Konobar

37
Share
Copy the link

Preselio sam se u novi kraj. Centar. Birao sam adekvatnu kafanu za jutarnju kafu i citanje novina, a ako hrana valja i rucak. Pronasao sam jednu nadomak Kalemegdana. Osoblje me je brzo upoznalo, a posebno jedan mladji konobar.
Imali smo pristojan, potpuno str8 i komsijski odnos, sve dok jednom prilikom nisam doveo neke prijatelje na rucak.
Decko je bio nesto mladji od mene, tada oko 23-24 godine. Pristojne visine. Vitak, kratke talasaste kose. Lepuskast i lepog osmeha.
Bilo je kasno leto, vec pocetak septembra. Kako nas je bilo cetvoro, a on nas je sluzio koristio je svaku priliku dok donosi hranu da se ocese o moje rame. U prvo vreme sam pomisli da je slucajno. Potom da umisljam, a onda sam u jednom trenutku shvatio da se namerno kitom cese o moje rame, tako sto je iz potpuno suprotnog pravca sluzio salatu meni i mom drugaru. Umesto da sa leve strane posluzi normalno on bi prisao s desne strane, oslonio svoju patku o moje desno rame, malo je protrljao i posluzio sta je imao, ali sve to na levu stranu.
Ne znam zasto je cekao situaciju rucka i vise ljudi, kad sam ja vec bio dovoljno opusten danima pre toga, te je mogao da me startuje. Verovatno nije smeo da predje granicu, kao sto ni ja nisam smeo.
Rucak i sve se zavrsilo, sa pristnom napojni*, ali nisam imao mira. Bila je nedelja. Sacekao sam dva dana i da predje u popodnevnu smenu. Iako sam uvek bio krupan, ne uvek i debeo, obukao sam se najoskudnije sto sam mogao, a to je bila majica na bretele i najkraci sorc. Izgledalo je kao da sam dosao sa trcanja i svratio da popijem pivo, a zapravo sam izasao iz kade uredno se klistirajuci, jer nikad se ne zna… Zapravo nadao sam se…
U kafani su se lagano rasturali gosti. Kada me je ugledao zapitao me je sa vrata sta zelim. Rekoh: Eh, svasta, ali donesi jedno pivo i tebi sta zelis. Posto je znao da ne volim kriglu jer mi je teska i kabasta, doneo je malo pivo u nekoj vinskoj casi. Malo pivo mi je bila mera. On je uzeo pelinkovac, ali nije smeo da sedne za sto. Nazdravili smo, a on je stajao pored mene. Ostao sam poslednji gost u kafani, a i osoblje se vec spremalo da krene. Predlozio mi je da predjemo iz baste u restoran zbog inspekcije, ljudi itd. Tako sam i uradio. Kada smo usli, zamolio sam ga da mi pripazi na stvari jer moram do toaleta. Obicno koristim kabinu ovog puta sam namerno stao pred pisoar muceci se da iole piskim, nadajuci se da ce doci sto se i dogodilo. Usao je da kao piski. Pricali smo nesto bez veze i pravili se da ne gledamo jedan drugom u kite. Potrudio sam se da vidi da imam tangu, koje inace ne nosim, ali ovog puta je bilo ciljano. Video sam da je primetio. Izasli smo iz toaleta. Komentarisuci da je steta sto zatvaraju i da sam se presao sto ne uzeh pelinkovac nego pivo. Uzeo sam svoju torbicu i krenuo ka izlazu, a on da me isprati, a onda rece da odemo negde na pice. Naravno da sam odmah prihvatio. Sacekao sam da se kafana zatvori. i podjo smo ka Knez Mihajlovoj, kada mi je predlozio da se vratimo u kafanu, sto da trosimo pare, kad mozemo i za dz da popijemo pice, ali pozadi u ostavi gde se oni presvlace, ako nemam nista protiv. Naravno da nisam imao. Ono cemu sam se nadao polako se ostvarivalo, samo nisam znao kako da predjemo granicu. Caskali smo, popili po jedan, pa drugi pelinkovac… Onda me je pitao da li ce mi smetati ako se on raskomoti, jer mu je vrucina, a meni je lakse je*am samo u sorcu i majici na bretele. Rekao sam mu da radi kako mu je volja i da meni to nikako ne moze da smeta, i da sto se mene tice moze i go da se skine.
Kasnije mi je rekao da je to bio okidac. Stvarno se skinuo go. Sipao pice i seo naspram mene. Dok je sipao gledao sam kitu koja je landarala vec polunadignuta. I dalje smo se pravili “kao” blesavi i shvatio sam da je sada lopta umom dvoristu. Rekao sam da se glupo osecam je*e on skinuo a ja sedim u sorcu. Rece i da nema veze, ali da radim kako mi je volja. I ja sam skinuo sorc i tangice, koje su mi uzgred bas smetale. S obzirom da je bio vitak i umereno maljav bilo je to lepo vitko, mlado, telo. I moje je bilo mlado, ali ne bas vitko. Zato sam ostao sa maji* na sebi. Pitao me je da li uvek nosim tange, a ja mu rekoh samo u posebnim prilikama. Pitao me je sto ne skinem majicu i rekoh mu da se ne osecam bas dobro jer nisam manekenski tip. Na sta mi je rekao da to nema nikakve veze. Prisao je i skinuo mi je majicu. Njegova kita mi je mlatala pred ocima. Nisam vise mogao da izdrzim i rekao sam mu da ne zelim da se vise foliramo i stavio njegovu kitu u usta. Poceo je lagano da stenje. Drzao sam ga dupe i gutao taj komad koji je postajao sve veci. Sta vise veci nego sto sam ocekivao. U jednom trenutku je rekao: Hocu da te jebem”. “Hocu i ja” rekao sam. Privukao me je ka sebi. Stajali smo i ljubili se. Mazio mi je dupe, ja njemu glavu. Rekao mi je: Ali ja nemam kondom. Rekao sam mu da imam ja. I izvadio sam iz torbice. On: Ti si ovo sve namerno uradio. Ja: A ti kao nisi. On: Nemam kremu, ali ima ulja u kuhinji. Ja: Imam ja. Tada me je zestoko zgrabio i prislonio uza zid. Ljubili smo se jako dugo. Kite su nam se dodirivale, dok mi je on stezao guzove a ja njemu ramena. u jednom trenutku je rekao: Moram da te karam odmah ili cu da puknem. Rekao sam mu: Voleo bih na trpezarijskom stolu. to mi je trip.
Tako je i bilo. Ne mogu da opisem tu brzinu kojojm je navukao kondom i kremom namazao kurac. Pokusao je da udje svom silinom, ali je moja rupica uzana i zabolelo me je. Zamolio sam ga da se malo strpi. Potom je ulazio lagano i oprezno. Rekao sam mu da tera do jaja i da se smiri tu.
Moje noge su bile na njegovim ramenima. Onda sam ih skupio i dao mu prostora da se nagne ka meni. Ljubio mi je, a njegova kita je bila u meni i pulsirala. Rekao mi je: Ja sad moram. Rekao sam mu: Sad raspali. Navalio je kao da nikada nije jebao.Ja sam ga na momente stezao za dupe. On je na momente vadio ceo kurac, pa bi se snazno sjurio ceo u mene. Znojili smo se. U jednom momentu sam podigao ruke. On je bio u meni sago se i grickao mi bradavice. Cupao sam ga. Pridigao se i nastavio sve brze i brze da ulazi u mene. Drkao sam svoju kitu a povremeno stezao njegove misice. Sve je brze i brze guslao. Privukao sam ga ka sebi. Ljubili smo se kao pomahnitali dok me je karao. Stipao sam ga za ruke, ramena ledja a on je udarao jajima po mojim guzovima sve dok nije svrsio. Sve me je bolelo. Ledja, dupe, ruke, noge… Bili smo skroz mokri. Poljubio me je. Pitao sam ga: Hoce li da nastavi. A on mi je rekao: Da li sam normalan? Rekao sam: Vidis da sam vodoravan 🙂
Nastavili smo da se vidjamo, ali nismo mogli u restoranu. Snalazili smo se. Onda je restoran privatizovan. Konobar je izgubio posao i vratio se u svoj zavicaj. S vremena na vreme smo se culi. Videli jos nekoliko puta na sred terrena u nekom usputnom motelu(hotelu), a onda je on morao da se ozeni je*e to od njega ocekivalo. Bila je ideja i da budemo kumovi, ali nisam zeleo. Ne mora bas sve da se skrnavi. I bez kumstva mozemo da budemo prijatelji.Cujemo se povremeno kao dva najbolja drugara, jer to i jesmo. Sustinski smo se upoznali. Onako kako bi mnogi muskarci zeleli, ali ne smeju da priznaju.