne do njenog uveta:

– Svrši glasno, da čuje, da te čuje.

Svršila je istog trenutka, gotovo kriknuvši.

Verujem da se Bojan na drugoj strani linije zaledio.

– Kaži mu da si morala da izdrkaš, toliko si bila uzbuđena što ga čuješ. Pozovi ga u šest i spusti slušalicu.

Spustila je glavu na ivicu troseda. Miloš je guzio i dalje.

– Toliko sam se uzbudila… Setila sam se naših dana… Znaš na šta mislim…

Tresla se čitavim telom.

– Morala sam da… znaš već šta…

Očigledno nije znao.

– Morala sam da… se… samozadovoljim… shvataš.

Verujem da je odlepio.

– Izdrkala sam dok sam pričala s tobom. Znaš gde stanujem. Dođi večeras u šest.

Smlavljena, pogledala me je molećivim pogledom. Klimnula sam glavom. Oduševila me je još jednom rečenicom, pre nego što je spustila slušalicu.

– Gola sam, samo u kratkoj majici. Klečim. Zamišljam da me jebeš zguza, dok mi jedna žena sisa bradavice. Vidimo se.

Poklopila je.

Zaslužila je nagradu. Jebali smo je i sisali dok nije malaksala.

*

Zamračili smo sve prostorije. Samo su u dnevnoj sobi gorele dve sveće. Na stolu su bile dve čaše za vino. Nju smo okupali nas dvoje, namazali je divnom kremom, navukli joj mrežaste bele čarape i zakačili ih na iste takve haltere. Beli čipkani brus smo spustili ispod sisa da bismo ih istakli. Obilno je naparfemisali.

Obuli smo joj crne cipele sa visokom potpeticom. U mojoj sobi smo pripremili krevet, pored kojeg smo nameravali da upalimo još jednu sveću.

Pustili smo džez.

Pozvonio je tačno u šest. Drhtala je, gledajući u nas. Povukli smo se u njenu sobu. Tiho sam joj došapnula:

– Ne boj se. Samo uradi šta smo dogovorili.

Nisam mogla da vidim njegovo lice kad je ugledao. Verujem da se oduševio. Nisam mogla da čujem šta pričaju, ni kako se ponaša dok mu je sipala vino. Posle svega nekoliko minuta bili su mojoj sobi.

Svukla ga je okrećući ga da mogu da ga vidim. Fenomenalan kurac mu je štrčao, prilepljen uz stomak. Gledala sam ih klečeći. Miloš mi je bio iza leđa, sa erekcijom na dupetu. Podvukla sam ruku kroz noge i uvela ga u sebe.

– Jebi me polako, nemoj da svršim brzo, tiho sam mu dala uputstvo.

Gledala sam kako ga okreće prema meni, sisa onaj divan glavić, ljubi mu jaja, pušta na sebe i uvodi među noge.

S vremena na vreme, vadila ga je, kao što…