Ispovest jednog bisexualca – 86. Ante

30
Share
Copy the link

Vikend. Vreme je prelepo. Medjutim, osećao sam da je ovo poslednji vikend kada će vreme biti lepo. Zima se je bližila, a jesen je kalendarski već dobrano odmakla.
Moj dobar prijatelj je pozvao mene i još jednog našeg zajedničkog prijatelja da dodjemo kod njega na vikendicu. Postavljao je neku ogradu i trebala mu je pomoć oko montaže i varenja.
Znajući da će biti topao dan, okupili smo se dosta rano kod njega na vikendici. Mislim da je bilo negde oko 8 sati ujutru. Posao smo veoma brzo završili, možda za nekih pa*ati, i onda seli u hladovini nastrešnice. Pripalili smo roštilj i cugali pivo. Zadovoljni zbog završenog posla i u atmosferi pića i roštilja, srali smo o svemu i svačemu.
Konačno negde oko 3 sata, moj prijatelj reče da je vreme da krenemo, i počeli smo polako da se pakujemo.
Razmišljao sam šta ću i gde ću. Njih dvojica idu sada svojim porodicama, a ja ostadoh sam pola dana. Nije mi se išlo kući po ovako lepom vremenu. Oni upališe auto i nestadoše u oblaku prašine. Ja sam uzjahao motor i vrteo kroz glavu gde bih mogao da ubijem ostatak dana.
Onda sam se setio. Krenuo sam na Kamenjar. Mesto izvan grada, koje mi je inače uz put. Tu se nalazila nudistička plaža, a isto tako, i gej plaža.
Stigao sam brzo i otišao prvo do nudističke plaže. Pošto i pored sve toplote, vreme baš i nije bilo nešto za kupanje, plaža je bila pusta. Video sam dva para, koji su bili jako matori. Verovatno su lovili poslednje sunce ove sezone. Razočaran, napustih plažu i nastavih dalje putem. Došao sam i do gej plaže. Na njoj nije bilo ama baš nikoga.
Nastavio sam dalje. Stigao sam skoro do kraja puta. Sišao sam motorom sa asfalta i skrenuo u žbunje. Parkirao sam motor na travi, skinuo se i oslonjen o motor rešio malo da se osunčam. Naravno, čekao sam da vidim da li će neko da naidje i upotpuni mi ovaj vikend sexom.
Prvih sat vremena je prošlo njih nekoliko. Što kolima, što na bicikli, a poneki i pešice. Medjutim, nisu se zadržavali u mojoj blizini, niti su nešto pokušavali.
Tada se u mojoj blizini parkira golf vukovarskih tablica. Iz njega izadje neki tamnoputi momak. Na sebi je imao samo sportski šorc i papuče. Bio je mlad, lepog tela i po mojoj proceni, tako tamnoput, verovatno ciganske krvi u sebi. Prošetao je tik pored mene i značajno me pogledao. Odmah sam shvatio šta traži i da je zbog istog razloga kao i ja ovde. Nestao je stazom kroz žbunje.
Nakon pet minuta, ponovo se je pojavio. Vratio se je stazom iz žbunja u koje se je pre pet minuta izgubio. Video sam da mu se na šorcu ocrtava dignuti kurac. Prišao mi je i malo bojažljivo se javio:
– Zdravo.
– Zdravo – rekoh ja odvajajući se od motora na koji sam bio naslonjen.
– Imaš li možda vatre da pripalim?
– Imam.
Izvadio sam šibicu i pripalio mu cigaretu koju je on izvadio iz zadnjeg džepa šorca. Tim pokretom mu se šorc zateže i ja primetih dobar kurac u njegovim gaćama. Stajali smo tako pa*ekundi i uvlačili dim od cigarete, te on započe prvi razgovor.
– Inače, šta ima?
– Za sada ništa – govorili smo neodredjeno, još uvek nesigurni u namere onog drugog.
– Ja evo… svratio malo ovde… rekli mi da tu… mogu da naletim… – poče on malo zbunjeno i neodredjeno. Rešio sam da skratim muku.
– Šta? Muški sex?
– Da – reče on sa olakšanjem u glasu.
– Pa našao si brale.
– Je li? Ti?
– Da.
– Ja sam iz Vukovara i ovde sam u gostima. Pa sam čuo…
– Ma opusti se. Ako si za sex i ako ti odgovaram, mogli bi smo zajedno…
– Uh… odgovaraš mi… nego tebi ne smeta što sam…
– Cigan… Ne. Samo da si čist.
– Čist sam brate… Ja sam ti od oni kućevni cigani…
– Dobro, dobro… videćemo to još…
– Nego… Ja volim samo da pušim… Daj da ti popušim…
– Ovde? Imam praznu gajbu, da odemo da se opustimo…
– Ne znam, bojim se…
– Čega?
– Pa eto, ne poznajem te…
Pomislio sam pa ko ga jebe. I ne moram ga voditi kući. Neka mi ga klinac izduva ovde i bar ću lakših muda otići kući.
Svukao sam boxerice do pola butina i moj mlohavi kurac ispade. Ante, kako se je cigan zvao, samo obliznu svoje usne i zdivljeno pogleda u njega.
– Imaš lep kurac… – reče i kleknu ispred mene.
Tada me Ante dohvati jednom rukom za muda, a drugom za kurac i stavi ga sebi u usta. Toplina njegovih usta natera moj kurac da se digne u punom sjaju. Ante ga je u početku oblizivao, i cuclao mu je samo glavić, kao da je hteo da se uveri u dobar ukus mog kurca. Onda ga iznenada uvuče sebi duboko u grlo i ja zadovoljno uzdahnuh. Halapljivo mi je gutao kurac. Uvek duboko u grlu i do jaja. Glava mu je išla napred nazad i svaki put bi mu nos udarao u moje bruce. Tucao je sebe mojim kurcem drčno i duboko u grlo. Meni je kurac stajao zapet kao praćka.
Odjednom, on ispusti moj kurac sebi iz usta, ustade i reče:
– Ne mogu ovako, bole me kolena… Hajdemo ovamo…
Pošli smo do nekih stepenica koje su sa nasipa vodile u Dunav. Sišli smo skoro do vode. Ovde je bilo i opuštenije jer nas je sam nasip krio od nepoželjnih pogleda. Ja sam stao na poslednji stepenik do vode. Ante je seo na nekoliko stepenica iznad mene i moj mu kurac dodje tačno u visini lica. Skinuo je šorc i ja ugledah pozamašnu crnu kurčinu. Bila je ogromna, crna, prava i obrezana. Ogromni glavić se je presijavao na suncu. Ante ponovo strpa moj kurac sebi u usta i uze rukom da drka svoj. Moje zadovoljstvo poveća pogled na njegov prelepi kurac. Gutao je moju kitu duboko u grlo i lagano nadrkavao svoj kurac. Izludeo sam i počeo da prosipam spermu duboko u njegovom grlu. Ante je zadovoljno mumlao i gutao svaku kap mog semena. Ispustio je moj kurac sebi iz usta, pogledao me u oči i nasmešio se.
– Uh… imaš lep kurac i lepo svršavaš… – reče on zadovoljno.
– Aha… mada ni tvoj nije loš… Šteta je ne iskoristiti ga.
– Sada ću ja da svršim… – reče on i krenu ubrzano da drka svoj kurac.
– Stani – rekoa sam mu i on se ukoči.
Okrenuo sam mu ledja, popeo se pa*tepenika bliže njemu i počeo da nasedam, kako bih mu se nabio na kurac.
Ante se je iznenadio. Nije očekivao ovako nešto od mene, što se videlo po njegovom zbunjenom pogledu. I dalje je držao jednom rukom svoj kurac. Oslonio sam se rukama na njegova kolena i konačno osetih njegov topli glavić na mom čmaru.
– Jesi li siguran? – upita me on još uvek pomalo zbunjen.
– Aha… rekao sam ti… šteta je ne iskoristiti ovakvu kurčinu…
Naseo sam još više i osetio njegov glavić kako mi prodire u čmar. Ante me sada uhvati za kukove i pomognu mi da se bolje nasadim na njegov tvrdi kurac. Polako sam se nabijao, i osećao njegovu moćnu kurčinu kako mi širi crevo.
Najzad, seo sam mu do jaja. Ante tiho uzdahnu i ostade tako nepomičan. Ja sam iskoristio njegova kolena kao oslonac i počeo da se odižem i spuštam na njegov crni kurac. Prijala mi je veličina i debljina njegove kite. Sam sam se nabijao u ritmu koji mi je najviše odgovarao. Ante je samo ćutao, dahtao i nepomično sedeo na stepeništu.
Kada mi se čma*kroz opustio, ja mu se nabih do jaja i počeh da vrtim guzovima u krug. Zatim sam mešanje okrenuo na napred nazad što je Antu dovodilo do ludila. On me otpozadi dohvati za bradavice i poče nežno da ih uvrće. Osećao sam od toga da će mi kurac pući od zadovoljstva. U guzici mi je i dalje brideo i pulsirao njegov crni tvrdi kurac. Nastavio sam sve brže da mešam i Ante tiho kriknu. Stegao mi je bradavice snažno i njegove se noge ukočiše ispravljene ispod mene. Osetio sam toplinu u guzici. Njegova sperma mi je ispunjavala crevo. Ta toplota njegove sperme me udari u glavu i ja počeh da prskam. Prvi mlaz moje sperme odlete u Dunav. Ostatak sam prolio po stepenicama i našim nogama.
Ustao sam sa njegovog poludignutog kurca. Bio mu je umazan od sperme i mojih govana je*e nisam bio pripremio za ovakav susret. Njemu to nije smetalo. Samo se je zadovoljno smešio.
Sišao sam pa*tepenica do reke, čučnuo i oprao dupe vodom. To isto uradi i Ante sa svojim kurcem.
Popeli smo se uz nasip.
– Doba*i… hteo bih ovo da ponovimo… – reče on.
– I ti meni odgovaraš… samo sledeći put idemo kod mene, da to na miru uradimo…
– Važi se… – reče on, pozdravi me rukom i sede u golfa. Upalio je auto i otišao.

Zadovoljan sam krenuo kući.
Posle toga, sa Antom sam se sreo još nekoliko puta. Tada smo bili kod mene u stanu, gde je on mogao na miru da mi puši koliko god hoće, a ja sam mogao da mu se trtim da me jebe bez bojazni da će nas neko videti.
Nakon toga, izgubio mu se svaki trag.