Ispovest jednog bisexualca – 137. Itan – tamnoputi pilot

33
Share
Copy the link

Tog jutra sam stigao na platformu. Pošto sam sa poslom počinjao tek sutra, sedeo sam u kantini i ispijao kafu i hladno pivo. S vremena na vreme bi naišao neko od posade i nakon pozdrava sa mnom razmenio po nekoliko rečenica. Tipa, kako je bilo na odmoru i slično…
Tada je u kantinu ušao Filipe, glavni poglavica platforme. Taj se čovek nikada nije smejao, pa tako i sada. Na licu je imao izraz kao da je upravo saznao da mi je njegova majka popušila kurac.
– Zdravo. – reče on hladno i sede preko puta mene.
– Zdravo… – rekoh kratko, ne očekujući neku široku priču sa njim.
– Pa Dule, kako je bilo na odmoru?
– Uobičajeno, puno alkohola, provoda i još više pičaka… – odrezah hladno, više da bih ga otkačio.
– Zezaš..? – reče on zbunjeno.
– Zezam… – odgovorih ja i time mu dadoh do znanja da ne želim više da pričam o tome. Bar ne sa njim.
– Nego kada sam već tu – počeo je on, a u očima sam mu video da će mi nešto smestiti, verovatno kao osvetu što sam ga ignorisao. – Danas nam dolazi helikopte*a nekim rezervnim delovima…
– OK, a šta ja imam sa tim? Tu su ti tvoji inženjeri i radnici…
– Neee… to je u redu, nego helikopte*e vraća tek sutra popodne, a možda i prekosutra…
– Pa..?
– Pa, pošto nemamo slobodnih mesta, pilot će morati da prespava kod tebe u kabini…
– Kod mene…!
– Da kod tebe… šta se čudiš? Pa tvoja kabina je najveća posle moje i jedina ima dva ležaja…
– Mislim da ne vredi da se bunim…
– Ne vredi… – reče Filipe i ustade sa stola. Nisam mogao da se otmem utisku da je na licu imao zluradi osmeh kao rezultat toga što mi je pokvario dan.
Krenuo sam ka kabini, a u glavi su mi se motale misli o pilotu koji treba da dođe. Nadam se da samo ne hrče dok spava… Nakon tuširanja, spustio sam se u TV salu da malo odgledam televizor i ubijem vreme. Napolju je počela neka dosadna kiša i nisam znao šta ću sa sobom. Neka nervoza mi se uvlačila u kosti. Pošto na tv-u nije bilo ničeg interesantnog, popušio sam još jednu cigaretu i uputio se ka sobi.
Vrata su bila otključana, a to je značilo samo jedno. Pilot je već bio stigao. Otvorio sam vrata i stao kao ukopan. Ispred mene, na sred sobe je stajao čovek, go kao od majke rođen. Nije me odmah primetio jer mu je peškir prekrivao glavu koju je jednoličnim pokretima trljao pokušavajući da obriše mokru kovrđavu kosu. Bio je to prelepi tamnoputi mladić. Izvajanog tela na kome se je ocrtavao svaki mišić. Na telu nije imao nijednu dlačicu što je još više isticalo njegovu tamnu put. Mali žbun kovrđavih dlačica ispod pupka je krasio njegovu ogromnu crnu kurčinu koja je nehajno visila između butina. Moćna muda su kao dve kruške ležerno visila sa strane kurca i još više ulepšavala tu sliku. Kada je čuo da su se vrata otvorila, on spusti peškir u visini struka i iskezi svoje bele zube u osmeh:
– Zdravo… Ti mora da si Dule… – reče on šeretski ne osvrćući se na svoju golotinju.
– Da… – još uvek sam bio zatečen njegovom pojavom – A ti mora da si pilot?
– Da, ja sam Itan. – pruži svoju ruku ka meni – Drago mi je…
– Drago mi je… – prihvatih njegovu ruku. Bila je topla i vlažna. Kroz glavu mi prođe misao da je ta ruka do malopre trljala i milovala njegovo telo, noge, ruke, muda, guzu…
– Izgleda da ću ti dosađivati par dana ovde, ali jebi ga…
– Ma ok je… Nego ja bih da se istuširam…
– Naravno – reče Itan i sede na krevet uzimajući neki časopis sa stola. Dok sam se spremao da uđem u kupatilo za tuširanje, krajičkom oka sam primetio kako Itan nehajno sedi go na krevetu. Čak nije pokušao ni peškirom da pokrije svoju golotinju. Peškir mu je nehajno visio na kolenu. Spazio sam da ima prelepo telo i pre svega mesnatu kurčinu što me je jako palilo. Iako je sve to delovalo kao normalno ponašanje između dva strejt muškarca, moj instikt mi je govorio da tu ima i nečega drugog. Elem, kada se istuširam, videću o čemu se radi. Lepo bi bilo imati sex sa ovako zgodnim pilotom.
Nakon tuširanja zatekao sam Itana kako i dalje sedi na krevetu zadubljen u neki bezvezni časopis. Primetio sam da mu je kita sada bila u skoro poludignutom stanju.
– Jesi li za pivo? – upitah ga.
– Pa jel se to sme? – upita on.
– Ne… Ali ja imam nekih privilegija.
– E pa u tom slučaju može, ali samo ako je hladno.
– Naravno. Nego šta te je to tako napalilo? – direktno sam ga upitao pokazujući očima ka njegovom međunožju.
– Ma ništa. – Blago je pocrveneo. – Nego, malo tuširanje, malo i to što je ovde dosta toplo…
– Toplo je zbog mašina… One rade 24 sata, a na samo par metara su ispod nas. Sreća da se ne čuju i stvaraju galamu, a toplotu ćemo rešiti pivom i golotinjom…
– Slažem se – reče Itan i uze flašu piva iz moje ruke.
– Da nazdravimo… – rekao sam i pružio flašu ka njemu.
– Može. U ime čega..?
– Pa recimo… za naše poznanstvo i doba*ex – rekao sam bezobrazno.
– Za naše poznanstvo i doba*ex – nazdravi on – mada ne znam kakve veze imaju te dve stvari?
– Nigde ne piše da se ne sme nazdraviti za dve stvari odjednom – rekoh smušeno. Izgleda da Itan nije povezivao naše poznanstvo sa mogućnošću sexa što me pomalo razočara.
– U pravu si, mada sam i ja pomislio isto. Naše poznanstvo može biti dobro ili loše. Kratko ili večito, a sexa može a i ne mora biti – reče on filozofski, mada nisam bio siguran šta je hteo da kaže. Dvoumio sam se da li je to pokušavao da se izvuče iz situacije jer i on želi sex sa mnom, ili jednostavno mi daje do znanja da nije zainteresovan za tako nešto. Rešio sam da proverim pa sam nastavio.
– Nego kad smo kod sexa, vi piloti mora da jebete po ceo dan…
– Pa ne žalim se, mada ja ti nešto i nisam u tom fazonu…
– Kako misliš nisi u tom fazonu? Pa svi vole sex…
– Ma volim ja sex, daleko od toga, nego… nisam u fazonu da nešto jurim za ženskama…
– Aaa, oženjen i veran… – počeo sam da mu se rugam.
– Ne, ne… Nisam oženjen i nisam veran… Jednostavno nisam u tom fazonu…
– Pa u kom si fazonu? Nije mi jasno…
– Ja sam gay… – reče on skoro tiho i stidljivo pognuvši pogled na dole – Nadam se da ti ne smeta…
– Ne… Šta više, i ja imam izvesnih iskustva…
– Ozbiljno… Nisam ni pomislio… – živnuo je malo Itan što mi dade nadu da će ipak biti nečega.
– Ozbiljno…
– Pa moram da ti kažem da mi ne deluješ tako… Mislim… Ja najčešće predosetim kada je neko gay, ali za tebe ne bih nikada rekao…
– Pa možda zato što nisam skroz gay… Znaš ja sam bisex, volim i žene i jednostavno volim sex…
– Odlično… onda ćemo se dobro slagati ovih par dana…
– Kako to misliš slagati? – Sada sam krenuo da ga navlačim već na svoj teren.
– Pa… mislio sam… ono…
– Ma šta si se zbunio. Dovoljno smo odrasli i svesni, a sada nadam se i otvoreni da kažemo ono što mislimo. Ti bi hteo sex sa mnom? – Bezobrazno mu rekoh.
Itan ništa nije rekao već je samo tiho klimnuo glavom u znak odobravanja i smerno spustio pogled ka podu. Seo sam kraj njega na krevet i prebacio mu desnu ruku preko ramena. Naša torza se dodirnuše i ja osetih na svojim rebrima njegovu toplu i glatku kožu.
– Hajde da nazdravimo još jednom. Ovoga puta samo za doba*ex – izgovorio sam sada već siguran pružajući flašu ka njemu. Kucnusmo se i nagnusmo flaše da dokrajčimo pivo. Dok smo ispijali, sve vreme smo se gledali u oči. U očima mu se videlo, verovatno kao i meni, da želi sex, ovde, sada… Spustio sam svoju flašu na stočić, lagano uzeo flašu iz njegove ruke i nju spustio na stočić. Okrenuo sam se ka njemu, levom rukom ga uhvatio ispod brade i povukao ka sebi. Itan se nije opirao, već je samo blago otvorio svoje pune usne spreman da prihvati moj poljubac.
Tada su pale sve roletne. Taj prvi poljubac je bio toliko vatren i žestok da smo u jednom trenutku umalo polomili zube udarivši se. Delovali smo kao kerovi pušteni sa lanca. Itan se je izvrsno ljubio. I dalje sam ga držao zagrljenog preko ramena, dok sam mu levom rukom milovao glatke grudi. Itan je za to vreme nežno milovao moja muda i nabrekli kurac. Ne mogu vam opisati koliko je strasti bilo u tom našem ponašanju. Ne, nije tu bilo emocija ili ti ne znam šta, već samo ona životinjska želja za zadovoljenjem najnižih nagona za parenjem.
Itan se odvoji od mojih usta i poče da me ljubi po vratu. Naslonio sam se na naslon od kreveta i prepustio Itanovim polju*ima koji su sada žarili moju kožu po grudima. Njegove pune usne, karakteristične za njegovu rasu su delovale lekovito na moje telo. Imao sam osećaj kao da mi svaki njegov poljubac ostavlja topli trag na mestu gde bi me poljubio. Osetio sam kako njegovi polju*i idu sve niže i niže i ja isturih kukove na gore i ispravih telo kako bih mu omogućio više prostora. Sada mi je ljubio i lizao pupak izazivajući prijatan osećaj u mojim mudima. Glavić mog kurca ga je dodirivao po uvetu i istovremeno palio i mene i njega.
Konačno je uzeo rukom koren mog kurca i prineo ga svom licu. Moj nabrekli glavić nestade u njegovim mesnatim ustima. Osetio sam toplinu njegove usne duplje i jedva se uzdržah da ne svršim. Itan halapljivo proguta moj kurac do jaja. Ostao je tako na tren sa zaboden nosem u moje bruce dok mu je moj kurac nasilno razdvajao krajnike u grlu. Onda je počeo polako da ga vadi iz usta. Posmatrao sam kako mu moj sluzavi kurac lagano izlazi iz usta. Konačno moj kurac šljapnu o stomak, a Itan me sa osmehom pogleda u oči, kao da je očekivao od mene da mu kažem kako dobro puši kurac. Nisam ništa rekao, već sam samo izdigao malo kukove i dao mu do znanja da hoću da ga opet proguta. Ćutke se povinovao mojoj želji. Onda više nisam mogao, rekao sam:
– Uhhh… čoveče, ala dobro pušiš… – Itan nije ništa odgovorio, već je samo zadovoljno zamumlao ustiju punih kurca.
Moj mu kurac ispade sav sluzav iz usta. Itan me je i dalje trljao rukom nežno za jaja. Ispravio je svoju glavu i tiho rekao:
– Prelep ti je kurac… Hoću da me tucaš…
– Naravno… Namesti se.
Itan nije ništa izgovorio. Ustao je tiho sa kreveta, okrenuo se i namestio na svoja kolena. Kereći. Istrtio je svoje glatko crno dupe što je više mogao. Noge je raširio u visini butina koliko god je mogao i rukama se uhvatio za svoja stopala. Verovatno mu je ta poza najviše odgovarala, a meni se svidjala zato što je njegova guza bila vrh nečega u šta želim da zabodem svoj kurac. Ružičasti čmar mu je pulsirao u ritmu otkucaja srca. Pogled na to prelepo trtavo tamnoputo dupe i ružičasti čmar me napali i ja prislonih svoj glavić na ulaz. Itanovo telo lagano zadrhta od iščekivanja i on još malo prope svoju zadnjicu, dajući mi do znanja da me želi. Pomerio sam kukove lagano unapred i moj glavić lagano upade u njegovo guzno crevo.
– Uhhhh… – zastenjao je od zadovoljstva kada je osetio moj kurac – Ala ovo prija…
– Ohhh… ovo je tek početak… – rekoh sa neskrivenim zadovoljstvom.
– Jebi me… ahhh… prijaš mi…
– Hoću… uhhh… kako si vreo…
Sada mu je moj kurac bio do jaja u dupetu. Itan nije skrivao zadovoljstvo i uživanje time što ga je moj kurac ispunjavao. Uhvatio sam ga rukama za kukove i osetio kako njegov čmar pulsira i steže moj kurac u korenu. Počeo sam polako da ga vadim sve dok mi u njemu nije ostao samo glavić. Onda sam ponovo počeo da ga nabijam. Sada malo brže nego prethodni put. Sa svakim vađenjem i stavljanjem ubrzavao sam ritam jebanja. Itanu je to očito prijalo jer je sada već vrckao dupetom i mešao u krug izazivajući time neizmerno zadovoljstvo i sebi i meni. Nakon desetak minuta, naša jebačina je postala žestoka. Nabijao sam mu ga žestoko i snažno do jaja u brzom ritmu. Itan je sve vreme na svaki moj nalet odgovarao tako što bi krenuo svojom guzom ka meni, kako bi naš udarac bio što jači. Oko nas je odzvanjalo šljapkanje naših znojavih tela dok su se sudarala u žestokoj jebačini.
– Ohhh… kako me dobro tucaš… Nemoj da staješ…
– Ahh… razvaliću te…
– Ahh… ahhh… ahhh… ahhh… – Itan je počeo da vrišti u ritmu jebanja i ja sam shvatio da je blizu. – Nastavi… ohhh… nemoj da staješ… ohhh blizu sam…
Ja sam samo dahtao i nabijao mu ga krvnički u dupe. Itan provuče svoju ruku između nogu i dohvati sebe za kurac. Mislim da mu je samo jednom svukao kožicu i počeo da svršava.
– Arrgghhh…. Svršavaaaam…
Sami njegovi krici i pogled na ogromnu količinu sperme koju je prosipao ispod sebe me napali još više i ja prepustih da moji spermatozoidi iz mojih muda pređu u njegovu guzu. Nabijao sam mu ga krvnički i svakim ubodom isšpricavao ogromnu količinu semena u njegovo crevo.
Ispraznio sam se. Izvadio sam svoj poludignuti kurac iz njegovog dupeta i pružio se na krevet pored njega. Itan se ispravi, okrenu i legnu tako da mi je njegova glava bila u krilu. Njegova kratka oštra kovrđava kosica mi je golicala kitu i muda. Osmehnuo se i tiho rekao:
– Vidim da će ovo biti odličnih par dana provedenih na ovoj platformi…
– Što se mene tiče, biće…

Itan je ostao na platformi cela dva dana. Jebao sam ga nekoliko puta u različitim pozama. Bio je to stvarno doba*ex. I dan danas ne mogu da zaboravim onu prelepu sliku kada vidim da moj debeli beli kurac polako ulazi i nestaje u prelepu crnu guzu. Taj kontrast crno-belo je nosio neku erotiku u sebi. Pretpostavljam da su se tako osećali i crnci koji su jebali moje belo dupe…