Nesporazum ucetvoro

101
Share
Copy the link

Letovanje kao letovanje. Egipat. Malo kupanja, malo suncanja, malo setnji, redovan seks u sobi… Tek da razbijemo „monotoniju“ zakupimo djakuzi koji je bio na krovu hotela. Imalo je tacnije vise njih ali su bili pregradjeni i svaki je bio zaseban za sebe. Iznajmljivao se nocu i mogao si da provedes noc pod vedrim nebom koristeci djakuzi, frizider, veliki krevet i ono sto je najvaznije odvojen od pogleda ostalih ljudi. Lepo smo se naspavali, poneli lap top sa najnovijim pornicima, vibrator. Prethodno narucili flasu vina. Hteli smo da proslavimo poslednju noc na moru i da se kvalitetno opustimo. Pojavili smo se u zakazano vreme i onda je nastao sok. Decko koji je iznajmljivao djakuzije izvinjavao se jer je duplirao nas sa jos jednim parom. Stajali smo i mi i oni gledajuci se i pitali sta da radimo. Par je izgledao normalno, nasih godina, lepog izgleda. Dama je predlozila da ako vec ne mozemo da se dogovorimo onda da podelimo djakuzi. Pogledali smo se i pristali. Ja sam gledala njega, a on nju. Svidjali su nam se ali to nismo mogli da im pokazemo, bar ne u ovom trenutku, je*mo se plasili njihove reakcije.
Bili su Srbi. Iznervirani cinjeni* da ne mogu da rade ono sto su planirali, iznervirani nasim prisustvom. Upoznali smo se. Bili su par kao i mi. Ponudila sam ih vinom i onda smo svi usli u djakuzi. Sedeli smo jedni preko puta drugih i pokusavali da uspostavimo neki razgovor. Djakuzi je bio solidne velicine ali vise je bio za dvoje nego za cetvoro. Predlozila sam Urosu da ustanemo i omogucimo im da se ispruze u djakuzi a da on i ja gledamo film na lap topu i lezimo na krevetu. Kada sam ustajala okrenula sam im guzu dok je Uros pratio njihovu reakciju. Njenom decku se svakako svidjala. Dok je Uros namestao film ja sam se brisala i pitala ih da li bi im smetalo ako bi bila samo u gacicama. Posto su pristali skinula sam gornji deo i predlozila i drugoj devojci da to uradi ako hoce. Ostala sam bez odgovora i legla pored Urosa u krevet. Dok su se oni brckali i kupali u djakuzi ja sam pocela ljubiti Urosa po vratu. Ukapirali su da gledamo pornic posto su se culi uzdasi glumaca. Urosev kupaci je postao pretesan tako da sam mu rukom izvadila kurac i mazila ga. Nisu ga mogli videti posto je on lezao na krevetu a oni bili u djakuziju ali su po pokretima moje glave svakako ukapirali da mu ga pusim. Nisam zurila nigde jer je veci bilo pred nama. Malo sam ga stavljala u usta, malo mu lizala kurac, sisala jaja i tako u krug. Guzu sam okretala ka njima dok su oni nepomicno gledali sta radimo. Skinula sam Urosev kupaci i dosla do stolice na kojoj sam ga ostavila. Onda sam skinula i svoj i pitala ih da se sada zamenimo ili pridruzimo u djakuziju. I dalje su se gledali i cutali a ja sam pozvala Urosa da dodje i pridruzi nam se. Gledali su u moje golo telo, gledali su u golog Urosa koji se priblizavao.
Uros je seo na ivici djakuzija. Noge su mu bile u vodi a njegov kurac je ponosno stajao uspravljen. Tu pred njihovim ocima sam iz djakuzija lizala jaja Urosu a onda pocela da mu ga pusim. Okrenula sam se ka njima i rekla mi: gospodo, mi se sada vidimo i verovatno nikada vise. Mi smo planirali da se cele noci tucamo. Verovatno i vi. Nama vase prisustvo ne smeta posto smo vec imali grupni seks sa drugim parovima. Mi cemo se svakako tucati sada a vi slobodno gledajte, tucajte se ili nam se pridruzite.
Izasla sam iz djakuzija i opkoracila Urosa. Nezno sam se spustala niz njegov kurac koji je ulazio u moju pickicu. Bilo je uzbudljivo primati kurac na sto metara visine, otvorenom prostoru uz pogled nepoznatog momka i devojke. Pocela sam se nabijati na kurac ne gledajuci vise sta se desava. Uzivala sam u lepoti jebanja. Bila sam i napaljena i zeljna kurca kada sam cula da neko izlazi iz bazencica. To je bio njen decko koji se skidao i prilazio mi. Ona je ostala u djakuziju i takodje nam se priblizavala. Prisla je mestu dogadjanja i pocela da nas lize jezikom. Cas je bilo na mom klitorisu, cas je lizala kurac koji je ulazio i izlazio iz moje pickice a onda se zadravala na njegovim jajima. Ljubila ih je, lizala, sisala jedno pa drugo. Za to vreme ponosni momak mi je prisao i stajao ispred. Uzela sam ga rukom i priblizila svojim ustima.
Mackica mi se bas napalila i opustila usled napada koje je devojka cinila svojim jezikom i usnama. Postajala je sve drcnija i drcnija i sve snaznije nas lizala dok je kurac njenog decka sve dublje i dublje ulazio u moje grlo i bivao sve tvrdji i tvrdji. Ustala sam sa Urosevog kurca a mala ga je odmah strpala celog u usta uzivajuci u mojim sokovima koji su bili na njemu. Decka sam uhvatila za kurac i vodila ga za sobom do kreveta. Naguzila sam se na krevetu a on je stojeci poceo da me jebe. Pickica mi je bila vlazna i razradjena a on jako napaljen tako da je snazno ulazio u mene. Imao je solidan kurac i bas me je fino jebao. Bacila sam pogled na drugu stranu i videla kako je Uros i dalje bio u istoj poziciji samo sto je sada imao drugu devojku koja ga je jahala.
Zelela sam da gledam tipa koji me je karao pa sam legla na ledja i predala se njemu rasirenih nogu. Stajao je iznad mene i punio mi pickicu. Nije vise zurio vec je to radio taman po meri. Ni brzo ni polako. Uzivanje je tako bilo produzeno a uz to su nam se na krevetu pridruzili i nasi partneri. Ona je naguzena primila kurac Urosa otpozadi i ljubila moje grudi. Mazila sam je i ja rukama po grudima, stomacicu, mackici koja je primila kurac. Kako je Uros bio pri kraju prisao je meni i stavio kurac iznad mojih usta. Sisala sam mu jaja dok mu ga je ona pusila. Poceo je da svrsava. Kao da sam osetila kako mu iz jaja polazi sperma koja je punila usta i prskala obraze napaljene devojke. Njen decko kao da je bio malo ljubomoran na tu situaciju poceo je da me tuca jako hvatajuci svoju devojku za kosu. Primakao je glavu mestu dogadjanja i izvadio ga iz moje pickice. Devojka je primila jos jednu dozu sperme po svom licu i ustima. WOW. Probili smo led. Sada samo treba docekati jutro. Znali smo sta treba raditi. Nakon brisanja od akcije, popusene cigarete, popijenog pica i dalje smo bili svo cetvoro na krevetu. Budili smo nasa tela tako sto smo napravili krug. Ja sam pusila njemu dok je on lizao svojoj devojci koja je pusila Urosu koji se zanimao mojom ribi*. Zanimljiv krug. Nismo zurili. Lagano smo se ljubili, sisali klitorise i jaja… Steta smo ih upoznali poslednjeg dana. Sa druge strane dovoljno da za jedno vece probam ono sto volim tj. da imam jedan u pickici a jedan u ustima dok se jezik nestasne devojke nalazi na klitorisu ili da Uros dozivi svoj omiljeni *azam sedeci na fotelji i gledajuci kako mu dve dame puse zajedno odnosno gledajuci kako mu kurac nestaje u ustima jedne a jaja u ustima druge dame koje su pri tom naguzene i naizmenicno ”trpe” nalete kurca drugog tipa. Sigurno ste i to zeleli da Vam opisemo ali za ove pare dosta je i ovoliko.