Ispovest jednog bisexualca – 99. Ana

35
Share
Copy the link

Dani u bazi su prolazili u svakodnevnom poslu. Prošlo je skoro mesec dana od kako je Rodni nestao iz mog života. Sexa nisam imao, a razlog je mogao biti hroničan nedostatak slobodnog vremena, a i prilika, a možda i to što me je poslednji put Rodni tako razvalio i razjebao, da mi kurac i sex neko vreme nisu padali na pamet.
Tod dana je stigla i nova oprema za kuhinju. Ceo dan sam bio zauzet oko raspakivanja i montiranja opreme. Dva majstora su odradjivala ceo posao dok sam im ja samo davao instrukcije šta gde da montiraju.
Palo je veče i mi smo posao privodili kraju. Dohvatio sam jedan paket i spustio na sto kako bih ga raspakovao. U paketu se nalazio filter za aspirator. Uzeo sam nož i pokušao da ga raspakujem.
Sranje.
Svojom nepažnjom, nož mi skliznu sa paketa i poseče me po ruci. Krv poče da lipti na sve strane i ja brzo obmotah ruku nekom krpom. Majstori poskočiše i brzo me smestiše na neku stolicu.
Bio sam jako besan. Prvo što sam bio jako nepažljiv i sebi dozvolio jednu tako glupu povredu, i drugo što u ovim uslovima velike vrućine postoji realna opasnost od infekcije i teškog zarastanja rana. Jedan od majstora me uhvati ispod ruke i kolima odveze do ambulante. Ostavio me je tu, a on se vratio da dovrši posao.
Ubrzo je u ambulantu dotrčao doktor. Izgleda da sam ga digao iz kreveta, jer je delovao kao neko ko se spremio za spavanje.
– Zdravo. U čemu je problem? – upita on.
– Glupost. Bio sam nepažljiv i posekao se.
– Hajde da to vidimo…
Dokto*tenli, kako se je zvao, stvarno je bio stručnjak. Inače, po pričama, on je radio nekoliko godina na ratištu i imao je veliko iskustvo što se tiče zbrinjavanja rana i povreda. Odmotao mi je krpu i očistio ranu.
– Ipak ćemo ovo morati da ušijemo – reče on kada očisti ranu.
– Sve što treba doktore.
Brzo smo bili gotovi. Doktor je maherski odradio svoj deo posla, tako da mi ni dan danas nije ostao vidljiv ožiljak.
– Moraćete sada da se malo odmorite. Legnite tu u stacionaru, a pored kreveta imate zvono, ako vam nešto zatreba.
– Ali doktore, ja moram da radim. Treba sutra ujutru da spremim doručak…
– Sutra mogu i bez vašeg doručka. Odmorite se, a rana nije opasna i nije nezgodna pa ćete za ručak već moći da radite. Naravno, samo pažljivo da konci ne popucaju.
Poslušao sam ga i legao da se odmorim. Prijalo bi mi jedno pivo sada, ali u ambulanti je to bila misaona imenica. Zaspao sam.
Ujutru sam se probudio, i za trenutak pomislio da sam umro. Da, umro, i otišao u raj. Na desetak centimetara ispred mog nosa je vrckala lepa ženska trtava guza. Kada sam došao k sebi, shvatio sam da ležim u stacionaru baze, glavom okrenut u stranu, a da ta prelepa guza pripada medicinskoj sestri koja je brisala prašinu sa simsa. Kao da je osetila da je posmatram, ona se polako okrenu ka meni i nasmeši.
– Kako ste spavali? – reče ona blagim glasom.
– Odlično, hvala.
– Sada ću vam do*i doručak – reče i izadje iz sobe. Pratio sam njen lelujavi hod.
Konačno, meni kome je fetiš, uniforma medicinske sestre, eto i to se dogadja. Medicinska sestra je bila poreklom Čehinja i zvala se Ana. Iako je bila matorka sa svojih 45 godina, što se naročito videlo po njenoj faci, još uvek je imala izazovno telo. Pored prelepe guze, njene moćne dojke i lepo izvajane noge su izazivale toplotu u mudima svakog normalnog muškarca. Kada uzmete da je sve to lepo upakovano u belu uniformu medicinske sestre, koja je više otkrivala nego sakrivala, dobijete rezultat da želite da je odvučete u krevet, i to što pre.
Ubrzo je ušla u sobu sa tacnom na kojoj je bio moj doručak. Spustila je tacnu na stočić i sela kraj mene na krevet. Njeni bokovi se osloniše na moju butinu i ja čak i preko čaršafa osetih njenu toplotu.
– Prvo da vam izmerim pritisak. – reče ona i poče da odmotava stetoskop i aparat za merenje pritiska.
– Pa sada će mi sigurno biti visok.
– Kako? Zato vam merim pritisak pre doručka.
– Ne zbog toga… Nego zbog vas i vaše blizine.
– Djavole… – reče ona i mahnu rukom ka meni. – Svi ste vi isti…
– Ne, ali stvarno, evo videće te. Ja inače imam normalan krvni pritisak.
Zaista. Kad je izmerila, imao sam blago povišen krvni pritisak.
– Eto, jel’ vidite – rekoh ja pobednički.
Ona se samo nasmeši, lupi me po ruci i reče:
– Pojedite sada doručak. Vidimo se malo kasnije kada dodje doktor.
Izašla je iz sobe. Nisam bio siguran kakav sam utisak ostavio na nju, ali sam bar nešto započeo. Jeo sam doručak i razmišljao već o našem sledećem susretu.
Nakon nekih pa*ati, u sobu upadoše doktor i Ana. Doktor mi pregleda ranu i stavi novi zavoj. Zatim mi reče ozbiljnim tonom:
– Vidite. Ja ću vas sada pustiti, jer mislim da nema potrebe da ležite ovde. Počnite da radite, ali bez nekog većeg opterećenja na ovoj ruci. Inače će vam popucati konci. Naredna tri dana ćete dolaziti jednom dnevno da vam sestra previje i očisti ranu, a onda ćemo razgovarati o skidanju konca.
– Hvala doktore – viknuh radosno i već sam ustao da se spremam.
Narednih dana sam radio i veći deo posla prebacio na mog pomoćnika. Redovno sam odlazio na previjanje kod sestra Ane, ali je ona sve vreme ostajala dosta hladna prema meni. Već sam počeo da gubim nadu kako ću je smuvati i odvući u krevet. Medjutim, od rada, moja rana je dosta sporo zarastala. Doktor je rekao da je to zbog vode kojom sam često baratao, kao i zbog velikih vrućina. Naložio mi je i sledećih sedam dana da idem redovno na previjanje, pa ćemo tek onda videti da li da skidamo konce ili ne. Sa jedne strane me je to jako nerviralo, jer mi je rana baš dobrano smetala u poslu, a sa druge sam se obradovao, jer je to značilo da ću se i narednih sedam dana redovno vidjati sa Anom. Naime, što je ona bila hladnija prema meni, ja sam se još više palio i napinjao da je smuvam.
Jednog dana sam imao posla preko glave. Zbog zauzetosti nisam stigao, a i iskreno, zaboravio sam da odem na previjanje. Zato sam odlučio da odmah posle večere odem do ambulante na previjanje, ako uopšte zateknem Anu tamo. Ako ne, otići ću sutra.
Parikrao sam kamio* ispred ambulante i ugledao svetlo unutra. Obradovao sam se, jer je to značilo da je Ana još tu. Utrčao sam unutra.
– Gde ste vi danas? – napade me ona umesto pozdrava.
– Nisam imao vremena – pokušah da se opravdam.
– Za zdravlje, uvek morate imati vremena.
– Pa evo došao sam.
– Da. Pet minuta kasnije me ne biste zatekli ovde. Dajte ruku ovamo da to sredim.
Pružio sam ruku i Ana poče da odmotava zavoj. Bila je veoma nežna i pažljiva. Dok je radila oko moje ruke, bila je blago sagnuta unapred i ja sam kroz njenu poluraskopčanu košulju mogao da vidim dobar deo njenih jedrih dojki. Ona kao da nije marila za to već se usredsredila na svoj posao. Svako njeno pomeranje je izazivalo blago podrhtavanje njenih sisa, što u meni izazva ubrizgavanje krvi u moj kurac. Već mi je bio poludignut.
– Moram nešto da vas pitam… – rekoh u pokušaju da otpočnem razgovor.
– Recite…
– Interesuje me, kako to da se jako slabo družite sa ljudima u bazi? Ne vidjam vas čak ni u trpezariji za vreme obroka…
– Nemam vremena…
– Ih, nemate vremena. Valjda možete izdvojiti pa*ati sedmično…
– Pa, istine radi, toliko mogu…
– Eto, ja vas pozivam da sutra dodjete do mene. Čisto da se malo bolje upoznamo uz kaficu i piće…
– Ne znam… Ne obećavam vam ništa… Ako budem imala vremena…
– Baš bi mi bilo drago da svratite…
– Videćemo…
Tu ona dovrši posao oko moje ruke i mi se razidjosmo. Jako sam pizdio što je bila neodredjena za sutra. Svejedno, ja ću se spremiti kao da će doći.
Sutradan jedva sam čekao da prodje dan. Nakon večere sam stigao ranije u sobu, vadeći se na to da me boli ruka. Moj pomoćnik Skender je ostao da dovrši ostatak posla. Brzo sam se istuširao, obrijao i sredio kao polovna Lada za auto pijacu. U frizu sam još u toku dana ohladio dovoljnu količinu piva i vina. Nisam znao šta Ana pije, pa sam hteo da se obezbedim. Čak sam napravio i neke grickalice. Hteo sam da ostavim dobar utisak na nju, iz ni sam ne znam kog razloga. Valjda da bih prcao.
Sedeo sam tako na svojoj klupici ispred kontejnera i ispijao ko zna koje pivo po redu. Ane nije bilo niotkuda. Ostalo je možda još nekih sat vremena do ponoći i pomislio sam kako ona neće doći. Tada iza ćoška se pojavi njena vitka figura. Nosila je na sebi neku usku suknju sa dubokim šlicem koji je dopirao skoro do njenih gaćica. Gore je nosila košulju sa kratkim rukavima, raskopčanu dovoljno da izazove bludne misli u mojoj glavi.
– Ćao, već sam pomislio da nećeš doći – rekoh skačući na noge sa klupice.
– Evo… Prošetala sam malo na vazduh i ipak odlučila da ti se pridružim. Jel’ još uvek važi poziv za kafu?
– Naravno… Hoćemo unutra?
– Može.
Sedeli smo za stolom jedno preko puta drugog. Čavrljali smo i kroz razgovo*e bolje upoznavali. Nakon kafe, ja iznesoh grickalice na sto i ponudih je pićem. Želela je vino. Ana mi se tokom razgovora požalila kako je razočarana poslom ovde, jer jednostavno se oseća usamljenom. Sve je super, i plata i ostalo, ali jednostavno nema sa kim da se druži. Kaže da nije izašla u grad i u provod godinu dana.
– Pa eto… – rekoh ja – mogli bi sada za ovaj vikend da zajedno izadjemo.
– Ne znam… – reče ona neodlučno.
– Što… prošetaćemo, možda otići u bioskop ili već nešto…
– Pa… mogli bi.
To veče sam rešio da ništa ne pokušavam, je*am smatrao da je malo prerano. Ostavio sam to za vikend kada ćemo zajedno izaći u provod.
Jedva sam čekao taj vikend.
Subota veče. Ana i ja doterani u provod. Grad Homs i nije imao baš neki provod, ali za nas iz baze, sve je izgledalo kao Pariz. Obišli smo par klubova za strance, bili u bioskop i negde već pred kraj večeri bili lepo raspoloženi. Ana se je opustila i počela da pokazuje simpatije prema meni. Naravno, sve je to bilo začinjeno dovoljnom količinom alkohola.
U bazu smo stigli iz grada, malo negde iza ponoći. Zaustavio sam kamio* ispred ambulante. Anine privatne prostorije su bile u sklopu ambulante.
– Jako sam se lepo provela večeras. Hvala ti. – reče ona iskreno i otvori vrata da izadje.
– Što se mene tiče, ova noć se još ne mora završiti…
– Pa mislim da bi mogao da svratiš na kafu…
Jedva dočekah. Ugasio sam auto i nas dvoje udjosmo kod nje. Ubrzo su kafa i piće bili na stolu.
– Da znaš da si bio u pravu… – reče Ana i otpi gurljaj vina.
– U vezi čega?
– U vezi provoda. Jako mi je prijalo sve ovo večeras…
– Drago mi je…
– Ova promena mi je baš pomogla da napunim baterije…
– Pazi… Ne mora još sve da bude gotovo….
– Kako to misliš?
– Pa evo… Meni je i sada lepo sa tobom… Možemo nastaviti tako dalje…
– Da…
– Čudilo me je to, da ti tako lepa žena se ne družiš ni sa kime…
– Znaš kako… Mi Čehinje smo poznate po tome kako volimo puno da popijemo, a ja kad popijem znam da budem bez granica…
– Onda popij jedno na moj račun…
– Ha, ha, ha… – nasmeja se ona grleno – Znaš moram da vodim računa o svojoj reputaciji…
– Pa ja neću nikome reći…
– Znam da nećeš… Bar mi ne deluješ kao neko ko je takav…
– Eto vidiš… Sve nam se namestilo…
– Ne znam… Dule… Jesi li siguran?
Sada sam je imao. Alkohol i moje strpljenje su urodili plodom. Ana je mene želela podjednako kao i ja nju. Sipao sam nam još po jedno piće i započeo završni udarac.
– Nazdravimo… Za dobar provod i da padnu sve granice…
– Živeli… – reče Ana i nasmeši se.
Stavio sam nežno svoju šaku preko njene na stolu. Ana nije pomerila ruku već samo spusti pogled na dole. Pomilovao sam joj šaku i krenuo da joj milujem ruku na gore. Kada sam je lagano stisnuo za njenu nadlakticu, ona uzdahnu i koža joj se naježi. Dobar znak. Uživala je u mojim dodirima. To me ohrabri i ja ustadoh i obidjoh sto. Prišao sam do nje i uhvatio je za ramena. Odigao sam je sa stolice i nežno spustio poljubac na njene sočne usne. Strasno je prihvatila moj poljubac i odmah mi uzvratila. Obgrlio sam je rukama i pritisnuo njeno telo uz moje. Ana zastenja i umrsi svoje prste kroz moju kosu.
– Jako se lepo ljubiš – reče ona dahćući izmedju dva polju*a.
– I ti dušo moja… jako mi prija…
Nastavili smo da se ljubimo tako stojeći. Počeo sam da joj otkopčavam košulju i kada sam završio, ona mi pomognu da je skinem. Sada je ona krenula da otkopčava moju košulju. Ja sam joj zavukao ruke iza ledja i počeo da petljam sa kopčom na njenom brusu. Ubrzo, njen čipkasti brus pade na pod i preda mnom iskočiše njene bujne grudi. Nežno sam spustio svoje šake na njene tople dojke i Ana umalo ne vrisnu od zadovoljstva. Očigledno je da dugo nije bila sa muškarcem u krevetu.
Ana mi povuče košulju iza ledja i ona spade na pod. Sada smo stajali tako goli do pojasa i ljubili se stojeći.
– Hajdemo u sobu – reče ona promuklo i povede me za ruku do njene spavaće sobe.
Ušli smo unutra. Odmah sa vrata sam je pripio uza sebe i nastavio da je ljubim. Tako, ljubeći se, padosmo na krevet. Ja sam pokušavao da joj otkopčam cipzar otpozadi na suknji dok je ona petljala sa mojim pantalonama. Ubrzo smo se ljubili goli na krevetu, ležeći bočno okrenuti jedno ka drugom. Njene vrele dojke su pržile moja prsa. Ana zavuče ruku izmedju naših tela i nežno me uhvati za kurac, koji je bio napet do pucanja.
– Ohhh… – uzdahnu ona – dobar ti je…
– Tvoj je andjele…
I dalje smo se ljubili. Ja sam je milovao po celom telu. Ana je drhtala od zadovoljstva na svaki moj dodir. Istovremeno mi je blago nadrkavala kurčinu izmedju naših tela.
Odjednom, Ana ustade sa kreveta. Gledao sam je tupo, ne shvatajući u čemu je fora. Ona istrča iz sobe i ostavi me na krevetu tako napaljenog. Srećom brzo se je vratila. U ruci je držala moje pivo i njenu čašu vina. Ćuteći mi dodade pivo čiji ostatak ja sasuh u suvo grlo. Ona naiskap popi vino i baci praznu čašu na pod.
– Sada tek shvatam koliko si zgodan… – reče ona i dalje stojeći ispred mene – uzela sam vino, jer nameravam da budem bludna s tobom noćas… Falila mi je ova poslednja čaša…
Tada je skočila preko mene na krevet. Ovoga puta je u nama proradila prava vatra. Naše ljubljenje i maženje je na momente više ličilo na neku tuču, nego na vodjenje ljubavi. Ana me opkorači svojim nogama i namesti se na moj kurac. Čim je osetila moj glavić na ulazu u njenu pičkicu, ona se nabode. Nabola se do jaja. Kriknuli smo oboje od zadovoljstva. Ana uspravi gornji deo tela i svom težinom sede na moj kurac. Tada je počela njena luda vožnja. Tačno se je videlo da dugo nije osetila kurac u sebi. Skakala je, mešala, vrtela guzom, nabijala se do jaja, odizala dok joj moj kurac ne ispadne iz pičke, da bi ga odmah zatim nameštala rukom i vraćala nazad u sebe. Jednom rečju, tucala je ona mene, a ne ja nju. Jednostavno je bila gladna kurca. Konačno, ona se osloni svojim rukama na moje grudi i poče nekontrolisano da se trese. *azam joj je razbijao telo. Nasadila se na moj kurac do jaja i vrtela guzom u krug. Vrištala je i cičala svršavajući…
– To… oh… još… ah…. kako mi sve ovo prija….
Ja sam joj mesio sise i uživao u njenom burnom svršavanju.
Anino drhtanje prestade i ona se malo umiri. Moj joj je kurac još uvek u punoj veličini bio u pičkici. Moja muda i kompletno medjunožje su bili natopljeni njenim sokovima.
– Ja bih još – reče ona – a vidim da i ti nisi gotov…
– Da… samo ovog puta ja vodim…
– Može… – reče ona i odiže se sa mog kurca.
Namestio sam je u mojoj omiljenoj pozi. Četvoronoške. Ana odiže svoju trtavu guzu i njena pičkica iskoči i zinu gladna kurca. Sada sam prvi put video njenu pičku. Bila je dlakava i neobrijana. Obično to nisam voleo, ali ovaj put me njena dlakavost još više napali. Čak su joj dlačice pičkice, preko medjice produžavale do čmara i pravile maleni venčić od dlaka oko šupka.
Uhvatio sam je za guzove i nemilosrdno joj ga nabio do jaja.
– To… ahhh – kriknu ona od zadovoljstva – nabij mi ga srećo do jaja… tooo…
Počeo sam da je deljem. Moj joj je kurac ulazio u njenu pičkicu kao vruć nož u puter. Sobom su odjekivali zvukovi šljapkanja njene guze o moj stomak. Pička joj je bila puna sokova od njenog prethodnog svršavanja. Mirisala mi je na jebačinu. Udarao sam kao konj dok je ona mešala i vrtela guzom.
Odjednom Ana ciknu i poče sama još jače da mi se nabija na kurac. Uhvatio sam je odozdo za sise i počeo grubo da je navlačim na kurac.
– To… ah… jebi me… svršavam… hoću ga celog… – vrištala je.
Njeno telo ponovo poče da se trese. Ja nisam prestajao da je udaram. Sada se je i seme u meni probudilo i htelo da izadje napolje. Stegao sam je još jače za dojke i nabio joj ga do srca. Počeo sam da se praznim… Osećao sam moju spermu kako u mlazevima izlazi iz mog kurca i preliva njenu matericu. Groktao sam od zadovoljstva i punio je. Ana je vrištala kao da joj deru kožu s ledja. Primala ga je do jaja i ritmičkim pokretima njene pičke isisavala svaku kap mog semena u sebi.
Više nije mogla da izdrži. Pala je pljoštimice po krevetu, a ja se svalih preko nje. Dahtali smo ubrzano i pokušavali da dodjemo do daha. Izvukao sam kurac iz nje i poslao je po pivo.

Sa Anom sam se tucao sve vreme dok smo bili zajedno u bazi. Jedina mana je bila ta što smo to radili jako retko, je*mo oboje bili jako zauzeti.
Ta Čehinja se je jako dobro jebala i uživala u mom kurcu.
I dan danas mi se digne kada se setim nje.