Mlad – lud

44
Share
Copy the link

U nasem narodu ova uzrecica je cesta. Iz iskustva je danas, 25 godina kasnije je cesto apostrofiram. Bio sam veliki vragolan, mada neki misle da se nisam promenio ni za pedalj a meni, iskreno ta konstatacija prija.
Imao sam 16 godina, neka srecnija i lepsa vremena smo ziveli.
Vratio sam se kasno iz grada, letnje doba, raspust… sve sto pozeleti mogu, imao sam.
Nakon pripreme za pocinak, upalio sam tv, listao kanale da vidim ima li sta zanimljivo za pogledati pre nego me uhvati san, medjutim, desilo se nesto sto nisam ocekivao.
Iz pravca komsiskog dvorista svetlo je bacilo senku osobe koja je prilazila mom otvorenom prozoru!
U trenutku, nije mi bilo sve-jedno ali sam se brzo pribrao, uzeo bezbol palicu koja je stajala iza regala i stao uz prozor, spreman da nezvanog posetioca naucim pameti!
Ubrzo, cuo sam tihi zenski glas koji je dozivao moje ime?!
Pomerio sam zavesu i ugledao moju komsinicu, lagano i provokativno obucenu!
Iznenadjen prijatno, rekao sam joj da saceka da otvorim vrata medjutim, nije zelela da neko od mojih ukucana vidi da ulazi pa je skratila pricu i usla kroz prozor uz moju malu asistenciju.
Krenuo sam sa pitanjima i podpitanjima jer zaista, ona je bila poslednja osoba od koje sam ocekivao ovakvu posetu.
U jednom trenutku ucinilo mi se da joj je postalo sveze da bi sedela u kosulji koja je bila jedini odevni predmet na njoj, sto sam kasnije ustanovio.
Ponusio sam joj cebe da se ogrne sto je ona odlucno odbila?!
Zelela je da legne kraj mene, kako kaze: “bice mi prijatnije”
Nisam se previse upirao da je odgovorim od te zamisli ali sam onako u sali je upozorio da moze njen gest da bude “poguban” obzirom da sam bio u godinama kada sam i muvu u letu hteo da nataknem na kurac!
Naravno da nisam mogao da se suzdrzim a da ne krenem sa provokativnim temama, na sta je ona odlucno odgovarala, mada nikada ranije nisam cuo da polemise na tu i slicne teme.
Ruke su mi same letele u pravcu njenog tela, dodiri su bili sve cesci, konkretniji… U trenutku sam ostao bez reci kada sam shvatio da zapravo osim kosulje, ona na sebi nema nista vise!?
To mi je bio jasan signal da navalim ali…
“molim te, nemoj grubo, budi nezan…” Nije mi bilo jasno u cemu je fazon?
“nevina sam”!?
Ostao sam sokiran, nisam mogao da verujem u ono sto sam cuo!
Ipak, njoj je bilo 19 godina, onako slobodno obucena, presla je ulicu da bi slobodno, bez imalo stida kroz prozor usala u moju sobu.
Naravno, kao pravi dzentlmen, obecao sam joj da cu paziti, da necu biti grub… Kroz glavu su mi se slagale slike sta cu i kako to uciniti? Iako mladji od nje, pravio sam se daa to nije nista.
Dok sam je zasipao polju*ima, ruke su cinile svoje, dodirivao sam po celim telu, skinuo sa nje i tu kosulju kojoj nije bilo mesto tu gde jeste!
Polju*e sam poceo da usmeravam na grudi, stomak… spustajuci se sve nize. Po trzajima njenog tela, bilo mi je jasno da uziva, da sam na pravom putu. Konacno, dosao sam do prepona kada sam osetio da se grci, da je sve vise napaljena. Jezik mi je dosao do njenog izuzetno izrazenog klitorisa, mesnatih stidnih usana sto je mene posebno napalilo!
Krenuo sam da je lizem, sokovi su iz njene pickice bili sve obilniji a ja jos napaljeniji!
Manirom iskusnog ljubavnika, vratio sam se u polozaj iz kojeg sam mogao nesmetano da namestim svoju nabreklu kurcinu i krenem u probijanje njenog himena!
Osetio sam njen strah, prvi put joj je, ne zna sta i kako a ja sam pokusavao da je smirim nekim svojim pricama.
Lagano, uspeo sam da je opustim, da konacno napravim onaj potez kojim sam joj usao glavicem kada sam skoro mogao i cuti pucanje opne! Da, to je to! Konacno ulazim u nju, onako kako sam joj obecao, nezno, polako… Ipak, ni to nije bilo dovoljno od mene jer je pokusavala da pokretima tela izbaci “glavonju” iz sebe, bolelo je.
Stao sam ali nisam dozvolio da uspe u svojim namerama vec sam je pokusao umiriti recima, da ce sve biti ok.
Popustila je i mogao sam nesmetano da nastavim svoj pohod.
Laganim pokretima, uspeo sam da udjem u nju, postepeno ali… kako je vreme odmicalo, nasa igra je postajala ozbiljnija, bol koji je osecala je nestao, otvarala se sve vise a moji prodori u njenu tesnu pickicu sve energicniji.
Naravno, nasi susreti su postali svakodnevni, bilo je dana da se i dva puta kresnemo, svaki put sve vise i duze.
Nasa tajna je trajala celo leto. Taj letnji raspust sam proveo na svojoj komsinici koju sam jebao sa velikim zadovoljstvom, uzivanjem… Napokon, stigli smo tokom svih tih nasih jebacina i do stadijuma da nije bila bitna poza, sto raznovrsnije, to bolje, sto duze, to lepse, sto jace to pozeljnije…
Ne mogu a da se ne setim svih zajednickih svrsavanja, koliko puta sam ga u zadnji cas vadio i prskao vrelim mlazevima sperme, kojim kolicinama…
Ostalo mi je u lepom secanju.
I danas kada dodje roditeljima u posetu, pogledima kazemo sve sto bi mogli i recima reci ali… muz, deca… proslo je dosta vremena od tada a ja i dalje sa setom se secam kako sam prvi put skinuo njufer jednoj ribi, mojoj komsinici koju bih i danas rado nasadio na moju kurcinu i ludacki je jebao!