Punica

175
Share
Copy the link

Moja punica Rada starija je od mene 12 godina. Moju suprugu Milenu rodila je u 16. godini. Visoka je i lijepa, kao izvajana. Kad sam se ženio mnogi svatovi gledali su u moju punicu. Potiče iz siromašne porodice i udala sa samo da jedna gladna usta budu manje u kući. Njen pokojni muž bio je 16 godina stariji, vrijedan, ali prijek čovjek. Bio je vozač, danim ga nije bilo kod kuće. Često sam razgovarao sa mojom puni*. Savjetovala me je da pazim na brak, a da ukoliko želim negdje na stranu ne maltretiram suprugu i da sve radim pametno. Često mi se žalila na samoću, na ljutitog čovjeka,koji je ne razumije. Znao sam da žudi za muškom rukom i tvrdim kurcem. Ali bojao sam se kako bi se moj eventualni flert odrazio na moj i njen odnos sa suprugom. Zato sam se maksimalno suzdržavao.

Nekoliko puta sam je vidio golu ili polugolu, neprimjetno naravno. Dok se presvlači ili tušira, znao sam proviriti kroz ključaonicu. Imala je predivno tijelo, poveće, ali prelijepo oblikovane sise, lijepu guzu, još ljepše butove i pičku obraslu crnim gustim dlakama. Jedanput nisam mogao odloliti pa sam zavirio u kupatilo, otvorio veš mašinu i iz njenih gaćica izvadio par dlačica i ubacio u svoje gaće. Često sam drkao na svoju punicu, zamišljao sam je dok vodim ljubav sa ženom. Pomisao na nju me uspaljivala, ako sam želio prije svršiti ili da mi bude tvrđi, samo sam pomislio na nju.

Muž joj je umro kad je imala 52 godine. I tad je bila jako lijepa i zgodna, mnogi muškarci su je opsjedali.Ja, supruga i moja ćerka živimo udaljeni od nje 35 kilometara.Jednog dana pomagao sam joj oko drva za zimu, cijepao i unosio. Hvatala nas noć, a mi smo trebali završiti posao. Nazvao sam suprugu i rekao da još nismo gotovi i da sam premoren. Bio je petak. Supruga mi je rekla , pa ostani i završi posao, sutra je subota, ne radiš pa onda to ujutro završite. Sad se odmori i prespavaj tu kod mame.Rekao sam da se slažem, jer bio je još jedan razlog za to. Svjetla na mom starom golfu su skoro otkazala, pa sam se bojao policije. A tog dana popio sam i nekoliko čaša šljivovice zajedno sa puni*.

Ušli smo u kuću oko 22 sata, pošto smo vani popili kafu i po još jednu čašicu prepečenice. Otišao sam prvi da se istuširam.Dala mi je neku svoju staru majicu i trenerku. Topla voda me okrijepila i osvježila, saprala i umor i prljavštinu sa mene. Potom je u kupatilo ušla punica. Posmatrao sam je kroz ključaonicu i uspalio se gledajući kako nježno sapunom trlja svoje sise i stomak. Potom je ustala i stojeći u kadi sapunala svoje međunožje i guzu. Kako je samo rukom trljala svoju čupavicu, ludio sam.Izašla je obučena u majicu, kroz koje su stršale nedovoljno obrisane bradavice, kao da su pripadale nekoj četrdesetogodišnjoj ženi, a ne ženi od 58 godina.dole je imala iznošenu trenerku, koja joj je isticala guzu i butine.

Još malo smo gledali tv program, a onda sam rekao, umoran sam, idem spavati, treba sutra završiti posao.

-Zete, ako želiš u sobu možeš, ali ja bih ti preporučila da spavaš ovdje u boravku. Začas ću razvući dvosjed, pa ako ne možeš spavati možeš gledati tv. Pristao sam.Kad je punica izašla svukao sam se i legao, i naravno potrudio da me san ne savlada. Ona je ponovo otišla u kupatilo, da se spremi za spavanje. Izašla je u spavaćici nešto malo iznad koljena. Imala je gaćice, ali sise su joj bile slobodne. Potom me upitala, da li mi smeta da ona legne na nerasklopljeni dio ugaone garniture.

-Pa ovo je tvoja kuća, odgovorio sam nonšalantno, praveći se da budem ravnodušan.

Ugasila je svjetlo, i u mraku sam primijetio da je svukla gaćice. Potom je podigla pokrivač i legla.

-Umorna sam, ali san mi neće na oči, rekla je.

-Ni ja ne mogu odmah zaspati, odgovorio sam joj.

Nekoliko rakija i piva me tjeralo u toalet, pa sam ubrzo otišao da se olakšam. Potom sam oprao glavić za svaki slučaj i vratio se dignuta kurca.Punica je upalila ponovo tv, rekavši da se vidim vratiti. Primijetila je da mi se jako digao. Moj kurac je dug 18 cm, ali je jako debeo. Obim mu je 17 cm, mjerio sam ga krojačkim metrom. Glavić mu je jako velik, skoro kao ženska šaka,što mi je dok sam bio mlađi i neiskusniji stvaralo probleme. Ali kasnije su mi žene dosađivale, upravo zbog glavića i debljine mog macana.

-Znaš zete, ubi me samoća, nemam s kime razgovarati, noću se zaključam i često ne mogu zaspati.Da mi nije televizije izludila bih.Ponekad se probudim oko tri a tv ostao upaljen.

Razumio sam je potpuno.Ni ja nisam volio biti sam. Rekao sam joj pa ti bi trebala sebi naći čovjeka sa kojim bi podjelila samoću, odgovorio sam joj.

-Znam i ja često o tome mislim, ali šta bi rekle moje ćerke, pa i vi zetovi. I komšiluk bi stalno pričao o tome. A da me samoća ne ubija i da mi ne treba neko, o tome ne treba ni pričati.

Onda me je upitala za jednu moju komšinicu koju je primijetila kod nas na nekom slavlju.

-Zete primijetila sam da te pije očima. Mlada je i vrckava, razumijem sve, samo se pričuvaj Milene (moje supruge). Znam da je teško biti suzdržan, ali čuvaj se i koristi sve šanse, kad dođeš u moje godine biće kasno, rekla je i nastavila me savjetovati.

-Mislim punice da neće biti kasno ni u tvojim godinama.Pa ti si jako lijepa žena, o tebi muškarci još uvijek pričaju, često me pitaju za punicu.

Čak sam joj rekao i neka imena, a ona se slatko nasmijala i promeškoljila u krevetu. Držao sam dignut kurac u ruci i igrao se sa njim.Lomio sam se i odlučio da isceniram još jedan odlazak u toalet. Po povratku sam primijetio da se otkrila. Njen crni trokut se nazirao. Sjeo sam pored nje i rekao i ja ću biti drug prema tebi.Ako ti treba moja pomoć da te upoznam sa nekim, samo kaži, sve tajne ostaju među nama

Nasmijala se i odmahnula rukom.Odlučio sam i stavio joj ruku na stomak.

-Kako si očuvala ovako lijepu liniju? Nisi se udebljala ni malo, godine kao da ne ostavljaju trag na tebi, upitah je.

-Radim mnogo, jedem malo i to je to. Još da imam uredan život bila bih još mlađa, rekla je. To mi je bio signal. Pošao sam rukom do bradavica i počeo se igrati sa njima. Zažmirila je i rekla, Bože od kada nisam osjetila mušku ruku na sebi. Potom sam ih jezikom oblizao obje, pa joj počeo mjesiti sise. Uzdisala je i rekla, ne mogu da vjerujem.

Zadigao sam joj spavaćicu i spustio se na međunožje, ljubeći joj stomak i spuštajući se na lijepu čupavicu. Znalački je razmakla noge i rukama potražila moj tvrdi kurac.

-O kako je moja Milena srećna, pa kako ti je debeo kurac zete.

-Tvoj je ove noći i ubuduće kad god poželiš.

Pridigla se i počela ga ovlaš drkati a potom je glavić uvukla u usta. Jednom rukom mi je držala jaja, a drugom milovala po guzi. Palilo me to do ludila.

Pridigao sam se nakon dva-tri minuta,ušao među njene noge i pažljivo joj namjestio glavić. Potom je uslijedio jak trzaj i već je do pola bio u njoj. Kad sam ga ubacio do jaja,stegla me je rukama i rekla, ostavi ga ovako u meni, da uživam. Svršavala je i tresla se.

Počeo sam je žestoko pumpati, nemilosrdno je nabijajući. Bio sam u punoj kondiciji, nisam imao namjeru dugo svršiti.

-Jebi me zete, tako jako, ludo, zabijaj ga , ne štedi me. Nakon još jednog svršavanja uzeo sam je otpozadi. Pička joj je bila toliko vrela i klizava, da su se kad sam ga potpuno izvlačio čuli neugodni zvuci. Izvinjavala mi se u transu, a ja sam je žestoko nabijao. Ponovo je svršila, a ja sam ga brzo izvukao da još produžim, da ne svršim.

Legao sam na leđa, a ona me je jahala. Tako divlje se nabijala, jače nego što sam joj ja to maločas radio.

-Joj punice, bolja si jebačica od ćerke. Moj kurac gori u tebi, savršeno je. Mnogo sam žena pojebao, ali ni jedna nije bila ovako žestoka.

Tukla me je guzovima po jajima, bio sam na vrhuncu, obuhvatio sam joj obje sise rukama i rekao jooooooooooooooooj majko, kako mi je lijepo.

Bacala se po meni i ludo svršavala. Potom je polegla po meni ne vadeći kurac iz sebe.

Nakon kraće pauze stavio sam joj otpozadi, a potom ispružio njene noge i ubacio ih između svojih. Tako me je žestoko pritiskala oko čitavog kurca,ječala je i uživala. Dugo sam je tako pumpao, polako i nježno, a potom naglo mijenjao ritam. Nisam mijenjao pozu. U rukama sam držao njene sise, a u ustima njeno uvo. Ludila je od mojih uzdaha.Ponovo smo zajedno svršili i onda zaspali goli, zagrljeni.

Ujutro smo se ponovo pojebali, potom popili kafu i spremili se za posao. Kad smo završili sa drvima, ušla je da pripremi doručak. Prišao sam joj otpozadi, podigao suknju i poigrao se sa vrlom pičkom.

-Joj zete malo me boli. Dugo nije primala kurac, pogotovo tako debeo, kao u tebe. Razmakao sam joj noge i lagano ga ubacio. Pojebali smo se, potom doručkovali i krenuo sam kući. Javila mi se telefonom i upozorila na našu tajnu.

-Ne brini punice, stalo mi je do tebe, jebaću te u svakoj prilici. A prilike se zaistačesto ukazuju, jer ih oboje želimo.Do sada sam je jebao 86 puta. Rekla je da će me za stoti, jubilarni put častiti jagnjetinom. Nadam se da će to biti do kraja ove godine.