162. Ispovest jednog bisexualca – Luda konobarica (piss)

47
Share
Copy the link

Tog leta, nekoliko udruženja bajkera iz Srbije je *anizovalo prikupljanje humanitarne pomoći za ljude na Kosovu. Pored prikupljene robe i novca, *anizovana je i grupna vožnja bajkera. Istine radi, bilo je tu i dosta sponzora, a po mom mišljenju i dosta političke pozadine, ali sam ipak odlučio da učestvujem. Prvo, želeo sam da svojim prilogom pomognem napaćenim ljudima na Kosovu, a drugo, biće tu dobre vožnje i zabave koje će mi poslužiti kao neka vrsta ventila da se malo izduvam.
Velika grupa motoraša i bajkera je krenula ka Beogradu gde smo trebali da se sretnemo sa beogradskim kolegama. Planirano je da vožnja odatle nastavi Ibarskom magistralom ka Kosovu, a uz put bi nam se pridruživali ostale kolege.
Ceo događaj je prošao besprekorno. Uručili smo poklone zahvalnim ljudima sa Kosova. Održan je koncert, druženje, a narod nas je veoma toplo i srdačno dočekao.
Kada se je sve, da tako kažem, završilo, rešio sam da polako razmišljam o povratku. Povratak je bio po slobodnoj volji, tako da su pojedine grupe bajkera već krenule nazad kući, dok su se pojedinci još uvek družili sa lokalnim stanovništvom ili međusobno. Ja sam pokušavao da nahvatam neku grupu kako ne bih vozio sam do kuće, makar deo puta. Naleteo sam na neke kolege iz Kraljeva koji su se spremali da krenu. Bilo ih je trojica i pomislio sam da je bolje da imam društvo maka*amo do Kraljeva, nego da ceo put vozim sam. Rado su me primili u društvo i mi upalismo motore nakon što smo se pozdravili sa domaćinima.
Vozili smo nekih pa*ati i u daljini ispred sebe sam primetio kako prvi iz kolone usporava i daje žmigavac. Usporio sam i iza krivine se je pojavio motel. Ok, pomislio sam, prijaće mi malo pauze. Parkirali smo motore na parkingu ispred motela i ušli unutra. Unutra je bilo veselo. Živa muzika. Iako je bilo možda nekih sat vremena do ponoći kafana je radila u punom jeku. Debela pevaljka je poskakivala i vrištala u mikrofon, dok su oduševljeni vozači kamiona sve vreme dobacivali i zviždali u njenom pravcu. Pronašli smo jedini prazan sto i seli. Od galame i veselja niko nije ni primetio da smo ušli. Odjednom se kroz gust dim od cigareta pored našeg stola pojavi konobarica. Sušta suprotnost od debele i znojave pevaljke. Iako joj se po licu videlo da je život nije štedeo u proteklih 30-40 godina, koliko je pretpostavljam bila stara, telo je imala kao devojka. Vitkih linija, obučena u konobarsku uniformu sa kratkom crnom suknji* koja joj je dosezala do polovine butina, crne najlonke i crvene cipelice sa visokom štiklom su bili prizor koji natera vodu na usta nama četvorici. Brzo smo naručili i ona gracioznim hodom odnese svoju prelepu guzu u gustinu duvanskog dima.
Pili smo pivo i grickali ćevape jedva komunicirajući među sobom od preglasne muzike. Negde iza ponoći, momci iz su hteli da krenu, ali sam se ja dvoumio. Naime, oni do Kraljeva imaju još manje od sat vremena vožnje, dok je meni do Novog Sada trebalo mnogo više.
– Ostaću ja da popijem još jedno pivo dok ne odlučim šta ću, a vi krenite – rekao sam im. Oni se pozdraviše sa mnom i izađoše iz kafane.
Muzika je konačno stala, u stvari živa muzika je prestala pa su muzičari pustili neku muziku sa kompa, ali je bila mnogo tiša. Osetio sam olakšanje u glavi i naručio još jedno piće. Još uvek sam razmišljao da li da krenem ili iznjamim sobu i prenoćim. Zgodna konobarica je donosila pivo za pivom i ja na kraju shvatih da sam preterao. Ipak odlučio sam da polako krenem za Novi Sad. Jesam malo popio, ali voziću polako i uz desnu ivicu. Kakva greška. Pa to misli svako ko se odvali od alkohola. Platio sam račun i izašao na parking. Svež vazduh pored reke me još više preseče, ali sam ja bio uporan da nastavim put. Uzjahao sam motor i tako pijan samo se prevalio na drugu stranu. Pao sam i razbio se kao pička, a da nisam ni upalio motor. Nekako sam se iskobeljao ispod motora, klateći se podigao ga na nožicu u uputio se iza kafane jer mi se pripišalo. Onda sam se sapleo i pao. Od tada nastaje mrak…
Mrak…
Budim se. Sunce mi kroz mali prozor bode oči kao nož. Osvrćem se i ne mogu da shvatim gde se nalazim. Ležim obučen u krevetu u nekoj sobici koja je jedva pola metra veća od samog kreveta. Nema mesta ni da se čestito okreneš. Smrdim na znoj i alkohol. Poslednje čega se sećam je pauza i druženje sa bajkerima iz Kraljeva, onda sam valjda pao i… Tu nastaje crna rupa u mom mozgu. Ne sećam se ničega više. Tada sam ugledao u uglu malu stojeću tuš kabinu i rešio da prvo sperem štroku sa sebe, pa ću onda videti šta dalje. Tuširanje me koliko toliko povrati u normalu, mada mi je glava još uvek bila veličine prednjeg točka na mom motoru. Obukao sam se i izašao.
Napolju je bio prelep sunčan dan. Ugledao sam moj motor na parkingu i rešio da popijem kafu. Ušao sam u kafanu koja je bila prazna. Još uvek je bilo loma po podu i smrdelo je na duvan i znoj. Tada sam u polutami u uglu ugledao dve osobe za stolom.
– Dobro jutro… – rekao sam pokušavajući da zvučim što trezvenije.
– Dobar dan… podne je… – reče mi uz osmeh konobarica u kojoj sam prepoznao onu od juče što me unakazi sa pivom – Kako ste spavali?
– Kao zaklan… Nego jel može jedna kafa?
– Kako da ne…
Prišao sam i bez poziva seo za njihov sto. Osoblje je pilo jutarnju kafu. Tamara, kako se zvala konobarica je sada bila u nekoj trenerici što je još više isticalo njenu skladnu figuru. Druga konobarica ode iza šanka da mi donese kafu.
– Da li vam je dobro? Ne izgledate baš najbolje… – upita me Tamara.
– Dobro je… Ništa na šta nisam navikao… jedino što se ne sećam ničega…
– Pa posle onoliko piva i ne čudi…
– Koliko…
– Osamnaest, a tu ne računam ono što ste popili sa drugarima, mislim da ih je bilo još dva ili tri…
– Uhhh… dobra količina i za mene… Stvarno sam se odvalio…
– Da… pronašla sam vas ispred moje sobe kako ležite na zemlji i uplašila se…
– Da… sad se sećam… hteo sam da pišam pa sam pao i više nisam mogao da se dignem…
– Verujem…
– Nego ne znam kako da vam se zahvalim…
– Ma nema na čemu…
– Kako nema… pa mnogi bi me tako pijanog samo gurnuli da se skotrljam u reku…
– A nee…
– Nego, evo, hajde da vas častim jednim ručkom, pa ja posle palim za Novi Sad…
– Novi Sad?
– Da, što?
– Pa ja sam rođena u Novom Sadu…
– Stvarno, gde živiš?
– Ma ne… samo sam rođena tamo, ali su se moji odselili odatle kada sam imala 5 godina… ali svejedno, ja nekako jako volim taj grad iako ne idem tamo…
– OK, nego šta bi sa onim da ručamo zajedno…
– Pa u principu može. Nedeljom imam slobodan dan, tako da za danas nisam ništa planirala…
Pošto sam joj predložio da ručamo bilo gde samo ne u ovoj kafani, otišla je do sobe da se presvuče. Njoj je to odgovaralo jer joj je verovatno dosta bilo ove kafane u kojoj je i radila i živela u jednoj maloj sobici dva sa dva.
Nakon 20-tak minuta vožnje stigli smo do jedne kafane koja je u odnosu na prethodnu bila druga pla*a. Sve je bilo smernije, uljudnije i delovalo je kao stajalište za pristojne i porodične ljude. Klopa je bila izvrsna i Tamara i ja smo se lepo opustili uz razgovor. Kako je priča odmicala i uz piće Tamara je bivala sve slobodnija, pa sam čak primetio kako diskretno koketira sa mnom. Naravno, ja sam to koketiranje prihvatio, je*am već bio rešio da nešto pokušam sa njom. Iako je u licu delovala starije, imala je u sebi neki sexipil i telo kao stvoreno za greh.
– Moram ti reći da si me lepo iznenadio… – reče ona u jednom trenutku.
– Kako to misliš?
– Pa znaš… u onoj mojoj kafani sam navikla na one proklete šoferčine i njihovo odvratno ponašanje, a mislila sam da ste vi bajkeri isti, možda čak i gori…
– Pa dobro ima nas svakakvih…
– Kad ono pojaviš se ti i vidi…
– Šta?
– Sviđaš mi se momče… – reče ona kroz poluotvorene oči već pomalo zamućene od alkohola.
– Uhhh… to je opasno… – rekao sam šeretski.
– Šta je tu opasno?
– Pa onoj koja mi kaže da joj se sviđam, ne mogu da obećam da ću biti džentlmen…
– Ha, ha, ha… pa ja i ne želim da budeš džentlmen… – ovim su sve zavese pale i oboje smo znali kuda to vodi. Jednostavno sam nastavio ovu igru reči.
– Onda ostaje nam samo da iznajmimo sobu ovde i potvrdimo tu teoriju…
– Vidi ti njega… ne gubi ni malo vremena… Samo moram da te upozorim…
– Na šta?
– Ako me odvučeš u krevet, moraš biti spreman na svašta…
– Mislim da me u krevetu malo stvari može iznenaditi…
– Videćemo…
Rukom sam mahnuo konobaru da platim i pitam za slobodnu sobu, a drugom sam uhvatio Tamaru ispod stola za koleno. Ona jedva primetno uzdrhta od mog dodira, a meni se diže kurac od osećaja dodira njenih najlonki. Oboje smo bili već dobrano napaljeni koketiranjem i pričom. Uskoro smo bili u sobi.
Nisam ni zatvorio vrata, a Tamara mi se baci u zagrljaj i poče da me ljubi. Ljubili smo se tako dugo stojeći na sred sobe i istovremeno nervzono skidali stvari sa sebe.
– Mmmm… jako se lepo ljubiš – reče ona između dva polju*a.
– I ti srećo…
– Hajdemo na krevet… hoću da me dugo i dobro izjebeš…
Ništa nisam rekao nego sam je samo položio na krevet i legao preko nje. Nastavili smo da se ljubimo u misionarskoj pozi. Trljao sam svoj sluzavi tvrdi kurac duž procepa njene pičke dok su joj noge štrčale u vis. Pogled na njene crne najlonke koje nije skinula me još više napali. Spustio sam kukove malo niže i namestio glavić na ulaz u njenu pičkicu. Sjurio sam ga do jaja, ni suviše naglo ni suviše sporo.
– Ahhhh…. doba*i… – oduševi se Tamara.
– Uhhh… kako si vrela pičko…
– Tek ćeš da vidiš kako znam da budem vrela… jebi meee…
Uhvatio sam je rukama za sise, uspravio se malo i počeo da je deljem. Iako je imala mekane i pomalo viseće sise, to mi u tom trenutku nije smetalo. Naprotiv. Gužvao sam ih kao da sam hteo da joj ih isčupam. Nju je to dovodilo do ludila. Vrtela je glavom levo desno u transu i pokušavala kukovima da uhvati moj ritam.
– Uh srećo… kako ga dobro primaš… – dahtao sam.
– Prija mi tvoj kurac… ohhhh… nastavi samo tako… prijaaš miiii…
Tada sam je uhvatio ispod kolena i odigao joj noge do njenih ramena. Njena kolena pritisnuše njene mekane sise i ona ciknu od zadovoljstva i iznenađenja.
– Iiihhh… šta mi to radiš?
– Hoću da te razvalim… – u tom položaju, njena pičkica se izdiže meni na izvolte i ja ga nabih silovito do kraja.
– Toooo…. ohhhh…. razvali me… – dahtala je.
Udarao sam je odozgo silovito dok su moja muda šljapkala po njenoj guzi. Tamara je sve to sa zadovoljstvom i osmehom na licu primala. Imao sam osećaj da joj ni mnogo veći kurac od mog ne bi predstavljao problem, naprotiv.
– Tooo… ahhh… nabij mi ga… ohhh… kako me dobro jebeš….
– Evo ti ga droljo…. ahh… raširi se da ga primiš…
– Evooo… ooohhhh – dahtala je još više šireći svoje noge – ahhh… nabij mi ga… i biću ti drolja…. uuuhhh…
Tada je uhvatio talas *azma. Tamara poče da drhti celim svojim telom pod udarcima svršavanja. Ja nisam prestajao da je jebem.
– Evooo meeee… nemoj da staješ…. ahhhh… daj mi gaaa….
– Evo ti ga srećoooo…. uhhh…
– Tooo…. prosipam se…. ahhhh…
Kučka je svršila i kada sam očekivao da će da klone i mlohavo se prospe po krevetu, ona me iznenadi. Hitro poskoči, a moj joj kurac ispade iz pičke.
– Hajde, sada je na tebe red…
– Molim?
– Sada ću da te malo ja jebem… – reče ona uz osmeh i gurnu me da padnem leđima na krevet. Kurac mi je stajao uspravno kao raketa i ona od tog pogleda samo obliznu svoje suve usne. Opkoračila me je, a da nisam stigao ništa da kažem. Namestila je vrh mog glavića na svoj čmar i bludno se nasadila do jaja.
– Uhhhhh… kako si tesna… – izletelo mi je.
– Imaš divan kurac… ohh… izluđuješ me…
Sada joj je moj kurac bio do jaja zaboden u čmar. Bila je tako tesna da više nisam mogao da izdržim, nego sam je ščepao obema rukama za kukove i počeo da odižem i nabijam na moju batinu. Tamara je samo ciktala od zadovoljstva i gotovo grubo trljala svoju pičkicu rukom.
– Tooo… ahhh… ala me cepaš… – vrištala je.
– Odvaliću te od kurca mače…
– Odvali me… ohhh… kako mi je lepo upiškiću se…
– Upiški se… ohhh….
Nisam trebao dva puta da joj kažem. Tamara je i dalje poskakivala na mom kurcu koji joj je momački razvaljivao bulju, a ja tada osetih njenu toplu mokraću kako mi prska po butinama. Kurva je stvarno počela da piša. Toplina njenog zlatnog tuša me još više popali i ja sam počeo još jače da joj ga nabijam očekujući exploziju mog *azma. Kučka je to osetila i snažno se uz vrisak nabila do jaja na moj kurac. Prvi mlaz sperme izlete iz mene. Punio sam joj guzicu. Tamara se strese celim telom osetivši toplinu moje sperme u sebi. Taman kada sam hteo da joj drugim mlazem sperme ispunim guzno crevo, ona poskoči naglo, okrenu se i strpa moj kurac sebi duboko u grlo. Drugi mlaz mog semena joj je ispunjavao grlo i usnu duplju. Uživala je i coktala dok je isisavala spermu iz mog kurca, a ja sam svršavao kao konj.
Sve je isisala iz mene. I poslednju kap. Ništa nije propalo. Ležao sam tako iznemogao, a ona se tada uspravi iznad mene nudeći mi prelep pogled na njeno telo odozdo.
– Jel ti se dopalo ono pišanje?
– Aha… jako – dahatao sam.
– Hoćeš još?
– Naravno…
Tamara raširi noge i dozvoli mi pogled na njenu razjapljenu pičku odozdo. Opkoračila me je u visini kurca, uhvatila se rukom za klitoris i povukla na gore. Iz njene pičke krenuše zlatne kapi. Prvi mlaz je bio slab i pokvasi mi donji deo stomaka i muda. Sledeći je bio već jači i dohvati do mojih dlakavih prsa. Miris mokraće ispuni sobu. Treći mlaz je bio najbolji. Špricnuo je daleko i ja ga dočekah otvorenih ustiju. Slankast ukus mokraće iz njene pičke me totalno izludi.
– Jel ti se sviđa životinjo? – upita me popišavajući me kao kobila.
– Daaa… daj mi jooošš… pišaj po meni…
– Nema više… toliko – reče ona dok su joj mlazevi mokraće postajali sve slabiji i slabiji.
– Šteta…
– Nije… operi mi pičku… – reče ona i kleknu iznad mog lica. Raširila je noge i sela mi na lice. Osetio sam njenu vlažnu pičku kako mi preklapa usta. Miris mokraće i prethodnog jebanja mi ispuni nozdrve. Kurac ponovo poče da mi se diže dok je trljala svoju pičku o moje lice. Kada je to videla, ona se je samo okrenula za 180 stepeni i ponovo mi sela na lice. Sada joj je moj kurac bio na dohvat i ona pade u poznatu pozu 69. Dudlala mi je kurac sa uživanjem dok sam joj ja ispijao poslednje kapi njene mokraće pomešane sa mojom spermom i njenim svršom.
– Ohhh… – reče ona nakon što joj je uz karakteristično „flop“ ispao moj kurac iz usta – Imaš predivan kurac…
– I tvoja pičkica je vrhunska…
– Ohhh… kako mi prija…. upiškiću se ponovo…
– Ahm… – mumlao sam punih ustiju njene pičke. Tada je ponovo krenula da šora. Ovog puta pritisnut njenom pičkom tik uz usta počeo sam da se gušim od njene mokraće. Pokušavao sam koliko god je to moguće da progutam i popijem, ali dosta toga mi je pored brade klizilio niz vrat. Kurva je mešala na mom licu kao da je jebem i istovremeno pišala. Pukao sam ponovo i sručio joj još jednu dozu sperme u usta. Ona je sve to u slast popila.
Legli smo tako umazani, smrdljivi i znojavi jedno pored drugo i zapalili po cigaretu.
– Odavno nisam imao ovako prljav sex… – rekao sam boreći se za vazduh.
– I prljav i dobar… – dodade ona.

Ostao sam kod nje u sobi motela još par dana. Jedva sam čeako da završi sa smenom pa da se kao ludi izjebemo i ispišamo jedno na drugo. Jako mi je prijao sex sa Tamarom, jebozovnom konobari* sa Ibarske magistrale. Treći dan mi ga je na brzaka stojeći ispušila za srećan put. Rekla je da želi da joj ostane ukus moje sperme u ustima.
Upalio sam motor i zapalio…