Groznica subotnje noci

36
Share
Copy the link

Bilo je leto i lepo vreme spremali smo se da odemo na zurku koju smo dugo cekali, veliko drustvo je islo samnom i zenom. Stigli smo kasno svi su vec bili pripiti i dobro raspolozeni.

Posle nekog vremena stajao sam sam na sred kluba i uzivao u muzici kada je prisla vidno pijana matorka i pocela da se uvija. S’ obzirom da sam bio sa zenom sklanjao sam se i izbegavao je. Okrenula se ka meni pogledala me svetlim poluzatvorenim ochima, tako kurvanjski pogled pomislio sam nisam stigao da zavrsim misao kad se izvila ka meni brzo me zagrlila i ugrizla za vrat. Uhhh to mi je najizrazenija erogena zona zmarci su me prosli ali sam se otrgao i rekao joj bezi bre budalo sta to radish, sve to je videla moja i zenina drugarica… Upitala me je Sta radish to? Rekao sam ma bezi vidi budalu kako me napada. Ostalo je na tome, nastavili smo da se zezamo i djuskamo.

Posle nekih satak vremena krajem oka sam primetio da se uputila ka wc-u reao sam sebi to je to. Krenuo sam za njom malo udaljen, u tom klubu ima bash mnogo kabina i nije bilo guzve. Ulazila je i kad je krenula da zatvori vrata usao sam za njom. Obratila mi se laganim hotline glasom … Zagledala me i jebala pogledom, bila je rasna matorka velikih grudi i jako, jako jebozovna … Dok je piskela na vc soli stajao sam naslonjen na vrata i pijuckao pivo, mazio sam ga preko farmerka i izvadio napolje, nisam ga ni dirnuo bio je poju dignut jer me napalilo kako me jebe pogledom.

Savila se ka meni i u sekundi ga usisala svojim napucenim ustima. Gutala ga je i stenjala koliko je napaljena. Zamenili smo mesta, smakao sam farmerke i gace i zavalio se, stavio sam kondom na vrh glavica i uhvatio je za kosu pineo je nabreklom kurcu i sapnuo joj kujo pohotna navuci ga zumima. Lagano ga je svlacila i smejala se gledajuci me svojim modrim ocima zbog chega mi je sperma kljuchala u jajima. Smeskao sam joj se podlo i bezobrazno. Ustala je i zadigla suknju posto nije nosila gacice i bila je zestoko napaljena sokovi su joj se razvlacili i cureli sa vrele pichkice uredno sredjene. Sela je i pocela zestoko da se nabija i mesa, oci su joj kolutale kao loptice za loto, glasno je stenjala ali je muzika bila mnogo jaka i bilo be briga da li nas neko chuje. Pricala mi je nesto na francuskom, sto me je zestoko lozilo. Kurac mi je bio tvrd kao kamen ona je mumlala i buncala, svrsavala je u nizovima, zagrlila me je i cupala kosu dok se tresla kao jebana zechica. Osetio sam da cu uskoro da svrsim i ona je kuja iskusna. Sletela je sa kutca srtgla kondom klekla na kolena i rekla okupaj me molim te. Dugo sam bio napaljen jaja su mi otekla poceo sam da je zasipam mlazovima taj pohotan pogled koji je krasio kurvanjsko lice sa izrazeno razmazanom sminkom zasipali su mlazevi, po ustima nosicu, okicama, kosi … nikada necu zaboraviti njeno zadovoljstvo na licu. Ustala je poljubila me i zahvalila se uz osmeh.

Te noci josh nekoliko puta sam je na isti fazon tucao. Uzeo sam sve sto nudi i nikada je vise u zivotu nisam video.