Kaznjen I deo

47
Share
Copy the link

Kažnjen
Marina… Upoznao sam je jednog vrelog julskog popodneva, radeći na koncertu. Bila je na ulazu do mene. Odmah me je oborila s nogu. Crna kosa koja joj je jedva dodirivala ramena, bela put, zgodno telo, lepo lice, i oči, ah kakve predivne, hipnotišuće oči… Čim sam je ugledao, izgubio sam tlo pod nogama, i nervirao se što nije na mom ulazu. Nije, međutim bio problem upoznati se sa njom. Bila je tiha i nenametljiva, ali pristupačna i bez nekog ratobornog stava, kao što ga ima većina devojaka koje ’’’drže do sebe’’. Uhvatih je na tren u prolazu i čim sam je pitao za ime oduševio sam se! Lepo ime, za mene najlepše, odmah je u meni pobudilo uspomenu na prvu simpatiju. Samo sam izgovorio ’’uh’’. Nasmejala se i nastavila dalje. Posle sat, dva pitao sam je sta je u horoskopu. Kad je odgovorila vodolija, samo sam ponovo prokomentarisao ’’uh’’, ovaj put još glasnije. Najveće zavodnice, ali ubedljivo, i još jedna probuđena prijatna uspomena. Već sam bio gotov, zaljubljen na prvi pogled. Da li da pobegnem bez reči i nikad je više ne vidim ili da pokušam da izmamim osmeh, broj telefona, bilo šta? Nisam više imao taj izbor, već sam bio paralisan, mogao sam samo da obigravam oko nje i da tražim bilo kakav pristup tom neodoljivom biću koje se , ne znam kako, stvorilo nekoliko metara od mene. Pogubio sam se, više me nije bilo briga ni za šta, adrenalin me je ozbiljno udario, što mi je dalo neviđenu hrabrost.Ko zna kako, seo sam pored nje i započeo neobavezan razgovor. Saznao sam da uskoro ide na more, i da neću imati mnogo vremena ako hoću da je vidim pre toga. U prvom trenutku, nisam imao hrabrosti da joj zatražim broj telefona, ali kada je krenula kući, a ja morao da ostanem, adrenalin je ponovo učinio svoje.
-hoćeš da mi daš broj?
-аjde
Nisam mogao da poverujem ni u jedno ni u drugo. Ni da sam je pitao, ni da mi je potvrdno odgovorila! Uzeo sam mobilni i brzinom svetlosti upisao njen broj. Posle nekih pola sata, krenuo sam kući. Dok sam stigao do autobuske stanice, kolena su mi već uveliko klecala. Smirio sam se usput i došao kući, sav pogubljen. Znam da kažu da ne treba odmah zvati devojke, slati poruke itd. Ali nisam mogao da izdržim, a znajući da za koji dan putuje na more, to osećanje je bilo još jače. Izdržao sam samo 1 dan. Već prekosutra sam je zvao da se vidimo, naravno nije uspelo, možda i bolje što je tako ispalo. Ne vredi ništa počinjati pred more, i bolje. Očeličen brojnim prethodnim neuspesima, naoružao sam se strpljenjem. Ima šanse, ne bi mi dala broj tek tako. Čekao sam pune 2 nedelje, da joj ponovo pustim poruku. Po odgovoru bi se dalo naslutiti da je oduševljena što sam je se uopšte setio, a kamoli da je zovem da se vidimo.Ni sad nije bilo lako, potrajalo je 15ak dana. Jedno viđanje, pa još jedno i već smo bili u zagrljaju. Smuvali smo se, ja sam tih dana bio u ekstazi, a ona…osim svog čuvenog, radoznalog, probijajućeg pogleda, delovala je vrlo mirno, kao da je sve već unapred znala. Takvo samopouzdanje i stav još nikad nisam video! Samo sam se još više oduševio. Takva samokontrola,osim u nekim retkim trenucima kad je znala da se opusti, je bila nešto neviđeno, neverovatno. Lako je mogla da oseti kako sam se upecao u njenu mrežu. Nakon mesec i po,dva, prvi put smo završili u krevetu. Na prvi pogled mirna i staložena, ali lako se dalo zaključiti da je vatrena u postelji. I bila je. Sav sam bio izgreban i isceđen, usta su mi bila sva u ranama, a prvi put sam doživeo da svršavam i posle samog čina ejakulacije. Do te mere me je dovodila do ludila! Telo je znalo da mi se zatrese i 10, 15 minuta nakon seksa s njom, čak i sama pomisao na sve to me je dovodila do vrhunca. Znala je da sam njen, zato je volela da ide sa mnom svugde, i da me pokazuje kao kućnog ljubimca. Izlasci, svadbe, putovanja… Gde god bi se pojavili, ostavljala bi sve bez daha. Nije se oblačila provokativno, nije to bio njen stil. Ali oči…takve oči, su privlačile sve! Gde god bismo ušli, svi bi zurili u nju. Znala je za svoju zavodljivost, verovatno bolje nego iko, ali nije to toliko isticala. Nije kao većina lepih prezirala svoju lepotu, ali kao da nije previše marila za nju. Nosila ju je nekako nehajno,neobavezno, kao kakvu praznu kesu koja leluja na vetru. A to je sve oko nje dodatno izluđivalo. Kao što to obično ide, parovi se druže sa parovima, pa je to i kod nas bio slučaj. Najveći deo vremena smo provodili sa mojom drugari* Marijom i njenim dečkom Milošem. Mariju sam upoznao na prvoj godini fakulteta. Tada se još tražila, nije baš umela da se obuče, forsirala je neke čudne boje kose, šatirala se i slično, bezuspešno pokušavajući da izgleda dobro. A onda sam na scenu stupio ja, i rekao joj šta da uradi.
-ofarbaj se u zlatno žuto! Plavuša do bola!
-misliš?
-100%!
Poslušala me je. Nije se pokajala. Naprotiv. Postala je riba i po, otada joj je mnogo toga krenulo. Vitka, lepa, visoka, mršava, detinjasta i mladolika, ubrzo je počela lepo i da se oblači. Kako je postala riba i po , tako joj je trebao i odgovarajući momak. Ubrzo se tu našao Miloš. Visok, krupan , vedar, dobro nabildovan, imao je i masu i definiciju, veoma izraženu. Uvek spreman na zbijanje šala i dobro raspoložen, imao je na Mariju verovatno sličan efekat kao Marina na mene. Nije mogla dugo da se opire, brzo se zaljubila u njega. Sa njima je uvek sve bilo lako dogovoriti. Lako smo dogovarali zajedničke poduhvate, izlazili smo , putovali. Brzo bi se dogovorili kada da ih nas dvojica ostavimo na miru i odemo da odgledamo utakmicu, a one bi se posvetile svojim temama… Marija nikada nije želela da mi priča previše o Marini, šta joj govori, da li se možda žali na mene, smeta li joj išta. Bilo je teško izvući bilo kakvu informaciju. Marija je samo ponavljala ono što sam već znao.
-kako je lepa Marina. Baš je lepa.
Često sam razmišljao da li ju je možda strah zbog Miloša. Volela ga je, a Marina je stvarno mogla da zavede bilo koga i to sa nevidjenom lakoćom. Mene je to plašilo, ali vreme je prolazilo, a ona je i dalje bila pored mene. Marina nije imala običaj da se žali na nešto, čvrst je tip ličnosti. S druge strane, ja, večito neozbiljan. Pogled bi mi čak i u njenom društvu odlutao na neke tuđe gole i lepe butine, grudi, guzu. U početku joj to nije mnogo smetalo, par puta je i kroz smeh komentarisala
-gledaš, gledaš!
Ali nisam tome pridavao preveliku pažnju. Muško sam, ne mogu ostati imun na takve stvari. Jedne vrele i sparne letnje noći, šetali smo centralnom gradskom uli*. Leti, jednostavno, nisam mogao da sedim kući. Morao sam da vidim svet, i da svet vidi mene sa njom, to mi je bilo najvažnije. Skoro da smo došli do kraja ulice i do samog prelaza koji nas je vodio u tvrđavu odakle bi posmatrali reku i odslušali koncert, kad su se ispred nas stvorili momak i devojka, obučeni u tamne boje, viši od nas dvoje za nekih 20ak cm. Devojka je imala dugu crnu kosu i usku mini haljinu, toliko kratku da joj je izvirivala savršena guza i duge prelepe noge.
-prekini!- rekla je tonom koji nikada pre toga nisam čuo od nje
Pokušao sam da je smirim i delovalo je da sam uspeo. Samo sam pogledao, ništa nisam ni rekao. Proveli smo veče kao što smo i planirali. Otišli smo posle toga kod nje, jer je bila sama kući, njeni su bili na letovanju. Žestoko smo se dohvatili. Ponovo sam svršavao nakom seksa, od same pomisli da sam maločas ulazio u nju. Telo mi je ponovo podrhtavalo, samo od sebe.
-jel ti misliš da je meni lako?- pitala je
-šta ti je?-rekoh
-kad tako buljiš u te kurve
-ne buljim
-buljiš! Užas!-opet je počela onim odvratnim tonom koji nikad ranije nisam čuo kod nje
-muško sam, to je samo refleks, ništa više. Tvoj sam, godinama već,i zauvek tvoj, ništa se nije promenilo
-previše me to opterećuje. Nemam dupe, sise ili noge kao one
-imaš bolje od njih-rekoh joj
-da imam, ne bi ih ti gledao
-ne mogu ti prići, nisu ti ni do kolena
-to je preveliki pritisak za mene. Znaš da nemam običaj da se žalim, ali stvarno mislim da je previše.
-šta želiš da kažeš?-pitao sam je
-kako bi se tebi svidelo da ja gledam u dupe svakom momku koji mi se svidi u prolazu?
-ne bi
-vidiš, u tome je stvar, o tome ti govorim
-Marina, leto je, sve su otkrivene, nemoguće je ne pogledati, pa i ti sama gledaš i čudiš se.
-to nije isto, ja gledam isti pol, a ti suprotan.
Nije vredelo, u ovoj raspravi nisam mogao da pobedim.
-neću više gledati, neću više ni izlaziti iz kuće dok ne zahladni-rekao sam pozdravljajući se sa mojim omiljenim godišnjim dobom, zbog nje. Nije mi bilo teško da to učinim. Sačekala je trenutak.
-nećeš se tako lako izvući. Kazniću te-rekla je opet onim groznim tonom, a mene je podišla jeza, znajući da će reći nešto jako loše, i da to neće biti ’’kazna’’, već prava kazna. Ranije kad kaže nešto u tom stilu, znam samo da će biti posebno nevaljala, i da će mi to samo prijati, ali ovaj put…
Rekla je:
-nećeš imati seks, ni ti ni ja. Neće ti više telo drhtati zbog mene pošto svršiš. Da vidim kako ćeš se izboriti sa hormonima i tim tvojim buljenjem. Mali eksperiment.
Nisam mogao da verujem. Počeo sam da se smejem. Pa zar na leto? Plus što nam je tako dobro. I to zbog takve gluposti kao što je gledanje u ove gradske fufice? Neverovatno. Problem je bio u tome što je ozbiljno mislila. A još veći problem što se tako jaka ličnost, teško pokreće, ali još teže zaustavlja
-dokle?-pitao sam
-nećeš znati, to ću ja da odlučim, u tome je i stvar. Da vidimo da li si zaista moj kao što pričaš.
-u redu-rekao sam
Ugasila je svetlo bez reči i legli smo da se naspavamo posle te čudne i preduge noći. U početku sam mislio da neće dugo izdržati. Prevario sam se. Prošlo je prvih mesec dana. Uzalud sam je spopadao. Ostala je čvrsta kao stena i još više me izluđivala. Tolika tvrdoglavost. Potpuno neverovatno. Prošao je i drugi mesec. Pa treći. Skoro da nije davala ni da je dodirnem, a ja sam sve više i više ludeo. Koliko je sve lako podnosila… Krenuo je i četvrti mesec. Sad je već postalo mnogo teško. Počeo sam stalno da je pritiskam, da pretim da ću naći drugu, da ne mogu više da izdržim. Nije vredelo, ostajala je hladna na sve što sam govorio. Znala je da svoje pretnje neću ostvariti, znala je koliko sam zaluđen njom. Više je sve postalo dosadno. Nakon nešto više od 4 meseca dogovorili smo se da svrati do mene da provedemo veče zajedno. Mrzelo nas je da izlazimo, iako je bio petak, hteli smo da budemo sami uz TV, a i bio sam sam kod kuće. Ostavio sam joj ulazna vrata otključana, da ne bih jurcao niz stepenice iz svoje sobe sa sprata da joj otvorim. Očekivao sam da će doći na vreme, oko 8 uveče, jer nikad nije kasnila. Ali nešto nije bilo u redu. Sa pola sata zakašnjenja, ušla je u moju sobu. Očekivao sam da će biti u nekom opuštenom izdanju, farmerke, trenerka ili tako nešto slično, za taj neobično topao decembarski dan-napolju je bilo čak 19 stepeni. Sedeo sam u kožnoj fotelji, i na moje zaprepašćenje, ušetala je skockana od glave do pete! Crna, uska, pripijena mini haljina, crne čarape, roze cipele, izfrizirana, ošišana na paž, njena prepoznatljiva crna kosa, našminkana, njene čuvene krupne oči… Blenuo sam u nju kao da je prvi put vidim, vilica mi je ispala. Ne pamtim da se ikada tako namontirala, nije imala običaj to da radi, nikada je nisam video u takvom izdanju. Samo što je nisam pitao da se uda za mene, ali nisam mogao ništa da izustim. Osmeh mi se razvukao na licu.
-večeras ću imati seks-rekla je
Stresao sam se od uzbuđenja i rekao
-konačno!
-ne sa tobom-kratko je rekla
Zaledio sam se!
-da li si ti normalna?
-nemoj praviti scenu-rekla je
Ja nisam mogao da dođem sebi, jedan šok za drugim! Nisam mogao ni da se pomerim, ruke su mi pale sa strane i počeo sam da se preznojavam. Toliko sam pobesneo da sam hteo da je ispljujem i izvređam kao nikoga do sada, ali reči nisu izlazile iz mene. Pomislio sam da možda sanjam. Nekako sam skupio snagu da podignem levu ruku i 2 puta se uštinem, da bih shvatio da sam, ipak, budan. Još uvek nisam bio ni blizu da dođem sebi, a usledio je novi šok! U sobu je ušao Miloš, dečko moje najbolje drugarice Marije! Isti onaj pa* kojim smo se družili. Marina mu je uputila najđavolskiji mogući pogled, nešto između osmeha i mačjeg pakosnog pogleda, ma to se ne može ni opisati! Potpuno sam bio paralisan.
-jesi li zaključao ulazna vrata?-pitala ga je opuštenim glasom
-jesam-rekao je
-dobro, niko nam neće smetati da ovo odradimo-odgovorila je
Pogledao je ka meni sa osmehom, a ona je rekla
-pravi se kao da on nije tu
Nisam mogao da poverujem ni očima ni ušima! U glavi mi se počeo da čuje neki čudan, tih šum. Šta ovi rade?! Iz ko zna kog razloga nisam mogao ni da mrdnem, niti bilo šta da izgovorim, niti da odreagujem na bilo kakav način. Opšte ludilo! On je skinuo jaknu i bacio je u hodnik. Bio je u prugastoj ljubičasto-crnoj majici i farmerkama. Oko vrata je nosio lančić sa 2 metalne pločice, one kao što ih nose američki vojnici, za identifikaciju. Samo se čulo njihovo lupkanje, jedna o drugu. Marina mi je prišla i kažiprstom leve ruke mi pokazala, i rekla, vrlo polako:
-možeš da odeš, ili da ostaneš
Nisam mogao ništa da odgovorim,samo sam refleksno uzeo njen prstić u usta, i počeo da ga sisam i ližem. Samo se osmehnula i okrenula Milošu koji je sedeo na ivici mog novog, tek kupljenog, kreveta. Prišla mu je, raširila noge, i sela preko njega. Počela je da ga mazi po glavi i ramenima, i da zavlači ruku pod njegovu majicu-ah kako je to znala dobro da radi! Da zavlači ruke pod majicu, i lagano da mazi i grebe, tek toliko da bude izmedju golicanja, i bola! Ni da se smejes, ni da te zaboli, tek toliko da se naježiš. On ju je hvatao čvrsto za guzu i mazio joj noge. Počeli su da se ljube, a sa mene su lile graške znoja. Stala je na trenutak i ponovo me pogledala, verovatno misleći da ću da izađem iz sobe. Nisam mogao. Imao sam osećaj kao da gorim iznutra. Nastavila je da se žvalavi s njim,strasno, i da mu gricka usne i jezik-volela je da ostavlja rane u ustima muškaraca sa kojima je bila, svojim oštrim zubima. To joj je izgleda bila neka vrsta osvete za svaki bol koji su joj nanosili. Bila je fatalna. Delovalo je kao da neko glasno mljacka, dok jede. Posle par minuta, ustala je i okrenula se prema meni sa osmehom na licu. Miloš je skinuo svoju majicu i otkrio svoje besprekorno telo. Nije izlazio iz teretane, išao je 5 puta nedeljno, a vikendom je igrao fudbal. Grudi su mu bile savršeno urađene, pločice na trbušnim mišićima su bile kao sa reklama. I bolje! Imao je krupne ruke, moćne mišice, koje su odavale utisak da ima jak stisak kao ona ogromna zmija, udav, i da ništa iz tih ruku ne može pobeći. Okrenula se ka njemu , skinula svoje roze cipele, i polako klekla pred njim. On se samo naslonio rukama na krevet i mirno čekao, ne gledajući me, i znajući da mu sledi slatka čast. Sigurno je znao brojne detalje, Marina je svakako neke doživljaje pričala Mariji. Počela je da mu ljubi i liže trbušnjake. Stvarno su bili neverovatni, tako skladno raspoređeni, u 2 kolone, tačno jedan pored drugog, i identične veličine, kao na nekakvoj lutki, kao da su plastični, sijali su. Sviđalo mu se, zatvorio je oči i tiho uzdisao. Meni je među nogama htelo da eksplodira, toliko mi se digao. Obrađivala ga je tako 3,4 minuta, a onda mu je nežnim pokretima ruku raskopčala farmerke. Počela je da mu miluje izbočinu iz pripijenih teget bokserica. Onda je počela da mu ga gricka preko gaća, a on je pomalo uzmicao, kao da ga je golicala, smeškao se. Ustao je, potpuno skinuo farmerke i bacio ih u stranu i prislonio njeno lice na svoju nabreklu kitu. Lizala ga je preko gaća, sve vreme ga gledajući pravo u oči. Skinula mu je bokserice, otkrivajući tako njegovu ogromnu, vrelu kurčinu. Sve vreme se osmehivala, znajući da će se lepo počastiti. Nisam mogao da poverujem koliko je obdaren! Imao je bar 20 cm dužine,a obim mu je bio bar 17, 18 cm! Da li je postojalo išta da ovaj dečko nema? Ogromna kita, zgodno, isklesano telo bez grama sala, lepo lice (Marija je to zvala bejbi fejs), dobra kola, devojka, moja devojka, smisao za humor… Nekima je stvarno dato pravo bogatstvo!
Ponovo je seo na krevet. Uzela mu ga je u ruku I počela nežno da ga miluje, opet sve vreme ga gledajući u oči. Imala je tehniku, znala je sve cake. Stala je I držala ga, onako očvrslog, u ruci. Posle pa*ekundi, on se nasmejao I rekao:
-ajde više, izluđuješ me, šta čekaš, počni, tvoja usta su spremna.
Te njene igre čekanja sam isuviše dobro znao. Sa njima je sve izluđivala. Počela je lagano da mu puši. Glava joj je samo išla gore-dole i levo-desno. Pokušavala je da ga gleda u oči, ali je ubrzo odustala, je*e on samo oslonio rukama na krevet i zabacio glavu unazad zatvorenih očiju. Uzdisao je sve jače i jače. Znala ja da uradi neviđene stvari kružeći jezikom oko glavića, i na kraju ga zabadajući u rupicu. I Miloš je počeo padati u trans, niko nije imun na Marinu! Pušila mu je, povremeno stajući da bi mu ga sisala, na šta bi on samo govorio
-uf! Uf!
Ustala je i okrenula mu leđa, a on ju je jako pljesnuo po dupetu, trudeći se da malo dođe sebi, posle oralnog tretmana kakav verovatno nikada nije imao. Ona je samo prošla rukama kroz svoju kosu. Zadigao joj je haljinu, i podvio je do njenog pupka, a ispod su se ukazale čarape sa podvezicama i providne, čipkaste crne gaćice. Opet ju je pljesnuo po dupetu, a ona se nasmejala i opet okrenula njemu. Počeo je da je gricka i liže preko gaćica, a ona se samo kikotala. Previše ju je nadraživao jezikom, pa mu je ponovo okrenula leđa, a on joj je ubrzo svukao gaćice. Leđima okrenuta Milošu, kratko mi se osmehnula, a onda je raširila noge i veoma polako se natakla na njegovu ogromnu, kao kamen tvrdu, željnu i spremnu batinu. Polako se spustila na dole, i velikodušno ga primila celog u svoje sveže, pohotne usmine, otvarajući Milošu nove horizonte zadovoljstva, kakve sigurno nije mogao da ugleda pored Marije. Samo je blago zabacila glavu unazad, zatvorenih očiju, i govorila:
-mmmmmmmmm…
I tako sve glasnije, što joj je dublje ulazio. Znala je da uživa, to joj se moralo priznati, a i ma koliko čudno zvučalo, bilo je lepo gledati je dok se tako topi. Miloš ju je gledao i oblizivao se kao neki mačor posle jela. Počeo je da je ljubi po vratu, a ona je podivljala! Krenula je sve brže da radi gore-dole, potmulo uzdišući i povremeno vrteći glavom, sve vreme se oslanjajući svojim lepim stopalima na njegova kolena. Miloš je, očigledno, bio dobro pripremljen za ovo, u punoj snazi. Ili je on možda sam jedan veliki pastuv, pa mu to dođe normalno? Ja bih već 3 puta svršio da sam na njegovom mestu. Ustala je i okrenula se ka njemu, i ponovo se nasadila na njegov kurac savršenog oblika, i počela da ga mazi po telu. Sad je već počeo da drhti, ni on nije mogao toliko da se kontroliše, ma koliki jebač bio. Skakutala je po njegovoj kiti, koja mi se u njenom međunožju činila još debljom nego što jeste, a on joj je za to vreme jezikom obrađivao bradavice. Sad je i ona počela da se gubi i sve glasnije je vikala
-ah, ah, ah, aaah, aaaaaaaaah!!!
Naprasno je stala (kakva samokontrola!), sa njenim čuvenim poluosmehom na licu, kao da se ništa nije desilo. Legla je četvoronoške iza njega na krevet i čekala da se i on namesti. Miloš je ćutke ustao i namestio se iza nje na kolenima. Onda je počeo da je muči i da tvrdi pazar.
-hoćeš ga?-pitao ju je sa zlobnim osmehom na licu
-hoću-odgovorila je.
-koliko ga žarko želiš, reci
-požuri Miloše, hladim se
-reci ‘’molim te’’’
-molim te, gurni mi ga, molim te , molim teeeee
Marina nekog moli???!!! Opet sam se uštinuo da vidim da li sanjam. Počeo je da prodire u nju, žestoko, uhvatio ju je za kosu, i malo počupao, aona je samo jako uzdahnula i malo izdigla glavu. Miloš je napravio jako čudnu grimasu, napućio usne i imao neki ljut izraz na licu dok je gledao kako uvaljuje kurac mojoj devojci. Kao da je iznajmio neku kurvu, pa se iživljava. Ubrzao je svoje prodore u njeno divno telo. Čuli su se samo njihovi uzdasi, ono lupkanje 2 pločice koje je nosio oko vrata i sve brže pljeskanje njegovih kukova o njenu prelepu guzu. Stao je. Desnom rukom ju je čvrsto zgrabio za kosu, kao da hoće da je zauzda, a levom rukom je počeo da je šamara po guzi. Vriskala je u kratkim tonovima
-a, a, a, a,a,a,a ,a,a
Zatim se namestio celim telom preko njenih leđa. Obuhvatio ju je potpuno, jedva da sam mogao da joj vidim glavu iza njegovih ogromnih mišića na rukama. Počeo je ponovo da joj ga gura, a ona je mešala kukovima stenjući prigušeno. Marina se totalno izgubila, ko zna kakav joj je potop bio među nogama. Glava joj je izvirila između njegovih ruku, malo se izvukla napred, verovatno joj je preduboko ulazio. On ju je iznad slavodobitno gledao sa perverznim osmehom na licu, a ona je samo prislonila desnu stranu lica na plišano uzglavlje kreveta, izbacila jezik, počela da balavi i nešto nerazumljivo da govori. Miloš ju je samo posmatrao, trijumfalno se osmehujući. Uhvatio ju je i svojom ogromnom snagom lako okrenuo na drugu stranu tako da je sada ležala na leđima. Sa 2 ,3 pokreta rukama iscepao joj je čarape i podvezice
-sad ću da te razvalim! –rekao je uz osmeh, otkrivajući pomalo krezave zube, što ranije nisam primećivao.
Ništa mu nije odgovorila, samo je vrtela glavom, još uvek se gubeći i brbljajući nešto. Potpuno se prepustila, a on joj je onda ,divljački jako, zabio svoj moćni ud do kraja, sve vreme zureći u nju i posmatrajući njene reakcije. Opet je izvrnula glavu unazad i glasno uzdahnula, a Miloš je počeo da ga nabija sve jače i brže. Koliko je samo snage ovaj čovek imao! Životinja, zver! Zaista ju je razvaljivao, ne uzdišući previše. Samo što je nije raspolutio. U jednom trenutku je toliko ubrzao da su počeli da odskaču o krevet gotovo pola metra u vis! Moj novi krevet počeo je da škripi, a Marina je udarala glavom o uzglavlje, ali joj to izgleda uopšte nije smetalo, naprotiv. Počela je da vrišti, to je bilo zaglušujuće. Kao da je svršavala 100 puta za redom. Telo joj je bilo potpuno izvijeno, a Miloš je počeo da ječi. U jednom trenutku ju je uhvatio za kosu i žestoko joj glavom lupio o uzglavlje. Potom je izvukao svoju svemoćnu, impresivnu kurčinu okupanu njenim sokovima, i tek što je počeo da ga drka, okupao je spermom od pupka do vrata. Štrcao je na sve strane, verujem da nikada nije bio toliko napaljen, a onda se iscrpljen strovalio pored kreveta na tepih. Ležeći na svom levom boku, okrenut ka krevetu, držao se za kurac sa obe ruke i počeo je da dahće kao pas ošamućen letnjom vrelinom. Podigao je glavu da pogleda Marinu, ali je ubrzo spustio na pod. Marina je i dalje ležala izvijena na krevetu, glavom skoro potpuno zabačenom unazad, samo je nešto mrdala usnama, a onda je levom rukom počela da se igra sa bari* sperme koja joj se polako širila i hladila po stomaku. Vraćala je telo u prirodni položaj i polako dolazila sebi, ližući sad već ohlađenu Miloševu izlučevinu sa dva prsta. Sviđao joj se ukus, sad je već otvorila oči i gostila se njegovom gustom tečnošću. Pogledala ga je kako leži na podu,a on nije mogao da se pomeri. Počela je da mu se smeška, i spustila svoje desno stopalo da ga prodrma, a on ga je svojim ustima zgrabio i počeo da gricka njene prstiće na nozi. Kikotala se i uživala, dok se i on nije potpuno povratio. Legao je pored nje, i počela je da ga mazi dok nije zaspao. Pokrila ga je, ustala, skinula one froncle sto su joj ostale od čarapa i bacila ih pored kreveta. Krenula je pod tuš.
-ima lepu karu-rekla mi je polazeći ka kupatilu, i prasnula u smeh pokušavajući da prekrije usta šakom…
Nastaviće se