Neznanac

82
Share
Copy the link

Neznanac
Bio je neki potpuno promaseni dan. Nista od samog jutra mi nije polazilo od ruke. Da nisam morao da odem do banke vratio bih se u krevet. U povratku sam savim nezainteresovano usao u bus. Obucen u trenerku kao da idem na trcanje ili pijacu. Seo sam na zadnje sediste na platformu busa. U jednom trenutku osetim se nekako cudno. Kako sam imao naocari za sunce pocnem da razgledam po busu. I uhvatim pogled tipa koji sedi naspram I zuri u mene. Povremeno spusti pogled ka svom mobilnom, pa opet. Ja se pravim blesav I posto ne moze da vidi gde gledam ne prestajem da ga posmatram. Imao je kratku jaknu na sebi koju je razgrnuo, kao slucajno da bih ja video maljave grudi koje ima ispod majce sa V izrezeom. Bio je izrazito crnokos, crnih ociju, jako maljav I imao je jaku crnu bradu od 2-3 dana. Poceo je da mi se vrti film u glavi, a kita lagano da mi se dize, pa sam morao da stavim ranac preko zbog putnika do mene.
U jednom trenutku malo pre moje stanice on ustane I dodje do zadnjjih vrata. Sprema se da izadje. Tu se rasprse svi moji snovi. On pogleda opet u mobilni koji je drzao u ruci, a ja iskoristih priliku da ga osmotrim. Bio je skladno gradjen. Vitak ili bolje reci taman. Negde 190cm/90kg. Oko 36 godina. Pomislih “steta”. Bilo mi je uzbudljivo I da ga samo posmatram I mastam. Delovao je onako malo sirovo, ruralno, drsko I bezobrazno, ali ne kurcevito I nafurano. Odavao je utisak samosvesnog I sigurnog muzevnog muskarca. Muzjaka.
Odgovorio je na sms kratko. Izasao je iz busa I pre nego su se vrata zatvorila vratio se. Stajao je tu do mene. Kako ovi novi busevi imaju staklo nije mogao da se priblizi nego se naslonio na staklo. Poceo sam da gutam knedlu I kao ne posmatram ga. A on se onda bezobrazno okrenuo I gleda u mene tacnije preko mene, kao. Verovatno zbog ostalih putnika.
Pomislih, e pa kad si ti bezobrazan, mogu I ja. I pocnem diskretno da oblizujem. A onda izvadim labelo, koji koristim kad je jesenja kosava, I namazem ga. Pa se opet jezikom po usnama. On kao ne gleda.
Priblizava se moja stanica. Ustanem I pripremim se da izadjem. On stoji ispred mene. Trudim se da ga ne dodirnem, ali on krene malo unazad, pa se prisloni. Bio je za nijansu visi od mene. Ja ne reagujem. Otvaraju se vrata. I pitam: Silazite? On: Da. Krenem ka zgradi, a on za mnom. Stigne me I pita: Mogu li da dobijem tvoj broj? Skinem naocare I pogledam ga u oci I pitam: Zaista si siguran da ti treba? On: “Da”. Dam mu broj. Naravno, rezervni. Otkud znam ko je! Ulazim u stan. Rezervni telefon mi pisti stigla poruka. Psujem nesto u sebi I skidam se. I aj da vidim ko je. U sms-u pise: “Malo pre si mi dao broj. Voleo bih da te karam. Kada moze?” … Ni da li moze, ni da li hoces, resio covek. Odgovorih mu: Moze kad hoces. Sledeci sms: “Moze odmah”. “ Napisah: “Moze, ali sacekaj da se istusiram” 10 minuta. I krenem ka kupatilu. Stize sms: “Moze. daj mi broj stana” Ispred ulaza sam”. Napisem mu broj stana. Mislim da je sigao u roku od 30 sekundi. Bio sam samo u gacicama je*am krenuo da se ponovo tusiram, posto se, inace, svakog jutra tusiram, ali sada, ipak..
Pozvonio je. Otvorio sam mu vrata. Cim sam zakljucao navalio je da me ljubi I prislonio uz zid da se ne srusimo na pod. Skidao je tu kratku jaknu, a ja sam posle trenutka zbunjenosti krenuo rukom ka njegovoj kiti. Koja je vec bila kao kamen.
U trenutku zastanem I kazem: A tusiranje? On skide majicu I pokaza svoja neverovatno lepe, maljve grudi I onaj muski stomacic bas kako treba. Rece: “To cemo posle”. Skinuo mi je gacice I poceo da steze guzu. Onda se spustio do kite koja samo sto nije eksplodirala. Olizao ju je, a prstom je krenuo ka rupici. Rekoh: “Cekaj bar da uzmem lurikante”. On: “Gde je?” Rekoh: Ovde na polici. On: Cekaj malo. I onda je usisao moju kitu a potom je samo malo olizao. Poceo sam da stenjem. Ne smem ni jako da uzdisem jos smo kod ulaznih vrata. Rekoh ajmo bar na krevet u sobu. I podjoh, a u glavi mi se sve vrtelo. Poceo sam I da se tresem od uzbudjenja.
On se izuo. Skinuo istovremeno I trenerku I gace. Seo sam na krevet. Dok se svlacio gledao sam u njegovu tvrdu I debelu kurcinu. Rekao bih prosecne duzine oko 17, ali veoma debela. Pomislih: Kuku, kako ce ovo da udje. Imao je maljave cvrste misicave noge I cvrsto malo dupe. Stao je pred mene I rekao: Sisaj ga, mali! Onako krajnje dominatno. Nije morao dva puta da mi kaze I sam bih to uradio. Prvo sam ga olizao natenane, presao na jaja, pa malo butane. Morao sam da kleknem da bih cve dohvatio. Lupao me je kitom po obrazima I celu. A onda uvalio u usta I poceo da napusava. Uspeo sam u jednom trenutku celog da progutam. Sve vreme mi je govorio: Tako mali…tako… pusi ga… sisaj mi glavic… to…tako, lepo… To me je jos vise palilo. Posebno sto mi govori mali, a vrsnjaci smo.
Samo sto nisam svrsio. Krenuo sam rukom sa svojoj kiti. On je video I rekao: “A neces! Penji se na krevet. Lezi na ledja!” Legao sam. Sta sam drugo mogao. Posto sam bio skroz zbunjen I sludjen I uzbudjen ko sna sta bih jos uradio. Poceo je da me ljubi po celom telu, da lize kitu dosao je do bradavica I poceo da ih sisa I gricka. Mazio sam ga po ledjima I stezao dupe sve jace. Rekoh: “Svrsi cu.” A on ce: “Neces jos.” I legao preko mene I poceo zestoko da me ljubi. Imao sam utisak da mi je jezik uvalio do krajnika, a bale su nam curele po mojim obrazim koje je zarila njegova ostra brada od 2-3 dana. Onda se odmakao I rekao: “Moze bez kondoma?” Rekoh: “Ne moze. Ti si nenznac. Ne znam ti ni ime”. Rekao je samo: “OK. Imas kondom?” Malo sam se pribrao I rekao: “Imas tu u fioci.” Izvadio je I navukao komdom. I to jedva. Cudi me da nije pukao koliko mu je kita bila debela I nabreklih vena. Uzeo je lubricant I namazao kitu. Ja sam samo gledao I kroz glavu mi je prolazila misao “Kako ce ovo da udje”. Kao da je provalio moj pogled, pa je rekao: “Ne brini se, uci ce lagano I bezbolno.” Onda je na svoje prste sipao lubricant. On: “Rasiri noge”. Odmah sam. Kao po naredbi. Prvo je polako uvukao jedan prst. I poceo sa fistom, potom I drugi I poceo da mi nadrazuje rupicu. Ugurao je I treci lagano. Poceo sam da se opustam I da stenjem. I opet kao naredba: “Ne diraj kitu I nemoj da si svrsio. Moras da svrsis bez drkanja dok te karam.” Odustao sam I prepustio sam se. Gledao sam u plafon. Nisam primetio kada je skinuo kondom. Podigao mi je noge, ja sam ih pridrzavao. Polako je ulazio. Stao, pa izasao. Pa opet I kad je mali bol prestao usao je ceo.Smestio se u mene. On: “Vidis da moze.” I poljubio me. E, a sada cu da te odvalim mali”. Nsmejao sam se I poljubio ga. Stavio mu noge na ledja I stegao dupe. Jako I to mu je bio signal da krene da me odvaljuje. Nisam znao sta me je snaslo. On je ulazio I izlazio iz moje guze toliko brzo da ne znam sta mi se desavalo. I sve vreme mi je pricao: “Tako stenji decko, uzdisi duboko, dok te jebem…” To me je jos vise palilo. Poceo sam da ga stezem I nogama I za dupe I ujedam za ruku. On se jos vise lozio. Pa je upro kao da ceo hoce da udje u mene. U jednom trenutku sam zaurlao I svrsio. On je primetio I rekao: “Vidis da moze I ovako”. I ubrzao ritam. Ja sam poceo da stezem misice I da se namestam ne bi li sto pre I on svrsio, je*am u trenutku pomislio razvalice me.
Uskoro sam osetio kako toplina puni moju guzu. On je cvileo… tako nesto. I rekao: “Gotov sam”. A onda se strovalio na mene I ljubio me po vratu, po licu, po ustima. Lezao je tako sve dok mu kita sama nije ispala. Ljubili smo se, a onda osetih da nesto curi iz mene. Uhvatih ga rukama za glavu: “Svrsio si u meni bez kondoma?” On: “Da, ali ne brini se. I zenu karam sa kondomom. Zdrav sam. Ali tebe sam hteo bez”. Ne znam da li sam ili nisam bio ljut u tom trenutku. Prijalo mi je, ali ne volim to sa neznacem. On: “Idem da operem kitu. Gde ti je kupatilo?” Ja: “Tamo pored ulaznih vrata.” On je otisao u kupatilo, a ja sam ostao da lezim, jer nisam znao sta me snaslo. Pokusavao sad da dodjem sebi od zadovoljstva, od soka, od misli. Dosao je I poceo da se oblaci. Ja: “A tusiranje?” On: “Izvini, zurim. Ti svakako moras da se istusiras”. I bacio mi je peskir koji je koristio. Poceo sam da se brisem. Posteljinu svakao moram da promenim. On: “Moram po dete u vrtic. Znam gde je izlaz.” I krenuo. Brisuci se krenuo sam za njim. On je otkljucao vrata I otisao. Pitah ga: “Hocemo li se opet videti?” On: “Ne znam.” I otisao.
Posle dugog tusiranja, skoro hladnom vodom, sam zapalio cigaretu sipao pice I razmisljao sta me je snaslo I sta je sve moglo da se dogodi. Na svu srecu bio je to samo jedan fenomenalan sex dozivljaj. Nikada pre, a ni kasnije nesto ovako niti sam uradio, niti doziveo. Uvek bio krajnje oprezan, ali nesto me je puklo u glavu da nisam vladao sobom.
Pokusvao sam nekoliko puta da mu posaljem sms kasnije ili da ga pozovem, ali… “Mobilni korisnik trenutno nije dostupan” I nikada ga vise nisam video, bar za sada. Posle nekoliko dana sam otisao na test. Sve je bilo u redu, sre*, nikakve polne bolesti nisam pokupio. Ovo pisem kao sex iskustvo I primer kako ne treba da vas hormoni spucaju u glavu, ma kako fenomenalan bio taj neznaca ili neznanka. Svejedno.