Pušenje

253
Share
Copy the link

“Jesi li za da se družimo?” – bio je sadržaj poruke, čiji zvuk me je i probudio. “Kada i gdje?” – otkucao sam poruku kroz napola otvorene oči. U narednoj poruci predlagao je druženje oko 14h, što meni nikako nije odgovaralo. Međutim, predložio sam da se vidimo istog dana, ali u večernjim satima. “Javim ti se kasnije” – pisalo je u njegov poruci.

Kasno je bilo da se vratim snu. Ustao sam, spremio kafu, te ispijao ju uz rutinski pregled dnevnih aktualnosti. Ponovo me, po ko zna koji put, On nagovarao da mu u goste dođem. Ponovo sam, po ko zna koji put, poziv odbijao pružajući razumne argumente. Igra mačke i miša, kao i svaki put, trajala je… relativno dugo. Međutim, ovaj put odlučio sam savladati strah, spustiti štit i, mada i dalje skeptičan, prihvatiti njegov poziv. Nakon par mjeseci aktivnog dopisivanja, konačno smo se dogovorili, da sutra u prijepodnevnim satima, krenem za Srebrenik.

Par sati kasnije…

Ponovo sam dobio poruku od Tuzlaka od jutros, koja glasi: “Da li ti odgovara da se nađemo u 19h? Ako da, ti reci gdje ti odgovara i ja ću doći”. Iskren da budem, željno sam iščekivao da se javi, te sam bez mnogo razmišljanja poslao poruku sljedećeg sadržaja: “Odgovara. U 19h biću iza zgrade TUŠa”. S obzirom da je ovo moje prvo druženje, preciznije, moje upoznavanje sa Tuzlakom, nisam imao potrebu da oblačim krpice.

Nakon očekivanog ‘okolišanja’ oko zgrade TUŠa, ušao sam i sjeo u automobil koji se pored mene zaustavio. Rukovali smo se. Upoznali, iako su imena bila najmanje bitna. Otišli smo na dobro poznati parking u blizini fabrike obuće Aida. Parkirao se na suprotnoj strani od crnog golfa dvojke, kojeg smo tu zatekli. Ugasio je automobil, te bijelu trenerku svukao do ispod koljena. Kurac je bio spušten, skriven dlakicama… Presavio sam se preko sjedišta i spuštenog ga u usta stavio. Uvlačio sam ga, dok se polako u mojim ustima dizao. Taj tempo je trajao, ne duže od tridesetak sekundi, nakon čega je tiho izustio: “Sačekaj”. Ispustio sam kurac iz usta, koji je bio na pola dignut, te upitao: “U čemu je problem?”. Zabačene glave preko sjedišta, odgovorio je: “Svršit ću!”. Spustio sam lijevu ruku na kurac, koji se veoma brzo digao, te koji je bio iznenađujuće velik i tvrd. Htio sam ga drkati, ali me je svojom desnom rukom u toj namjeri sprječavao. Kada je vidio da neće još dugo izdržati, rekao je: “Hajde. Stavi ga u usta”. Što sam bez oklijevanja i uradio. Spustio sam usne na glavić, te ga lagano krenuo gutati… Međutim, nije bilo vremena. Uhvatio me je za glavu, te počeo na kurac nabijati. Nije dugo trajalo, jer sam u svojim ustima osjetio toplu spermu, dok je duboko uzdisao i nogama grčio. Otvorio sam vrata, te spermu ispljunuo…

Zamolio sam ga, nakon što smo se obukli, da me odbaci do BKC. Ponovo smo se rukovali, te rastali… Kući ipak moram ranije, jer sutra idem u Srebrenik.