Trostruka prevara (Bisex priča)

45
Share
Copy the link

-Bio sam u vezi sa jednom Svetlanom,lepom devojkom duge crne kose,kada sam je upoznao bila je tako nežna,stidljiva po njenim rečima zlostavljana od strane njenog bivšeg dečka.
Često mi je pričala kako je tukao a nastavio je da je maltretira i nakon raskida,noćima je plakala,ni slutio nisam kako je bila dobra glumica.
Kao pravi muškarac odlučio sam da je zaštitim,krenuo sam sa njom u stan u kojem je živela sa svojim bivšim dečkom kako bi pokupili njene stvari i da je definitivno preselim u svoju kuću.

Otvorio je vrata On,njen bivši dečko,ogroman tip,nabildovan u crnoj atlet majici,istetoviran,ošišan na keca,ličio je na kriminalce iz nekih davnih vremena,iznenadila me je njegova reakcija je*am očekivao da će biti ljut ali nekako sam mu u očima pročitao da je bio zadovoljan što sam došao jer dok je Svetlana pakovala svoje stvari nije skidao pogled sa mene.

,,Ceco,što si dovela svog novog dečka da te prati,mogla si sama da pokupiš svoje stvari,,-oglasio se.
,,Dačo,molim te nemoj da praviš scene,,
,,Što si došao pičkice,,-povisio je ton.
,,Molim te druže da ovo završimo civilizovano,,-nastupio sam kulturno ali on je krenuo ka meni,bio je daleko krupniji,poklopio me je svojim telom pribijajući me uza zid.
,,Šta ćeš sad,,-bio je tako jak,duvao mi je u lice,miris njegovog znoja me je palio da sam osećao kako mi se diže đoka,pogledao sam ga,njegove plave oči su me potpuno blokirale,nisam znao šta se dešava,nikada nisam razmišljao o muškarcima do tog momenta,onako pribijenog poljubio me je u usta,pokušao sam da ga odgurnem ali milovao mi je usne svojim usnama,golicao njima ubijao je svaki način da se oduprem ali mi je tako prijalo,pokušaj da ga odgurnem zamenio sam milovanjem njegovih grudi,skinuo je majicu a ja sam jedva dočekao da mu posisam bradavice,mazio me je po vratu dok sam ih sisao.
Spustio me je na kolena i uz osmeh izvadio svoj kurac,nikada ga nisam pušio ali sam željno liznuo glavić tako vruć i sladak,kroz glavu mi je prolazilo hiljadu reči i pitanje od kada sam ja biseksualac,zašto mi se moj suparnik tako sviđa.
Sa njegovim kurcem u ustima skrenuo sam pogled prema ormanu,Svetlana je sedela nasmejano i drkala svoju pičkicu vlažeći usmine šireći ih spremna da primi kitu.
-Tako me je napalila da sam kurac zamenio za pičku,stavio sam joj jezik duboko u klitoris da je ona vrisnula od zadovoljstva,Dača nije gubio vreme,moja guza mu se učinila seksi,svukao je moju trenerku zajedno sa boksericama i guza je je bila samo njegova,počeo je da mesi guzove i da ih divljački ljubi,bio je tako gladan za seksom,od kada ga je Ceca ostavila nije bio hranjen tako da je bio napaljen da su muda htela da mu eksplodiraju.
Osetio sam njegov jezik kako mi vlaži rupicu,Ceca mi je lizala jaja,uživala je da gleda kako mi Dača obrađuje guzu,gurnula je prst i širila mi rupicu dok je on vlažio pljuvačkom.
Legao sam na krevet i podigao noge na njegova jaka ramena,namazao je gelom moju rupicu i svoju kitu i krenuo nežno da prodire,osećao sam slatki bol,Dača je očigledno bio iskusan u oduzimanju nevinosti je*am za njega očekivao da će biti grub ali nasuprot,nežno je prodirao dok me nije razradio,Ceca je stala iznad mene,sisao joj je sise dok sam joj ja obrađivao ribicu,uživala je u oralnom seksu bilo koje prirode,dodatno je palilo da gleda dva muškarca,smislila je ceo ovaj scenarijo kako bi me dovela svom dečku,shvatio sam tokom seksa da je naša veza bila samo laž i da je bila zajedno sa njim je*u uživali u svojoj nastranosti.

Ceca je legla na leđa,raširila je noge,ušao sam u nju dok mi ga je Dača stavio odpozadi,tucao me je malo snažnije,nabijao me je na nju,smejala se dok je mesila sise,bilo joj je zabavno dok me je njen dečko rasturao,iako sam ispao totalni glupan moram priznati da mi je prijalo,Dača je izvadio kitu i svršio mi je po guzovima,izbacio je dosta sperme,ja sam izvadio svog pitona i svršio Ceci na sise.
Dok smo se tuširali posle seksa još neko vreme smo se ljubili,nakon toga sam izašao iz njihovog stana i otišao daleko,čak nisu više ni bili samnom u kontaktu,obavili su ono što su imali na umu,nisam ni imao nameru da nastavljam to sa njima iako su mi se oboje dopadali,ja sam veran tip ali ovo je bila jedna lepa avantura za pamćenje.