Prolece

49
Share
Copy the link

-Cao 🙂
Kratka poruka u inboxu, profil bez slike. Obicno ne odgovaram na takve poruke, ali dosada i usamljenost me naterase da odgovorim…
-Cao! napisao sam kratko i nezainteresovano.
-Da li si pojebao nesto preko ovog sajta?
E ova recenica me je vec privukla malo, ako je vec lazan profil, onda je makar zanimljiv…
-Jesam, par puta, ali cini mi se da je sve vise laznih profila! Zasto nemas sliku?
-Ruzna sam, pa se zato krijem 🙂
Ili ima smisla za humor, ili ja nemam srece, ali nastavljam konverzaciju…
I ona se pozalila, da je uglavnom smaraju hoteri i drkadzije, da od valjane kombinacije ni traga, da na fejsu lakse nadje jebaca… Usaglasili smo se da ne volimo emocije i da nas oboje uzbudjuje seks sa nepoznatima. Uz par provokativnih fraza i dvosmislenih izjava, cela stvar mi je bila prilicno interesantna, samo jos nisam bio siguran da li pricam sa njom ili njim ili… Predlozio sam skajp, pa sta bude, ako krene da se izvlaci, makar cu znati na cemu sam…
-Vazi, rece ona, samo da se obucem…
Ne treba da napominjem da mi se vec polako dizao, gace su postale prilicno zategnute.
-Ne moras, ionako ces to kasnije skidati 🙂
-Hahah, zovi!
Pojavila se na ekranu, smedja devojka, sa tamnim ocima, prcastim nosicem i lepim punim usnama… Nije bila narocito lepa, ali nije imala nista ruzno na svom licu. Prijatnog izgleda, na prvi pogled.
Nastavili smo bezobrazno, kao sto smo i zapoceli. Nije proslo dugo, video sam i ostatak njenog tela, a nisam se stideo ni svoj da pokazem… Pricali smo sta bi radili jedno drugom, o uzbudjenju koje postaje sve jace. Klasican hot-chat.
-Sto se ne nadjosmo negde uzivo, umesto skajpa? – rekoh tek onako…
-Pa mozemo, ali meni nije prazan stan, jedino u gradu?
Iznenadio sam se. 11 uvece, gde sada majku mu da se nadjemo. Ali hormoni i tvrda kita odlucise umesto mene…
-Moze!
Ispostavilo se da ne zivimo daleko (3.5 km u Beogradu za mene nije daleko :)).
Na brzinu sam se istusirao, obukao i brzo izasao iz kuce. Bilo je toplo, najzad je prolece stiglo. Zurio sam do parkica gde smo dogovorili sastanak. Bila je skoro ponoc kada sam stigao, naravno, nje nije bilo tamo. Posle 15ak minuta cekanja prolazilo mi je kroz glavu da me je ispalila, da se nece pojaviti, da se sada slatko smeje kuci… Kretenu!
Uocio sam da se neko krece ka meni sa druge strane parka, niza devojka, sa rukama u jaknici. Da, ide ka meni, ali i ne lici bas na onu sa skajpa… Na par metara, sam je prepoznao, to je bila ona. Malo punija nego sto je izgledalo na ekranu, ali nisam ja od onih sto traze mane…
Odabrali smo klupu u mraku i seli. Odmah sam krenuo da je poljubim, nije se bunila. Njena ruka je krenula ka mojim pantalonama i prilicno strucno nasla put do kite u erekciji. Nezno ga mazila, tek ponekad stiscuci jace, da mi pokaze sa kim imam posla. Nije obukla brus, odlicno. Rasko*ao sam njen duks, zadigao majicu. Rukama za prelazio preko njenih oblih grudi, stiskao ih, mazio. Jednom rukom sam krenu do njene butine i polako se penjao na gore. Ona je rukom masirala moju nabreklu kitu, koja je sada bila u potpunosti van pantalona. Spretno je rukom povlacila kozicu gore dole, cas polako i nezno, a onda brzo i jako, gotovo do granice bola. Zeleo sam da osetim njenu pickicu, krenuo rukom ka dugmetu pantalona…
-Ne! Veceras samo ti dobijas!
Nasmejao sam se i jos jednom pokusao, ali njeno neodobravanje nije prestalo. Pa ako je tako resila, neka bude…
Zavalio sam se na naslon klupe i pustio je da radi sta je zapocela…
-Hajde onda, sta cekas, rekao sam, navali!
Blag osmeh joj je preleteo preko usana, zavezala je kosu u rep, i klekla ispred mene…
Uzela ga je u ruke, ponovo pazljivo, i gledala ga je, kao da ne zna kako da mu pridje. Poljubila je glavic, prvo lagano, a onda malo strastvenije. Liznula par puta, ponovo se nasmejala, a onda je pocelo.
Sve vise ga uvlaceci u usta i vrteci jezikom, krenulo je najbolje pusenje koje sam dobio. Rukom je drkala donji deo, dok je gornju polovinu lizala, sisala, uvlacila, pomalo grizla. Sve brze i jace, uz obilje pljuvacke! Jednom rukom sam se uhvatio za klupu sto sam jace mogao, dok sam drugom zgrabio njenu kosu vezanu u rep i poceo da je nabijam na kurac. Nije se bunila, zgrabila me je za guzove i pustila je da ja vodim ritam. Gutala ga je do kraja, malo pomerajuci glavu, levo desno, ubijala me je! Nisam ni primetio da sam poceo glasno da stenjem i uzdisem, ali uzbudjenje je bilo toliko da me i nije bilo briga. Osetio sam da cu prsnuti, pustio sam joj kosu.
-Svrsicu!
Nije prestala, i dalje je gutala do kraja, pohotno, najbolje!
Noge su mi zadrhtale, stegao sam ponovo klupu, glasno zastenjao… Svrsio sam tako jako,da ne pamtim da li je nekada toliko sperme izaslo iz mojih jaja.
Gutajuci poslednje kapljice, liznula ga je jos par puta, kao da se oprasta sa mojom kitom.
Ustala je, zako*ala duks, popravila kosu, okrenula se i otisla…
Ja sam se zako*ao, sedeo jos 2 minuta i krenuo na drugu stranu…
Stvarno je dobro ispusila, ali sto ode odmah, mogli smo i da se pojebemo, kad smo vec tu… Nikad zadovoljan, pomislih.
Pozurio sam kuci, mozda je zateknem na skajpu, da joj se zahvalim, a mozda i zakazemo novo vidjanje.
Nije mi vise bila u prijateljima. Brzo sam otisao na klub da proverim inbox… Izbrisala je profil…
Nisam je vise ni video, ni cuo…
Odlican pocetak proleca!