kazna treci deo

1374
Share
Copy the link

Polako je otvorila ulazna vrata stana i tiho usla . Na srecu Marko je spavao pa je otisla u kupatilo i dugo spirala sramotu sa svog tela dok su se suze mesale sa vodom i spermom na dnu kade.
Ipak morala je i pored svega da sebi prizna da je neizmerno uzivala i zato je jos vise bilo stid.Ne paleci svetlo uvukla se polako u krevet da ne bi probudila Marka i dugo nije mogla da zaspi vrteci sve dogadjaje u glavi …tek negde pred jutro je utonula u san.
Probudilo je sunce koje je vec bilo visoko i pogledala je na sat ..bilo je skoro podne.Pored nje nije bilo nikoga …Marko je na srecu vec otisao na posao pa nije morala da izbegava pogled.Na stolu je cekala ruza i spremljen dorucak i casa soka. Pogedala je prema mobilnom i videla poruku …bila je od direktora.Bila je to slika njenih rasirenih nogu i zajapurenog lica ispod sedog i debelog tela Bore.Crvenela je u licu citajuci ispod – Kurvo juce si bila dobra a danas je nastavak obuke..za pocetak skini sve sa sebe i skini sve zavese sa prozora i stavi ih na pranje.Posle pojedi dorucak da budes spremna za napore koji te ocekuju.
Nije mogla da veruje …..ali morala je da to uradi .Skinula je gacice i brus i onako gola otisla do prozora koji je gledao na susednu zgradu i znala je da nece moci da izbegne poglede iz komsiluka…ipak morala je to da uradi.Uzela je zavesu i naglo je vukla u stranu da bi je sto pre skinula…dok je zavesa padala sa strane njen prelepo telo je bilo izlozeno slucajnim pogledima radoznalih komsija a i ponekom zalutalom pogledu sa ulice koja je bila izmedju dve zgrade.
Kada je zavrsila sa zavesama stigla joj je nova poruka…Bravo mala ..pojma nemas kako lep pogled pruzas na svoje kurvinsko telo..dosta njih sada balavi kroz prozore gledajuci te.Sada lepo tako gola idi jedi nesto…. Sela je na hladnu stolicu i najezila se . Polako je doruckovala i kada je dosla do soka – imao je malo gorak ukus i ostavila ga sa strane.
Tada je zazvonio telefon…javio joj se poznat glas.Alo bre mala ovde Bora onaj sto te juce karo..uzmi bre popij taj sok na silu..trebace ti snaga danas.Uzela je casu i naglo srucila sve u grlo …cula je preko telefona boru…bravoooo mala tako treba – sada otvori ulazna vrata i videces paket ..obuci sve sto je u njemu i cekaj .Onako gola polako je otskrinula vrata – paket je bio malo dalje od vrata i morala je brzo da otvori i izadje dok se sagla i uzimala ga prenuo je kikot ..dvoje komsijskih klinaca od 14 i 15 godina stajalo je na vrhu stepenista i gledalo je.Crvena u licu uletela je natrag u stan.Srce joj je tuklo kao ludo a bradavice su opet iskocile opet je krenulo neko cudno uzbudjenje.
Otvorila je paket i nasla jednu crnu mini suknjicu sa slicem pozadi,poluprovidnu najlon bluzicu sa sitnim mrezastim tkanjem takodje crnu i crne tanke hulahopke sa savom pozadi i ojacanim petama i prstima tu je bio i mali preklop na medjunozju koji se otvarao lakim pokretom prstiju.Gacice i brus nije videla .Jedino su jos sandalice sa kaisicima crvene boje i visokom stiklom krasile taj komplet.
Polako i pazljivo sa nekim cudnim zadovoljstvom navukla je polako komplet i pogledala se u ogledalu….sa neveri* je gledala sebe obucenu izazovnije nego kurva na stanici. Sise su joj bile jos izazovnije pod cipkastim crnom tkaninom bluzice a bradavica joj je strcala kroz tkanje mrezice.Suknja joj je jedva skrivala medjunozje bar dok ne bi napravila korak a onda bi slic dosao do izrazaja.
Obucena kao najjeftinija kurva sela je na stolicu i cekala…trglo je zvono na vratima.Nesigurnim koracima prisla je vratima i kroz spijunku videla Boru.Otvorila je i Bora je zviznuo i rekao joj – u mala dobra si do ludila…uhvatio je za ruku i privukao sebi .Zgrabi za kosu i krenuo da je ljubi grubo i muski..osecala je njegov jezik duboko u svojim ustima. Pokusala je da ga izbaci ali joj je cimnuo kosu nazad i kada je jauknula pljunuo joj u usta .Suze su joj tekle niz lice od bola a njegova pljuvacka se slivala niz grlo ..nevoljno je gutala.Rakao joj je – picko jedna ovo ti je bilo zadnje opiranje , ima da me slusas bez pogovora !!! Jasno!!!!
Klimnula je glavom i drhtavim glasom rekla – jasno – .
– Ajde na kolena i pusi mi ga – Rezao je Bora.
Kleknula je i drhtavim rukama otko*ala mu slic u tu u predsoblju njenog stana pocela je da pusi starcu smrdljivi i neoprani kurac od jucersnje jebacine.
Osecala je kako mu mekani kurac raste u njenim ustima i prodire polako u grlo.Njegove ruke su je drzale za usi i navlacile sve dublje na kurac.Posle nekih 15 minuta grlo je pocelo da se privakava na glavic a vilica je bolela od stalnog otvaranja.
Bora je uskoro poceo da uzdise od zadovoljstva a kurac je krenuo da mu se propinje i Silva je osetila lepljivu spermu u svojim ustima…pocela je da guta …hmmm izgleda da se vec navikla na ukus – sve je sada klizilo lakse niz grlo .
Njegove ruke su popustile stisak ali ona nije prestala da pusi dok mu kurac nije omeksao potpuno..sa strahom se odvojila od kurca i pogledala ga u oci.Bora se nasmesio i rekao – dobro je bilo mala a sada idi operi zube i nasminkaj se i obavezno da si obrijala picku – ja te cekam ovde.
Petnaest minuta kasnije pojavila se nasminkana i doterana – zadigla je suknjicu i malo razmakla prorez na hulahopkama i sveze izbrijana pickica je sinula pred Borinim ocima.
Bora je razvukao usne u osmeh i rekao ajmo u provod pickooooo i zadovoljno podrignuo.
Izasli su ispred zgrade praceni pozudnim pogledima komsija i prolaznika.Zaustavio je taxi i seli su pozadi.
Cim je taksi krenuo Borina ruka joj je stisla butinu i polako je zasla medju noge ..pokusala je da malo skupi noge jer je primetila pogled debelog taksiste u retrovizoru.Bora je namerno ugurao pesnicu izmedju njenih butina i rekao joj glasno da rasiri noge .Drhteci od uzbudjenja i straha poslusala je i nije mogla da izdrzi priguseni smeh taksiste oborila je pogled i osetila kako joj crvenilo navire u lice.
…Jel ti se svidja ova picka? – upita Bora taksistu
– mmm dobra je – rece taksista
Silva se osetila kao stvar , kao bezimena lutka na naduvavanje i opet protiv njene volje pickica je vlazila kao luda.
– Kako se zoves – Upita Bora taksistu
_ Aziz – odgovori taksista
_ Kada smo se vec upoznali oces da jebes ovu moju picku Azize?- Upita Bora
_ Uuuu ocu sefeeee ce je jebem ko kuckuuuu ako mi je das na pa*ati- Drao se odusevljeno Aziz
_sada je vodim ja na prevaspitavanje a ti Aziz ako zelis dodji po nju i naplati i ovu i sledecu voznju – Smejao se Bora
– ocem sefe a mogu i nekoga da povedem…jebem ga ipak je ovo duga tura- balavio je Aziz
– ma radi bre sta hoces sa njom samo je vrati citavu kuci – Rece Bora i uhvati Silvu za kosu i nabi joj glavu na svoj mlitavi kurac .Narednih pola sata je jezkom lizala glavic i gutala slani i ljigavi glavic sve dublje i dublje.Sa olaksanjem je osetila lepljive mlazeve kako joj pune usta a onda je njegova ruka malo cimnu za kosu i kurac joj izadje iz usta a vrele kapi joj padose na celo i obraz . Bora obrisa kurac o njenu kosu i rece joj da ne dira lice i da se uspravi…shvatila je da to radi zbog Aziza koji je pozudno bacao poglede na njeno prelepo lice umrljano spermom.
– Joooj sreco al ti lepo stoji sperma,bolja bre od bilo koje kreme – Drao se Aziz dok mu je stomacina odskakala dok se smejao glasno.
Posle nekih petnaest minuta ponizavanja i slusanja najvulgarnijih sala na njen racun taksi je konacno stao.
Bila je to neka pusta livada sa jednom trosnom kuci* i par velikih doga je skakalo oko kola i rezalo.
Bora izadje iz kola i ostrim glasom otera pse dalje od njih.Silva plasljivo izadje iz kola jedva drzeci ravnotezu na stiklama koje su upadale u mekano zemljiste.
– Dakle Aziz dogovirili smo se …dodji za neka cetiri sata posto nastavnica predvece mora da stigne na nastavu – rece Bora uz podrugljivi smesak.
– Hocu sefe al ko mi garantuje da necete da me prevarite?- uputa Aziz
-otko*aj slic Azize da ti Silva da garanciju, a ti mala na kolena i pusi coveku-
Silva kleknu pored vrata taksija i polako zadje ispod poveceg stomaka i sa gadjenjem uhvati obrezan kurac i krenu da ga sisa i obradjuje jezikom polako milujuci dlakava Azizova jaja ne bi li ga naterala da sto pre svrsi i brze se oslobodila neprijatnog mirisa.Na njenu nesrecu Aziz je roktao jos dvadeset minuta dok je nije uhvatio za kosu i nabio joj kurac u grlo a sperma je krenula da zaliva njene krajnike.Zagrcnula se i malo sperme je izaslo iz usta i kanulo na crnu bluzicu.
-eto vidi sta si napravila kucko glupa!! Otplatices mi tu jako skupu bluzicu samo da znas- Vikao je Bora
Uh sefe ako nas bude zadovoljila dacu joj ja love za novu bluzu – Rece Aziz.
Bora i Aziz se oprostise i Bora krete prema kuci a Silva uplaseno krete odmah za njim pracena velikim dogama .
Udjose u trosnu kucicu . U toj velikoj prostoriji gde su bili ckiljila je jedna sijalica sa plafona i jedan metalni krevet sa starim i trosnim madracem .
Bora joj rece da se okrene i skine suknjicu i bluzu da ih ne isprlja.Kada je to uradila ostala je pred njim samo u hulahopkama sa prorezom i stiklicama na sebi.Malo od hladnoce a malo vise od uzbudjenja bradavice su bas bile nadute i strcale izazovno.Preklop medju nogama je bio skroz mokar od njenih sokova.
Bora je uzivao gledajuci je a onda je prisao sa ledja i uhvatio je za grudi i polako ih mesio dok su mu debeli i kratki prsti vrteli njene bradavice…morala je da prizna sebi da joj ta bol od stiskanja bradavica jako prija.Pitala se da li je normalna kada joj vecina prljavih stvari koje je do pre dva dana odbacivala kao odvratne sada prijaju .
Jednog trenutka videla je farove od kola kako obasjavaju prozore .U Borinim rukama se stvorila maska. Stavio je masku preko njenih ociju i vise nista nije videla.Bespomocno je stajala i cekala.Bora ju je poveo par koraka ka sredini sobe i rekao da se ne pomera dok joj ne kaze suprotno.
Cula je otvaranje ulaznih vrata i mnogo prigusenih glasova.Cula je uzdahe i komentare o svom telu a onda je mnostvo ruku pocelo da plazi po njenom telu i da je isputuju tudji prsti. Nije smela da se makne dok su joj gnjecili sise do bola i gurali prste u njenu vec dosta mokru pickicu.
– Auuu Borooo dobra jeee!! ajde momci da je rasturimooo!!- culi su se glasovi.
Totalno uplasenu i sludjenu povukli su je dok nije udarila kolenom u krevet i od bola je pala na neudobni madrac.Naglo su je okrenuli na ledja i neko joj je povukao noge visoko u vis ..osecala se kao na razglednici.Neko joj je naglo zavukao prste u njenu rupicu a onda je osetila neciji glavic kako joj ulazi u usta …necije ruke su joj rasirile noge i kolena su joj dosla tik iznad glave.Odjednom osetila je ostar bol medju nogama ..neko je naglo ubacio u njenu pickicu svoj klip koji ju je svojom velicinom cepao …pokuasala je da jauce ali culo se samo mumlanje je*u usta vec bila puna jako vlaznim i lepljivim glavicem….samo po razmazanoj sminci mogli su da prepozneju da joj teku suze od bola. Jedva je dolazila do daha od naglih udaraca i jako nezgodnog polozaja njenog zgrcenog tela i rascepljenih nogu.
Polako bol u njenoj uzarenoj pici je popustao i ustušpao mesto trncima zadovoljstva.Cula je jako stenjanje i osetila vrelinu u svojoj vec razvaljenoj pickici…malzevi toplote su trajali i trajali…uskoro je krenulo da joj se nesto sliva niz ledja i onda je osetila naglu prazninu i jedno glasno “plop”.
– Boro ja je napunih , ako bude dece da znas cija su …ha ha – culo se u prostoriji
– Neka si Mile …sada ce i drugi pa nece znati ciju decu nosi – rugao se Bora
Dok je slusala njihove komentare pocela je gutati neciju spermu ..uzasno ponizena dozivljavala je ogromno zadovoljstvo i njeno telo pocelo je da se trese od *azma…gadila se sebe zbog toga.
Dok se grcila osetila je nesto hladno na svojoj guzi i neciji prst kako joj gura neku kremu ..shvatila je sta je sledece i pocela da vristi – Moooolimmmmmm vas nemojteeeee u guzuuuu!!!
Sve cu da uradim samo nemojte u guzuuuu!!!-
– Cuti bre malo ionako ces raditi sve sto hocemo…cula je neciji glas.
Onda je osetila jaki bol i pritisak neceg ogromnog na cmaru.
_Polako bre pocepaces je – cula je Boru
Neciji ogromni glavic je polako prodirao i sirio njen cmar i usled nesnosnog bola pokusavala je da se opusti a onda jedan trzaj i njeno vriskanje….osetila je da je ceo u njoj i pocelo je polako jebanje ….molila je da prestanu i suze koje su tekle u potocima nisu pomagale .
Kroz jecaje cula je samo komesanje u prostoriji i puno ljudi kako se smenjuju …suze su uskoro presusile a cmar je utrnuo jedino je jos pomalo osecala kada se smenjuju u njenim rupama.
Shvatila je da je onako iznemogla postala samo njihova lutka za trpanje i praznjenje i neko perverzno zadovoljstvo je preplavilo dok su je terali da ih moli da joj prave decu a onda joj je neko strgao povez sa ociju i kada su se oci malo privikle na svetlost videla je gomilu nepoznatih ljudi oko sebe skroz golih kako se smenjuju i cere joj se dok je pune ….sebi je smrdela na spermu ..par njih je drzalo njene noge u vec isflekanim ali jos uvek celim hulahopkam sirom raskrecene i onda su krenuli da je obrcu kao na raznju.
Cula je komentare..- samo joj jabuka u ustima fali pa da nam bude prava prasica avako umazana- .
Pogledom je uzalud trazila Boru ali njega vise nije bilo.
Posle neka cetiri sata usao je i rekao im – Momci jel bilo dosta?-
Slozili su se da im vise nije zadovoljstvo da je pipaju onako ulepljenu a i vise su iscrpljeni.
Brojala ih je onako iscrpljena i nikako nije mogla da veruje da je uspela da zadovolji njih desetoricu.
Svi su se spakovali i polako izasli …Bora joj je rekao da ide da se istusira…drhtavim nogama klecajuci jedva oteturala se do kupatila ..svukla se i sela na pod improvizovanog tusa i pustila vodu gledajuci kako sluzava bela tecnost odlazi u slivnik.
Pola sata kasnije polako se oblacila u sobici i sabirala utiske. Shvatila je da vise nikada nece biti kao pre…doba nevinosti i bezbriznog zivota ostalo je iza nje.Sama u ovoj nedodjiji shvatala je da je prepustena na milost i nemilost okrutnih ljudi za koje je samo kurva na kojoj ce zaraditi.U glavi joj je odzvanjalo – kurva,kurva,kurva- a u jednom trenutku trgla ju je automobilska sirena spolja.Pogledala je kroz prozor i videla taksi koji ju je doveo i jedan kombi iza njega….shvatila je da jos nije gotovo.Skupila je prljave najlonke u torbicu i samo u suknjici i mrezastoj bluzi pokorno pognute glave krenula ka kolima.