Ispovest jednog bisexualca – 87. Tanja

76
Share
Copy the link

Ponovo je sa zimom krenula i sezona plivanja za mene. Posao u restoranu kod drugara sam prestao da radim i sada sam imao vremena dovoljno za sebe. Mogao sam da biram u kom terminu ću ići na plivanje.
Inače plivanje mi je jako godilo i prijalo, kako fizički tako i psihički.
Prošlo je već više od mesec dana kako redovno idem na plivanje. U mom životu se ništa značajno nije dešavalo. Naročito sam bio razočaran situacijom na plivanju. Sve sam se nekako nadao da ću tamo pronaći nešto za sex. Medjutim, posle Nataše i Saleta, ostajao sam uglavnom suva kurca. Naravno ne računajući vodu. Zato, usredsredio sam se na plivanje i treninge, što u suštini nije bilo loše.
Tada, jednog dana, je došla ona. Tanja.
To je bila žena jedno desetak godina starija od mene. Imala je mršavo neprivlačno telo. Bila je dosta visoka i njene male sise, iako male, visile su opuštene. Videlo se da je to žena koja je davno prošla svoju mladost i verovatno rodila nekoliko dece.
E sad, zašto mi je privukla pažnju. Pa prvo bila je jedino žensko pored nas tri-četiri muškarca, na plivanju u večernjem terminu. Drugo, ja već dugo nisam imao nikakav sex i bio sam lako zapaljiv, kao šibica. I teće, imala je neki sexipil. Svi njeni pokreti, ponašanje i govo*u odavali neki sexipil. Celo njeno telo je govorilo: ”Volim i hoću da se jebem”. Možda je to meni tako izgledalo, je*am u to vreme bio zagoreo, ali ispostaviće se da sam bio u pravu.
Izašao sam iz bazena i uputio se ka svlačionici. Tamo je već na klupi preko puta mog ormarića sedela Tanja. Brisala je svoje mršavo telo i gledala negde u stranu. Seo sam na svoju klupicu i uljudno se javio:
– Dobro veče.
– Dobro veče – reče ona i nasmeši mi se. Stvarno nije bila lepa, ali je imala sexi osmeh. Kao neka kurvica.
– Gotovo za danas… – odvalih ja, tek da nešto kažem.
– Da… nego…
– Da…
– Izgleda da sam zaboravila fen za kosu. Da li ću biti nepristojna da vas zamolim za vaš? Znate napolju je hladno…
– Nema problema – rekoh i otvorih ormarić da izvadim fen. – Iskreno, ja moj i ne koristim. Ni ne znam zašto ga imam, jednostavno stoji tu u ormariću…
– Hvala – nasmeši se ona.
Ja sam nastavio da brišem svoje telo peškirom, a Tanja uključi fen i poče da suši kosu. Sedela je na klupici tako raskrečenih nogu i ja videh da ima lepo obrijanu i negovanu picu. Kupaći joj se malo uvuče u pičkicu i ja naslutih njen oblik. Okretala je glavu levo desno i sušila kosu fenom. Tim pokretima bi povremeno otkrivala svoje male sise ispod kupaćeg. Bile su baš male i visile na dole. Medjutim, mene je palilo to, što ona uopšte nije krila svoje telo. Stekao sam utisak da uopšte ne mari, da li ću joj videti sise, pičku ili bilo šta. Njeno ponašanje mi je bilo malo muškobanjasto.
Kad je osušila kosu, ona mi dodade fen nazad i reče:
– Baš vam hvala. Dužna sam vam…
– Nema na čemu… Mislim ništa strašno što ispijanje jedne kafe sa mnom ne bi rešilo – pokušao sam.
– Može… – na moje čudjenje, odmah je pristala.
Već nakon pola sata smo sedeli u kafiću i ispijali kaficu. Razgovor je tekao srdačno, i malo smo se bolje upoznali. Tanja je bila bivša rukometašica i sada je vodila školu rukometa za klince. Muž joj je radio u Švajcarskoj. Ja sam tu video svoju šansu da joj se uvučem u gaćice. Znate, dugo odsustvo muža… Pa svaku ženu mora da zasvrbi pičkica, kad-tad. Popili smo kafu i izašli iz restorana.
– Ja ću na ovu stranu, da ulovim taxi – rekoh pokazujući rukom.
– Vi nemate kola? – začudi se ona.
– Ne. Ja sam bajker, a za kola nemam ni dozvolu.
– Hajde, ja ću vas prebaciti mojim kolima.
– Neka, nemojte… nema potrebe – snebivao sam se kao ja, a u sebi molio da me poveze.
– Ma hajde, toliko vam bar dugujem, za fen.
– E onda u redu.
Ubrzo smo sedeli u njenom autu. Tanja je vešto vozila i ubrzo se nadjosmo ispred mog stana.
– Voleo bih kada bi ste imali vremena da se pop*e na jedno piće – rekoh joj ja otvarajući vrata od kola.
– Kasno je… ne znam…
– Kući nemam nikoga. Sam sam, tako da poziv stoji…
– Može… – reče ona i ugasi auto – … ali da predjemo na ti.
– Slažem se.
Sedela je zavaljena u fotelji sa dignutim nogama na tabureu. Jedino što je bilo lepo na njenom telu su bili njeni listovi. Vretenasti i okrugli, kako ih samo sport može oblikovati. Pijuckali smo piće i nastavili neobavezan razgovor.
– I tako, ja sam se razvela od muža i on mi je uzeo dete. Sada sina vidjam samo preko leta kad odemo na odmor. Njih dvojica su tamo u Švajcarskoj, a ja sam se vratila, jer nisam htela da živim tamo. – pričala je ona.
– Zajebano… Pa kako to da je sud njemu dodelio dete?
– On je radio i imao dobre prihode, a ja sam bila tamo bez posla. Karijeru rukometašice sam završila i ostala nezaposlena.
– Ne znam šta da ti kažem… Zajebano… A, jel imaš sada ovde nekog? Mislim sa kim se vidjaš…
– Ne. Pravo da ti kažem, odvikla sam se malo od života u dvoje, a i prija mi ova sloboda…
– Znam o čemu govoriš… Iz istih razloga se i ja ne ženim.
– Čudi me… Ipak si ti zgodan dasa… Kako to da nisi našao neku?
– Pa, život me je vukao po celom svetu, a i bilo mi je lepo. Polazio sam od toga, zašto nešto menjati ako ti je lepo…
– U pravu si… A što se devojaka tiče, verujem da ti to nije problem?
– Uopšte… Šta više… ima tu svega i svačega…
– Ne razumem…
– Pa kako da ti kažem, ja volim sex na kratke staze… bez emocija i slično…
– E tu se slažem sa tobom… Tako je najbolje, kad nema obaveza…
– Da li to znači… – rešio sam tada da krenem u akciju.
– Zavisi… – odmah je shvatila kuda pucam.
– Od čega?
– Pa kako se pokažeš. Za sada ti dobro ide. Sladak si…
– Šta još treba da uradim?
– Ništa… samo pridji i ćuti…
Ustao sam sa kreveta i prišao joj. Seo sam na pod pored fotelje u kojoj je sedela i krenuo da je poljubim. I ona je krenula svojim licem ka meni na poljubac. I taman kada je trebalo da se poljubimo, ispreči se njena šaka izmedju naših usana. Pogledao sam je zbunjeno, a ona reče:
– Pre nego što krenemo bilo šta, hoću nešto da znaš o meni.
– Šta to?
– Vidi, jako si zgodan i sladak, ali se ja ne tucam. To nema veze sa tobom. Jednostavno otkada me je muž ostavio ja se ne tucam ni sa kim.
– Nego..? – već sam se bio skenjao. Neću valjda da se samo ljubim sa njom celu noć.
– Obožavam kurac – reče bezobrazno – razumeš?
– Ne…
– Volim da pušim, i volim kada mi muškarac svrši u usta. Volim ukus sperme, i to je sve što se tiče sexa. Ako ti se to ne svidja, bolje je da odmah prekinemo.
– Meni odgovara – rekao sam, iako sam bio malo razočaran. Pušenje je super, ali bez jebanja, nekako mi nije to to. Kasniji razvoj dogadjaja će mi pokazati koliko sam bio u zabludi.
– Onda uspravi se… – reče ona.
Uspravio sam se pored nje i ona žurno poče da mi otkopčava pantalone. Pantalone mi spadoše do poda i ona uhvati moje boxerice i lagano ih svuče do kolena. Ispred njenog lica ispade moj poludignuti kurac.
– Ohh dušo… divan ti je kurac… – reče ona promuklo.
Ja zastrugah nogama i izvukoh se iz pantalona i gaća. Tanja dohvati moj kurac i uze njegov glavić sebi u usta. Toplina oko mog glavića natera mi kurac da se digne do pucanja. Tanja zadovoljno zamumla.
Ono što je tada sledilo, a što ću pokušati da vam opišem, je VRHUNSKO PUŠENJE. Nikada, ali ponavljam nikada, pre i posle Tanje mi niko nije tako popušio kurac. Tanja je tehniku pušenja usavršila do ludila. Oblizivala je i lizala glavić. Grickala ga zubima, taman onoliko jako da vas izludi, a ne nanese vam bol. Gutala je kurac do kraja u svoje grlo. Uspela je oba jaja da proguta i usisa u usta, dok je svojim prstićima izvodila neku čudnu igru po mom kurcu. To masiranje njenih prstiju i saznanje da se celokupna moja muda muljaju u njenim ustima me je dovodilo do ludila. Gurala je svoj mali jezik u otvoru na mom glaviću. Imao sam osećaj da joj jezik ulazi do pola mog kurca i golica mi kanal. Zatim bi navukla kožicu preko mog glavića i gurnula bi jezik izmedju kožice i glavića. Tu bi jezikom kružila u krug po futroli, što je kod mene izazivalo osećaj da mi jaja trnu.
Kada je osetila da sam blizu, Tanja uze moj kurac do pola u ustima. Počela je da sisa i duva, iliti ne znam šta već da radi. Te njene kretnje ustima povukoše moje seme iz muda i ja počeh da se prosipam u njeno grlo.
Tako mi je gutala i sisala spermu, da sam imao osećaj da je malo jače povukla da bi mi izvukla muda kroz kurac u njena usta. Stegao sam bulju, propeo se u napred, zabio joj kurčinu i obilno svršavao. Tanja je sve gutala i pila u slast. Prvi put mi se tada desilo da mi posle prvog svršavanja kurac ne ostane dignut. Splasnuo je odmah.
Tanja ga ispusti iz usta. Duž mog kurca ka korenu se slivala jedna zaostala kap sperme. Tanja rukom uhvati moj kurac, odiže ga ka mom stomaku, i vrhom jezika pokupi tu zaostalu kap. Stvarno je uživala u pušenju i spermi.
Ponovo smo seli svako u svojoj fotelji.
– Znaš… – rekoh ja zadihan – pomalo mi je čudno i krivo…
– Šta to?
– Pa saznanje da te nisam zadovoljio, da nisi svršila…
– Pogledaj – reče ona i raširi noge. Izmedju nogu je bila mokra fleka kao da se upiškila – ja svršavam dok pušim, ludo jedna… Naročito ovako dobar kurac, kao što je tvoj.
Ubrzo je popila piće i otišla.
Prvi put sam imao sex sa ženom koje ne voli da se tuca, a pri tom svršava, ne dodirujući svoju pičku, dok puši kurac i guta spermu.

Dugo smo se ja i Tanja posle toga sretali. Pušila mi je kurac u svakoj prilici. U autu, u svlačionici na bazenu, u liftu i gde sve ne…
Jednog dana mi je stigla poruka na mobilnom od nje, da ide kod muža u Švajcarsku i da ne zna da li će se vraćati.
Na taj način je i Tanja otišla iz mog života.
Otišla je jedna vrhunska pušačica.