moj prvi put – stvaranje drolje

260
Share
Copy the link

Moje prvo gay iskustvo je bilo i moje prvo sexualno iskustvo. Pamtiću ga cijeli život, kao vrlo lijepo iskustvo.
Bilo je to kad sam imao 13 godina. Bio je početak ljetnog raspusta. Moj prijatelj je došao prenoćiti kod mene. Živjeli smo u istoj ulici i bili smo nerazdvojni, a i roditelji su bili kućni prijatelji. Dakle, on je vrlo često spavao kod mene ili ja kod njega. Da, spavali smo u istom krevetu, dugo pričali o curama i prepričavali neke priče što smo čuli od starijih prijatelja, ali nikad nismo ništa drugo ni pomislili, do te noći. Golo žensko ili muško tijelo smo vidjeli samo u porno časopisima i maštali o sexu.
Taj dan sam nešto tražio na tavanu i u jednoj kutiji sam našao tatine igraće karte. Nisu to bile bilo kakve karte, nego sa slikama golih žena i muškaraca u raznim pozama. Možete zamisliti kako sam se osjećao. 52 slike, sve različite. Pravi zgoditak. Naravno da sam ih strpao u džep i skrio u svojoj sobi. Nek se nađe.
Dok smo leželi u krevetu i potiho pričali o jebačini, spomenuo sam mu to i rekao da ću mu ujutro pokazati, ali je bio uporan. Pričekali smo da mi roditelji odu spavati, a onda sam se tiho ustao i izvuko bunt karata iza ormara. Uz stolnu lampu smo pregledavali svaki detalj, na svakoj karti. Naravno, na kod prve karte, kita mi se ukrutila, ali sam navukao majicu i sjeo tako da se ne primjeti, a to je i prijatelj napravio nesvjesno, iako sam vidio da je i on bio jako ukrućen.
Na karti As – pik (imam karte i danas, pa znam) je bila velika slika raširene pičke i kurac crnca spremnog da se zabije duboko. U jednom trnutku je prijatelj podigo kartu i polizao je cijelom dužinom i uzdahnuo. Ne znam zašto, ali me taj prizor još više napalio. Nisam htio da primjeti da mi se digao i uzeo sam mu karte i počeo ih spremati uz obrazloženje da ćemo sutra nastaviti kad mi roditelji budu na poslu. Složio se. Leli smo natrag u krevet u namjeri da spavamo, a on me pitao jesam li kad čuo roditelje kad se sexaju? Iskreno, nikad mi nije to palo na pamet. Do tad. Moja je soba bila na kraju hodnika, desno, a od staraca na suprotnoj strani, lijevo. A ravno je bio WC. Od mojih vrata nekih 5 m.
Rekao sam mu da nisam. I naravno, kontra pitanje, A ti? Rekao je da jeste. I da jako stenju. Sama pomisao i na zvuk sexa je bila napaljujuća. Počeo sam ga ispitivati, jeli kad virio kroz ključanicu? Bilo ga je strah. Još smo malo razgovarali, a onda smo zaspali.
Ne znam koliko sam spavao, ali kad me probudio još je vani bio mrak i samo je ulična rasvjeta bacala sjene. Stajao je pored kreveta i lagano mi tresao rame. Kad sam otvorio oči, prvo što sam vidio bila je nabreklina na njegovim gaćama. Bio sam zbunjen. Tiho je prošaptao da mi se starci sexaju. Pitao sam ga kako zna, a on mi je odgovorio da je išao u wc i pored njihove sobe je čuo zvukove. Pozvao me da odemo poslušati. Tiho smo na prstima došli do njihovih vrata i bio je u pravu. Vrlo jasno sam mogao čuti mamu kako govori „jebi me, jebi me“. Iste sekunde mi se digao da je zabolilo. Prijatelj se samo nasmijao i stavio si ruku u gaće i počeo se maziti. Isto sam napravio i ja. Slušali smo stenjanje i uživali. Želio sam vidjeti kako to izgleda. Sagnuo sam se i provirio kroz ključanicu. Ulična rasvjeta je sasvim dobro osvjetlila sobu, a krevetje bio nasuprot vrata. Mama je sjedila na tati i nabijala se na njegov kurac, a rukama je mjesila svoje bujene sise. Ritmično se nabijala. Kao da jaše. A to je i činila. Prijatelj me odgurnuo da i on proviri. Čim je pogledao, okrenuo se prema meni širom otvorenih usta. Bojao sam se da nam ne izleti glas, pa sam ga povukao u moju sobu. Nismo mogli vjerovati što smo vidjeli. Samo smo komentirali kako uživaju. Rekao je da ćemo i mi. Ne misleći na nas dva međusobno. Legli smo u krevet, pod jakim dojmom i dalje se držeći za kite. Rekao sam mu da bi bilo bolje da spavamo i okrenuo sam se na drugu stranu. Ali cijelo vrijeme sam razmišljao o viđenom i htio sam još. Misleći da spava digao sam se i krenuo ka hodniku. Nije spavao i pitao me je kud idem. Rekao sam da moram u wc. Naravno da nisam trebao u wc. Došao sam do njihove sobe i opet provirio. Ovaj put su bili u pozi 69. Ostao sam bez daha kad sam osjetio ruku na leđima. Prijatelj je došao do mene jer je znao o čemu se radi. Samo se smješkao i prstom mi pokazivao da budem tiho. Rukom sam ga pozvao da pogleda. Dok je gledao lagano je vrtio guzom, a meni je tad pala ideja na pamet. Pozvao sam ga u sobu. Kad smo ušli opet sam mu rekao da bi bilo pametno da spavamo, iako sam na umu imao sasvim drugu stvar. Dok je ulazio u grevet i tražio pokrivač, procjedio sam kroz zube, Hajdemo se igrati „tate i mame“. Nisam znao kako će reagirati. Nije me najbolje čuo, pa je rekao da ponovim. Nisam htio, jer sam mislio da će me zafrkavati. Ipak je dovoljno čuo. Pitao je tko će biti tko? Rekao sam mu da ću ja prvo biti „mama“ , a onda ćemo vidjeti dalje.
Legao sam pored njega i nisam znao šta dalje. Nakon par sekundi mi je rekao da sam njegova žena i da ga poljubim. Primaknuo sam mu se i spustio svoje usne na njegove, a on me zgrlio i počeo mi mjesiti guzu. Na svojoj nozi sam osjetio njegovu kitu i razmišljao šta dalje. Drhtali smo obojica. Prošaptao je da mi hoće raditi sve kao na onim kartama. A i ja sam htio isto. Ljubili smo se neko vrijeme, a onda sam se malo opustio i preko gaća ga primio za kitu. Pitao me je hoću li mu ga ljubiti? Samo sam kimnuo glavom i spustio se niže. Prvo sam mu ga ljubio preko gaća, a onda sam mu ih počeo polako svlačiti. Pred mene je iskočila nabrekli kurac 13ogodišnjaka. Prvi put vidim uživo kitu, a da nije moja, tik ispred nosa. Ugodni trnci su mi prošli kroz tjelo. Lagano sam ga uzeo u ruku i povukao kožicu, a onda, kao što sam na slici vidio, oblizao ga jezikom. Lickao sam ga kao sladoled, a onda ga strpao u usta. On se izvijao i tiho uzdisao. Rekao mi je da se i ja skinem. Svukao sam bokserice, ne puštajući kurac iz usta, a on me povukao da se namjestim u 69. Osjetio sam njegov jezik na jajima. Nezaboravan osjećaj. A onda je prstom kružio oko moje rupice. Božanstveno. Ženice, thoćeš da ti ga tu gurnem? Samo sam mahao glavom. Želio sam ga točno tu. Hajde da te jebem. Digao sam se i stao iznad njega, baš kao i mama. Lagano sam se počeo spuštati. Osjetio sam vlažni kurac na guzi. Primio sam ga i krenuo se nabijati. Nije odmah išlo kako treba i nismo ga nikako mogli staviti unutra. Rekao je da probamo da me guzi. Kleknuo sam na krevet i zabio glavu u jastuk, a on je došao iza mene i namjestio ga i lagano počeo gurati. Zacvilio sam kad ga je trzajem ugurao do pola. Zabolilo je. Ali nisam htio da prestane. Prošaputao sam mu jebi me mužiću. Zabio ga je do kraja, ali je vrlo brzo svršio. Osjetio sam kako se ispraznio. Izvadio ga je van i samo se izvrnuo pored mene. Osjetio sam kako mi guza pulsira. Malo je bolilo, ali mi se sviđalo. Priznao mi je da mu je to bilo prvo svršavanje. Moje će doći nešto kasnije.
Ležao je pored mene s blaženim osmjehom, a kurac mu je odmarao na nozi. Legao sam pored njega i pitao kako je bilo? Moramo to ponoviti. Naravno da hoćemo,odgovorio sam mu. Još neko vrijeme smo ležali goli i bez riječi. Meni su se noge tresle i osjećao sam kako mi se sperma slijeva niz guzu. Obukao sam se i njemu dodao njegovu obleku, a dok se oblačio, opet sam mu uzeo kurac u ruku, primaknuo mu se i rekao da se vidimo uskoro i oblizo ga. Prijatelj me pogledao i sa smješkom rekao, ti nisi normalan.
Zaspali smo napokon. Ujutro me mama probudila prije nego je otišla na posao, i ne sluteći šta se sinoć događalo. Pozvala me u kuhinju i dala mi „zadatke“ za današnji dan i otišla. Tata ju je čekao u autu. Krenuo sam prema sobi s namjerom da još malo ospavam, ali sam zastao kod sobe od staraca i provirio unutra. Na krevetu je bila neka mamina roba, a iz otvorene ladice su virile crne mrežaste samostojeće čarape. Skinuo sam sve sa sebe, navukao mamine čarape, našao sam i čipkaste tangice i haljinicu koja mi je bila malo preko ruba samostojećih čarapa. Odšetao sam do svoje sobe i svrata rekao Dobro jutro mužiću. Kad me je vidio, samo je ismustio zvuk mmmmmmmmmm……

Nastavak slijedi ako želite…..