Deka (GAY priča)

4393
Share
Copy the link

-Pažnju mi je privukao oglas u novinama u kojem se traži lice koje bi pomagalo i negovalo starijeg čoveka,pomalo mi je bilo čudno što se isključivo tražio muškarac a ne žena koja je ipak pogodnija za tu vrstu posla.
-Kako mi je novac bio potreban,požurio sam da se javim na oglas,tamo sam zatekao simpatičnog krupnijeg čoveka od nekih 60 godina koji je ležao u krevetu,ukućani su ga iz milošti zvali ,,Deka,,
nije imao suprugu a deca su mu bila na visokim funkcijama i nisu imali vremena za njega,plata je bila dobra,stan i hrana.
-Deka je delovao izuzetno aktivno i vitalno za svoje godine,ponekad mi se činilo da se samo igra samnom i da mu pomoć nije ni bila potrebna,svakodnevno sam od žena iz kraja slušao pričice kako je Deka u mladosti bio veoma nestašan i nevaljao i da se mnoge uz uzdahe sećaju njegovih igrica.
-Jedne večeri ostali smo sami u kući,tražio je toplo mleko pred spavanje,u tesnoj svilenoj pidžami sišao sam da mu dam,ležao je,podigao sam mu glavu i pomagao da pije,svojom krupnom šakom me je pomazio po guzi.

,,Deko,nemojte to da radite,nije u redu,,-odmakao sam se od njegove šake.
,,Imaš sjajnu guzu,,-nasmešio se.
,,Hajde da vas pokrijem,,-kako sam podigao pokrivač tako sam ugledao njegov veliki kurac koji je bio u erekciji,iznenadio sam se da čovek u njegovim godinama može biti toliko potentan,ali trudio sam se da ne obraćam pažnju na to,krenuo sam da ga pokrijem kada je on iznenada ustao i oborio me na krevet,svukao mi je donji deo pidžame,bio je izuzetno jak i krupan da me je poklopio svojim telom,nisam mogao da se pomaknem pod njim.
,,Samo uživaj mali,prepusti se Deki,,-nabio je jezik u moju sočnu guzu,lizao je kao nešto slatko,predano i halapljivo kao neka poslušna kuca,bio je tako iskusan u lizanju da sam nabijajući glavu u jastuk molio da ne prestaje,otkrio sam da uživam u tome da mi ližu guzu.
-Stavio je prst u guzu,rupica mi je bila tako tesna pa je iz natkasne izvadio medicinski gel,znalački je prstima obrađivao,prvo je gurnuo jedan a onda i oba,usledio je jači bol od kojeg sam jauknuo,Deka je do pola ušao u mene,nabijao se prvo nežno a onda sve jače i jače da se ceo krevet pod nama tresao,ljubio me je po vratu i šaputao uz pitanje da li mi se sviđa Dekina raketa,zaista je bila to jer sam imao osećaj da će me razvaliti jer mu je bio zaista veliki,pribio se jako uz mene i uz stenjanje sasuo svoju spermu u mene,bio je lep osećaj dok je prskao topli sok,kada ga je izvadio stisnuo sam guzu da je zadržim što duže u sebi.
-To nije bio kraj našim igricama,kada god bi bili sami,Deka me je učio mnogim igricama u seksu i kako da zavodim muškarce i žene,svojoj deci me je hvalio kako se dobro staram o njemu,postao sam mu zaista desna ruka a i dečko za sve pri ruci,na kraju svakog meseca sam dobijao povišicu ili neki dragoceni poklon ali najslađi je onaj koji bi dobio odpozadi. 🙂