160. Ispovest jednog bisexualca – Mladi Goran (foot fetish)

87
Share
Copy the link

Sa Goranom sam se upoznao preko oglasa. Sasvim slučajno. U vreme dokolice sam čisto iz zezanja pokušavao da ostvarim neke kontakte preko nekih oglasa i došao do Gorana. Inače on je živeo u okolini mog grada u jednoj maloj sredini i jednostavno je bio gladan susreta i doživljaja ovakve vrste. Mene pak je kod njega privuklo dve stvari. Prva što je bio mlad, 19 godina, a druga što za svoje godine je delovao jako zrelo i tačno je znao šta želi u svom životu.
Naši kontakti su u početku bili samo preko sms poruka, pa onda po neki razgovor telefonom, da bi smo konačno i ugovorili sastanak. Dok smo komunicirali porukama, objasnio mi je da je bisex i da uglavnom voli žene, ali da ne može bez povremenog sexa sa muškarcima. Jedina stvar koja me je nervirala u svemu tome je što je veoma često za moj ukus potencirao kako je on isključivo aktivan. Iako sam mu ja naglasio da mi to odgovara, on je u više navrata potencirao svoju aktivnu prirodu. Na trenutak sam se uplašio da sam naleteo na još jednog neodređenog, jer iz iskustva znam da kad neko toliko potencira da je aktivan, na kraju ispadne poveća tetkica.
Koliko sam se prevario pokazaće već naš prvi susret. Goran je kolima došao u moj grad i ja sam ga sačekao na dogovoreno mesto. Zastao je samo koliko da uđem u auto i tada smo se po prvi put videli. Goran je bio pravi kolačić. Prelep dečko, izvajanog tela i utegnutog maksimalno koliko 19 godina to dozvoljava. Malo je falilo da zabalavim. Po njegovom pogledu sam video da mu se i ja dopadam. Otišli smo prvo na piće da popričamo i malo se opustimo. Tada mi je uz piće otkrio svoju prvu sex fantaziju. Rekao je:
– Znaš ja ponekad volim da se igram igre tata i sin…
– Pa zar nisi rekao da si isključivo aktivan?
– Da, ali znaš kako ja to zamišljam?
– Kako?
– Kao ti si mi tata i kazniš me zbog nečega, a onda ti se ja svetim tako što te dobro izjebem. Znaš ono kao kažnjavam svog oca tako što ga ponižavam i prcam u guzu dok on cvili kao kurva…
– To ti i nije tako loše… Hoćeš da odemo do mene? Imam praznu gajbu.
– Ne znam… Još se ne poznajemo dovoljno…
– U kom smislu… Nije valjda da si došao da samo popiješ piće sa mnom?
– Ne… Odgovaraš mi i želeo bih sex sa tobom, ali se bojim da ti dođem na gajbu dok se malo ne upoznamo…
– OK… neću te ubeđivati, da tamo nema kamera, ili da u susednoj sobi čekaju njih nekoliko da te zaskoče, samo mi reci kako si onda to zamislio?
– Pa mislio sam u autu… ako ti to odgovara…
– Suviše si mi sladak da bih propustio ovu priliku, a za gajbu ima još vremena… Idemo…
Ubrzo smo bili parkirani u jednom šumarku na Fruškoj Gori. Stakla na kolima su bila zamagljena i nije postojala opasnost da iko vidi šta se unutra dešava. A unutra, na zadnjem sedištu Goran mi je razvaljivao guzu. Zahvaljujući tome što mu je auto bio karavan i što smo oborili zadnja sedišta tucali smo se u dogy stilu. Klečao sam na kolenima dok je Goran otpozadi nabijao svoju mladu tvrdu kurčinu u moju guzu, ležeći položen preko mojih leđa. Nabijao mi je svoj kurac u sporom ritmu snažnim udarcima. Tako snažnim da sam prilikom svakog njegovog nabijanja udarao čelom o naslon prednjeg sedišta. Sa svakim svojim udarcem Goran mi je govorio gadosti koje su me jako palile:
– Ovo ti je ćale za ono što mi nisi dao da idem na žurku… – BAM (kurac u dupe)
– Ovo ti je za ono što si mi uzeo mobilni na tri dana… – BAM.
– Ohhhh… dobro sine… neću više… kunem se… – prihvatio sam igru. Palila me.
– Ovo ti je tata za ono što si danas vikao na mamu… – BAM.
– Ovo ti je ćale za ono što si mi prošli mesec skratio džeparac… – BAM.
– Uuhhhh… daću ti lovu sine…
– A ovo ti je ćale za sve ono što ćeš tek uraditi… – BAM, BAM, BAM, BAM…
Jebao me je mladi pastuv kao lud i nas dvojica svršismo obilno. Ja po podu, a on u mojoj gladnoj guzi.

Posle toga smo se sreli još par puta i slatko pojebali u autu. Goran je bio nadaren, obdaren i pre svega odličan jebač, koji je jako dobro znao kako da zadovolji moju gladnu guzu.
Konačno, došao je i dan kada je Goran pristao da dođemo kod mene u stan. Radovao sam se tom trenutku, jer pored rizika da nas neko uhvati u sexu u kolima, stan je nudio mnogo veći komfor.
Sedeli smo goli u dnevnom boravku i ispijali piće. Goran je sedeo preko puta mene i omogućavao mi predivan pogled na njegovo prelepo telo. Čavrljali smo nešto bez veze paleći se polako za sex kada sam shvatio da me zvuk koji je dopirao sa TV-a nervira. Daljinac je bio na podu i mrzelo me da ga dohvatim, te sam pružio svoju nogu da ga dovučem bliže sebi.
– Imaš lepa stopala – iznenadi me Goran.
– Stvarno? Niko mi to nije do sada rekao…
– Da sviđaju mi se… – znao sam kuda gađa.
– Voliš te stvari?
– Pomalo… maštam o foot fetish-u, ali iskreno nikada nisam probao…
– Možemo probati ako želiš…
– Dođi – reče i mahnu mi rukom.
Ustao sam i prišao mu. Primetio sam kako mu se kurac polako budi. Opkoračio sam ga i seo mu u krilo licem ka njemu. Obgrlio sam ga oko vrata i vlažno poljubio. Osetio sam kako mu se kurac budi i svojim glavićem probija između mojih guzova i izbija negde iza mojih leđa. Ljubili smo se strasno, a ja sam kukovima pravio pokrete napred nazad trljajući svoj guzni procep duž njegove, sada već nabrekle kurčine. Osetio sam kako njegova sluz iz glavića obilno podmazuje moj čmar i priprema ga za jeb. Goran me šakama ščepa za sise i ja se odvojih od polju*a.
– Uzmi me… – zavapio sam gladan kurca.
– Hoću… ohhh ljubavi kako mi prijaš… – dahtao je Goran i rukama me lagano odigao kako bi namestio svoju batinu na ulaz u moju guzu. Pomogao sam mu u tome što sam se malo odigao i rukama se uhvatio za guzove i raširio ih koliko je god to moguće. Osetio sam slastan prodor njegovog mladog kurca u moje crevo. Raspametio sam se. Oh, kako mi je prijala ta mlada kurčina u dupetu. Spustio sam se svojom guzom do njegovih muda i ostao tako na trenutak. Goran, ne ispustajući moje sise iz svojih ruku poče da me ljubi po dlakavim grudima. Izvio sam svoje telo unazad od zadovoljstva i Goran to iskoristi da me snažno ugrize za bradavicu.
– Arggghhhh… životinjooooo… – kriknuo sam od bola i zadovoljstva i svršio. Moj kurac poprska moja i njegova prsa obilnom količinom sperme. Goran se samo nasmeši i spusti svoju šaku na moj glavić. Počeo je da vrti kružno što sa njegovim kurcem u dupetu izazva nekontrolisano drhtanje mog tela. Tako sam lepo i obilno svršio da je sex za mene u tom trenutku mogao da se završi, ali Goran nije mislio tako. Na svu sreću…
– Dođi ovamo… – reče on odižući me sa svog kurca. Nevoljno sam ustao i osetio poznatu hladnoću u svom čmaru. Goran ustade sa kreveta i leže na pod. Kurac mu je i dalje kao jarbol stajao uspravno. Imao je prelep kurac, prav, tvrd, odlične veličine, sijao se od naših sokova na sred sobe. Poželeo sam u tom trenutku da ga uzmem u usta i ne ispuštam do kraja života. Međutim, Goran je imao drugačije planove sa mnom.
– Dođi, nasadi se… – reče on hvatajući svoj kurac za koren.
– Sa zadovoljstvom… – rekao sam i opkoračio ga stojeći. Počeo sam polako da spuštam svoju guzu ka vrhu njegovog kurca gledajući ga u oči. Osetio sam kako se njegov sluzavi glavić lagano oslanja na moj čmar.
– Želim te srećo… – izgovorio je tiho gledajući me u oči.
Nisam mu odgovorio, samo sam se snažno nabio do jaja na njegov tvrdi kurac. Sobu ispuniše naši krici zadovoljstva i bola. Mešao sam nabijen na njegov mladi kurac, nogu sklupčenih iza sebe i oslonjen rukama o njegova dlakava prsa. Mešao sam kao bludna kurva i taman kada je trebalo da bude najbolje, on me prekinu.
– Stani… svršiću ovako… ahhh… ali želim nešto drugo…
– Šta? – dahtao sam na ivici svršavanja.
– Daj noge ovamo… – rekao je i uhvatio mi noge da mi pomogne da ih premestim u pravcu njegove glave. Malo sam se pomučio u toj gimnastici, ali nikako nisam hteo da ispustim njegov kurac iz dupeta. Sada sam mu i dalje sedeo u krilu, mislim još više nabijen na njegov kurac, s tim da su mi noge bile ispružene ka njegovom licu, a ja sam se rukama zavaljen unazad oslanjao o pod pored njegovih nogu. Ova poza mi je bila malo nezgodnija što se mešanja tiče, ali zato mi je njegov kurac ulazio strašno duboko. Otvorio sam se da ga primim, tako sam se otvorio da sam mislio da će mi pored kurca strpati i svoja jaja u dupe.
Tada je sledilo ono najbolje. Goran me je uhvatio za članak jedne noge i stavio je sebi na grudi tik pored vrata. Isto to je uradio i sa drugom mojom nogom. Sada su oba moja stopala bila na njegovim sisama, a ja sam celom svojom težinom nasedao na njegov kurac. Cela težina mog tela je bila skoncentrisana u toj jednoj tački, u tom jednom kontaktu između naših tela, u kontaktu njegovog kurca i mog čmara.
Nežno me je uhvatio za stopalo i prineo ga je svom licu. Taj pokret izazva neko čudno trenje njegovog kurca u moju utrobu i ja umalo ne svrših. Goran je glasno njušio moje stopalo koje mu je bilo preko celog lica. Onda sam na tabanu osetio njegov vreli vlažni jezik. Peder mi je lizao tabane. Ohhh… zadovoljstvo koje vam donosi nešto što vam istovremeno i prija i golica vas…
Ohhh kako mi je taj deran lizao stopalo. Izluđivao me je, toliko da sam imao osećaj da mi nešto curi iz dupeta od uzbuđenja. Nisam mogao da se otmem utisku da svaki put kada bi mi liznuo stopalo da mu je kurac bivao sve veći i veći u mom dupetu. Kao da mu je rastao sa lizanjem.
Onda trans. Goran uze palac mog stopala i zavuče ga sebi u usta. Ostio sam prijatnu toplinu njegovih usta oko svog palca na nozi. Tada je nastao zemljotres. Goran poče da mi puši palac kao da je kurac. Dudlao ga je bludno i sa zadovoljstvom nabijajući ga sebi u usta. To pušenje mog palca je izazivalo kratke trzaje njegovog tela što se prenosilo na njegov kurac u mojoj utrobi.
– Ahhh… ovo je divno… – dahtao je ližući mi palac.
– Uhhh… maliiii… nemoj da staješ…. – vrištao sam.
– Jako me pali miris tvojih nogu… ooohhhh…
– Dokle god mi je tvoj kurac u dupetu, možeš da mi radiš šta god želiš…
– Jebaću te kurvooo…. i pušiću ti stopalo… ohhhh…
– Jebi me… jebi meeee… hoću tvoj kurac duboko u sebi…
– Evo ti gaaa… evo ti ga…. – groktao je nabijajući mi ga do jaja.
– Daj mi gaaa… evo meee… svršavaaaamm… uhhh….
Explodirao sam. Prvi mlaz moje sperme polete skoro metar u vis i pade preko Gorana. On nežno zari zube u moj palac i nabi mi svoj kurac još dublje u dupe. Osetio sam kako mi se u crevu razliva vrelina njegove sperme. Mali je svršavao kao konj.
Sručili smo se iznemogli i znojavi. Ja punog dupeta njegove sperme, a Goran sa ukusom mog stopala u ustima.

Goran se je u međuvremenu oženio, doselio u grad i našao posao. I dan danas kada imamo vremena sretnemo se i zadovoljimo jedno drugo. On mene dobrim kurcem u dupetu, a ja njega nagradim mojim smrdljivim stopalom.
Super nam je…