Ispovest jednog bisexualca – 31. Stjuard

47
Share
Copy the link

Oduvek mi je bila želja da svoje iskustvo i doživljaj primanja kurca u dupe detaljno opišem. Pored toga što mi je taj čin pričinjavao veliko zadovoljstvo, pa sam time želeo i da ostavim pisani trag tako nečeg lepog, razlog je ležao i u tome što sam sam čin želeo da približim svim muškim i ženskim osobama koje to nikada u životu nisu probali iz bilo kog razloga, da vide šta propuštaju.
Naravno za uživanje u tako nečemu potrebno je da se ispune dva uslova. Prvi, da vam nije prvi put, već da imate nekog iskustva u tome i da vam je guzica da tako kažem „razrađena“, i drugi uslov isto tako važan, je da u glavi obrišete neke stvari i prepustite se uživanju koji kurac može da vam pruži.
Detaljan opis tog iskustva sam izabrao da vam opišem onaj koji mi se desio sa Stjuardom na brodu. Zašto baš on? Ne znam. Nije Stjuard bio ni najbolji frajer u mom životu, nije imao ni najbolji kurac koji sam primio, a nisam ni bio zaljubljen u njega. Jednostavno iz ne znam kog razloga, sex sa njim mi je ostao u veoma lepom sećanju, jer je bilo extra, pa sam rešio da izaberem njega. Detaljan opis tog sexa ćete naći u daljem tekstu.
Sve je počelo nekih pola godine nakon pada Luline imperije i raspada celog sistema. Ostao sam bez posla i bio u potrazi za novim. Nisam se nešto ni trudio puno, je*am još uvek bio u šoku od svega što se desilo, a i imao sam pristojnu ušteđevinu koja mi je omogućavala lagodnost još izvesno vreme.
Uz pomoć nekih poznanika, saznao sam za rad na velikim kruzer brodovima. Moje znanje i iskustvo, kao i veština su mi omogućili da veoma brzo nađem posao na jednom od brodova.
Skenjao sam se. Kakvo je razočarenje to tek bilo. Pored toga što sam radio za manju platu nego kod Lule, rad u brodskoj kuhinji je bio kao u rudniku. Non-stop se je spremala hrana za par hiljada turista, i taman kada bi završio sa spremanjem doručka, morao si da kreneš da spremaš ručak i tako dalje. Osim toga u kuhinji je vladao takav haos, da se nije znalo ni ko pije ni ko plaća.
Jebi ga. Zaglavio sam i šta sad. Valjalo je odraditi šest meseci, na koliko sam potpisao ugovor, pa ću posle videti šta dalje.
Da sam se bar malo prevario u *anizaciju posla, uverio sam se već posle nekih mesec i po dana rada. Dok sam se odmarao u svojoj kabini, jedan od mornara mi zakuca na vrata i reče da se javim kod menadžera za osoblje na razgovor. Brzo sam se spremio i otišao. Pokucao sam na vrata i ušao. Unutra su sedeli menadžer i jedan stariji kuvar koga nisam viđao u kuhinji. Valjda nije u mojoj smeni, pomislih.
– Sedite – reče menadžer.
– Hvala.
– Ovo je vaš kolega Piter – reče menadžer pokazujući na kuvara do mene – i on će iz zdravstvenih razloga morati da nas napusti. U dogovoru sa njim i kapetanom broda, odlučili smo da ga vi zamenite. Naravno, pratili smo vaš rad i rad ostalih kolega i uzeli, nadam se, sve u obzir.
– Ja ovo shvatam kao unapređenje i činite mi čast, ali ja još uvek ne znam o čemu je reč.
– Vidite, Piter je bio glavni i jedini kuvar za vodeće osoblje broda. To znači da ćete imati jednog pomoćnika sa kojim ćete raditi u posebnoj kuhinji i spemati hranu za kapetana i još desetak glavnih oficira i menadžera broda. Naravno, shodno tome i plata će vam biti veća.
Bio sam zatečen. Ima Boga, pomislih, samo da izađem iz onog rudnika od kuhinje.
– Hvala – rekoh još jednom.
– Dobro. – Reče menadžer. – Otići ćete sada sa Piterom da vas uvede u posao, a onda svratite do administracije da potpišete novi ugovor. Nakon toga se odmorite. Počećete sa današnjom večerom. To je sve.
Nas dvojica ustadosmo, rukovah se sa menadžerom i izadjosmo. Tehničke formalnosti smo brzo završili i ja umesto da odem na odmor, od uzbuđenja se odmah uputih na svoje novo radno mesto. Želeo sam da sa prvom večerom ostavim dobar utisak na glavno osoblje broda. Jer, pretpostavio sam, kako sam lako došao do te pozicije, isto tako sam i lako mogao da je izgubim.
E sada je sve nekako leglo kako treba. Radio sam posao kako volim, u pravoj kuhinji, za prave ljude i svi su bili zadovoljni. Pored toga, plata mi je bila skoro duplo veća, a i dobio sam svoju kabinu koja je bila mnogo veća od prethodne i što je najvažnije bio sam sam u njoj. Nisam je delio ni sa kime, naročito ne sa onim neurednim pomoćnikom koji je stalno smrdeo na neki izmešani miris hrane i praška za pranje sudova.
Tekli su tako dani, a ja sam sada već uživao u svom poslu, pa su počele kroz glavu da mi se muvaju i misli o sexu, za šta pre nisam imao ni vremena ni volje.

E sada da se vratimo na početak ove priče. Stjuard je bio 30-to godišnji Amerikanac koji je radio na mestu stjuarda, šta god to značilo. U početku me je zbunjivalo, dok nism shvatio da je Stjuard u stvari stjuard. Isto se je izgovaralo, samo se drugačije pisalo. Nosio je belu uniformu, kao i svi oficiri na brodu, koja mu je savršeno stajala. Par puta smo se sreli u teretani i mogao sam da se uverim da veoma vodi računa o svom telu. Zgodan, crn, visok i hoda kao u gazele privlačio je poglede svih na brodu. Za njim su slinile sve turistkinje od 7 do 107 godina, dok su muškarci bili ljubomorni kada bi se on pojavio je*u gubili na značaju. Meni se nije nešto naročito dopadao iz razloga što je on, svestan ili nesvestan svoje lepote, imao jedan nadmeni stav prema svima. Delovao je jako arogantno i prepotentno, maltene do granice odbojnosti.
Sreda popodne. Većina turista je otišla na obalu u raznorazne obilaske. Malo njih je ostalo na brodu. Čak je i veći deo osoblja dobio slobodno i napustilo brod. Ja sam se povukao u svoju kabinu da malo odmorim, jer je sredom po meniju za oficire bila suva hrana koju nije trebalo spremati. Trebao sam samo sat vremena ranije to lepo naseckati i servirati.
Ležao sam tako go na krevetu i izdrkavao poludignuti kurac. Tada začuh kucanje na vratima. Navukoh gaće i viknuh „Slobodno“. Vrata je otvorio Stjuard sa dve male flašice, koje mi zovemo „unučići“, u rukama.
– Haj Dule – reče on dubokim glasom punim autoriteta. Imao je glas čoveka koji je navikao da naredjuje i da se te njegove naredbe bez pogovora izvršavaju.
– Haj – odvratih ja pokušavajući da sakrijem budžu od poludignutog kurca na gaćama.
– Došao sam da ako imaš vremena popijemo po piće.
– Pa ne znam, znate da je to strogo zabranjeno.
– Da, ali meni je danas rodjendan pa nemam sa kim da proslavim, pa sam izabrao tebe. Deluješ mi nekak OK.
– Da, ali to ne menja zabranu alkohola za osoblje.
– Menja, kapetan mi je dao slobodno do sutra popodne kada se turisti vraćaju na brod. Izdejstvovao sam kod njega da i tebi da slobodno jer je danas suva večera, a i dozvolio je da popijemo piće u ime proslave rodjendana. Samo je strogo zabranio da se napijemo. Naravno, ako ti odgovara, ako ne…
– Ma odgovara – rekoh ja brzo da se ne predomisli – ali što baš ja?
– Mene ovde na brodu puno ne vole, jer misle da sam uobraženo kopile, što nije istina. Mene samo posao koji radim tera da budem takav. A za tebe sam se odlučio zato što si ti jedini uvek bio ljubazan i prijateljski raspoložen prema meni.
– Ok. Hajde onda da nazdravimo.
Otvorili smo unučiće u kojima se je nalazio kvalitetan viski i nazdravismo. Ubrzo smo sedeli na krevetu jedan pored drugog, pijuckali viski i čavrljali razne gluposti. Krenulo je ovo da se pretvara u jedno lepo popodne koje će se završiti ko zna kako. Vremenom je Stjuardu postalo vruće pa je uz moje odobrenje skinuo uniformu i ostao u boxericama kao i ja. Njegovo lepo, mirišljavo telo mi je brže prostrujalo krv kroz muda i kurac i on je počeo izdajnički da se diže. Naravno, sve je to bilo začinjeno i našom pričom o sexu i uglavnom ženama. Nije nam dugo trebalo da dodjemo u situaciju da se pojebemo

Stjuard je sedeo na krevet sa nogama na podu. Ledjima je bio oslonjen o zid kabine. Ja sam mu sedeo u krilu ledjima okrenut ka njemu. Moja su mu ledja bila oslonjena na njegove snažne grudi. Njegov mi je kurac bio u dupetu dok sam se stopalima oslanjao o njegova kolena. Ruke su mi bile oslonjene o krevet pored njega, a kurac mi je pucao od uzbudjenja.
Stjuard me uhvatio rukama ispod kolena i odiže ih prema mojim grudima. Taj pokret je uslovio da njegov kurac iz mog dupeta izadje više od pola. Zatim bi pustio moje noge i ja bih se ponovo nabio na njegov tvrdi kurac do jaja.
Čmar je deo ljudskog tela koji je prepun nerava. To dovodi do toga da svaki dodir čmara se do ljudskog mozga prenosi mnogo intenzivnije. Otprilike kao i dodirivanje glavića kurca. Njegov tvrdi sluzavi kurac je sada bio više od pola van mog čmara. Glavić i manji deo njegovog kurca su mi bili u dupetu. Čmar mi je bio rastegnut do pucanja od debljine njegovog kurca i nanosio mi slatku bol. Položaj u kome smo bili je omogućavao da njegov glavić vrši pritisak otopzadi u smeru mojih muda što je vršilo pritisak na moju prostatu. Pritisak je bio intenzivan i prelep da mi je od toga iz kurca sve vreme curila mala količina sperme. Ludeo sam. Zatim bi on pustio moje noge. Time bi pritisak na prostatu popustio, a njegov kurac bi počeo da prodire negde dublje u meni. Klizanje sluzavog kurca kroz prsten mog čmara je osećaj koji se rečima ne može opisati. Ulazio je lagano i bez otpora. Ja sam na čmaru osećao svaku venu i nabor njegovog kurca. U tom trenutku se pretvorite u jedan veliki čmar i uživate u slasti koju vam kurac nanosi. Onda bih osetio duboko u stomaku njegov glavić kako pulsira i uzdržava se da još uvek ne prospe seme. Sada mi je čmar raširen do maximuma, jer mu je kurac pri korenu još deblji. Onda slast i zadovoljstvo kada osetim da se njegova vrela i vlažna muda spoje sa mojim mudima. Hvatam ih šakom, zajedno, sva četiri komada, i nežno gužvam što kod njega izaziva pulsiranje kurca u mom dupetu, a meni još veće zadovoljstvo.
Sada ponovo sledi pokret vadjenja njegovog kurca iz mog dupeta. To ide lagano i jako dugo. Ponovo klizanje njegovog tvrdog kurca kroz prsten mog čmara. Ponovo onaj lepi osećaj trljanja njegovih vena i kvrga na kurcu. Osećaj olakšanja u čmaru kao kada ispustate govno iz dupeta. Pustam muda iz ruke koja nam se odlepljuju i njegov kurac izlazi iz mog dupeta skoro do kraja. Ponovo pritisak na prostatu koji mi ponovo nagurava malu količinu sperme kroz kurac. Zastajemo i ponovo krećem u nabijanje na njegov kurac.
Odlično.
Sve ovo gore opisano je bilo začinjeno njegovim ljubljenjem moga vrata i ramena i povremenim uvrtanjem bradavica do ludila. I sve to dugo traje.
Kulminira jednim fenomenalnim osećajem. Nabijen sam na kurac do jaja. Ispunjen njegovom tvrdoćom u dupetu. Zariva mi svoj prste u butine, što me jako pali i ja se još jače nabijam na kurac, iako znam da sam nabijen do jaja. Osećam nagli trzaj njegovog tela i poskakivanje njegovog kurca u mom čmaru. Iz mog kurca izleće prvi mlaz sperme. Visoko. Prskam. Hvata me za guzove i odiže me samo malo da bi me odmah snažno i brzo ponovo nabio na svoj tvrdi kurac. Iz mog kurca izleće sada već drugi mlaz sperme. Sada već osećam i toplotu u crevu. Osećam njegovo seme u sebi. Tornado. Stjuard me sada već sve snažnije i sve brže nabija na svoju karu. Svako nabijanje znači novi mlaz semena iz njegovog kurca u moje dupe, i novi mlaz semena iz mog kurca negde u svemir. Imao sam osećaj da me njegovi mlazevi sperme kroz guzicu probijaju, prolaze kroz mene, kroz moja muda i kurac i odlaze u visinu sobe. Svršavali smo dugo i intenzivno.
Sedimo tako zadihani. Ja sam još uvek na njemu sa njegovim kurcem u dupetu. Osećam kako mu opada i postaje sve mekši. Stjuard me je obgrlio rukama i miluje mi sise i stomak. Drhtimo od zadovoljstva i preosetljivosti na svaki dodir nakon sexa. Sada mu je kurac skroz pao i samo što mi nije ispao iz dupeta.
Polako se odižem i njegov mlohavi kurac uz jedno „flop“ ispada iz mog dupeta. Za njim mi curi ogromna količina njegove sperme po njegovim moćnim mudima.
Stajem ispred njega, a kolena mi drhte da jedva stojim. Bez reči se samo nasmešismo jedan drugom i zapalismo po cigaretu.
Vidim da će ovo krstarenje i rad na brodu biti sve bolje, pomislih.

Naravno, Stjuard me je sve vreme dok smo bili na brodu tucao. To i nije bilo tako često zbog obaveza i posla, ali smo koristili svaku priliku.