Ispovest jednog bisexualca – 121. Goran iz javnog WC-a

47
Share
Copy the link

Ostavio sam za sobom bivšu ženu i dete, kao i razjebanu svastiku i rešio polako da krenem kući za Novi Sad.
Bilo je kasno popodne, ali je sunce još uvek jako pržilo. Znojio sam se na motoru, pa sam rešio da ipak svratim negde na piće i nastavim put malo kasnije kad se smrači i makar malo zahladi. Parkirao sam motor u centru grada. Zaključao kacigu i obrisao prašinu sa bisaga koja se nakupila u dvorištu iza kuće dok sam bio na moru.
Popio sam par piva i rešio da malo prošetam po tržnom centru kako bih razgibao noge. Ionako me čekao dug put i sedeću sve vreme. Odjednom je pivo htelo da izadje iz mene i ja se uputih ka javnom WC-u. Rešio sam da pišam, a možda i nalovim nešto, je*e u tom WC-u okupljala gay populacija.
Ušao sam unutra i pored mermerne hladnoće zapahnu me miris urina i hlora. Ponekad je taj karakterističan miris javnih WC-a znao da deluje uzbudjujuće na mene. U toaletu je bilo nekoliko muškaraca u onoj karakterističnoj situaciji, kada se kao kriju da niko ne primeti šta tu rade, a u stvari svi znamo zašta smo došli.
Nisam gledao ni levo ni desno, nego sam ušao u kabinu na kraju reda. Namerno sam ostavio odškrinuta vrata, kako bih i ja mogao da vidim napolju šta se dešava, a i da ostavim mogućnost ovima ispred kabina da me malo osmotre. Dugo mi je trebalo da ispraznim bešiku. Kada sam završio, svukao sam pantalone do kolena i počeo polako da nadrkavam kurac. Mislim da bi mi dobro došao jedan žestoki muški sex pre putovanja.
Provirio sam kroz odškrinuta vrata i video da se toalet dobrano ispraznio. Ispred kabina su stajala samo dva čoveka. Jedan je bio omanji stariji čovek, toliko feminiziran da je pravo čudo što nije imao pičku na nosu. Drugi, mladi dečko, svojih 20 do 25 godina. Vitak i visok. Tamne puti, verovatno cigan što meni nije smetalo. Ono što mi je privuklo pažnju, je to što je direktno gledao u mene, dok je rukom kroz otkopčan šlic nadrkavao pitona. Kad kažem pitona, onda mislim pitona u pravom smislu te reči. Ciga je imao ogromnu kurčinu. Iako je bila poludignuta lepo se moglo videti da je ciga obdaren. Meni skoro da potekoše bale. Dao sam mu znak očima da izadjemo iz WC-a i krenuh napolje. Uskoro je i on izašao za mnom i prišao mi polako, stidljivo.
– Ćao, ja sam Dule…
– Goran. Drago mi je…
– Zgodan si Gorane. Hoćeš malo da se družimo?
– I ti si dobar. Što da ne…
– Vidi ja nisam odavde, pa ne znam gde bi mogli… Da li imaš neki smeštaj?
– Ne, nažalost…
– Uh… A treba i ubrzo da krenem na put… Da li si za jedan sex na brzaka, tu u WC-u?
– Pa može… – bio je malo neodlučan – A šta ti voliš?
– Sve… samo reci…
– Ja sam aktivan…
Nisam mu ništa odgovorio, nego sam krenuo nazad prema WC-u. Primetio sam kako me Goran prati. Odmah sam ušao pravo u poslednju kabinu koja je još uvek bila slobodna. Goran ulete za mnom. Zaključali smo vrata i ja počeh da se skidam. Skinuo sam se skroz go. Ostao sam samo u patikama dole jer je bilo mokro. Goran je skinuo majicu, a bermude je samo spustio do kolena. Iz gaća mu iskoči ogromna kučina.
– Jel voliš da pušiš..? Ajd mi ga malo puši… – reče Goran tiho vadeći neku kremu iz džepa.
– Ne… – nešto nisam hteo da pušim. Nisam bio raspoložen. Hteo sam samo da me ova kurčina dobro izjebe i da nastavim putovanje – … ali zato primam… – dodadoh ja uzimajući mu kremu iz ruke.
Obilno sam namazao svoju guzu i njegov kurac dok mi je Goran nadrkavao. Radio je to dosta stručno i malo je falilo da svršim pre vremena. Nismo ništa govorili. Kada sam se dobro podmazao, okrenuo sam mu se ledjima i oslonio rukama o pločice na zidu. Raširio sam noge i malo se spustio u kolenima kako bih mu se što bolje namestio.
Goran prisloni svoj glavić na moj čmar, uhvati me rukama za kukove i poče polako da prodire. Osetio sam kako mi njegov glavić lagano širi svinter i ulazi u moje crevo. Uhvatio sam se rukama za guzove raširio ih do kraja kako bih mu olakšao prodor. Osetio sam onaj trzaj, kada moj svinter obuhvati i proguta glavić, onaj prelaz izmedju glavića i tela kurca. Zapulsirao sam malo guznim mišićima i Goran pusti tihi uzdah zadovoljstva. Stegao me je jače za kukove i nastavio da prodire u meni. Osećao sam svaku žilicu i venu na njegovom tvrdom kurcu. Bio mu je jako debeo i dugačak pa mi je prodiranjem širio čmar do pucanja. Voleo sam debele kurčeve. I dalje je Goran prodirao u meni. Osetio sam kako mi njegov kurac glavićem gura dijafragmu u stomaku. Zar još ima toga… Konačno ga je smestio celog. Zabacio sam glavu unazad i proturio ruku ispod mojih muda da opipam njegova. Goranova moćna jaja su bila zalepljena za moje guzove. To je značilo samo jedno. Nabio mi ga je do jaja i dublje ne može.
Zavrteo sam lagano kukovima i opustio čmar kako bih još više uživao u tom divnom primerku kurčetine. Sada me je Goran zgrabio rukama za ramena i počeo polako da vadi svoj kurac iz mog dupeta. Kada ga je izvadio skoro do kraja, osetio sam kako zariva svoje nokte u moja ramena i nabija mi žestoko svoju karu do jaja. Tiho sam kriknuo… Prijalo mi je to nabijanje na kurac… Naročito ovako dobar kurac… Sada me je Goran čvrsto držao za ramena i u pravilnom ritmu nabijao i vadio svoj kurac iz mog čmara. Ja sam i dalje rukama razvlačio svoje guzove i nabijao se kao bludna kurva na njegov kurac. Naše tiho dahtanje i šljapkanje goranovog stomaka o moje guzove su odzvanjali u praznom toaletu. Sada mi se i čmar totalno opustio pa sam mogao i celosti da uživam u jebanju. Dobrom jebanju… Goran je to stvarno radio dobro… Fenomenalno… Tucao me je studiozno, odredjenim ritmom koji mi je prijao. Osećao sam kako njegov kurac izlazi do glavića, pa se ponovo vraća duboko u meni i širi mi guzno crevo. Kao začin na ovako dobru jebačinu, bilo je i to što sam znao da to radimo u javnom WC-u, i onaj karakteristični miris urina i hlora koji me je palio.
Odjednom, Goran je proturio ruku ispred mene i uhvatio me za moj kao kamen tvrdi kurac. Drugom rukom me je uhvatio odozdo za jaja. Sada sam već počeo da ludim. Jednom rukom mi je gužvao muda, drugom nadrkavao kurčinu, dok me je njegov kurac otpozadi probadao bulju. Zakolutao sam očima i tiho mu rekao:
– Svršiću… uh… ne mogu više da izdržim…
– Svrši… i ja ću… – reče on tiho šapatom.
Pukao sam. Moj kurac poče da prska spermu svuda po šolji i pločicama. Osetio sam i kako se Goran prazni u meni. Svaki mlaz njegove vrele sperme u mom dupetu je izazivao novi mlaz mog semena po pločicama. Svršavali smo istovremeno i burno. Tela su nam drhtala od potresa *azma.
Stajao sam i dalje oslonjen rukama o zid ispred sebe. Glava mi je klonula izmedju ruku. Stvarno me je dobro izjebao. Goran se povuče i njegov polumlohav kurac ispade iz mog dupeta. Za njim izdajnički na pod šljapnu ogromna količina njegove sperme.
– Odličan si… Javi se… – reče Goran, otvori vrata od kabine i nestade.
Nisam stigao ništa da mu kažem. Seo sam na šolju kako bi noge prestale da mi drhte i kako bih iz dupeta izbacio ostatke njegove sperme. Obukao sam se i skoro teturajući dovukao do motora.
Seo sam na motor, upalio ga i krenuo.
Čekao me je dug put do kuće…