148. Ispovest jednog bisexualca – Jelena (teen)

38
Share
Copy the link

Ipak se je sve desilo kako sam i mislio. Samo što je trebalo proći vremena. Jelena iliti Jela mi se javila tek kada se je Nata vratila u svoje mesto. Izgleda da je čekala da se to desi iz nekog obzira prema njoj ili ne znam šta već, uglavnom oboje smo to prećutno znali.
Tog dana mi je stigao sms na telefonu sadržine: „Ti kao da mene izbegavaš…“ Pošto nisam znao sa kog broja je poruka, nazvao sam. Začuo sam umilni glasić sa druge strane:
– Da…
– Dule ovde, dobio sam poruku sa vašeg broja…
– Šta se Dule praviš važan, pa kao ne znaš ko je…
– Stvarno ne znam, mada mi je glas poznat, ali nije mi do igre. Odakle vam moj broj?
– Od naše zajedničke prijateljice, Nate…
Tada mi je zveknulo da je to ona.
– Pa gde si Jelo kućo stara? Nadam se da te prošla ona sramota nakon onog pijanstva…
– Pa jeste – malo je spustila loptu je*am ja sada preuzeo inicijativu.
– Odakle ti moj broj? Jel od Nate?
– Da, mada sam ga ja imala i pre toga…
– Molim? Pa odakle?
– Sećaš se ono kada smo se upoznali u gradu…
– Da?
– Ja sam se malo raspitala i ispostavilo se da poznajemo istu osobu.
– Koga?
– Marjana, tvoj komšija iz ulice…
– Aaa… Super. Kada se vidimo?
– Kad god poželiš…
– Hajde zvaću te čim završim neki posao…
– Ok, ćao…
„Uuu, super“ pomislio sam. Marjan je bio moj komšija iz ulice. Inače nekadašnji bajker, međutim kada se oženio, žena ga je naterala da proda motor i mane se tog života. Nisam se nešto posebno družio sa njim, ali smo nekoliko puta bili zajedno na piće u nekom društvu. Ono što sam bio siguran, je to da je Marjan bio osvedočeni lovac na piletinu. Jednostavno je jurio samo devojke i to da budu što mlađe. Na momente se graničilo sa klasičnom pedofilijom. I što je najvažnije, uopšte nije hteo da se bakće sa devojkama kojima nije bilo do sexa. To mi je govorilo da je verovatno bio i sa Jelom, a to znači da ću malu prvom prilikom naguziti.
Tako se i desilo. Dan nakon našeg razgovora pozvao sam Jelu da dođe na picu kod mene. Prvo se je malo snebivala, što kažemo, da baš ne ispadne laka ženska, da bi nakon kraćeg ubeđivanja pristala. Sve sam pripremio za jedno lepo veče koje bi trebalo da se završi dobrim sexom.
Bila je tačna. Otvorio sam vrata i ugledao je u helankama, mislim da klinke to zovu „džesike“ i patikama. Helanke, pripijene uz njeno telo ocrtavale su sve njene prelepe obline. Ono što me je najviše palilo je to što su joj između nogu bile tesne i lepo ocrtavale krofnicu njenog mladog pičića. Gore je imala neku majicu na raskopčavanje do pola i držala je raskopčanu kako bi istakla svoje ne baš male, ali jedre sise. Ravna plava kosa joj je bila vezan u konjski repić.
Veče smo započeli uz picu i crno vino. Ja sam se sve vreme trudio da je što više napijem, ali ne previše kako bi mogli posle da se sexamo. Ne bih voleo da mi pada u nesvest i slini kao kada sam je video prošli put. Jela se je skroz opustila i čavrljali smo o svemu i svačemu. Tada smo u razgovor ubacili našu zajedničku prijateljicu Natu.
– I da li se čuješ sa Natom? – upitah je ja.
– Pa, iskreno, ne tako često. Salon joj dobro ide, ima momka, a i govorka se nešto o nekoj svadbi na jesen…
– Oh… stvarno? Šteta…
– Što šteta, zar je tako dobra jebačica bila – izlete Jeli.
– Mislio sam da je mogla još malo da se provodi, ali… Da. Između ostalog bila je i dobra jebačica. Uostalom znaš sve.
– Da. Rekla sam ti da mi je sve ispričala. U jednom trenutku sam toliko znala o vašem sexu kao da sam i ja sama učestvovala u tome.
– Džaba kada nisi videla i opipala.
– Biće prilika…
– Pa evo prilike sada…
– Sada?
– Pa što da ne? Ti i ja sami, klopa, piće, opuštena atmosfera…
– Ha, ha… pravi si vragolan.
– Draga moja i ti i ja znamo zašto smo se videli…
– Zašto? – pokušavala je da se igra sa mnom, ali sam ja rešio da udarim direktno.
– Zbog ovoga… – rekao sam, ustao sa stolice i uhvatio se preko trenerica za nadignuti kurac. Već tokom večere me je palila i ja sam samo čekao kada ću da krenem u akciju.
– Ohhh… – iznenadi se ona. Nata mi je rekla da ti je veliki, ali baš ovoliko…
– Ihhh… kao da nisi videla veliki kurac…
– Nagledala sam ih se dosta, ali tvoj je baš pravi…
– Vidi… – rekoh palcem svukoh lastiš i izbacih kurac napolje. Ovaj sinu u svoj svojoj veličini.
– Lep je… – reče ona iskreno.
– Sada bih hteo da vidim šta ti nudiš?
– Za početak ovo… – reče ona i bestidno skinu majicu. Ostala je samo u brusu koji joj je jedva pokrivao sočne tvrde sise. Ja zabalavih.
– Dobro sada je red na mene… – rekao sam i skinuo majicu – idemo dalje…
– Evo… – reče ona i svuče helanke.
Stajali smo tako jedno preko puta drugog. Ja u trenericama i go do pojasa, a ona samo u tangama i brusu. Palio nas je taj neformalni striptiz te smo nastavili igru. Uhvatio sam trenerice i lagano ih spustio do poda. Iskoračio sam u njima i stajao ispred nje samo u boxericama.
– Sada je na tebe red.
Ona uhvati prstima brus između sisa i otkopča ga. Pred očima mi ispadoše najlepše dojke koje sam do tada video. Ne, nisu bile najveće, nego najlepše. Pravilnog oblika, prkoseći gravitaciji sa prelepim bradavicama i oreolom oko njih. Poželeo sam da preskočim sto i zarijem svoje zube u te jedre dojke, ali se uzdržah.
– Čekam… – veselo je ciknula i pokazala očima na moje boxerice pokretom da ih skinem.
Nasmešio sam se gledajući je u oči i počeo polako da spuštam boxerice. Čim je lastiž prešao visinu mojih muda, moj nadignuti kurac iskoči napolje i šljapi me po stomaku. Klatio se je tako dignut i pulsirao u ritmu mog srca. Po njenim očima sam video da joj se jako sviđa.
– Njemu postaje hladno – rekao sam očima pokazujući u pravcu mog kurca – čeka da ti odradiš svoje…
Jela nije ništa rekla. Palcem leve ruke uhvatila je kanap svojih tangi u visini kuka i razvukla u stranu. Taj pokret joj otkri venerin breg gladak kao dečija guza. Zatim je drugom rukom palcem dohvatila tange ispod pupka i počela da ih svlači na dole. Radila je to tako polako da sam ludeo i postajao nestrpljiv. To se videlo po sve jačem pulsiranju mog kurca. Konačno joj tangice spadoše u visini kolena i ona zastruga nogama da spadnu na pod. Elegantno je iskoračila u stranu i izašla iz svojih tangi. Tog trenutka sam poželeo da uzmem njene gaćice sa poda i prinesem ih nosu i onjušim. Omirišem taj prelepi miris mladog ženskog tela.
– Šta sad? – upita ona dok smo na trenutak stajali tako goli na sred sobe.
– Sada te vodim u moje carstvo – rekao sam, obišao sto i iznenadio je podigavši je u naručje. Obgrlila me je rukom oko vrata i tiho upitala:
– Gde me to vodiš?
– Tamo gde ćeš izludeti od uživanja…
Uneo sam je u spavaću sobu i lagano spustio na krevet. Ona se mazno okrete i leže na leđa. Nadneo sam svoje telo iznad njenog oslanjajući se šakama na krevet kako je ne bih pritiskao. Ipak je bila dosta sitnija od mene.
Spustio sam joj nežan poljubac na sastavu vrata i ramena i ona tiho uzdahnu od zadovoljstva. Nežno sam je zubima ujeo za vrat, a Jela izvi svoje telo poput zmije u transu blaženstva, dok mi je lagano noktima grebala leđa.
– Ahhh… kako mi prijaš…
– I ti meni… ukusna si…
– Uzmi me…
– Polako… hoću još da uživam u tvom telu…
Krenuo sam polju*ima da idem naniže. Usisao sam njenu bradavicu u usta i počeo da je sisam onako kako se čovek u podsvesti seća onog iskonskog dojenja. Oh, kako su joj dojke bile ukusne. Nisam mogao da odvojim svoje usne sa njenih bradavica, dok sam joj rukom milovao predeo između butina tik uz njen pičić.
Sada je bilo vreme da krenem dalje. Polju*ima sam prelazio preko njenog ravnog i glatkog stomaka. Zatim sam grickao i lizao njen venerin breg. Sve je bilo ukusno i glatko. Nije imala ni jednu dlačicu na sebi. Spustio sam se još niže i rukama joj blago rastvorio noge. Podario sam joj liz od čmara do klitorisa. Taj moj liz joj je toliko prijao da je glasno vrisnula.
– Ahhhh… tooo… kako si dobar…
Ja sam samo mumlao i umazan njenim sokovima i mojom pljuvačkom uživao u ukusu njene pičkice. Pri tom me je jako palio njen miris. Miris devojčice i žene istovremeno pomešan sa mirisom sapuna i blagog znoja. Nije se znalo ko više curi, da li ona iz pičkice ili ja iz usta. Više nisam mogao da izdržim i polju*ima krenuh na više. Hteo sam da je ljubim dok ne dođem do njenih usta i nastavim sa polju*ima, a pri tom joj smestim svoju nestrpljivu kurčinu.
Jela je shvatila moju nameru i kada sam bio u visini njenih sisa reče:
– Dule… Ja se jako bojim trudnoće…
To sam shvatio kao poziv na to da stavim kondom. Ustao sam sa kreveta i taman kada sam hteo da krenem do ladice ona me uhvati za ruku:
– Ne budalice… Gde si krenuo? Po gumu?
– Da!!!
– Ne… ako ti ne smeta ne volim gumu… hoću da te osetim u celost…
– Ali…
– To sam rekla iz razloga zato što neću da ga staviš unutra…
– ???
Tek sam sada bio zbunjen…
– … ali hoću da mi ga staviš otpozadi… i hoću da svršiš… hoću da me napuniš spermom…
Nisam joj ništa rekao jer je kučkica stvarno znala kako da napali muškarca i izazove ga da je rasturi od kurca. Lagano sam je uhvatio za kukove i okrenuo je. Kleknula je četvornoške na kreve guzom ka mene. Isturila je svoje prelepo malo dupence i istrtila ga koliko god je mogla. Uhvatio sam je šakama za guzove i naglo joj sjurio svoj jezik u čmar. Ooo divote. Miris čiste oprane guze, pomešan sa blagim mirisom znoja. Više se nisam kontrolisao je*u nagoni proradili u meni. Tucao sam je jezikom u čmar. Jela je tiho stenjala, jecala i izvijala svoje telo od strasti. Tada je zavukla svoju ruku sebi između nogu i dohvatila se svog pičića. Samo sekund kasnije, njeno telo zadrhta i Jelena kriknu u transu svršavanja.
– Ahhh… tooo…. nemoj da staješ…. svršavaaam…
Klonula je. Malo sam se skenjao misleći da je tu kraj, međutim…
– E… sada je vreme da me jebeš – reče ona i zauze ponovo kereći položaj.
– I da znaš da hoću…
Prišao sam joj i prislonio svoj glavić na ulazu u čmar. Jela još više isturi svoje dupe od nestrpljenja da ga što pre primi. Gurnuo sam kukovima unapred i moj glavić joj upade.
– Arghhhh…. – kriknu Jela i izvi svoje telo – Boliii….
– Polako… dok se malo ne privikneš…
– Znam… nemoj da staješ…
Nisam ni imao nameru. Nakon desetak sekundi koje sam joj dao da se malo privikne na debljinu mog kurca, nastavio sam sa prodiranjem. Moj joj je kurac ulazio lagano mic po mic i širio čmar. Jelino telo je sa svakim milimetrom mog prodiranja podrhtavalo kao da ga udara struja. Glasno je dahtala i mešala guzom kako bi ga lakše primila do jaja.
– Ohhhh… kako ti je debeo…
– Ne ljubavi nego si ti uska…
– Debeo ti je konju jedan…. al mi prija… ahhh… boli… prija…
– Evo ti ga do jaja… ohhhh…
Jela tada podvuče svoju ruku sebi između nogu i dohvati me noktima za jaja. Kao da je htela da se uveri da sam joj ga stvarno nabio do jaja.
– Ohhhh… toooo…. sada me jebi… nabij mi ga srećo….
To me je totalno raspametilo i ja počeh daje tucam. Kao ludak. Više nisam mogao da se uzdržavam i divljački sam ga vadio i potom nabijao u nju. Jela, sada već razrađena poče da meša kao neka bludna kurvica i pri tom još više da se nabija na moj kurac. Počela je glasno da vrišti što mi je bio znak da je i ona blizu vrhunca. Tada sam osetio kako joj čmar pulsira oko mog kurca i steže ga kao neki prsten. To me je dokusurilo. Stegao sam joj snažno kukove i počeo da svršavam… Mala kurvica je odmah to osetila.
– Toooo… jebi me… svrši u meni… ohhh….
– Napuniću te droljo… ahhh…
– Puni me… ahhhh….
– Evo ti…. – iz mene izlete prvi mlaz sperme u njeno crevo.
– Ohhhh…. osećam…. daj mi tvoju vrelu spermu….
– Evo ti… evo ti… evo ti… – ponavljao sam u ritmu mog svršavanja puneći Jelino dupe ogromnom količinom sperme.
– Daj mi… ohhhh… evo i mene…. ahhhhhh…
Oboje smo svršili obilno. Jela klonu na krevet ispred mene i ja polako izvadih svoj poludignuti kurac iz njenog dupeta. Bio je sav umazan od sperme. Ona se okrete u stranu i natrti. Iz njenog dupeta je počela da curi moja bela sperma i klizi joj niz guz. Očaran time ja je rukom snažno šljapih po dupetu tako da joj je ostao crveni trag. Ona ciknu:
– Svinjo… to si trebao da radiš dok me jebeš, a ne sada…
– Odlično… Sada znam za drugi put…
– Jako si me dobro izjebao, tako da će sigurno biti drugi put…
– I ti se meni sviđaš…

Jela i ja smo se pojebali još nekoliko puta i nakon mesec dana posvađali. U stvari ona je htela da imamo neki odnos kao momak i devojka što je meni smetalo iz dva razloga. Prvo, razlika u godinama je bila prevelika i neprijatno bih se osećao u javnosti sa tako mladom osobom. I drugo, ona je insistirala na tome da se družimo sa njenim vršnjacima, što je meni takođe smetalo.
Jednostavno nisam sebe mogao da zamislim kako izlazim u neki klub za klince i držim se za ruku sa nekom devojči*…
Ipak su oni u glavi još bili deca…