Žena sa dva lica (Strejt priča)

33
Share
Copy the link

-Uvek sam bila poslušna devojčica sa manirima,dobra porodica i sigurnost,sigurna i već isplanirana blistava budućnost.
Drugi su radili umesto mene,završavali moje rečenice,planirali moj život,visoko društvo,prijemi,besmisleni razgovori,urođeni komplimenti i tako me pretvarali u porcelansku lutku bez duše kojom se igraju drugi čuvajući ime porodice,da li me je ikada iko pitao šta ja želim,šta osećam,ko sam ja ustvari,ponekad sam bila u stanju da vidim sebe kako vrištim na sred prostorije ali me niko ne čuje.
U 20-toj su me udali za čoveka kojeg nisam volela naravno po njihovom izboru je*u težili da im Zet bude iz dobre kuće,poznati Advokat sa milionskim iznosima na tekućem,on je samo produžio moju patnju,nije želeo da ja radim već da mu rađam decu i budem poslušna slatka ženica.

Jedne kišne večeri lanci su pokidani kada mi nije došao od svoje kurve pravdajući moju sumnju lažima da je na kasnom poslovnom sastanku,zgrabila sam ključeve od Mercedesa i gurajući privatnog šofera odvezla sam se sa našeg imanja.
Tako sam bila napaljena,otkačena,luda,blesava,imala sam ceo svet na dlanu,želela sam da uđem u nešto novo,izabrala sam krčmu gde su se okupljale kurve koje su zabavljale motorcikliste i kamiondžije.
,,Pivo,,-udarila sam rukom o šank.
,,Odmah Gospojice,,
,,Beti,,-od sada mi se sviđao taj nadimak,muka mi je bila da me više nazivaju Elizabet ili Lizi.
,,Ja častim,,-bacio je lovu na šank nabijeni bradati zagoreli kamiondžija.
,,Hvala,maco,,-nasmejala sam se,pila sam hladno pivo koje mi se slivalo niz bradu preko vrata do grudi vlažeći moju tanku bluzu.
,,Ti si maštovita mačkica,,-gledao me je napaljeno,lizao me je po vratu spuštajući se sve niže,primetio je da ne nosim brus,hteo je da povuče bluzicu kako bi mi video sise ali sam ga zaustavila,tako sam želela pravog muškarca,njega da me jebe,krenuli smo ka njegovom kamionu ali iz Džuboksa je krenula neka luda muzika kraj kojeg je bio podijum sa šipkom,skočila sam i počela ludo da igram,zapalila sam masu,svi su skandirali,vatra je buktala u meni,strast koja je kipela godinama,od poslušne devojke pretvorila sam se u Kraljicu noćnog uživanja,razočarala sam ih je*am ipak odigrala samo jednu igru.
Pošli smo u kamion koji je stajao na parkingu,bio je star i smrdeo je na naftu ali je bio idealan za divljački seks koji mi je bio potreban,dobar jebač koji bi me rasturio,protresao,zadovoljio ovu moju uspaljenu ribicu.
Kamiondžija je mirisao na pravog muškarca,miris znoja i alhohola su me dovodili do ekstaze,otkopčala sam mu pantalone i izvadila debelu dlakavu kurčinu,tako nešto sam viđala samo u snovima,stavila sam ga u usta,osećaj je bio divan tako sam volela da ga pušim,da sisam njegov sok da ližem glavić,tako dobro pušenje ne postoji u visokom društvu,to muževi od svojih ženica ne traže,boli me pička više za manire,noć je moje vreme.
Stavio mi ga je onako tvrdog i vlažnog u pičkicu,imati pravog muškarca u sebi,oh da svukla sam bluzu,on je zaronio u moje sise,lizao me po vratu,mrsila sam mu prstima gustu kosu,dahtao mi je na uvo,dobro me je izjebao da se tresla kabina,svršio mi je po sisama.
Malo sam se sredila i onako zadovoljna krenula kući,legla u krevet i zaspala,mužić se vratio sa navodnog sastanka sa meni ne poznatim mirisima jakog ženskog parfema koje nije uspeo da sakrije i legao kraj mene.
Ujutru sam umesto kućne pomoćnice servirala doručak,skuvala mužu jutarnju kaficu,napravila dečici doručak,ispratila ih u školu,njega na posao,sa drugaricama otišla na kaficu,u goste kod Svekrve,poslušna,mirna i nasmejana,omiljena.
Opet ga uveče nije bilo,zadržaće se do jutra,problemi neki oko firme ili šta li je već nisam ga ni slušala a spontano odgovarala ,neka sam veruje u svoje laži.
Sedam u kola i odlazim daleko od naše Vile,mladi Autostope*topira na neprometnom putu,stajem,
,,Izvoli maleni,,-ulazi i zavaljuje se u kožno sedište mladi plavi pastuv od 20 godina,sportski tip,miriše,energičan,zadihan,napaljen,divljam za volanom sa haljinom na sebi dok pičkica vlaži,milujem vrh menjača nepristojno,on gleda i osmehuje se,skapirali smo se toliko da smo sišli sa puta.
,,Možda ti ovaj menjač više odgovara,,-mali je imao tu školu da prepozna šta treba jednoj ženi.
,,Još kako,,-nije morao dva puta da pita,odmah sam ga stavila u usta onako tvrdog,mladog zategnutog,mladi kurac to mi je trebalo da osvežim i podmladim krv,sisanje njegovih nabreklih jaja mi je pomoglo da se oslobodim stresa dosadnog bračnog života.
Pritiskom na dugme obaramo sedišta i ležemo,dižem noge a on nabija svoju glavu i liže mi sveže izbrijanu pičkicu sa mirisom jagode,mali divlja svojim jezikom po mom klitorisu,oh kako mi je to trebalo,obožavam ga,počinje da me tuca u udobnosti sedišta mog auta,sve miriše na strast,volim što je u meni,divlja sam to mi treba,rastura me svojom kitom da se ceo auto trese,svršava mi u usta,cedim ga do poslednje kapi.
Odvezla sam lepotana do hotela i vraćam se kući ali eto malera puca mi guma jedva savlađujem auto,mobilni nema domet a ja sama u mrkloj noći čekam nekoga da me spasi i poveze,staje motorciklista sa besnom motorčinom,

,,Da li vam treba pomoć Gospođo,,-pita me.
,,Treba mi itekako,,-mazim se polako po međunožju.
,,Da vam zamenim gumu,,
,,Pa nisam na to mislila,,-sedam iza njega.
,,Vozi napred jedno 10 km,,-na sedištu sam koje se naziva ,,sedište za ribice,, vozi brzo podiže mi se haljina,svako bi mogao da mi vidi guzu,na par kilometara od kuće pušim mu na motoru,pali me miris njegovog kožnog odela,puni mi usta spermom,žuri se nema vremena da me potuca,čeka ga društvo ali nema veze dosta mi je jedan jebač za noć,morala sam bar pušenjem da mu se odužim za vožnju.
Mužić se kao i svakog jutra vraća umoran i sve iz početka,budi me besan,

,,Gde je Mercedes,,-bio je ljut.
,,Pukla mi je guma,tu je na 10 km,,
,,Gde si išla,,
,,Kod majke ali sam se predomislila,,
,,lažeš,ja sam o svemu obavešten,Detektiv te je pratio noćima,kurvaš se sa polusvetom,,
,,Svaki od njih je bio bolji jebač nego što ćeš ti ikada biti,,
,,Kučko,,
,,Tvoja sekretarica je dobra pička ali nije mi do ramena,,-bio je iznenađen.
,,Sve znam,godinama me lažeš,,juriš kurve a mene prozivaš,,
,,Ti si dno dna,,
,,Ako želiš razvod može ali svi će saznati da ti je žena promiskuitetna a i ti da voliš mlade sekretarice,,
,,Ćuti glupačo,,
,,Taj skandal bi ti oterao sve klijente,ogovarali bi te,,
,,Ćuti,,
,,Ćutaću ali da mi više nikada ništa nisi zabranio,jer ti jasno,,
,,Uh,,
,,A sada budi dobar dečko i zovi servis da mi popravi auto jer me čeka još jedna luda noć,,-:D

Sada živimo u laži za ljude oko sebe ali noću svako od nas uzima svoje drugo lice da bi imali snage da se lažno smeju u surovom svetu.