Majstor

83
Share
Copy the link

Ova zima je bila zaista gadna. Veliki minusi, veliki snijeg, sve lekio što *reba, a ono što treba da bude veliko, njega nigdje, ni malog ni velikog.
Muž mi je otišao na put, došla sam kući sa posla, u kući hladno. Neradi grijanje, napolju deset ispod nule/ništice.
Štaću, uzela tehelfon i zovem, prvo kućepazitelje, nemogu u slijedeća dva-tri dana. Zovem još neke “majstore” iz oglasa, ali ili se nejavljaju, ili nemogu danas. Setih se, svoje poznanice Stanke, jest da živi u drugom entitetu, ali valjda i tamo ima majstora. Nazvah je, pristala je da mi pomogne, rekla je da će nazvati svog majstora. Jeste da je malo potežak, nevoli da mu se neko miješa u posao, nevoli nikoga u prostoriji gdje radi, ali dobro radi.
Stanka je obavila razgovo*a njim i javila mi da dolazi za pola sata.
Nakon četrdesetak minuta, koje sam ja provodila u kući umotana u deku/ćebe, zvono se oglasi na vratima. Otvorih, ispred je stajao oniži čovjek, niži od mene, debeljuškast, u ruci je imao staru kožnu tašnu, reče da ga je poslala Stanka i da se zove Mišo.
Ušao je u kuću, odvela sam ga do kotla za grijanje.
Gledao je instalacije i na kraju reče da nema vode u sistemu i da treba da pogleda još nekakvu pumpu, te da bi mu ja trebala malo pomoći oko tog dosipanja vode. Kad je odvrnuo taj neki ventil na radijatoru voda je pošla iz njega i obadvoje nas je dobro pokvasila. Uspjeli smo da napunimo radijatore i počelo je da radi grijanue.
Bili smo mokri. Dala sam mu mužev kućni ogrtač, on je ostao u kupatilu da se presvuče i da stavi svoje stvari da se suše, a ja sam otišla u sobu i skinula sa sebe mokre stvari i obukla samo kućnu haljinu. Kad je izašao iz kupatila izgledao mi je smiješno jer je ogrtač bio za dva-tri broja veći nego što njemu treba.
Sjeli smo, skuhala sam kaficu, nasula piće, ponudila meze, jer ipak treba da se osuše njegove stvari.
Dok smo sjedeli, pijuckali kaficu i domaću krušku, malo smo pričali o poslu, porodici. Primjetila sam da se Mišo sve češće milovao rukom ispod stomaka.
Tako pijuckajući odjednom on poče da priča o sexu, primakao mi se i počeo me je rukom milovati po koljenu. Nisam se opirala bilo mi je lijepo, dali zbog grijanja koje je popravio, zbog kruške ili zbog Mišine tople ruke, ali počela sam polako da drhtim. Primjetio je da sam uzbudjena, a pošto se nisam opirala polako je počeo da ide rukom izmedju butina, da me miluje i da se primiče prema već pomalo napaljenoj pici. Spustio mi je svoja usta na vrat i polako me je počeo ljubiti, a onda je pošao prema sisama. Ispod haljine nisam imala ništa. Jezikom je došao do mojih već napaljenih bradavica, lizao ih je, grickao, a ruka je polako stigla do klitorisa i počela ga je masirati. Osjetila sam kako mi prolazi vrelina kroz cijelo tijelo.
Spustila sam ruku na njegova koljena i pošla sam prema već ukrućenom kurcu. Nježno sam ga milovala, milovala sam i velika jaja. Počela sam polako da ga drkam.
Onda je ustao, pred očima mi se pojavio njegov veliki crveni kurac. Uhvatio me je za vilicu, otvorio mi usta i gurnuo ga unutra. Počeo je da mi ga gura u usta, uhvatio me je za glavu i navlačio me je na njega.
Osjećala sam ga u grlu, jaja su me udarala po bradi.
Onda ga je izvadio, rekao mi da legnem na ledja, digao mi noge i stavio ih na svoja ramena. Osjetila sam kako mi ulazi u vrelu picu. Osjećala sam ga u stomaku kako me žari, kako me svu ispunjava. Onda me je okrenuo i gurnuo mi ga u guzu, dr-ao me je za kosu i povlačio glavu unazad, a gurao ga u guzu. osjetila sam bol, ali ta je bol bila slatka.
Gurao je sve jače i jače, osjetila sam ga kako raste, osjetila sam kako sperma iz jaja ide u glavic i onda mi je sperma ispunila guzu.
Izvadio ga je i opet mi ga je stavio u usta. Iscijedila sam svaku kap iz njega.
Polako se počeo dizati.
Ponovilo smo opet isto.
Konačno smo ležali, zapalili smo po cigaru, pijuckali smo krušku.
Grijanje je dobro radilu, garderoba mu se bila osušila. Obukao se, platila sam popravku grijanja, pozdravili smo se. uzela sam i broj telefona, ukoliko se ponovo pkvari grijanje.
Zaista je zima predivna.