Ispovest jednog bisexualca – 2. Mladen

46
Share
Copy the link

Priče koje slede i koje ću objavljivati su bazirane na istinitim događajima iz mog života. Naime, dugo sam vodio neku vrstu Dnevnika, odnosno beleški u jednoj svesci, pa sam sada rešio da to pretočim u priče.
Naravno sva imena i mesta su izmenjena radi diskrecije. Dozvolio sam sebi da u pojedinim pričama malo dodam izmišljenih stvari čisto radi interesantnosti, ali su se događaji stvarno dogodili u mom životu.
Molio bih da mi ne dajete komentare tipa da li verujete ili ne u istinitost priča jer mi to nije važno. Ko hoće neka veruje, a ko neće ne mora. Interesuju me samo komentari tipa kvaliteta priča i interesantnosti i da li i dalje da ih objavljujem.

Posle gubljenja nevinosti sa očuhom, moji su apetiti porasli. Očuh Rade me je redovno jebao još nekoliko narednih godina dok nije stradao u udesu. Medjutim, moja promiskuitetna priroda i osećaj da sam poželjna guza, vodile su me i gurale u nove avanture. Sledeći na redu je bio Mladen. On je bio student mašinstva iz komšiluka. Držao je časove matematike kako bi ojacao svoj skromni studentski budzet.
Pošto sam tog leta ostao na popravnom iz matiša, Rade i majka su odlučili da me Mladja sprema. Ni slutili nisu kako će mi Mladja spremati bulju. Naravno da nisam ni ja.
Tog dana bilo je vrelo popodne. Ušao sam malo ranije u Mladenov hladan stan. Živeo je u suterenu jedne kuće i podrumska hladnoća mi je prijala.
Mladen je izašao iz kupatila go. Imao je samo peškir obmotan oko struka. Imao je 22 godine i telo izvajano, kakvo može imati samo osoba koja redovno trenira i igra rukomet.
– Mali! Poranio si malo. – Rece Mladja i sede za stolom tik uz mene.
– Pa ja… – počeh zbunjeno, što zatečen njegovom primedbom, a više blizinom njegovog polugolog tela.
– Ne zameri što ovako sedam za sto. Upravo sam došao sa treninga pa sam morao da se istuširam. A i vrucina je.
– Ma u redu je. Znamo se – odvalih, već mastajući sex sa njim.
– Gde smo stali prošli put?
– Kvadratne jednačine.
– Vidiš šta ti je život? – reče Mladja dok sam vadio svesku i olovku iz ranca. – Umesto da nesto prcamo, ti i ja se jebavamo sa matematikom po ovoj vrućinčini.
– Jebi ga – rekoh – ja to zovem sex bez kurca.
– Mislio si sex bez pičke?
Iako sam se nenamerno upecao, rešio sam da rizikujem, pa nastavih.
– Ne. Baš sam mislio bez kurca.
– Mali, ako misliš isto što i ja, ja se na tvom mestu ne bih igrao…
– Što? – upitah, praveći što naivniju facu.
– Mali… Ne igraj se… Nisam ništa natego na kurac već mesec dana. Mislim da bih pojebo i muvu u letu, a ne tako lepoguzog klinca kao što si ti.
– Možda mi je to i cilj. – Sada sam se već okuražio.
– Znaš, ja nisam ‘gadljiv’ kad je jebanje u pitanju. Ne biram žensko, muško. Jesi li ti nekad radio tako nešto?
Ćutke sam klimnuo glavom i ustao sa stolice. Prišao sam i kleknuo na pod izmedju njegovih nogu. Lagano sam rastvorio peškir i ugledao prelep kurac. Bio mu je dignut i prkosno štrčio iznad još lepših obrijanih jaja. Rukama sam lagano krenuo od kolena duž unutrašnje strane butina, ka tom predivnom kurcu. Kretao sam se duž unutrašnje strane njegovih butina. Kada sam stigao do medjunožja, jednom rukom sam nežno obuhvatio muda, a drugom za koren kurca. Prišao sam i stavio njegov glavić u usta. Počeo sam da mu sisam. Mladja je ovlaš stavio svoje ruke na moju glavu i pratio moj ritam gutanja njegovog predivnog kurca.
– Skini se – reče mi.
Nerado ostavih kurac i uspravih se ispred njega.
Mladen se je uhvatio za kurac i počeo da ga lagano nadrkava dok me je gledao. Rešio sam da mu priredim pravi striptiz. Lagano sam skinuo majicu i pokazao mu besprekorne trbušnjake i torzo šesnaestogodišnjaka. Okrenuo sam se lagano ledjima prema njemu. Sagnuo sam se u struku ispravljenih kolena i pokazao mu moju malu natrćenu guzu. Polako sam skidao patike, da što duže uživa u pogledu na moje dupe. Onda sam počeo polako da skidam šorc. Kada sam došao do kolena, opet sam se natrtio da uživa u pogledu. Ovog puta na moju golu guzu, jer nisam nosio gaće ispod. Nastavio sam da skidam šorc i tom prilikom zavrteo malo guzom, da ga još više napalim. Iskoračio sam iz šorca i uspravio se. Mladja je već stajao uz mene, pripijen za moja ledja. Osetio sam kako se njegov kurac trza u procepu mojih guzova.
– Mali. Predivan si.
Obavio je ruke oko mene i uhvatio me za nabrekli kurac. Onda je počeo da me ljubi u vrat. To me je izludelo i ja sam počeo još više da mešam guzom.
– Dodji ovde i legni na sto. – Reče i odgurnu sve sa stola rukom.
Osetio sam hladnu površinu stola na ledjima. Odigao sam i raširio noge spreman za jeb, kad osetih hladno na čmaru. Mladen je odnekud stvorio kremu i nežno mi pripremao čmar. Visina stola mu je odgovarala, jer je mogao da mi ga utera stojeći. Uglavio mi se izmedju nogu, prislonio svoj kurac uz moj i polegao po meni. Oh, kako mi je prijalo njegovo telo. Odjednom, poljubio me je. Iznenadio sam se. Nisam to očekivao, a i bio mi je prvi poljubac u životu. Gurnuo mi je jezik do grla, a ja sam ga instinktivno sisao kao da mi je stavio kurac u usta. Toliko mi je prijalo, da sam osetio kako mi se čmar opušta da primi kurac. Izgleda da je i Mladja to osetio. Laganim pokretom kukova je prislonio glavić svog kurca na otvor moje guze i počeo da prodire. Ne mogu da opišem lepotu osećaja kada vas neko ljubi i pri tom vam prodire kurcem u guzu. Prodirao je lagano dok mi ga nije smestio do jaja.
– To Mladjo… Uživam…
– Tek ćeš uživati mali… Rasturiću te…
– Rasturi me… Ahh…
Onda se je Mladen uspravio, uhvatio me za tabane i počeo da me delje. Nije imao velik i debeo kurac, al’ mu je bio tvrd kao kamen. Ta tvrdoća me je izludjivala. Pri tom me je jebao kao sansku kozu. Udarao je sve jače i brže. Ja, zadovoljan kako me jebe, mešao sam guzom kao neka drolja, pokušavajući da uhvatim njegov ritam. Ubrzavao je kao da će svršiti, medjutim on je cepao dalje kao da je tek počeo.
– Dodji mali i sedni mi na kurac – rece Mladja izlazeći polako iz mene. Legao je ledjima na pod i čekao da mu sednem na kurac. Prišao sam, okrenuo mu ledja ka licu i počeo polako da se spuštam. Uhvatio sam mu rukom kurac, nanišanio čmar i nabio se.
– Uh mali… Kako ga dobro primaš…
– Svidja mi se kako me tucaš…
Nabio sam mu se do jaja. Nagnuo sam se unazad i oslonio na šake. Počeo sam kao pomahnitao da mu poskakujem i nabijam se na kurac. Tako sam se žestoko nabijao, da mi je moj dignuti kurac čas udarao po mom stomaku, čas po njegovim butinama ispod mene. Tada me je Mladja uhvatio za kurac i počeo da drka. Nije dugo trajalo. Sa njegovim kurcem u dupetu počeo sam da svršavam. Istog trenutka sam osetio kako Mladja počinje da mi puni dupe semenom. Roktali smo od zadovoljstva. Nije se znalo ko više sperme izbacuje. Da li ja koji sam prskao na sve strane, ili Mladen koji mi je obilato punio guzu.
Super.
O da, davaću ovom coveku da me još dugo jebe.