“Oprosti sine”

168
Share
Copy the link

Ova priča je fikcija i u potpunosti je izmišljena. Svako koga vrijeđa tema incesta bi trebao zanemariti ovu priču. Inače, to mi je prva priča koju sam napisao, pa ne budite prekritični. 🙂

Ana je imala 40 godina, imala uspješnu karijeru – bila je voditeljica odjela u jednoj uglednoj banci, skladnu obitelj – muža i dvoje djece, 18-njeg sina Nikolu i 16-nju kćer Ivu. Muž Goran (44)je bio privatni poduzetnik. Imao je građevinsku firmu. Firma je dugo poslovala dobro, međutim s dolaskom krize, krenulo joj je loše. Goran se puno trudio da firma opstane, radio po cijele dane, pokušao naći alternativne izvore financiranja, Ana mu je i pomogla dobiti povoljan kredit u banci u kojoj je radila, međutim, ni to nije pomoglo. Međutim, Goranu je teško bilo priznati poraz, ipak je to bio biznis kojem je posvetio cijeli svoj radni vijek, tako da se u jednom trenutku zadužio i kod lokalnog poduzetnika Žile za kojeg je bilo poznato da pozajmljuje novac. Naravno, bila je riječ o lokalnom kamataru. Ipak, ujedno je bila riječ i o njegovom prijatelju iz školskih dana, i činilo mu se da će on ipak imati poseban tretman i neki popust u svemu.
Ta pozajmica je Goranu pomogla samo kratkotrajno, kako se tržište nije oporavilo ni za Goranovu firmu nije krenulo po boljem, a dug je ostao i sve više rastao. Počele su i prve prijetnje u obliku „dobronamjernih“ upozorenja, ali ih Goran nije shvaćao suviše ozbiljno. Ne bi se moglo reći da je mislio da mu se išta može dogoditi, shvaćao je da novac mora vratiti i iskreno je mislio da će stvari krenuti na bolje, a uostalom, Žilu je znao dugo godina, nije mislio da bi mu on mogao nešto napraviti.
Krajem studenog mu se pojavila prilika za jedan posao u inozemstvu, posao koji bi mogao riješiti sve probleme s dugovanjima ako ga dobije, hitno je morao otputovati u Graz na tri dana. Otputovao je u petak ujutro.
Ana je taj dan radila do 16h, kako je imala gužvu na poslu nije se previše opterećivala muževim putovanjem, a uostalom ionako je odlazio praktički samo preko vikenda, i iskreno, nije joj smetalo što će biti malo sama. Kćer Iva je ionako ovaj vikend odlučila provesti kod prijateljice Kristine koja je taj vikend slavila rođendan, tako da je ni taj petak neće biti doma dok se ona vrati s posla. Dok je Nikola ionako rijetko doma, posebno od kada je našao novu curu. Znala je da će imati vremena za sebe i to joj se sviđalo.
Brak Ane i Gorana je bio po većini kriterija dobar. Dobro su se slagali i razumjeli, bili su zajedno još od prve godine fakulteta, ubrzo su se vjenčali i dobili prvo dijete, pa i drugo. Oboje su bili uspješni i potpora jedno drugom. Seksualni život nije bio kao na početku, ali „čiji seksualni život jest kao na početku nakon 20 godina?“, govorila si je Ana, tako da ju to nije previše zabrinjavalo. Muž je bio malo preblag i prekonzervativan za njezin seksualni ukus, ali nije tome pridavala previše pažnje. Ipak ga je i dalje voljela, a prijevara joj nikad nije pala na pamet ozbiljno. Istina, bilo je situacija kada joj se svidio *ko drugi i bilo je prilika da to učini. Većina kolega s posla joj se ubacivala na više ili manje eksplicitne načine, i to mlađi i stariji kolege. To nije bilo iznenađenje. Ana je bila prelijepa žena. Iako je imala 40, izgledala je barem 5-6 godina mlađe. Bila je visoka oko 170cm, imala 60 kg, bujne grudi, dugu ravnu crnu kosu, zelene oči. Bila je komad i pol. Ali osim povremenog koketiranja nikad nije otišla ni koraka dalje. Ipak, često bi masturbirala, posebno kada muža ne bi bilo doma, znala je zamišljati i seks s drugim muškarcima, posebno ju je palio intenzivniji i grublji seks, ali njezinom mužu nije bilo do toga, tako da se zadovoljila maštarijama. Bila je ipak odgojena u strogom katoličkom duhu, svake nedjelje je i dalje išla na misu, i nije se mogla zamisliti da ga vara.
Kako je smjena završila Ana je odmah pokupila stvari i otišla doma. Dvije kolegice su je pozvale na kavu, ali nije željela ići, bila je umorna i jedino joj je na pameti bila topla kupka uz opuštajuću glazbu. Odmah nakon smjene je požurila kući, srećom nije joj trebalo dugo, oko 20 minuta do pola sata u prosjeku, već ovisno o prometu, Iva joj je poslala sms da je pokupila stvari i otišla kod prijateljice, te da se vraća u nedjelju navečer. „Odlično“, pomislila je. Još ako je Nikola kod cure „imat ću večer za sebe“.
Oko pol pet Ana je dovezla auto pred svoju kuću. U dnevnoj sobi je gorjelo svjetlo, dakle „Nikola je doma“, pomislila je. Ipak, čudno joj je bilo što su rolete spuštene. Okrenula je ključ , ali vrata su bila otključana. „Opet Nikola nije zaključao vrata…“ komentirala si je. To ju je jako živciralo, nije voljela da su vrata kuće otključana čak i ako je *ko doma. Ipak su imali puno vrijednih stvari i smatrala je da treba paziti kako se odnosi prema sigurnosti.
Krenula je prema dnevnoj sobi, ušla unutra i tada šok! Nikola je bio vezan za stolicu, s rukama vezanim iza leđa, a preko ustiju je imao svezanu neku tkaninu, činilo joj se da je riječ o kuhinjskoj krpi. Međutim, nije se stigla ni snaći, a već su je zgrabila dva muškarca (oba zamaskirana s fantomkom). Odmah su joj krpom svezali usta i posjeli je na sofu na sredini dnevnog boravka. Tada je zamijetila trećeg muškarca (također zamaskiranog) koji je u ruci imao pištolj koji je uperio u Nikolu. Bila je skamenjena od straha. Taj joj je muškarac rekao da će joj sada skinuti povez s ustiju, ali da ako pisne jednu riječ sin će dobiti metak u glavu. Nije joj padalo na pamet da išta kaže.
Muškarac s pištoljem joj je prišao. „Prvo Ana, da ti prenesem pozdrav od Žile“, započeo je. „Ti znaš da ti je muž dužan već sada poveći iznos novca, i da to ne može tako… Ipak Žila ima ugled koji mora štititi, i..“
„Ja…“ zaustila je, ali joj je ovaj odvalio šamarčinu da je imala osjećaj da joj se glava okrenula za 180 stupnjeva. „Šuti kurvo! Što ti?! Ti kao nemaš niša s tim, i on će novac vratiti, sve ja to znam i sve sam ja to već puno puta čuo. Vrijeme je da vam sada pokažemo da mislimo ozbiljno!“ U tom trenutku dva muškarca koja su bili kraj nje su počela otkopčavati svoje hlače, obojca su ih skinula i ostala su samo u gaćama. Nije mogla vjerovati. „O Bože…“ izustila je, svjesna što joj se sprema. „Samo ne pred sinom…“ pogledala je molečljivo muškarca s pištoljem.
„Dabome da će biti pred sinom! Nek’ vidi kakva mu je mama drolja.“ Rekao je kroz polusmjeh muškarac.
Nikola je sa strahom u očima gledao cijeli prizor, bio je skamenjen od straha, ali istovremeno i pun bijesa, da ga je *ko pustio i odvezao činilo mu se da bi u sekundi pobio svu trojcu golim rukama.
Jedan od dvojce muškaraca ju je naglo povukao na pod. „Izvadi mu kurac iz gaća i puši ga droljo!“, zapovjedio joj je. Skamenila se, plakala je, nije to željela učiniti. U tom trenutku muškarac s pištoljem se okrenuo prema Nikoli i uperio mu pištolj u glavu. Znala je da nema izbora. Skinula je gaće tom muškarcu ispred sebe. Kurac mu je bio već nadignut, nije bio nešto posebno velik, zapravo bio je prosječan, oko 15 cm. Primila ga je rukom i stavila u usta. Suze su joj tekle niz lice. Imala ga je u ustima i pokretima glave je išla gore dolje, željela je što manji kontakt s kurcem i izbjegavala je raditi ikakve pokrete jezikom. Nije željela da gad uživa u tome. Nakon minutu dvije muškarac ju je primio za glavu i počeo joj nabijati kurac u usta. Tada joj se dogodilo nešto što nije očekivala, prošli su je trnci uzbuđenja. Voljela je kad je muškarac dominantan, „samo da nije ovakva situacija“ pomislila je tužno. Tada joj je prišao drugi muškarac. Njegov kurac je također već bio nadignut, dimenzijama sličan ovom, možda samo malo duži i nešto tanji. Prvi se maknuo, a drugi joj ga je bez pitanja nabio u usta. Sada je njemu pušila. Ipak, više to nije bilo onako nevoljko kao na početku, primila ga je za korijen i glavom išla naprijed nazad, počela je upotrebljavati i jezik. Osjećala je da se polako navlažila, i automatski osjetila veliku krivnju i sram. „O Bože, pa kakva sam ja to osoba, da me ovo pali..“ prošlo joj je glavom.
Treći muškarac je maknuo pištolj i gledao prizor. Cerio se i očito bio zadovoljan viđenim. Došao je do njih i skinuo se. Ana ga je krajičkom oko vidjela, bio je dimenzijama znatno veći od ove dvojce, preko 20 cm, a uz to i bitno deblji. I tada je instinktivno, posegnula za njim. Primila ga je u ruku i počela pušiti, ali to više nije bilo silovanje. Radila je to svojom voljom, drkala ga je, lizala, prelazila jezikom po glaviću. Istovremeno je onom prvom muškarcu drkala. Sva se napalila, sama nije mogla vjerovati. Prestala je razmišljati da je tu riječ o silovanju, uživala je u tome da puši takav kurac. Muškarac je tada izvadio kurac iz njezinih ustiju i ošamario je iz sve snage: „Tko ti je rekao da uživaš droljo?“ Tad joj je strgnuo haljinu i skinuo grudnjak. Nije to bilo osobito teško napraviti jer je haljina bila dosta lagana, unatoč studenom mjesecu nije bilo hladno, a Ana se voljela odijevati lagano i atraktivno. Želio je vidjeti njezine sise, a imao je što i vidjeti, imala je prekrasne sise, četvorku, iako je imala 40 nisu joj bile obješene, već pune i okrugle. Počeo joj je gnječiti sise dok mu je pušila. Opet ju je ošamario. Zatim je sjeo na sofu, primio je grubo za kosu i nabio na kurac: „Puši ga kujo! Voliš imat kurčinu u ustima? Vidi se da voliš…“ Okrenuo se tada prema i dalje skamenjenom Nikoli, i rekao: „Vidiš mali kakav ti je mama drolja? Obožava kurac, i nije joj važno čiji je ni kakav je…“ Ana je tek sad opet osjetila krivnju.. „Kad barem on to ne bi morao gledati“ mislila je.
Muškarcu je tada pala na pamet ideja, neplanirano i spontano.. . Pojavio mu se onaj zao osmjeh na licu. „Znaš, nije u redu da samo mi imamo koristi od drolje. Kad si već tu, red je da i ti dođeš na red“, rekao je okrenut Nikoli dok mu je Ana i dalje intenzivno pušila. „Što kažete dečki? Hoćemo i malom omogućit malo ustiju ove drolje?“ okrenuo se smiješeći se prema dvojci prijatelja. „Naravno“, rekao je onaj kojem je opet drkala, a i drugi je zadovoljno klimnuo glavom.
Ani kao da je opet došla svijest u glavu. „Ne!“ uzviknula je dok ju je ovaj vukao za kosu k sinu. Nikola nije mogao vjerovati što se događa. Gledao je mamu kako ju siluju, a onda se i njemu učinilo da ona u tom počinje uživati, osjećao je gađenje prema svemu. Ali od prizora toliko seksa nije si mogao pomoći, a da se i sam malo ne uzbudi, kurac kao da nije bio povezan s mozgom.
Anu je tip bacio pred Nikolu, kako ne bi okljevala odmah je uzeo pištolj i uperio ga prema njemu. Maknuo mu je povez s usta, ali Nikola ništa nije rekao. Ana je pogledala sina i rekla mu, tihim, jecajućim glasom: „Dušo, sve je u redu, oprosti mami…“ Kako je imao trenirku nije problem bio skinuti ju iako je bio zavezan, samo ju je povukla malo jače i odmah ju je skinula do koljena. Skinula je i gaće, kurac je bio napola u erekciji, pogledala ga je u oči još jedanput, žmirio je.. Stavila ga je u usta i počela lagano pušiti. Prolazila mu je jezikom lagano po glaviću, pa onda po korijenu kurca, dok je drugom rukom lagano mijesila jaja. Vrlo brzo se nadigao, Nikola si nije mogao pomoći. Da, to mu je bila mama, ali jednostavno pušenje je učinilo svoje, a ni to što mu je mama bila komad i pol nije pomoglo. Iako do tada nikad nije razmišljao o njoj na seksualni način. Imao je par uznemirujućih snova u ranom pubertetu, istina, kad je sanjao da treba imati seksualni odnos s njom, ali to je sve bilo uznemirujuće, i nikad se nije realizirao čak ni u snovima dokraja. Sjetio se kako bi se bio probudio iz sna kao iz najveće noćne more sretan što je to bio samo san, a sada je to bila stvarnost. Pred njima je njegova mama klečala samo u gaćama i pušila mu kurac. Nije znao što bi mislio, nije želio misliti ni o čemu.
Ana je pak pokušavala ne misliti o tom da puši kurac sinu, na trenutak je pomislila kako da se postavi. Da li treba to raditi što lošije, ili pak što bolje i probati stvar završiti što prije? Odlučila se za ovo drugo, iako nije ni sama bila sigurna da su stvarno to razlozi.
U tom trenutku zazvoni mobitel muškarca s pištoljem. „Žila“, zaustio je. „Halo, da… dobro… uredu… dolazimo. Žila nas treba hitno, neka situacija se stvorila u pubu.“ Muškarci su se u tren obukli, kao da više nisu ni obraćali pozornost na Anu i Nikolu, samo je muškarac s pištoljem dobacio da „ne plati li dug do kraja mjeseca, muž će saznati za ovo, a i njega će onda uključiti u sve, pa da i on vidi kakva mu je žena kurva.“ Izašli su iz kuće i otišli.
Ana je na trenutak dok su se oblačili i odlazili zastala, nije pušila već samo lagano drkala. Muškarac je cijelo to vrijeme, iako zaokupljen razgovorom i spremanjem, držao pištolj uperen prema Nikoli, ali više mehanički no stvarno, očito su mu misle pobjegle na druge stvari. Čim su se vrata zalupila Ana je shvatila da i dalje drži kurac svog sina u rukama, na trenutak je zastala, ali umjesto da ga pusti vratila ga je u usta. Istina je da je bila napaljena kao nikad, nije nikada do tada gledala svog sina kao seksualni objekt, ali jako ju je sada palilo što puši svom sinu. Lizala mu ga je, ljubila, sisala, navlačila, nije mogla maknuti usta sa sinovog kurca koji je već sada bio u punoj snazi, imao je oko 18cm, solidno zadebljen.
„Mama, otišli su.. ahhhh.. ne moraš više.. ah..“ stenjao je. Ali Ana kao da ga nije čula, pušila je kao nikad. Osjećala je kako joj je pička vlažna. Nije viša mogla izdržati, trebao joj je kurac u njoj. Stala je i ustala. Ali na Nikolino iznenađenje počela je skidati gaće. Nikola je i dalje bio svezan i nije mogao vjerovati što se događa. Ana je skinula gaće, sada je bila skroz gola. „Oprosti mami..“ rekla je i zakoračila na Nikolu. Sjela je na njega licem okrenuta prema njemu, polako se nabila na njegov kurac, uzdisala je. Nikola je bio skamenjen, nije mogao vjerovati što se događa. Počela ga je intenzivno jahati. „Ahh..ah..aaaaaaaaaah… Mami jako treba tvoj kurac, oprosti joj što je takva drolja…aaaah..želim te izjebati kao što te nijedna tvoja cura nikad nije…ah..ahhhhh… stenjala je i pričala mu u uho. Koliko god Nikola bio skamenjen nije si mogao pomoći. Dok je jahala na njemu sise su joj lupale po njegovim prsima, zagrlila ga je oko vrata i glave kako bi imala jači oslonac s obzirom da je bio zavezan za stolac, nabijala se na njega kao nenormalna, kurac mu je ulazio u nju skroz do jaja. Uskoro više nije mogao izdržati…“Svršit ću..“ zaustio je sramežljivo i s glasom punim krivnje. Ali Anu je to napalilo još i više.. „Svrši u svoju mamu!..ahh.. razjebi joj pičku do kraja… ahh govorila je nabijajući se iz sve snage na njega. I dogodilo se… „Ahhhh…“ Zaustio je Nikola prazneći svoja jaja u maminu pičku… Anu su intenzivno tresli *azmi, uživala je kao nikad u životu. Naravno, bilo je puno dužih i fizički intenzivnijih seksualnih iskustava u njezinom ranijem životu, ali nikad nije bila tako napaljena.
Tada je zazvonio telefon, uključila se sekretarica: „Ana, Goran je. Uspio sam, našao sam ulagača koji će pokriti sve dugove. U nedjelju se vraćam i odmah Žili isplaćujem dug, konačno smo slobodni od tog! Uh, ni ne znaš koje olakšanje sad osjećam i kakav mi je teret pao sa leđa. Al bitno je da je sve dobro završilo… Javi se kad dođeš doma.“
Ana se slušajući poruku još uvijek izvijala na sinu, zadnji *azam ju još nije pustio. Nikola je šutio. Konačno, ustala je sa sinovih prepona, iz pičke joj se cijedila njegova sperma. Otišla mu je s leđa i odvezala ga. Pokupila je stvari i pogledala sina kojem su bile pune oči suza. „Oprosti mami“ rekla je, odlazeći prema svojoj sobi.