Danica – treći deo

507
Share
Copy the link

Portir je nezainteresovano pogledao prema vratima. Pratio je luksuznu limuzinu koja se zaustavila pred ulazom i oci su mu zasijale kada je video prelepu nogu na visokim stiklama kako se pomalja iz auta. Dah mu je zastao kada je brineta srednjih godina prelepog tela obucenu u odecu koja vise pokazuje nego sto sakriva stala ispred auta.Otvorenih usta zurio je u nju dok je prilazila sa jednim debelim matorcem i upijao svaki deo njene pojave . Gledao je u njenu haljinu ispod koje se video mali brus koji je jedva podupirao sise a pola velikih bradavica strcalo iz njega. Primetio je da joj je kosa jos neocesljana i malu belu fleku pri dnu brade,onda se zagledao u njeno debelog pratoica koji je trazio kljuc od sobe i primetio da mu deo bele kosulje malo viri iz na brzinu zakopcanog slica. Shvatio je sta se desavalo u kolima i dok je matorom ljubazno davao kljuc nije moga da suspregne prezriv pogled od kojega se zena trgla i zarumenela.
-Gospodjo imate neki ostatak od jogurta na bradi- Zlobno uz smesak joj se obratio portir.
Danica je presla prstom preko brade i kada je pogledala crvenilo joj je zahvatilo obraze.
-Danice ajde polizi taj jogurt pa idemo u nasu sobu,a vas molim da odmah do nase date sobu nasem vozcu koji upravo dolazi- Nadmeno se obracao Mosa portiru.
– Nema problema gospodine – Bio je jako ljubazan portir dok je sa smeskom gledao Danicu kako guta onaj „jogurt“ sa prsta.
Mitar je taman kada je ulazio uspeo samo da vidi kada je Mosa lupio Danicu po guzi i uhvatio je za ruku dok su kretali uz stepeniste.Prisao je portiru i ovaj je uz smesak dao kljuc od njegove sobe .
-Imate sobu do njihove gospodine a i vrata izmedju soba ako vam zatrebaju- Smejuljio se portir namigujuci Mitru.
Mitar otvori sobu i zapahnu ga miris ustajalog vazduha.Bas je bio umoran i odlucio je da su ujutro istusira a sada pravo u krevet.Dok se skidao cuo je neku lupu i spremanje iz susedne sobe.Pogledao je prema tankim vratima koja su vodila u sobu koju je zauzeo njegov sef sa onom dronfuljom.Nikako nije mogao da pojmi da jedna postena zena moze tako nisko da padne.
Legao je i ugasio svetlo,a ipak nije mogao da spava.Osluskivao je zvukove iz druge sobe. Cuo je neki zamor i uzbudjeni zenski glas koji je priguseno govorio da joj to ne radi a onda muski glas malo glasniji koji joj govorio da se ne opire puno.Naglo je krevet zaskripao i onda se cula neka cika i neko mumlanje a onda je krenulo ritmicno i sve brze skrpianje kreveta i jako lupkanje tela o telo.Nasmesio se shvativsi da je Danica u nezavidnoj situaciji. Znao je da Mosa ima bez obzira na godine puno energije i da je pomalo nasilan i bezobziran covek,Pola sata kasnije jako lupkanje i skripanje nije prestajalo ali je zensko stenjanje polako utihnulo.Zaintrigiralo ga je sta se desava i tiho je ustao prema vratima pazljivo okrenuo kljuc i otksrinuo vrlo malo ali dovoljno da mu se kurac probudio od scene koju je ugledao.Video je Danicu otpozadi kako lezi na stomaku dok jojkolena padaju sakreveta i dodiruju pod .Njeno predivno dupe bilo je skroz crveno od udaraca a roze cmar koji je jos bio malo otvoren krasila je bela sperma koja se polako cedila iz otvora.Mosa je bio ispred njene glave drzeci je za kosu i nabijajuci je zestoko do grla,Glava joj je odskakivala od brzog rtma. Culo se lupkanje dlakavih jaja o njenu bradu.Druga ruka je bila zavucena sa strane i grubo je mesila njenu dojku.Pretrnuo je kada je ukapirao da ga jeMosa ugledao a onda mu laknulo kada se nasmesio inamignuo mu u znak pozdrava.
-Uhhhhh to kuckice moja….dize mi seeee ponovoooo- Stenjao je matori pohotnik nastavljajuci da pojacava brzinu jebanja u usta.Danici su od naprezanja iskocile zile na vratu a lice je bilo skroz crveno.
Gledajuci ih Mitar je polako navlacio kozicu svog balavog kurca dok to nije preraslo u pravo zestoko drkanje.
-Aaaahhhhhhh sada cu da te karaaaaaaammmmm-Cuo se promukli glas matorog jebaca.
Naglo joj izvukao iz usta svoje balavo i debelo koplje svo u zilama, a iz nje je doprlo naglo sistanje oslobodjenog grla u borbi za vazduh.
Mitar je video kako okrece rukom naglo Danicu na ledja i skace medju njene noge.Gledao je u njenu zajapurenu facu u koju je nekada potajno bio zaljubljen, svu u grcu dok je Mosa nalegao preko nje a njene bose noge siroko rasirene preko dlakavih sedih ramena matorog poskakivale su od siline udaraca.Culo se jako sljapkanje i lupanje jaja pomesano sa skripom kreveta. Mitar vise nije mogao da izdrzi – zalio je vrata spermom .Polako se povukao ostavivisi Mosu da dovrsava posao.
Narednih sati je pokusavao da zaspi ali nije uspevao.Skripanje kreveta i tiho stenjanje se produzilo do ranih jutarnjih sati.Tek pred jutro ga je uhvatio san uprkos odjecima zestoke jebacine iz susedne sobe.
Naglo ga je trglo neko drmusanje.otvorio je oci i kao kroz izmaglicu video debelu Mosinu figuru iznad sebe.
-Ajde lenstino jedna, dizi se-
– Evo pita konobar oces ovde da jedemo ili da sidjemo dole- Pokazivao je Mosa glavom ka susednoj sobi gde je stajao konobar otvorenih usta.Stvarno je imao prizor za posmatranje pomislio je Mitar, gledajuci raskreceeno golo telo zenke koja se nije ni pomerila kada je zaspala dok su oko nje lezale haljina i zenski ves i carape razbacane po podu.
-Alooo sta si se zablenuo,kao da nikada nisi vide razjebanu picku ha ha – Obracao se Mosa konobaru.
– Jescemo dole da se malo picka odmori. Jel tako Mitre?-
Mitar je klimao glavom i sam opcinjen prizorom koji mu se ukzazao.
-Ne boj se i ti ces kasnije dobiti malo,a sada da je pustimo da se naspava kada je vec uspela da izadje na kraj sa mojom vijagrom ha haaaa-
Mitru je tek sada snulo sta je sef priredio Danici.
-Jadnica mora da nije ni slutila da si popio tableticu – Kroz smesak je komentarisao Mitar dok su se odaljavali od sobe prema restoranu.
– E moj Mitre jos ce ti da ucis finese ovog matorog svalera-ponosno je govorio Mosa pokazujuci prstom na sebe prepun egoizma svojstvenog sebicnim ljudima.
-Bogami ocu sefe- Cuo se snishodljivi ton njegovog sofera.
Jak sjaj sunca koje je udaralo u njene zatvorene kapke budilo je Danicu iz teskog i dubokog sna.Polako je sklonila glavu i krenula da se proteze.Osecala je da je celo telo boli kao da je svaka koscica unjoj polomljena.Okrenua je glavu ka carsavu da bi sakrila oci od sunca ali je zapahnuo teski miris ustajale sperme pomesan sa znojem.Gadljivo se digla i gledala u carsav ispod nje koji je bio sav skoren i flekav.Kroz glavu joj se vreto film nocasnjih dogadjaja i debelog sedog coveka koji se toliko dugo sladio njenim telom.Pogledala se u ogledalo i videla velike tamne podocnjake ispod ociju i svuda po telu male modrice.Njene lepe negovane grudi su najvise osetile grubost ovog prepotentnog debeljka.Ustala je da uzme puder i sminku da se ipak nekako sredi. Hodala je polako jer je guza dosta pekla.
Pola sata kasnije gledala se zadovoljno u ogledalu .Dosta toga je uspela da sakrije puderom i sminkom pa cak i one velike modrice na grudima.
Zacula je kljuc u bravi na ulaznim vratima i brzo kernula do wc-a noseci haljinu u ruci.Onda se predomislila i stala onako u donjem vesu na sredini sobe cekajuci svog hmmmm gazdu.Cak je i njoj bilo muka od te raci koja joj je prolazila kroz glavu.Uostalom nema toga sto nije video a njoj je posle svega jedino ostala doza ravnodusnosti prema svemu sto joj se desavalo.
Mosa je stao iznenadjeno na vratima jos uvek se diveci lepoti ove udate i doskora verne zenke.Sada je po njenom doceku znao da jeslomio i ono malo ponosa i njenog morala koji je vukla iz patirjarhalne sredine u kojoj je rasla.
-Oooo Danice Dano kurvo jeftina u skupoj sminki- Glasno i podsmesljivo joj se obrati Mosa.
Crevnilo je izbilo po obrazima ali je i dalje poslusna stajala u izazovnom donjem vesu pomalo rasirenih nogu.
-Ostani tako i ne mrdaj mala! Mitreeee dodjiiii!!- Drao se Mosa hodnikom.
Danica je stajala ko ukopana dok joj je u stomaku igralo od ouzbudjenja i nekog cudnog straha.Mitar je dotrcao do vrata na sefov poziv i stao kao ukopan od uzbudljivog prizor.Danica je tajala pomalo rasirenih nogu i opustenih ruku kraj tela rumenog lica. Njene prelepe grudi su bile malo stisnute providnim cipkastim brushalterom koji se na bradavicama malo rasirio i one su bas strsale odajuci njeno nesvesno budjenje seksualnosti.Mali trougao crnih gacica je jedva pokrivao prednji deo i da je imala dlacice sigurno bi dve trecine virilo.Tanka traka gacica je upala u njen mesnati rozikasti procep a vitke noge i malo celulita su prekrivale sjajne carape koje je jos juce obukla.
-Ajde sta je gleda Mitre ko da je boginja! Naguzi je odmah,a ti matorka da budes dobra-
Ove zadnje Mosine reci su bile bespotrebne jer njoj nije padalo na pamet da se otima,ali je njemu prijalo da to kaze da bi sebi dokazao da je njen vlasnik.
Mitar je dosao iza njenih ledja i osetio napetost u gacama pri pogledu na njenu povecu i mekanu guzu.Otkopcao je slic i njegov vec nabrekli komad je iskocio i lupio u njenu mekanu polutku.Danica se malo trgla ali je i dalje ostala malo raskrecena u stojecem stavu gledajuci krupnim crnim ocima u Mosu.Osetila je grube ruke sofera kako joj razmicu specijalno napravljen prorez na carapama i vade kanap tangica koji joj je prekrivao jos uvek bolni otvor na guzi.Osetila je Mitrov vec vlazan i balavi glavic kako joj seta po guznom otvoru i polako je podmazuje.
Mosa je gledao u njene oci prepoznajuci u njima iscekivanje i paniku.Video je jaki trzaj Mitrovog tela i iz Danicinih usta se oteo jauk.Oci kao da su htele da iskoce od naglog bola koji joj je Mitar nanosi gurajuci naglo svoju mrcinu u njen jos uvek preosetljivi cmar.
-Aaaaaaaaahhhhhh malo lakse molim teeeee- Tiho je stenjala Danica.
Matori debeljko je stajao ispred njih i gledao telo ove lepe zene kako se trza u sotjecem stavu malo nagnuta napred dok joj ga Mitar zabijao jako.Njena usta su bila otvorena a vrat crven od naprezanja.Sise su letele napred nazad vec davno napustivsi tanak brushalter pod mocnim naletima napaljenog muzjaka.
Desteak minuta kasnije Mitar se umirio duboko u njoj i ispustao svoje seme gledajuci u njena pomalo oznojena ledja i glavu spustenu ka podu koju je prekrila kosa zamrsena od udaraca pecurkastog glavica.
Danica je osetila toplu tecnost kako joj se razliva u razvaljenoj i utrnuloj guzi i uz veliki uzdah oaksanja cekala da ga konacno izvadi iz nje.
-Uhhhh bas si dobra kuja Danice, prosto mi dodje da te pohvalim muzu he he- Pravio je neumesne sale Mitar gledajuci prema Mosi.
-Hvala sefe – bas mi je trebala ova kucka da malo smirim napetost- Mleo je zadovoljno gluposti sofer.
Mosa se tada pokrenu i rece Mitru da krene za njim.Na samim vratima obrati se Danici
-Ti se mala spremi i sidji dole cekaju nas uvazeni gosti, nemoj da se nesto primeti na tebi!-
Za Mitrom i Mosom se zatvorise vrata a Danica je gledala u zatvorena vrata dok joj se jedna suza nenajavljeno skotrljala niz obraz pokvarivisi joj maskaru.
-Ne nije vreme za zaljenje- Mislila je u sebi i zurnim koracima otisla da se spremi.
-Samo da izdrzim jos ovo vece- Tesila je sebe popravljajuci sminku pred ogledalom.