Ispovest jednog bisexualca – 26. Veljko

61
Share
Copy the link

Kada sam stigao u Novi Sad posle odmora, trebao mi je ceo jedan dan da malo dođem k sebi. Letovanje je bilo super, ispunjeno sexom, provodom i svime što me čini zadovoljnim.
Imao sam još nedelju dana do početka posla i te sam dane iskoristio da se malo odmorim i prošetam gradom i vidim sa rajom koju nisam video mesec dana.
Moj prvi radni dan je bio sranje. Gazde se još nisu vratile sa odmora, a ja sam sve vreme proveo u čišćenju i sređivanju kuhinje, kako u vili tako i u restoranu.
Drugog dana na poslu u kuhinju uđe domaćica Dobrila i reče:
– Danas dolazi gazdin sin. Pripremi nešto za jelo.
– Ok – rekoh – Nego, jeste li ti i tvoj muž bili na odmoru i gde?
– Nešto malo kod njegovih na selu – reče Dobrila i ode. Inače je ona bila žena koja jako malo govori, i stalno je imala onaj ozbiljan i pomalo ljutit izraz lica.
Ko je jebe, pomislih i dadoh se na spremanje jela.
Negde oko podneva u kuhinju banu Veljko, gazdin sin. Preplanuo i sa osmehom na licu, bio je još lepši.
– Gde si Dule, kućo stara – reče sav ozaren.
– Evo me. Gde si ti derane. Kako je bilo na odmoru?
– Odlično. Nego, slušaj. Nešto nisam gladan, izvini što si spremao. Idem da se spakujem, a ti dođi gore do moje sobe da ti pokažem slike sa letovanja. Oduševićeš se.
– Važi. Eto me za pola sata, samo da ovde malo sredim.
– Ok. Čekam te.
Počeo sam da sređujem po kuhinji, i već u mislima se jebao sa Veljkom. Posle pola sata, skinuh pregaču i kapu i uputih se do Veljkove sobe.
Unutra me je čekalo iznenađenje. Soba je bila puna dima, a Veljko je već dobro ušlagiran ležao go na krevetu. U ruci mu je gorelo pola džointa.
– Eee, faco, ajde uđi – reče promuklo od trave i dima koji je držao u plućima.
– Oho – rekoh – ovde je žurka počela bez mene.
– Znaš. Ti si jedini koji mi je pravi prijatelj.
– Ne seri. Imaš ti još prijatelja.
– Ma kakvi – udario ga je sentiment, valjda zbog trave – svi su sa mnom samo zbog love ili da bi bili glavni u društvu. Znaš, teško je da rasteš kada ti je ćale Lula.
– Mislim da znam o čemu pričaš – rekoh i sedoh na krevet pored njega. Pružio sam ruku i uzeo džoint iz njegove ruke. Povukoh dva tri dima i vratih mu ga nazad. Veljko se sagnu i ispod kreveta izvadi flašu Votke.
– Hajde da nazdravimo u to ime – reče naduvan.
– Nemoj. Imam još posla.
– Batali to čoveče. Moji ionako dolaze tek sutra uveče – reče i otvori flašu pružajući je ka meni.
– Ma do vraga. Daj to ovamo – nategnuo sam momački iz flaše i pružio mu nazad.
– Dođi pored mene i raskomoti se. – Shvatio sam to kao poziv na sex. Pošto Veljku neće biti prvi put da me jebe, a radio je to dobro, brzo sam sve skinuo sa sebe i pružio se na krevetu pored njega. Delili smo votku i džokavac i pričali o tome kako smo se provodili za vreme odmora. I on, a i ja smo na odmoru imali puno sexa i ceo naš razgovo*e svodio na priču o tome. Sama priča, alkohol i trava su učinili svoje i nama se digoše kurčevi. Taman kada sam hteo da se nagnem i poljubim ga, Veljko ugasi pikavac, pogleda me u oči i reče:
– Znaš Dule, hoću nešto da ti kažem.
– Reci.
– Hteo bih da probam i drugu stranu.
– Ne znam o čemu ti to? – rekoh iskreno.
– Do sada sam te ja karao i bilo mi je jako lepo. Kao sa nikim do sada. Ali sada hoću da probam kako je to kada te jebu. Hoću da budeš moj muškarac danas…
– Nije to problem, naprotiv – rekoh – nego iz tebe sada govori alkohol i trava. Možda ćeš se kajati posle…
– Neću. Već duže vremena mislim o tome i želim da to probam. Hoću ti da mi budeš prvi.
– Oh srećo – izgovorih i poljubih ga. Međutim, Veljko se izmače, spusti flašu votke na pod i sagnu se ka mom međunožju.
Uhvatio me je rukom za već dignuti kurac i nevešto ga stavio u usta. Počeo je da mi puši. Videlo se da nije vešt u tome i da to radi po prvi put, ali pomisao da tako zgodan klinac mi puši kurac me je izluđivala i činila da mi kurac bude još tvrđi. Pokušao je da ga proguta, što izazva kod njega nagon za povraćanjem.
– Polako – rekoh – to se vežba. Za to još ima vremena. Samo ga puši i uživaj.
– Reci mi to još jednom – reče Veljko.
– Šta to?
– Da ti pušim, to me pali…
– Uzmi moj kurac u usta i izdudlaj ga… – rekoh.
Nije mu trebalo dva puta reći. Veljko je bio momak koji je dugo hteo da proba tako nešto, ali su ga predrasude sprečavale. Sada kad je probao, i video da mu se to sviđa, nema granica, možda će postati i veća drolja nego što sam ja. Sisao mi je kurac sa sve većim uživanjem.
Moja slaba tačka su moja muda. Kada me je Veljko, pušeći mi kurac, jednom rukom uhvatio za jaja, ja sam svršio. Napunio sam mu usta spermom od koje se je gušio. Uspravio se je sav umazan od mog semena i nasmejao.
– Mmmm… Sviđa mi se ovaj ukus, moraćemo to da ponovimo.
– Polako nismo još gotovi – rekoh i uhvatih ga za kukove da ga namestim četvoronoške za jeb.
Nije se opirao, naprotiv, trudio se da se namesti što bolje da ga primi.
– Ne brini, očistio sam se – reče – čitao sam kako se to radi.
– Opusti se – rekoh i pomislih da se ne brinem uopšte. Veljko me je palio i jebao bih ga maka*e zbog toga valjali u govnima.
Veljko je klečao preda mnom četvoronoške u iščekivanju da ga moj kurac probode. Dahtao je uzbuđeno u iščekivanju. Prislonio sam glavić na njegov čmar. Trljao sam ga glavićem i razmazivao mu po čmaru moje sokove koji su obilno curili iz kurca. Veljko je samo dahtao. Pritisnuo sam glavićem i on upade u Veljkovu guzu. Zastao sam da se privikne. Jauknuo je od bola i izvio se u leđima.
– Boli me – reče stenjući.
– Samo se opusti. Brzo će proći.
Stajao sam tako mirno sa glavićem u njegovom dupetu i milovao mu nežno leđa da se opusti. Kada sam osetio da se malo smirio, nastavio sam da guram kurac dublje u njegovo crevo. Radio sam to lagano, milimetar po milimetar.
– Ahhh… što je ovo dobro – reče dahćući Veljko.
– Uh… Jeste… Čekaj ovo je tek početak…
Sada mu je moj kurac bio nabiven u guzicu do jaja. Držao sam ga za struk obema rukama i tako smo mirovali. Veljko je ubrzano dahtao i osećao sam kako njegov čmar pulsira oko mog kurca. Tačno sam znao kako se sada oseća. Nije mogao da veruje sam sebi da će toliko uživati u tome da ga neko jebe. U takvoj situaciji čovek jednostavno ne može da veruje, koliko mu prija ona ženska strana u njemu. To je ona strana koja te tera da budeš potčinjen nekom muškarcu i da se osećaš kao drolja, kurva. Isto tako, tu je i ono fizičko zadovoljstvo koje ti donosi prodiranje kurca u zadnjicu. Onaj fizički osećaj da si jeban, i tog trenutka postaješ zavisan od kurca, ako ne više, bar u istoj meri kao od pičke. Životinjski nagon je čudo. Čini od čoveka svašta.
Veljko je sada bio opušten, i ja počeh da ga jebem. Prvo lagano, pa sve brže i snažnije. Videlo se da uživa u kurcu. Čak je počeo i da meša kao neka drolja.
– Oh, Dule… Šta mi to radiš..? – dahtao je – Pa ja posle ovoga … Ah… samo ću se jebati u dupe… Ovo je super… Jebi me pederu… Razvali me…
Nije trebao dva puta da mi kaže. Tucao sam ga kao kobilu. Njegovo prelepo, vitko, mišićavo telo poda mnom mi je delovalo nestvarno. Jebao sam klinca, koji je slovio, a to je i sigurno bio, kao jedan od najboljih frajera u gradu. Taj isti klinac, za kojim su cure uzdisale, sada je klečao pokorno ispod mene i primao moj kurac u guzicu, sa zadovoljstvom.
– Uh… bole me kolena – reče posle nekog vremena i ja izvadih kurac iz njega. Okrenuo se i gotovo zaljubljeno me pogledao u oči.
– Hoću još… – reče i rukom me gurnu da padnem na leđa po krevetu. Nisam se opirao. Opkoračio me je i rukom namestio glavić mog kurca na ulaz u njegov čmar. Polako se spustio i glavić mu upade u dupe. Zakolutao je očima od zadovoljstva i lagano se nasadio do kraja. Osetio sam kako moja jaja dodiruju njegovu guzu. Naslonio je šake na moje grudi i počeo lagano da meša guzom u krug. Prvo lagano, a onda sve brže. Mali je bio talentovan da ga prima. Počeo je da vrti guzom u krug, pa napred nazad, gužvajući moj tvrdi kurac u svom dupetu. Uhvatio sam ga za kurac i počeo da mu ga nadrkavam. Time kao da sam ubacio u drugu brzinu. Veljko je poludeo i počeo još brže i bolje da meša. Nisam mogao više da izdržim…
– Ah… evo me… – dahtao sam – ne mogu više… punim te srećo…
– To… daj mi ga… napuni me… ah… i ja sam blizu…
Explodirao sam u njegovom dupetu. Pucketale su mi zvezdice pred očima. Sipao sam seme u to jebeno, mlado prelepo dupe. Kada je osetio vrelinu mog semena u sebi, Veljko uhvati sam svoj kurac rukom, prodrma ga dva tri puta i poče da prska. Njegova vrela sperma me je prskala svuda po licu i grudima. To me još više uspali i samo produži moje svršavanje.
Konačno, Veljko siđe sa mene i pruži se zadihan po krevetu pored mene.
– Želim da ovako odspavamo pa*ati – reče i zagrli me rukom preko grudi, gurajući glavu ispod moje miške.
Da, pomislih, lepo bi bilo malo odremati…

Narednih mesec dana, smo ja i Veljko produbili naše odnose u svakom smislu te reči. Naročito kada su naše guze bile u pitanju. Kao što sam i pretpostavio, Veljko je svakim danom postajao sve veća drolja, da sam ga na kraju opomenuo da se ne izmetne u neku tetkicu, jer će imati problema sa okolinom.
U oktobru je otišao na studije u Beč pa smo se mi sve manje čuli i videli. Kasnije je tamo našao nekog momka, Nemca, za koga sam samo ja znao.