Ispovest jednog bisexualca – 139. Maria/Mario (shemale)

47
Share
Copy the link

Vratio sam se svakodnevnom radu na platformi. Prvih dana sam imao osećaj da mi je bulja razvaljena od Gregorove kurčine i da je sve vreme duvala promaja. Čak i dok sam srao iz mene su ispadala govna veličine pivske flaše, što je govorilo u prilog tome šta je od mog dupeta napravio španski bajker.
Nakon pa*edmica Čiko mi je predložio da za vikend odemo u obližnji Valderama klub. Kako mi je objasnio, to je u stvari bio golf klub sa svojim terenima i ostalim pratećim objektima, ali otvorenog tipa. Kada sam mu skrenuo pažnju da nikada u životu nisam igrao golf, on je samo sa zagonentnim osmehom na licu rekao da je taj klub stecište celokupne dekadencije. Tu se okuplja raja svakakve fele iz cele Španije i šire. Provod je tamo uvek do jaja, kako on kaže. Naravno, složio sam se sa njim i jedva čekao da dodje taj vikend.
Razočarenje…
Kada je došao vikend kada smo trebali da izadjemo zajedno u Vladerama klub, Čiko je legao blestan. Uhvatila ga neka prehlada i slinavica, praćena visokom temperaturom. Taman kada sam pomislio da od izlaska nema ništa, Čiko mi reče da odem obavezno tamo i ne osvrćem se na njega. Pošto u početku nisam hteo, on nazva nekoga telefonom i reče:
– Evo sada sam se čuo sa mojom prijatelji*. Zove se Maria i ona je tamo neka vrsta domaćice u klubu. Očekuje te i pomoći će ti da se snadješ…
– Ne znam… nije li možda malo glupo???
– Daj ne seri… Ona je kul osoba i biće ti super… Hajde briši sada i moraš mi obećati nešto…
– Šta?
– Da ćeš mi posle toga ispričati sve kako si se proveo… Do u detalja…
– Dogovoreno…
Ipak sam rešio da odem u klub. Pre svega bio mi je potreban ventil da se malo izduvam od svakodnevnih obaveza na poslu, a provod, kako bude neka bude.
Tog trenutka nisam ni slutio, kakvu mi je igranku pripremio Čiko.

Subota veče. Na ulasku u kompleks kluba Valderama stajao je jedan gorila kome je odelo XXXL veličine bilo premalo. Delovao je malo groteksno u tom odelu, ali je nedvosmisleno slao poruku da se ne vredi kačiti sa njim. Pitao sam ga za Mariu, i on mi ćuteći samo prstom pokaza na stazu koja je vodila do nekog kafića.
Uleteo sam u prijatnu zatamnjenu atmosferu kafića. Sa zvučnika je dopirala neka tiha lagana španska muzika. Mislim da je bio Iglesijas. Odmah mi je prišao neki lakej u generalskoj uniformi i poželeo mi dobrodošlicu. „Čiko jebem te u dupe. Ko zna koliko će me koštati ovaj raskoš…“ pomislio sam, i pošao za lakejem za svoj sto. Smestio sam se u udobnu stolicu i tada do stola dotrča konobarica. Jako me je podsećala na one zečice iz Playboy-a.
– Pivo i nešto za grickanje… šta god bilo – naručio sam.
Piće je stiglo brže nego što sam se nadao. Nisam uspeo ni cigaretu da zapalim.
– Oprostite… – rekoh konobarici – Treba mi Maria…
– Preneću joj da ste ovde… – reče ona ljubazno i odleprša.
Već sam uništio pola piva i taman kada sam pomislio da se Maria neće pojaviti, mom stolu pridje raskošna plavuša. Extra riba. Duga bujna plava kosa, duge noge, sise… Sve je imala potaman brate…
– Tražili ste me… – reče ona promuklim glasom.
– Da, ako ste vi Maria.
– Jesam, ali ne sećam se da smo se upoznali…
– Ja sam Dule i šalje me Čiko…
– O, pa što ne kažeš odmah… – reče ona i smesti svoje prelepo dupence na stolici preko puta mene – Pa šta radi ta matora pederčina?
– Eno ga slinavi u krevetu… bolestan…
– Mora da ga je stigla neka kletva…
– Što?
– Pa mnoge je zajebao… Znaš, mnoge devojke još uvek plaču za njim…
– Jebi ga… ne znam šta da ti kažem…
– Nema veze, nego… meni se smena završava za sat vremena. Popij ti još neko piće, pa ćemo posle u provod…
– Odlično… odgovara mi…
– Vidimo se onda…
Ustala je lagano sa stolice i otišla ka šanku. Imao sam osećaj da ne dodiruje zemlju. Kao da se kretala na točkićima, a pri tom je tako zanosno ljuljala guzom, da se nisam mogao oteti utisku da je želela da mi pokaže čime sve raspolaže.

Ne znam koliko je bilo sati. Iskreno i boleo me je kurac… Maria i ja smo se ludo provodili. Kako je ta žena igrala, to vam ne mogu opisati. Izvijala je svoje vitko telo u ritmu muzike, a njena sveltucava haljina pod dejstvom klubskog osvetljenja je njeno telo činilo još poželjnijim. Iako nisam ljubitelj igranja uz muziku, tada sam na sve zaboravio. Maria je uvijala kao neka zmija svoje telo oko mene, provokativno imitirajući mnoge erotske pokrete. Iako je u klubu bila gužva mi se uopšte nismo obazirali na ostale igrače oko nas. U jednom trenutku sam primetio kako muška populacija oko nas balavi na njenu igru i zavidi mi na njoj. Ženska populacija je bila ljubomorna na njenu veštinu igre i zavideli su joj što i one ne mogu da takvo zadovoljstvo pruže svojim muškarcima.
Maria je bila Đavo u haljini. Moram da priznam da sam se po prvi put u svom životu napalio samo od igranja. Trenutno je klečala ispred mene blago raširenih nogu, izmedju kojih joj je visila haljina. Gola kolena su joj se belasala pod šarenim osvetljenjem. Njena glava je bila u visini mog struka i ona je energičnim pokretima napred nazad nedvosmisleno aludirala na pušenje mog kurca. Zatim bi se u ritmu lagano podigla gore i okrenula mi ledja. Skupila je ramena, onako kako to rade žene u ekstazi i blago prislonila svoju božanstvenu guzu na moje prepone. Uhvatio sam je za tanani struk, a ona je počela da vrti guzom oponašajući sexualni odnos.
Nakon nekih pola sata igranja seli smo zadihani u * koji smo dobili zahvaljujući njenom poznanstvu sa osobljem. Stigla je nova tura pića. Gledali smo se u oči dok smo ispijali piće i primetno je bilo da izmedju nas postoji nešto. Da, lepo smo se zabavljali i provodili i već je moglo u vazduhu da se oseti da će se ova priča završiti u krevetu. Pokušao sam nešto da joj kažem, ali od preglasne muzike to nije bilo moguće. Prislonio sam svoja usta na njeno uvo i namerno da oseti moj dah joj rekao:
– Hajdemo negde gde je malo mirnije… Želeo bih da te bolje upoznam…
Primetio sam kako joj se na podlaktici koža naježila od mog daha u njenom uvetu. Nije progovoila ništa. Samo je ustala sa stolice, uhvatila me za ruku i povela za sobom kroz gužvu.
Ubrzo smo sedeli u nekoj poslastičari ili tako nešto. Kako je ovde bilo tiho. U ušima mi je još uvek zujalo od preglasne muzike iz kluba.
– Kažu da je ovde najlepši sladoled u Španiji… – reče ona i prekrsti noge. Pošto je njena haljina imala duboki šlic, pred mojim očima bljesnu njeno prelepo koleno i sočni batak.
– Videćemo… – odgovorio sam balaveći od pogleda na njene noge. Sada u ovoj mirnijoj atmosferi mi smo mogli na miru da popričamo. Dotakli smo se svih mogućih tema. Čak smo jedno vreme ogovarali Čika što je kod nje povremeno izazivao grleni smeh ukrašen sa prelepim nizom belih zuba. Ova devojka je stvarno bila extra. Svidjala mi se sve više, a ni ona nije bila ravnodušna prema meni, što sam primetio po njenom ponašanju i sve otvorenijim koketiranjem. Tada, pošto smo iscrpeli skoro sve teme, rešio sam da polako krenem u akciju.
– Moram da te pitam nešto…
– Reci.
– Kako to da tako lepa devojka kao ti nema nekoga pored sebe…
Razvukla je svoje prelepe usne u kiseli osmeh što me pomalo zabrinu. Izgleda da sam pogodio temu koju nije trebalo.
– Duga je to priča… – reče zamišleno gledajući u stranu – A kako to ti da si solo, ni ti nisi loš primerak…
– Ja? Ja jednostavno nisam hteo… Ja sam jedan od onih koji se emotivno ne vezuje…
– Što?
– Ne znam… Nema razloga, jednostavno je to tako… Ti?
– Paaa…. Jednom davno sam bila jako zaljubljena… U vezi nekih godinu dana. Čak sam trebala i da se oženim…
– Oženiš… – brecnuo sam se. – Kako to?
Sada je i ona bila zbunjena.
– Pa zar ti Čiko nije rekao? – videlo se da joj je bilo neprijatno.
– Nije… Ali mislim da znam u čemu je štos…
– Smeta?
– Ne. Nastavi… – Bio sam iskren. Odmah mi je bilo jasno da je Maria shemale. Imao sam prilike da upoznam nekoliko takvih osoba, još više da vidim, ali nijedna nije bila tako zgodna, lepa i atraktivna ženska. Toliko dobra da nisam ni jednog trenutka posumnjao da je u pitanju shemale, već sam sve vreme bio ubedjen da imam posla sa zgodnom ribom.
– Pa ništa… Ljubav je pukla, a ja sam shvatila da to nisam ja. Onda su krenule moje muke…
– Muke?
– Pa znaš, sve one pripreme, operacije, hormoni i ostalo… Čak sam skupila i pare za operaciju pola, ali…
– Ali?
– Sigurno ti sve ovo ne smeta? – upita ona ponovo. Delovala mi je kao da je očekivala da će me ovom svojom izjavom izgubiti.
– Ne dušo moja… Naprotiv, jako mi se svidjaš i sve to mi ne smeta. Ipak, želeo bih da čujem ostatak priče.
– Pa nema šta ostalo da se priča. Sve sam odradila do same operacije pola. Onda sam se uplašila i odustala, a moram da ti priznam da mi se ovako više svidja…
– Šta to?
– Pa sve… Ja sam u telu i duši žena. Jedino što me vezuje za muški pol je ovaj komad mesa izmedju nogu… Čak i da sam se operisala opet ne bih mogla da radjam, a to je svrha pičke…
– Pa jeste, a sex..?
– Oh dragi, ja u sexu podjednako uživam i ovako. Čak mislim da sa vaginom ne bih uživala tako kao sada. I to je bio jedan od razloga što sam odustala od operacije.
Ćutao sam. Uzeo sam par zalogaja sladoleda iz tanjirića i bio zatečen ne znajući šta da kažem.
– Vidim da ti ipak sve ovo smeta… – reče ona pomalo razočarano.
– Ne, ne… – rekao sam gotovo panično – Ništa od toga mi ne smeta…
– Ipak, mislim da vidim neko razočarenje kod tebe…
– Ne… grešiš… Vidi, ja sam po opredeljenju bisex ako si na to mislila. Jedino što me je iznenadilo je to što ni jednog trenutka nisam posumnjao da si shemale. Jako dobro izgledaš…
– Hvala… – reče i postidjeno spusti pogled ka stolu – Ipak je ovo bilo jedno divno veče. Čiko uopšte nije pogrešio što te je poslao meni…
– Kako to bilo..? Za*e je završilo…
– Pa mislila sam…
– Ja bih da ovo još potraje… Ako treba do zore… – sada sam joj nedvosmisleno dao do znanja koje su moje namere.
– Hajdemo… – reče ona i ustade sa stola.
Ubrzo smo bili u njenom apartmanu koji je bio u sklopu kompleksa. Uz tihu muziku i prigušeno svetlo Maria je izgledala još sexipilnije. Svaki njen pokret je odisao erotikom. Čak i kada je sa dugačkim palidrvcem palila sveću, to je delovalo kao neki ritual parenja.

Goli smo. U krevetu. Maria i ja… ili možda Mario… Ne znam. Nije me ni bilo briga. Ova rasna plavuša je u krevetu bila prava lavica. Sve je radila u krevetu i sve je volela da radi. Za nju nije bilo tajni u sexu. Celo njeno telo je govorilo nedvosmisleno da uživa u svemu tome.
Njena duga plava kosa me je golicala po stomaku dok mi je stručno dudlala kurac. Jednostavno je uživala u tome.
Ležala je na ledjima visoko uzdignutih nogu dok sam joj stručno jezikom obradjivao čmar… Njen kurac je podrhtavao prilepljen uz njen ravan stomak…
Sedela mi je u krilu nabivena do jaja na moj kurac. Ruke je obavila oko mog vrata pritiskajući svojim moćnim dojkama moje lice. Lizao sam kao pomahnitao…
Njena prelepa kruškasta guza je vrckala levo-desno dok sam joj kurcem rovario unutrašnjost njenog dupeta. U ekstazi je zabacivala svoju dugu kosu dok je klečala tako četvoronoške na podu ispred mene.
Jebem je u misionarskoj pozi… Ljubim je… Osećam vlažnu toplotu izmedju naših stomaka… Kučka je svršila i prolila seme izmedju nas… Ne staje… Kao da nije svršila…
Gledam u njena prelepa ledja koja se posle uskog struka nastavljaju u prelepu kruškastu guzu… Ležim ledjima o pod… Ona u mom krilu pravi pokrete koji me izludjuju… Dugačka plava kosa se je od znoja zalepila u pramenovima po njenim ledjima…
Ubrzava ritam… Stenje i dahće u zanosu… Pucaju mi zvezde pred očima… Propinjem se i počinjem da se praznim… Počinjem da je punim… U extazi smo i za nas ništa više ne postoji…
Maria grči svje guzne mišiće i pokušava da iz mene iscedi svaku kap semena… Smirila se na trenutak. Ja sam prazan. Njeno telo protresaju lagani drhtaji… Ustaje lagano iz mog krila i moj kurac nečujno ispada iz njenog dupeta… Suv, kao barut… Kučka je sve iscedila iz njega…. Okreće se ka meni sa osmehom zadovoljstva na licu. Pružila se pored mene i počela zadovoljno da prede. Počela je svojim negovanim noktićima da mrsi dlačice na mojim grudima…
– Divan si… Lepo mi je…
Nisam joj rekao ništa. Samo sam odigao glavu i spustio joj vreli poljubac na napućene usne.

Jutro. Nema Marie. Ustajem, tuširam se i oblačim. Na stolu pored hladne kafe nalazim njenu poruku: „Morala sam na posao. Dodji da popijemo zajedno kafu. Kafu pozdrava…“
Pijemo kafu i ne progovaramo ništa. Oboje znamo da je tu kraj. Pogledala me je svojim lepim plavim očima i samo se nasmešila. Spustio sam šoljicu na tacnu i tiho joj rekao:
– Morao bih da krenem…
– Znam…
– Hvala ti za ovaj nezaboravan vikend…
– Ne… hvala tebi… kod mene si uvek dobrodošao…
– Znam…

Maria ili Mario… ma koga je briga… Osoba koja je ostavila veoma jak utisak na mene. Do kraja mog posla u Španiji videli smo se samo još jednom. Tada smo zajedno sa Čikom i nekim društvom proveli nezaboravna dva dana u Marbelji. Ne treba da vam pričam da je provod kao i prvi put bio nezaboravan…
Maria, ako čitaš ovo, znaj da te nisam zaboravio, i nikada neću…