August u New Yorku

62
Share
Copy the link

Kada sam se približavao zgradi na podestu je sjedio neki dečko.
Hej, ti si Bernie, zar ne? Brat mi je poslao tvoju sliku sa maskenbala. Ne izgledaš bas kao Egipćanin, ali sam te prepoznao “, dečko je govorio dok smo se rukovali.
“Tko ti je brat?” Pitao sam, nadajući se da ću se uskoro popeti gore i istuširati.

“Perry! Vi ste još uvijek cimeri, zar ne? ” Pogledao me je zbunjeno.

“Da, sigurno. Dakle, ti si … ”

“Derrick, Perry-ev brat”, odgovorio je.

“A zasto si ovdje … ”

“Posvađao sam se s roditeljima i mislio sam da mogao ostati kod brata neko vrijeme, možda tražiti posao ili … ”

” Derrick. Tvoj brat je dobio posao na otoku, a ja sam prilično siguran da se neće vratiti nekoliko tjedana. ”

“Otok?” Njegov pogled bio prazan pa sam mu dao detaljan opis da je Fire Island,zadnje odrediste i utočište za gayeve New Yorka.
Popeli smo se u moj stan.
Gledao me je očajno jer neće vidjeti brata. Objasnio sam mu da je nemoguće da otputuje kod brata na Fire Island. Počeo me je gledati panično pa sam mu nazvao brata, dao mu telefon i pobjegao u klimatiziranu spavaću sobu. Moj šorts i majica su bili su vlažni i smrdljivi od trčanja. Brzo sam se skinuo i uletio pod tuš. Stajao sam a, ledeni nalet vode hladio je moje opuštene genitalije. Počela sam trljati jaja da se ohlade sa svih strana. Otvorila su se vrata i pomolila se Derrick-ova glava “ Peery želi s tobom da razgovara“ . Zurio je u moje golo, mišičavo tijelo, bio sam malo postiđen jer zbog hladne vode se moj impresivni penis spustio. Uzeo sam majicu, pokrio kitu i otišao pokupiti telefon, mršteći se na dečka sto je vidio moju kitu u lošem izdanju.

“Hej, Perry, što se to dešava?

” Slušaj, da li ce bit uredu ako Derrick ostane s tobom nekoliko dana? Pobjegao je i ja ću nazvati doma i reći mami gdje je on, on je previše izbezumljen da ide kući sada. ”

“Naravno, može spavati na kauču. Čekaj, koliko ima godina? Ne želim da se skrivam maloljetnika “, rekao sam.

“Opustite se. Ima osamnaest. Ja ću vam poslati ček da pokrije sve troškove hrane i voznu kartu do kuće, kada on bude spreman da ide. Obećavam da neće biti dugo.
“Perry je zvučao iskreno i zamolio me. Nisam mogao reći ne.

“Dobro. Ok. Ali ti mi duguješ”, rekao sam.

“Ja ću pokušati dobiti nekoliko slobodnih dana i doći. Nazvat ću te kasnije, moram ići”, time je Perry predao brata meni na brigu.

Derrick se uvukao u spavaću sobu i zasjeo ispod klima uređaja.

“Dakle, bit ce sve uredu i smijem ostati?”, Upitao stidljivo.

“U stanu, a ne u mojoj spavaćoj sobi. Možeš spavati na kauču. Ventilator radi samo ga nasmiješ pomjerati puno. Sada, se makni odavde ocu malo da odrijemam “.

On je otišao u dnevnu sobu, a ja sam se uvukao u krevet.
Probudio sam se poslije sat vremena morao sam pišati. Istezao sam moju nabreklu kitu dok sam išao prema kupatilu u potpunosti zaboravljajući da je Derrick bio u stanu dok nisam prošao kroz dnevni boravak i vidjeo ga kako sjedi u kožnoj stolici, gledajući televiziju.

“Čovječe, ova stolica je stvarno ugodna!”,

Nadao sam se da ne mislim da sam opet gol radi njega. Nikad ne znate kako straight misli. Perry i ja smo obično goli kada smo doma. Stvorio sam mentalnu bilješku da moram da nosam bokserice dok dečko ovdje.

Otišao sam pišati, a zatim pronašao stari par boksača i vratio se u dnevnu sobu.
On je sada u donjem rublju i čarapama, očito uzimajući pogodnost naše odjevene politike.

“Dobro, Derrick”, počeo sam, “Ajmo shvatiti što ćemo učiniti ovdje. Perry je posao neki novac, tako da ćemo imati malo novca? Jesi li donio novac sa sobom?
“Ne”

Šarmantna. Tko dolazi u New Yorkprazni džepova? Imaš li ti pitanja? ”

Jeste li i Perry ljubavnici? ”

“Uh, nekako … ponekad. “Bio sam zapanjen.

Primijetio sam da Derrickov pogled luta prema mom međunožju. Dečko!

“Bilo koje drugo pitane?”

“Da, ti uvijek miriše kao dobro ispucana guza?
Bio sam zapanjen. Zapravo između mog rada i vreline, pretpostavljam da ću postati kao bik. I onda smo oboje prsnuli u smijeh. Dosegao sam ga preko ramena i odjednom smo se valjali na kauču. Ja ga pobjeđujem i uskoro sam ga imao ispod sebe, sjedio sam mu na trbuhu i shvatio sam da smo obojica bili znojni od djetinjaste tučnjave. Tada sam osjetio da nešto pritiska moju nogu i shvatio da dečko ima zavidnu kurčinu. Moj kurac je izvirio iz moji bokserica i već ga je pola bilo na njegovim prsima. Od komešanja sam počeo klizati naprijed i natrag a moj penis je počeo rasti. Posegnuo je prema gore i zgrabio moj deset-inčni kurac i povukao ga prema usnama. Polizao je moj već vlažni glavić od znoja, a sve vrijeme svoj kurac je trljao od moju nogu . Uspio sam da se okrenem i njegova slatka i okrugla guza mi je bila pred licem. Jednom sam rukom razvratio njegove guzove, a drugom sam počeo da trljam njegovu rupicu, gurnuo sam mu jedan prst. On je sisao moj penis sto je vise mogao. Izvadio je moj penis iz usta i svršio sam mu po ustima i prsima prije nego što sam iznenada skočio i otrcao pod tuš.
Stajala sam pod mlazom hladne vode i pokušao da spustim moj kurac koji je nevjerojatno pulsirao. Šokiralo me je za koliko se naša dječja gra se pretvorila u nešto drugo. Bio sam siguran da je Perry rekao da je njegov brat bio str8, ali on je bio u krivu. Klinac mi je isisao penis i primio moj prst u slatku guzu.

Kasnije te naveče*am poslao klinca da donese neke grickalice. Ja nazvao Perry . Rekao sam mu o incidentu između Derrick i mene.

“Stvarno sam iznenađen. Stvarno sam mislio da je str8 “, rekao je Perry.

Laknulo mi je. On nije nimalo uzrujan. “Pa, što bih trebao učiniti ako se nešto slično opet ponovi?”

“Gle, Bernie, ne znam što da kažem. Ako se nešto dogodi … dobro … Ja sam u potpunosti za …

Slušaj, to neće ništa promijeniti između nas. Ja stvarno ne znam kako da se osjećam dok ti jebeš mog brata. Ja sam uh, malo zbunjen. Takođe*am umoran. Nazovite me sutra. ”

Derrick se vratio s čipsom i još nekim sladoledom. Ponovno smo bili samo u boksericama jedan pored drugog, obadvojica svjesni ali malo oprezni, gledali smo TV. Nije mi bilo baš ugodno i ako sam primijetio da se guta u njegovim boksericama povećala nisam reagirao na to.

Ustao sam i otišao u svoju sobu u namjeri da spavam,
Skinuo sam bokserice koje su me jako stezale i legao u krevet. Bio sam zbunjen. On je bio lijep dečko i stvarno sladak, ali nije bilo mjesta za piletinu na moj tanjur. Zaspao sam.

Bio sam u polusnu kada je neko pokucao na vrata, Derrick je provukao glavu.
“Tamo je prevruće ja ne mogu spavati “, rekao je tiho.

„Spavača je toliko mala da ne možemo spavati obojica“, pokrio sam se i okrenuo. On je ostao stajati, samo u bijelom šorcu od pamuka na kojem su se jasno ocrtavali božanstvena kita i predivni testisi.
Zagrnuo sam pokrivač i pozvao ga da dođe.

Legao je i drsko se pripio uz moje tijelo, obgrlio me i odmah počeo trljati svoju kitu od moju guzu. Bio sam umoran, ali sam osjetio energiju u mom penisu koji je naglo skočio. Osjećao sam njegove prste kako se polako zavlače između mojih nogu i lagana diraju moje testise.

„Koliko si dugo sa mojim bratom“?
“Šest godina.
„Kakav je on u krevetu“?
Stvarno mislim da pričanje o tvom bratu dok se naša gola tijela dodiruju nije umjesno zar ne“?
„Mhmmm“.
Okrenuo sam se prema njemu i počeli smo sočno da se ljubimo, kite su nam se trljale jedna od drugu.Stisnuo sam svoje guzove i svoju ruku zavukao njemu pod pamučni šorc i napipao kitu koja je bila uzavrela. Počeo sam polako da mu navlačim kozu na glavić i malo se igram sa jajima.
Bijela plahta je već odavno pala sa nas i naša tijela su ostala gola na mjesečini koja je ulazila kroz prozor. Okrenuo sam ga i njegova predivna, nevina guza je čekala samo na mene, počeo sam polako da ližem i probijam prstom. Dodao mi je paket kondoma.
“Ti si prava mala drolja! Pretpostavljam da to znači da ga želiš dobiti, zar ne? ”

On je kimnuo glavom, okrenuo se i podigao nage meni na ramena
“Ja sam sanjao o ovome”, šapnuo je.

Zubima sam otvorio kondom i navukao na mog nabreklog diva. Otvorio sam lubrikant stavio na ruku malo rastrljao po svom penisu i ostatkom počeo da trljam njegovu mladu uzavrelu rupicu.

“Jesi li imao sex prije?” Pitao sam kad su već moja dva prsta bila duboko u njegovoj guzi.

“Ne, želio sam da mi ti budeš prvi od kada sam dobio onu sliku sa maskenbala” on je odgovorio dok je nabio guzicu na tri prsta koja sam spremo da mu polahko gurnem “Želim samo tvoj veliku kurac. Jebi me u guzicu, jako! ”

Naslonuo sam kitu na njegovu rupicu i polako počeo da guram. On se rukama hvatao za plahte na krevetu i grčio prste. Ušao sam do kraja, i polako počeo da ga izvlačim. Uhvatio sam ritam, dečko je počeo da uvija cijelo tijelo i da miješa guzom, pojačao sam ritam.

“Čovječe, ne prestaj. Ohhh, tvoj penis je toliko velik! Nikada nisam vjerovao da si ovako dobar u krevetu “, prosiktao je kroz zube.

Udarao sam svojim bokovima od njegovu guzi, jaja su nam se sudarala dok je on vrištao u ekstazi . Lega sam na kreveti i postavio ga na svoj penis, nabijao se kao da ima dosta iskustba. Rukama mi je stiskao bradavice. Okrenu sam ga licem prema dole i podigao ga na koljena, visoko je podigao guzu i ja sam ponovo bio u ritmu.
Natezao je kozicu preko svoje vlažne i mlade kite, i uskoro svršio po krevetu. Ja još nisam bio spreman da svršim. Jebavao sam ga u svim mogućim pozama koje su mi mogle naumpasti. Dok sam ga držao u naručju i stojećki nabijao na kitu prenio sam ga u dnevni boravak.
Već je svršio i drugi put i izusti sve prljave izraze koje je ikada znao. Cijelo njegovo mlado tijelo puno snage i jakosti je već bilo zamoreno. Igrao sam se sa njegovim bradavicama i milovao ga po cijelo tijelu. Gotovo je tri ujutro, vrijeme je da i ja iscijedim svoj gejzir.
Skinuo sam kondom i počeo da drkam,

“Otvori oči i gledaj, Derrick … Ovo će ‘biti jebeno veličanstven kraj i veliko svršavanje! ” Kleknuo je na koljena ispred mene i čekao svoju nagradu, penis sam navlačio velikom brzinom. Uz vrisak iz grla svršio sam kao nikada u životu, par veliki mlazova bijele, tople sperme je završilo na zidu i podu iza, a ostalu nagradu je dobio on po tijelu i po licu. Isisao je i sav ostatak i oblizao.

„Kako dobra jebačina!“

Krenuo sam pod tuš da saperem spermu i znoj sa sebe. Obožavam sex. Moj kurac je bio opušten i crven i počeo sam se osjećati pospano. Pišao sam i zaputio se prema spavaćoj sobi, primjećujem kako sam prošao da je Derrick legao na kauču dnevno sobi.

“Hej, slatki , ne ideš spavati u spavaćoj sobi?”

“Ne, ja ću spavati ovdje večeras”,

“Zašto?”

“Tamo je jebeno vruće”, nasmijao se.