POSLIJE ZESTOKE SVADJE SLIJEDI ZESTOK SEKS?

39
Share
Copy the link

Iako se već 4 godine prisiljavam da ne mislim na to, ovogodišnji Dan zena me je ipak vratio u mart 2008.
Te godine, u to vrijeme, moj muz je bio na privremenom radu u Hrvatskoj. Jako rijetko se javljao jer i nismo te godine bili u bas dobrim odnosima. Razlog je bio taj sto je za razliku od vecine drugih iz naseg mjesta koji su radili tamo on donosio upola manje novca kuci. Znala sam da nije sklon alkoholu pa su moje sumnje bile najvise okrenute ka tome da tesko zaradjeni novac moj muz trosi na tamo neke primorske kurvice.
No i kada je bio tu za Dan zena vecinom bi od njega dobijala karanfil i neku cokoladu ili bombonjeru.
Nazvao me je tog 8. Marta 2008., cestitao mi praznik i obecao da ce me napokon negdje izvesti, da taj praznik i proslavimo cim dodjje kuci;S to se desilo 2 dana poslije.
Ovog puta je kupio citav buket, zaista prelijepih ruza. Dok se odmarao od puta moj zadatak je bio da odlucim u koji restoran da me izvede.
Naravno da sam se odlucila za moj omiljeni restoran , koji i nije bio nesto ekskluzivan, ali su u njemu radila moja dva najdraza konobara u gradu.
Obojica su bila otprilike mojih godina i dok sam radila u prodavnici u blizini restorana oni su jako cesto kupovali tu. Naravno da sam i ja uzvracala istom mjerom pa kafu ili (zimi) caj obavezno pila bas u tom restoranu, za vrijeme njihove smjene.
Mirza je bio nesto malo nizi od mog muza (koji ima preko 180 cm), potpuno celav, ali lijepog lica i blistavoplavih ociju. Znala sam da je ozenjen vec neke 2 ili 3 godine, ali nikada nisam imala priliku da upoznam tu sretnicu.
Ivan je bio visi od mog muza, izuzetno zgodan i snazan mladic. Nije bio ozenjen ali se pricalo da ima djevojku koja boravi u Njemackoj i bilo je samo pitanje dana kada ce joj se i on tamo pridruziti. Moram priznati da mi je Ivan ipak bio za nijansu drazi od Mirze. Ne samo zbog izrazito dobro gradjenog tijela, nego i zbog toga sto je mnogo cesce svracao u prodavnicu u kojoj sam radila i mnogo duze se u njoj i zadrzavao, skoro svaki put ostavljajuci marku, dvije ili pet „baksisa“.
Dok se muz spavajuci odmarao od puta, gledala sam sa odusevljenjem buket ruza koji mi je kupio i osmjehnula se pomislivsi da za nas dvoje dolaze ipak sretniji dani. Da ipak ljubav izmedju nas mozda jos i nije sasvim mrtva. Odlucila sam i ja njemu uzvratiti na lijep nacin, te sam iskoristila vrijeme dok on spava na to da uredim svoju mackicu na nacin na koji je on najvise voli – dole potpuno golu sa uskim pravouganikom od tamnosmedjih dlacica iznad samog ulaza. Bilo je za pretpostaviti da ce poslije povratka iz restorana u nasoj spavacoj sobi sve prstati od seksa. Jer opet smo, vjerovala sam, u dobrim odnosima. Nije ga bilo kuci skoro mjesec dana pa sam morala samoj sebi priznati da i sama gorim od zelje. Cak sam nakon zavrsetka uredivanja potapsala svoju mackicu kao da joj zelim reci da se strpi jos malo.
Za razliku od ovog taj mart je bio prilicno topao. Moja bijela haljina sa zelenim tufnama mi je stvarala lijep osjecaj ugode dok sam s muzem „ispod ruke“ koracala ka restoranu.
Restoran je bio skoro prazan, ali oni – „moji“ konobari su bili tu. Uctivo su nas pozdravili sa „Dobro vece!“ i predlozili nam stol za dvoje.

Narucili smo flashu malo skupljeg vina i ubrzo smo bili usluzeni. Ivan je cesto puta prolazio pored naseg stola i cini mi se da je uvijek onako u prolazu pokusao prodrijeti pogledom duboko u moj dekolte; ili sam se ja samo nadala da je tako. Uglavnom ni ja nisam ostajala duzna, pa sam uvijek kada bi prosao pored nas „pecnula“ ga sa tim „kako je vrijedan“, kako „nema boljeg konobara u gradu..“ i sl.
Mirza je bio s one strane sanka i cesto je gledao u mom pravcu. To je bilo ocito. Ja sam se vrpoljila na stolici, nazdravljajuci s muzem sve cesce i cesce, tako da smo ubrzo narucili novu flashu vina.
Moje koketiranje s konobarima je bilo, rekla bih, sve otvorenije, pa je moj muz ubrzo poceo prigovarati da mu je sada mnogo jasnije zasto sam odabrala bas ovaj restoran, zasto nisam htjela da idemo u neki bolji.
Iz iskustva (jer vec smo dugo u braku) znala sam da cu kod kuce dobiti doba*eks. Znala sam da je inace mog muza pomalo palilo moje koketiranje s drugim muskarcima,a i alkohol mu je uvijek pomagao da ne svrsi prerano (sto je, usput receno, njegova najveca mana, i zbog koje jako cesto njegov posao moram dovrsiti sama prstima si trljajuci klitic nakon sto bi se on ispraznio)
Kada je i druga flasha vina bila ispraznjena, sve je vec preraslo u zestoku svadju, sa malo smanjenim tonovima jer ipak nismo bili sami u restoranu.
Na poslijetku je moj muz ustao, bacio novac na stol da platim racun i rekao“Ja idem kuci, a ti, sjedi s njima!“
Naravno rekao je to dovoljno tiho da samo ja cujem. I zaista, rekavsi to, okrenuo se i izasao iz restorana.
Osjecala sam se neugodno, jer nisam bila sigurna da li su ostali culi nasu raspravu.
Minut kasnije Ivan je prisao stolu, pitao „da li ce se gospodin vracati?“ i kada je dobio negativan odgovor „pocistio“ je njegovu stranu stola. Ja sam narucila sada casu vina, odlucivsi da nakon sto je lagano ispijem i sama krenem kuci.
Posljednji gosti su ubrzo napustili restoran…

Pusila sam pretposljednju cigaretu u kutiji i polako pijuckala vino dok je Ivan pospremao ostale stolove, a Mirza pisao „knjigu sanka“ za taj dan.
Kada je Ivan zavrsio sa svojim poslom dosao je za moj stol noseci novu casu vina u ruci. „Ovo kuca casti“ rekao je blago se osmjehnuvsi.
„Uh trebala bih krenuti. Nisam mislila vise, ali ako je od tebe…“ uzvratila sam osmijeh.
„Ma samo sjedi. Pa ne dolazis ti nama svaki dan.“ Vise me nije persirao kao sto je cinio kada je tu bio moj muz.
Gledala sam njegova snazna ledja i zavodljivu guzu dok je koracao prema ulaznim vratima restorana, ubacio kljuc u bravu, zakljucao i ostavivsi kljuc u bravi vratio se pomoci Mirzi za sankom.
Kada je i nova casa vina ostala prazna, ustala sam i nesigurnim koracima krenula prema sanku.
„E, koliko ima da platim?“ upitala sam.
Dali su mi racun i ja sam iz malene torbice izvadila novac koji mi je muz bacio na stol i platila.
„Hoces li popiti s nama jos jednu?“ ovog puta ja placam, rekao je Mirza.
„Ma ne, hvala. Vec ste me pocastili“
„Ah to je Ivan castio. Sada je red na mene. Nadam se da neces odbiti. Zaista bih se naljutio…“ insistirao je.
„Pa ako je tako..“ nisam ni izgovorila do kraja a Mirza je vec punio casu crvenom tekucinom.
Njih dvojica su uzeli po pivo.
Mirza je i dalje bio naspram mene – s one strane sanka, dok je Ivan obisao sank i stao tik do mene, naslonivsi se desnim laktom na njega.
„Lijepa haljina.“ rekao je.
„O hvala. Imam je vec dugo, ali nisam bas imala mnogo prilka u zivotu da je obucem.“ uzvratila sam pomalo sjetno.
„Nego,mislim da bi bilo bolje da podjemo gore na sprat. Kroz staklo se sve vidi pa ne bih zelio da mi neki pijanac navrati u ovo doba i lupa da mu otvorim da popije jos koje pice.“ predlozio je je Ivan.
Mirza ga je pogledao i cinilo mi se da mu se u uglu usana pojavio neki cudan osmijeh.
„Da, slazem se“ klimnuo je glavom.
„Kako zelite“ rekla sam. Dohvatila svoju casu i krenula uz stepenice. Odlucila sam ispiti ovu casu vina i ispusiti onu jos jednu cigaretu koja mi je preostala i krenuti kuci.
Stajala sam ispod prigusenih svjetala cekajuci barem minut njih dvojicu, a onda su se pojavili.
Zacudilo me zasto i svoje pice nisu ponijeli sa sobom, te sam upitala „A pivo?“
Kao da ih je malo zbunilo moje pitanje, to jest kao da su tek sada pokusali smisliti odgovor na njega.
Ivan je prvi progovorio. „Danas smo imali mnogo posla, i nije nam bas do pica, ali bi se voljeli opustiti…na jedan bolji nacin.“
Stajala sam, nijema…pokusavsi dokuciti pravi smisao njegovih rijeci. Nije da ga nisam znala, ali sam se pokusavala uvjeriti da to nije taj.
Nisam znala sta da kazem. Oni su stajali na metar od mene. Sve vise su mi nalikovali na zvijeri spremne da se svakog trenutka bace na svoj dugo zeljeni plijen.
„Pa..“eksirala sam ostatak vina iz case „idem ja, a vi se opustajte“ nisam znala sta pametnije da kazem
Ivan je pruzio ruku prema meni. Uzeo praznu casu vina i odlozio je za drugi stol (ne onaj kraj kojeg smo stajali), zatim se vratio i pomilovao me po licu, sklanjajuci mi kosu sa lijevog uha.
„Ti ces nam pomoci u tome“ rekao je tiho.
Njegov topli dlan mi je prijao. Klizio je s njim po mojim obrazima, rumenim od vina….
„Nemoj..“ promucala sam, i koraknula u stranu kako bih sebi oslobodila put ka stepenicama, ali Mirza je stao ispred mene.
„Ajde lutko, znamo da to zelis..vec dugo…“
„Mirza nemoj..ne zelim….“
„Zelis..isto kao i mi..“ ponovio je
Bio je moje visine i njegove usne su se u trenu spojile sa mojim. Nisam uzvratila. Drzala sam ih cvrsto stisnute. Zatvorila sam oci pokusavajuci dokuciti je li ovo san ili java, dok su necije ruke stiskale moj struk.. Shvatila sam da nije u pitanju nikakav san i dok sam, jos zatvorenih ociju, i uma pomucenog vinom smisljala kako da se izvucem iz ove situacije naramenica haljine je kliznula niz moje rame, zaustavivsi se na desnom laktu.
„Dodji…“ cula sma neciji glas. Vise nisam raspoznavala ciji. Polako su me polegli na mermerni stol.
I druga naramenica je uz pomoc necijih prstiju sletjela sa ramena.
Ojsetila sam kako mi neko skida stikle sa nogu i tek kada je to uradio s obje, otvorila sam oci. Mirza je klecao pred mojim golim tabanima. Pogledala sam ga. I on mene. A onda je poceo da mi sishe prste na nogama..
Ivan je stajao pored stola, s moje lijeve strane i upravo u tom trenutku svlacio majicu sa sebe. Pred mojim ocima se ukazalo njegovo predivno, snazno tijelo…
Mirza je i dalje sisao moje nozne prste, prvo na jednoj pa na drugoj nozi, a Ivan mi je povukao haljinu na dole, sve dok mu se citav grudnjak nije ukazao pred ocima.
„Kako si lijepa!“ rekao je, a njegovi siroki dlanovi su se spustili na bijelu tkaninu i poceli mi njezno stiskati grudi preko nje.
Mirza je zavukao glavu izmedju mojih polurasirenih nogu i njegov jezik i usne sam vec pocela osjecati blizu svojih koljena.
„Molim vas..nemojte.!“ pokusala sam ustati, ali me Ivan smirio pritiskom dlanom na moje celo….
„Lezi, i uzivaj!“ rekao je.
„Dobit ces samo ono sto zasluzujes. Nista vise“ zacula sam i Mirzin glas
„Da, da..upravo tako“ slozio se Ivan, i dok je lijevim dlanom nasilnicki povlacio moj bijeli grudnjak ka dole, desnom rukom je optko*avao opasac na svojim pantalonama.
„Mmmm kakve bradavice“ uzdahnuo je otkrivsi grubo moje grudi. Cinilo mi se da mi se ko*a grudnjaka urezala u kozu na ledjima
„A sada da vidimo kakva je pickica..“ rekao je Mirza i podigao mi haljinu na bokove…
„Molim vaas!!“ zajecala sam, osjetivsi Mirzine ruke na unutrasnjoj strani svojih bedara.
„Ne moras moliti lutko….dobit ces ga“ nasmijao se Ivan, izvukavsi nabrekli ud iz rasko*anih pantalona.
Desnom rukom me je drzao za vrat, uzeo svoju ogromnu kurcinu u ljevicu i poceo lupati njime po mojim grudima…
Istovremeno Mirza je vec prstima dospio do mojih gacica i u jednom snaznom trzaju ih povukao na dole.
„Uh vec sojecam miris napaljene picetine“ prstima mi je rastvorio usmine i nekako zavukavsi glavu medju moja bedra poceo oblizivati unustrasnjost moje pice.
„Dodji!“ rekao je Ivan, okrenuvsi mi lice ka sebi, i pustivsi golemi kurac da se klati ispred njega..
„Necuuuu!“ zajecala sam
„Pusi kujice! Naravno da hoces!“
Mirza se igrao s jezikom u mojoj pici, palcevima je rasirivsi valjda do maksimuma…
Jedna suza je kliznula nit moj obraz dok sam rastvarala usne dopustivsi Ivanovom tvrdom glavicu da se usunja izmedju njih .
„Takooo…lijepoooo….“ zastenjao je, lagano uguravajuci sve veci komad penisa u moja usta.
Mirza ocito vise nije mogao izdrzati. Gacice koje je bio dovukao do mojih koljena, sada je grubo poderao, kako bi se mogao smjestiti medju moje noge. Cula sam potezanje rajfeslusa, a malo zatim i osjetila kako me nesto toplo i tvrdo lupka po klitorisu.
Ispustila sam golemi Ivanov kurac iz svojih usta i zavapila: „Nemoj Mirza, molim te!!“
Nista nije rekao. Prodro je u moju pickicu vec nakvasenu i pripremljenu njegovim jezikom skoro do samog kraja.
„Aaaah!“ vrisnula sam. Ne od boli, nego od nemoci da ga u tome sprijecim.
„Polako Mirza. Mozda nasa prijateljica nije navikla na velike komade…“ nasmijao se Ivan, i onda me poceo „samarati“ svojom tvrdom batinom po obrazu…
„Hajde lutko..gdje smo stali?!“
Vino, napaljena pickica i „utjeha“ da i nemam nekog izbora su ucinili svoje te sam otvorila usta i halapljivo usisala golemi kurac mog omiljenog konobara u usta.
„Tako malena, znaš ti kako to ide…“ oduševljeno je konstatovao, a ja, sam okurazena njegovim bodrenjem, sve slasnije sisala njegov kurac. Nisam ga mogla uzeti cijelog usta, ali i ono sto nisam nije ostalo zapostavljeno. Klizila sam jezikom oko korijena njegove kamene batine, pa cak isam oblizala i uredno obrijana jaja.. Na sto je on dahtao vrlo snazno.
Mirza me tucao „skolski“. Prodirao je duboko u mene, a onda mi „maltretirao“ picku tako sto bi zastao, skoro ga sasvim izvukao iz nje, da bi ga nakon kratkog predaha ponovo gurnuo do samog dna, i sa brzim, kratkim i snaznim trzajima naprijed-nazad udarao duboko.
Ivanon kurac je vec bio toliko natekao da je postojala velika opasnost da eksplodira prije nego li se i „omasti“ mojim sokovima…
Ocito je to shvatio pa je zatrazio od Mirze da se zamijene, obrazlazuci svoj zahtijev rijecima „Ljepotica ga odlicno sisa. Steta bi bilo da to propustis“
Spustio me je sa stola na seciju, natjeravsi da se oslonim na koljena i laktove. Stao je iza mene, i bez mnogo oklijevanja sjutio svoju mrcinu u moju vrelu pickicu. Mirza je sjeo na seciju tacno ispred moje glave i laganim pritiskom na potiljak mi dao do znanja sta ocekuje od mene.
Pogledala sam njegovo koplje koje je strsalo prema gore i spustila svoje usne na njega. Njegov sam skoro citav mogla strpati u usta, jer je bio nesto manji od Ivanovo, pod cijim je nastrajima moja pica doslovno gorila. A Ivan me mudro namjestio u takav polozaj da je nesmetano, onako s nogu mogao prodirati u nju tako zestoko da su mu se jaja sudarala sa mojim klitorisem, a pickica proizvodila zvuk sljapkanja. Osjetila sam kako sokovi iz mene klize…Stenjala sam kao luda, disuci kroz nos jer Mirza nije dozvoljavao da ni na trenutak uzmem zraka, vec sam morala gutati njegovu karinu skoro do kraja….
„Da, da, daaa“ zaurlao je, nagovjestavajuci eksploziju. Nisam mu htjela dozvoliti da mi svrsi u usta, jer ne podnosim ukus sperme (muz mi je u par navrata na prevaru uspio uspricati par kapi u usta). Pokusala sam se osloboditi njegove ruke na svom potiljku i njegovog kurca koji je obasno bujao u mojim ustima. Nije mi dozvolajvao, ali sam ipak nekako uspjela..cini mi se u zadnji cas…jer cim je napustio moja usta njegov kurac je nevjerovatno snazno poceo da me sprica po licu, ocima, kosi…
„Ludacee!“ opsovala sam….
„Ha ha jesi li to…uuuh…isprskao…uuuh…kujuuu?“ cula sam Ivanov glas koji je bivao sve isprekidaniji.
„Picka li vam materina!“ opsovala sam ozbiljno ljuta.
„Jos jednom opsuj, ima da ti ga strpam u ovo slatko dupence“ zarezao je Ivan grubo me scepavsi za kukove i navlaceci me na svoju tvrdu kurcinu. Cinilo mi se da ima namjeru i jaja strpati zajedno sa ionako velikim kurcem u moju potpuno mokru picu.
„Aaaah aaaah!“ stenjala sam pod njegovim naletima, poluotvorenih o*iju gledajuci kako se Mirzin kurac polako skuplja,smanjuje. Licio mi je na puza koji se uvlaci u svoju kucicu.
Sa lica mi se cijedila sperma po njegovim dlakavim bedrima…a onda je i Ivan poceo da glasno stenje navlaceci me na svoja tvrda muda….Izvukao ga je i poprskao mi ledja…spricnuo je skoro do mog vrata…..
„Uhhh koja pizda!“ uzdahnuo je i umorno sjeo na seciju iza mene.
Ostala sam u istom polozaju jos nekoliko trenutaka, kao da jos ne shvatam sta se proteklih minuta dogodilo, a zatim sam polako ustala. Osjecala sam kako vlastiti sokovi zubore u meni…
Popravila sam haljinu, koja je, na moje iznedjenje uspjela ostati citava. Unistene gacice sam pokupila sa poda i strpala ih u svoju malenu torbicu, odakle sam izvadila paklo maramica i pocela detaljno brisati tragove njihove sperme sa lica, ledja, vrata…
„Prokleti bili!“ siktala sam.
Naposliejtku sam obrisala i svoju totalno mokru mackicu.
Sisla sam niz stepenice. Zurno..Kao da sam konacno sasvim se otrijeznila..Nisam ni bacila pogled na njih dvojicu koji su uspuhani ostali sjediti na seciji…
Bacila sam mokre maramice u kosaricu za smece, otkljucala vrata i izasla iz restorana snazno zalupivsi vratima.
Srećom vec je bilo kasno i na ulici nije bilo nikoga.
Pomalo teturajuci (sama ne znam da li od vina ili ipak ne) predjoh tih 200-300 metara do stana.
Bilo je zakljucano. Potraziim svoj kljuc u torbici i pazljivo otkljucam vrata.
Muz je sjedio ispred televizora. Nije me ni pogledao kada sam usla u sobu. Sreca pa nije. Otisla sam na brzinu se istusirati i presvuci, sakrivsi poderane gacice na dnu jedne ladice; zacudivsi se zasto ih se nisam rijesila usput.
„I kako ste se proveli?“ upitao me je kada sam se vratila u sobu. „Bilo je ludo i nezaboravno!“ odgovorila sam sarkasticno.
„Vjerujem!“ dodao je i to je bilo sve sto smo jedno drugom rekli.
Ja sam ubrzo otisla na spavanje,a on je ostao gledati tv.
Sutradan me je nazvala moja najbolja prijateljica Rekla mi je kako je cula da mi je dragi dosao iz Hrvatske i da me je konacno izveo u neki restoran. Rekla sam joj da smo se ipak uspjeli opet posvadjati.
„Zao mi je sto to cujem..rekla je Mirela „ali vjerujem da je barem seks bio odlican. Kazu da poslije zestoke svadje uvijek slijedi i zestok seks“
Nisam znala sta da kazem. Samo sam spustila slusalicu.