Danas se sunce diglo zbog moje 22 godine

52
Share
Copy the link

Danas se sunce diglo zbog moje 22 godine

2012 By: Outre D’Etre

Aaaa, danas se sunce diglo na apsolutno plavo nebo Azzurne obale samo zbog moje 22 godine. Ležaljka je mazila moja ledja, a sok od višanja sa šlagom osvježavao ne*e, sunčane naočale prkosile su zrakama sunca koje su isto htjele zaviriti u moje oči i doprijeti u mene kao i moji večerašnji gosti. Moj prelijepi lutak Sandro iz Lugana. Vršnjak 2 mj. stariji s kojim se družim 2 godine na sve načine samo ne onako čisto prijateljski. Zanimljiv je po tome što je maneken koji čita knjige teških rečenica – Dostojevski, Tolstoj, Camus, Hesse… Atletičar Trevor iz Zuricha visoki, specifičnog nosa i stila je na zadnjoj godini novinarstva. Elokventniji od ženskog jezika i gotovo pametniji od ženskog pedesetogodišnjeg mozga. Vrlo ambiciozan i mmmmaštovit u seksu. Nakon njih očekujem strastvenog Clemonta. *ipičnog snobovskoga klinca, savršenog tijela. Mlađi je od mene, tri puta po godinu dana i bavi se plesom, jazz dance i afro, kao i brazilskim. Onaj kome se uvijek nadam a koga ne očekujem, a mogao bi doći je Yever. Crni. 2m visoki instruktor borbenih vještina, rodom iz Adis-Adebe, a stanom iz Luzerna. Meni poseban i zato neočekivan. Doajen večeri Lucas će svakako doći, je*am je prije 2 sata potvrdio dolazak. Jedinac, klošar koji miriše. Najstariji. 38 godina, iskusan i provjereni jebač sa stilom i umijećem za knjigu o njemu napisati, a bavi se unutarnjom arhitekturom. Svi različiti, a opet svi tako jednaki, je*u svi zaljubljeni u mene i uvijek mi dostupni, kad god mi se prohtije, moji su.

Nadasve zanimljivom i za ovu Noć Punog Mjeseca, okupljenom kvintetu podariti ću jednu noć mjesečno svoje strasti, osim Sandru i Yeveru s kojima se češće i rado viđam i družim na svim površinama hotelskih soba, mojeg plesnog studija, muželjeve vile, sjedišta auta, kreveta jahte, naravno i u svim položajima neobuzdane boginje Lilith. Yever je poput mene. Nestalan i iznenadjujuć u vezi, dok je sa Sandrom sve sigurno, ali i uzbudljivo. Sigurna sam da Sandro nema drugu osim mene i da vrijeme između naših susreta prekraćuje drkanjem na moje fotke i mojih feromona pun donji veš, koji mu svaki put darujem, poslije jebanja. Čekati noć samo i ležati bez mesne banane u sebi bilo bi mi predosadno pa sam otišla do plaže okupati se i prošeti ispod palmi i razgovarati s mužem koji će se danas ili večeras ili u toku noći vratiti iz Praga. Moji vjerni psi njemački ovčari su me slijedili u korak svo vrijeme, na kopnu i u vodi.

Muž je bio na samo 2 dana u Pragu zbog svjetskog susreta umjetničkih fotografa i ja to nikako nisam mogla podnijeti, jer je ondje bila i ona školovana glumica i njegov favorizirani fotomodel. Plave oči kakve on voli, visina kakvu on voli i stas kakav on voli su bili dovoljan razlog da se naljutim i da ne otputuje*jim i da ako ne završi s njom večeras vidi moj koncert za solo damu i kvintet jebača. Jako sam posesivna i ljubomorna. Djelom priznajem da je bezrazložno, a djelom kažem da je to samo moja želja da budem dominantna. Očito je da ja mogu ići do nebu samo znanih granica, jer i moj blesavi muž lud je za mnom baš kao i svi moji solo jebači, dueti, terceti, kvarteti i kvinteti koje sam već imala, a sad i ovaj.

Nakon povratka s vrućeg pjeska i vlažne soli, počeo je uvod u sredjivanje – kupanje, pranje, ribanje i mazanje kože. Za to vrijeme, butler je sve pripremio za goste. Ba*to se tiče menija. Torta je bila simbolična. Okrugla. Obujmom duplo veća od moje guzice. Šlagirana bojom…tekućine u mački za vrijeme bezopasnih dana za dobiti dijete. Unutrašnjost – mnoštvo jagoda nalik jezicima svih mojih dosadašnjih lizača. Velike, ukusne, mljackave. Na vrhu je butler na moju zapovijed napravio od čokolade usne i u njima broj: 22.

Čekala sam peterostruke čestitke, poklone i poglede u tananim crnim hlačicama visokoga struka s volanima i gotovo prozirnoj majici u bijeloj boji otkrivenih ramena, naravno bez gaća i grudnjaka. Majicu je učinila neodoljivom uska marama oko glave savršeno šarene u tamnim tonovima plave, žute, smedje, zelene i narančaste, a crninu hlača su do kraja razveselile zlatno-tamno plave sandale i zlatna narukvica. Kosu je sušio vjetar na balkonu u iščekivanju moje družbe raspomamljenih kuraca.

Prvi je stigao Yever, moj nepobjedivi crni vitez od Goleme Kurčine. Ili je prvi ili je zadnji. Ali u seksu je uvijek najbolji, dakle prvi. Prosjek ne stane u njega. Samo superlativi. Poklonio mi je odmah sočan i glasan poljubac, sve pipajući mi guzove svojim ručerdama, a onda i afrički ručni rad, brončane manje naušnice u obliku jabuke zapečaćene u drvenoj okrugloj kutijici ukrašene izrezbarenim natpisom “U R MY APPLE”. Moj nadimak iz njegovih usana je Jabuka. Tako me zove kad „svršimo“ ljubavni triler, dramu ili komediju, jer mu moj znoj miriše na jabuke. Poklon me oduševio. Trevor i Lucas su došli gotovo u isto vrijeme. Lucas me počastio s 20 najljepših pjesama France Gall na memorijalnom CD-u i buketom suncokreta prepunim optimizma i ljubavi. Vrlo siguran izbor, jer dobro zna koliko volim to oboje. Trevo*e totalno zaigrao bojama. Njegov poklon se sakrio u šarenoj točkastoj kutiji. Romantična svjetlo ružičasta srednje veličine stolna svjetiljka koja će mi više svjetliti snove da vidim što sanjam, nego slova ljubavnih romana. Nije samo mislio na to, jer uz nju mi je kupio tamnu čokoladu od malina koju nadasve obožavam. Predivno. Vidi se da me dovoljno poznaje, a možda je to samo zato što puno pričam o sebi.

Sandro se očito osjećao najznačajnijim, jer ga se čekalo kao desert, a Clemont kao da je htio biti zadnji i poseban, ali ipak je stigao predzadnji. Razumijem njegovu potrebu da je htio doći zadnji, jer uvijek tko kasni ili bude zadnji mora biti uočljiv. Mirisom i odjećom besprijekoran, zagrlio me oko struka bacivši znamenit bademasti pogled. Jarki crveni Diorov ruž i bombonjera dugovali su da ga zagrlim presnažno. Crvenu boju ruža obožavam ja, ali i on vidjeti na meni, a bombonjera je naša najdraža, Lindt & Suchard. Moj Sandro došao je s intimnijim poklončićem. Darovao je čipkasti bijeli korzet i zbirku japanske erotske poezije. Bijela čipka je jedina čipka koju obožavam, a on je to prepoznao na meni ne videći me nikada u tome. Mmmmm… …a tko kaže da me nije sanjao u tome…

A sad je vrijeme za generalnu probu. Petorka koju ću ja konzumirati kao meni odane poklone je sad guzicama dala kauč. Svi su sjeli nasuprot mene na isti kauč uz prva pićenca. Vrijeme je za generalnu probu mojih glavnih darova za rođendan i dala sam butleru slobodno do daljnjeg. Prišla sam Lucasovom vratu i jezikom nacrtala mu violinski ključ. Pustila sam pjesmu France Gall s rodjendanskoga CD-a i zaplesala s njim. Vrtio me, prevrtao i dizao i spuštao preko svog nabreklog kurca gotovo 4 minute. Na kraju pjesme otkopčala sam ga i počela lickati i pušiti njegov već dobro provjereni kurac, ledjima je bio oslonjen na zid. Početak druge pjesme bio je divan za oboje. Skinula sam majicu u stanci od pa*ekundi i nastavila mu žestoko gutati i sisati kurac, kao nikad do večeras. Glazbu je nadglasao svojim stenjanjem i vrištanjem dok sam uvlačila njegov dinjasto-sirni kurac. Za to mi nije potreban afrodizijak, kad mi je on to sam. Svršavanje je bilo skoro na kraju, a leđa su niz zid počela klizati kao da su na bob-stazi. Pao je od sreće na guzu u koju sam zabila nokte kao da su kandže crne pantere. Svršio je nekontrolirano u moja usta kao gejzir, a dragocjenu spermu sam pljunula u čašu za Martini na stolu. Nakon toga polizala sam mu znoj, koji se sad mješao s ostacima njegove sperme na mojem jeziku. Četvorka na kauču je gledala, a samo je najmladji Clemont mene željan već napaljen drkao. Ljubila sam u usta još par taktova Lucasa i prešla na Yevera i Trevora…

Yever me gledao sirovo životinjski, pravi alfa mužjak, a ja sam ostatak garderobe skidala sa sebe plešući uz zvrkast glas France Gall…Trevo*e počeo znojiti. Grašci znoja svjetlili su polumrak, na to sam onda priključila svjetiljku koju je dao da bude sjajnija od njegova lica. Otvorila sam čokoladu i lizala ju sjedeći na sad već goloj guzi i podu s čupavim tepihom lažne životinje. Lagano sam prstima kružila po tijelu ostavljajući korake čokolade, boje Yevera. Yevera i Trevora sam zvala i svi su se skinuli za njima, a oni prvi. Trevor je lizao moja ledja, a Yever legao na svoja široka crnačka leđa i stavio me na ogromna atletska prsa. Moju malu i usku pičku mi je vješto nataknunuo na svoju ogromnu strast, na njegov donji mozak, izrazito dug i debeo, a Trevor je sad sleđa uhvatio moje grudi i znalački gurnuo kurac u moju čvrstu i mirisnu guzu, koju sam obazrivo i na vrijeme ispraznila, kao znak srdačne dobrodošlice mojim velikodušnim darovateljima sperme. Yever mi je dragao ruke i ramena, a Trevor je sad pustio sise da slobodno lete i uhvatio me oko struka, da se bolje uskladimo u pokretima. Clemonta sam zvala u pomoć da mi liže listove od čokolade te ih namaže i opet liže. Sandro i Lucas su mene željni drkali kolutajući očima poput ringišpila. Mnoštvo uzdaha i znoja ukrašavalo je do sad mirnu nedjelju. 22.i Rodjendan je tek počeo!

Nikad nisam prošla ispod duge da bi postala muško i sad mi je drago, je*vršavanje na kurcu je neizmjerno bolje od biti to što nisi. Trevor je svršio uz moje vrištanje, a i svoje stenjanje. Spermu je prolio u istu čašu u koju je za njim moj već dvije godine uhodani jebač Lucas. Yever me neumoljivo i zvjerski jebao bez prestanka i svima odao da sam njegova Jabuka dozivajući me tako uz štipanje moje neodoljive guzice i mojih glatkih kao led, a vrućih kao Atacama leđa. U guzi je kurcem sad bio Clemont i plesao je kao lud tango smrti u meni. Pokazao je da je zaista profesionalni plesač kurcem i u super kondiciji. Disao je najharmoničnije, a opet tako erotično da moram vrištati od sreće dok ga slušam. Lizala sam mu dlanove, a Yeveru škakljala uši. Nakon 5 ili 6 pjesama, vrlo dugih, Clemont me držao i štipao te uručio spermu u čašu za Martini kao i ostali, a tako i najizdržljiviji Yever nakon svog konjskog jebanja. Izdržao je herojski maraton sam u pički, koliko su se ostala četvorica izredala u guzi. Uplašila sam se da će njegova sperma preliti čašu, pa sam veći dio za svaki slučaj na vrijeme progutala dobar dio sa izvora. Volim originalna pakovanja sperme. Moram priznati da sam pomislila da su moja publika monegaška kneževska obitelj. Uh… Trebala sam predah.

*****

Otišla sam u jacuzzi sa svima. Pili smo svježe iscijedjene sokove breskve i jagoda, koje je butler tad spravio. Lucas mi je dizao iz vode i lizao noge, a Yever grudi, a usne Sandro. Nakon uzbudljivog pranja, golog i mokroga tijela otišla sam u sobu te obukla korzet kao da*andra i svilene štikle te crveni ruž. Gole guze sam sjela na rub jacuzzija Lucasu u krilo i ljubila ga u uho. Čekala sam namjerno da Sandro pukne od ljubomore. Nakon toga izluđenog Sandra sam zamalo vukla po podu i odvela ga u spavaću sobu. Svi su krenuli za nama… Ležeći na leđima, raširila sam preko cijelog kreveta noge i uvukla Sandrov toranj muškosti u ponos žene i provokativno čitala naglas japansku erotsku poeziju dok me nije skroz izludio pokretima kurca u meni, glavićem mi je žestoko ljubio maternicu, jajima šamarao šupak, tako dobro da sam sva izluđena bacila knjigu na Trevora, koji mi je čas ljubio, a čas kurcem masirao desni taban…

Pokreti Sandrovih butina i nogu i guze su odavali koliko je lud za mnom i vrištao je iskreno da me voli. Ja njega nisam, ali poštivala sam ga kao dokazanog i meni dragog jebača i raspaljivao me što je ludio i volio me. Lizao je moje grudi i ruke i gnječio sise, a ja sam ga udaljila iz neobuzdane pičke i prebacila njegov kurac u nedojeban šupak, nakon što sam Lucasa stavila ispod sebe umjesto plahte, a njegov kurac je već plesao u mojoj maloj, mudroj mačkici umjesto Sandrova. Clemont je počeo lizati stopala, a Trevor listove i natkoljenice svojim elokventnim jezikom. Okrenula sam glavu desno i Yever je dao svoju čokoladnu bana*inu medju moje zube, a ja sam nešto tako golemo jedva uvlačila i pucala od muke, što ne mogu uvući u sebe do kraja. Premala su mi usta. Tako su se dugo kroz noć svi razmjenjivali poput šahovskih figura kad mjenjaju polja. U slijedećem krugu sam legla leđima na jebača na kojeg je došao red, ne ispuštajući kurac iz šupka. Svaki je kurcem bio najmanje jednom u svakom od ulaza u moje vitko i gipko tijelo. Naredila sam im da sad moraju svršavati samo u pički i preplaviti ju spermom. Izobilje kuraca mora kuliminirati izobiljem sperme u meni.

Strasno i silno su svršavali u meni, osjetila sam svakoga kako mi se predao do kraja, do zadnje kapi sperme. Jecali su trzajevima u meni. Osjećala sam da svaka molekula njihova znoja je užitak koji vole i djeliti samo da budu sa mnom. Osjećala sam zadovoljno moć svoje osebujne prirode i karaktera na muškarcima.. Cijelim tijelom sam osjećala kako me oduševljeno jebu i iskonom muškarca mužjaka vole. Svaki se htio umijećem jebanja dokazati pred ostalima a ja sam prezadovoljna drhtala od siline svršavanja. *azmi su se nizali kao biseri na ogrlici bogatašice, a dragocjena sperma se prelijevala i slijevala potocima iz mene niz moje noge i zalijevala moj bračni krevet. Ja sam uistinu i bila bogata. 5 različitih muškaraca istodobno u fantastičnom *azmičkom spletu, 5 savršenih jebača koji me besprijekorno jebu, nesebično kurcem vole, ljudski poštuju i drugarski razumiju. Pokloni koji su darovali samo je pokazatelj njihova mišljenja o meni. Ja sam Yeverova jabuka, Trevorovo svjetlo, Lucasova pjesma, Clemontova strast, Sandrova ljepota. Uzdah i misli su se pratili, a *azam za *azmom nije dao smiraja ovoj noći od siline krikova mog blaženog stanja, koje su mi moji izabrani kurci rado priuštili. U primaćem salonu sperma je ispunila čašu za Martini, a u bračnoj sobi, na krevetu mog muža punila je moj ponos žene, moju predivnu mačkicu. Izgledala sam kao elitni hotel s 5 zvjezdica. Svaki ulaz u moje tijelo, bio je idealan smještaj za elitni kurac. Svaki gost je bio oduševljen i opčinjen mojim umijećima gostoprimstva. Kurci su im plakali od sreće u meni, sve prazneći nabrekla muda.

*****

Nakon mog rodjendanskoga showa na podu primaćeg salona i u krevetu mog muža, izašli smo goli i umrljani spermom na veliki balkon i plesali goli uz italo-disco, dodire, polju*e, skakanja, ispijanja znoja, jedenje kolača. Zavezali su mi oči i morala sam po kurcu pušenjem pogoditi tko je tko. Namjerno sam griješila ostavljajući tragove ruža.

Poslasticu u 3h je dala dugoočekivana torta koju su isječenu jeli s mene rukama i zadovoljavali me prstima i svojim usnim jagodama. Prvo sam stavljala jagode s torte u moju uspermanu pičkicu, pa im davala u usta. Nitko nije smio pojesti jagodu neumočenu u moju pičkicu. Poslije serviranja jagoda, dok su moji jebači mljackali tortu ja sam im drkala, kako sam kome stigla, dok su oni jeli tortu.

Nakon što sam im svojim golim tijelom odglumila najsenzualniji stol za tortu, naredila sam Yeveru da me odnese kurcem pod tuš. Palili su me ti pogledi zavisti Yeveru i vijorila sam svojim tijelom na njegovom kurcu. Nisam bila glupa da se skinem prije kraja, pa me morao tuširati ne skidajući me s kurca. Kad je osjetio grčeve mog *azma, naslonio me na zid i nestrpljivo svršio u meni.

Onemoćalu, ali blaženu me iznio na balkon i ples golih tijela se nastavio kad sam se pridigla. Kao po dogovoru, meni su opet zavezali oči… Pičkom sam pogađala po erekciji skim plešem. Plesač se mjenao kad sam pogodila tko je. Nitko se nije mogao suzdržati od smijeha, kad nikako nisam mogla pogoditi da je to Yever kad je došao na red. Nije moglo nikako drugačije, jer kad sam osjetila njegov kraljevski cepter od 25cm među nogama, nisam ga htjela ispustiti. Žao mi je, ali užitak se ne pušta tako lako iz međunožja. A bilo je i taktike, jer je ljubomora nagonila druge, da me jebu bolje, žešće i češće. Bio je to savršen spoj ugodnog i korisnog. U zoru oko 6h smo se oprostili do sljedećega puta, odlučili smo se opet ovdje u vili mog muža naći za slijedeću Noć Punog Mjeseca, a do tad svatko svojim putem. Ljubeći me na rastanku, Yever me podsjetio da ne zaboravim njegovih 25cm od glavića do jaja za moj 25.i rođendan. Hvala mu, rado ću ga se sjetiti, ali i veoma ranije. Tko bi bio toliko lud i tu blagodat od Kurčine Boga Jebanja čekao čak 3 godine?
Legla sam u krevet puna od svakog muškarca drugačijih mirisa i utisaka i ostataka sperme u meni te zaspala gologa tijela i savršeno ispunjene sebe. Dobila sam što sam htjela. Hvala im svima. Ovu *iju ne bih mjenjala niti za jedan materijalni poklon Svijeta.

*****

Nekako pred podne, jednim okom vidjeh muža u maglovitom ozračju i opet ga sklopih pustivši se da se odmorim. Legao je gol pored mene i zagrlio me, ne mareći za spermu i znoj prethodnika u krevetu. Nema ljepšega od njega. Da nema tih mojih udarnih petorki ne bih to nikada znala. U zagrljaju muža lakše sam drugi put zaspala. Divan je, najdivniji. Sanjala sam da sam njegov zmaj od žene do 12h, a onda mi je muž pokazao da nisam zmaj koji riga vatricu, već zmaj koji riga požare.

Probudio me s vatrenim darom. Za rođeni dan, dao mi je čokoladu specijaliziranu za mazanje na tijelo te tako dokazao da je on najbolji od svih, jer on me smatra čokoladom: za njega sam afrodizijak, neodoljiva, smirujuća, zarazna, a moja pičkica u omotu od nježnoga krzna je za njega uvijek hormonima natopljena.

Kraj kreveta prepunog sperme i bujice znoja mojih jebača sad su me čekali doručak i orhideje uz poruku: “Za rođendanski poklon vodim te u zemlju u obliku kapljice, jer ja ti si moja kap koju čuvam na dlanu.” Zemlja u obliku kapi je jedina Sri Lanka. Moja dugogodišnja putna želja.

Ustala sam i kad sam se vratila iz primaćeg salona sa čašom Martinija moje petorke pomno odabranih jebača, poljubismo se snažno i uzajamnim pokretima smo se masirali. Kurac sam mu ustima pušačice pipnula. Tvrdio je da je tvrd i bio mu je tvrdji od moga nožnoga nokta. Stampedo hormona u meni je pokrenuo toreadorsku oštroumnost i borbenost i lov za još koji razarajući *azam. Stipao me, lizao, mazio, gladio, ljubio, izjavio par puta i ljubav, svaku hvalu te me kao gonič goveda bičem, gonio ka *azmu kurcem kroz šupak sve do predvorja *azma, ali ne i do vrhunca. Htjela sam namjerno da nastavi tamo gdje su moji jebači stali. Muška borba za primat jebača daruje mi bolje i više, nego kad se kao jedini osjećaju sigurni i spokojni. Kad sam se pretvorila u sopran radosti onda mi ga je hitro, po mojem naređenju stavio u rođendanski uspermanu pičku i tako sam svršila kurcem ispunjena. Okrenula sam se kao crna pantera i uzela vješto čašu za Martini od sinoć stavila pod njegov pulsirajući kurac, izdrkala ga do *azma i stiskala da curi u čašu. Kad je iscurio, ustima sam oprala još uvijek kapajući glavić ljubeći ga te pred njim i ispila tu dahu rođendansku čašu zadovoljstva do dna i oblizala ju mljackajući, a onda ga zagrlila, ljubila u usta i preplitala sam moj spermom obogaćeni jezik s njegovim. Pogled mu je zalilo iznenadjenje, nije do sad kušao tuđu spermu, a ovo je bio cijeli cocktail, moj glavni rođendanski poklon. Samo me grlio bez riječi, a njegove su ruke govorile ljubav. Zagrlio me zaštitnički i slušali smo jedno drugom disanje…dok mu se nije opet digao na njegovu tako nevjernu ženu…

*****
Prviremeni KRAJ priče, do slijedeće Noći Punog Mjeseca

2012 By: Outre D’Etre