Sreli smo se na dogovorenom mjestu

69
Share
Copy the link

Gledam te kako izlazis iz auta i u seksi hodu prilazis mi. Dugo cekam ovaj susret i sada cujem svoje srce kako ludo kuca.
Bacila si mi se u zagrljaj i nase se usne spajaju u dugi i strasni poljubac, tiho ti sapucem « sreco moja kako su slatke usne tvoje».
Drzimo se za ruke dok koracamo prema nasoj hotelskoj sobi. U meni neki nemir od zelje da smo sami Ti i ja.
Ulazimo u sobu. Sjedas na stolicu u kutu i gledas moje zeljno tijelo, svlacis ga svojim pogledom, kako mi prija tvoj strasni pogled.
Njemo se spustam na pod pored tvojih nogu, dodirujem ti listove nogu milujem ih, skidam ti sandale sa nogu prvo jednu pa drugu, lagano rukom masiram ti bosa stopala, paloko njezno sve njeznije, glavu polako primicem tvom stopalu spustam jedan njezni poljubac pa jos jedan pa jos jedan pa jos, pocinjem jezikom da lizem tvoje stopalo uzimam ti p****tice jedan po jedan u usta i njezno ih sisam. Ti se zavaljujes u stolici meskoljis se prijaju ti moji dodiri poljupci. Dobacujes mi jedan pogled po tijelu,skidas ga u mislima a osmjeh ti na usnama.
Usnam i jezikom krecem milimetar po milimetar uz tvoju nogu, ostavljajuci vlazne tragove,
Zavlacim ti glavu pod haljinu i i sve sam blize tvojoj vreloj maci. Cujem tvoj uzdah, kao da dugo ocekujes da te ****ko polize. Osjecam drhtaje tvoga tijela dok moj dah prelazi preko gacica na tvoju vrelu i uzdrhtali macu . Osjetis vrelinu moga daha na njoj izbacujes bokove zelis da moj jezik udje u nju, vjesto izbjegavam i ja na usnama osjetim njenu vrelinu, osjetim tvoje sokove kako nadolaze. Cujem da nesto sapces ali nerazumijem te tvoja bedra pokrila su moje usi. Osjetim tvoje uzurbano disanje, stenjanje. Podvlacim ruke pod tvoju guzu i prislanjam svoje usne na tvoje vec mokre gacice. Izvijas su unapred nudeci mi svoju macu, svoje sokove. Mazim ti rukama guzu i lagano je stiscem. Nezurim, zelim polako da uzivas u svakom mom dahu, a ti si nestrpljiva zelis osjetiti jezik na tvojoj pici, i sve vise se izvijas .
Izvlacim glavu ispod haljine i pogledi nam se srecu, vidim u tvojim ocima pozudu strast, i pitam se dali ti vidis sto u mojima. dali vidis zelju u njima da ti pruzim uzitak strasti?
Ustajem priblizavam se tebi razmjenjujemo dugi poljubac jezici su nam isprepletani.
Hvatam te za ruku podizem sa stolice i vodim te prema krevetu, bacam te na njega i padas na stomak pokusavs da se okrenes ali ti ja ne dozvoljavam, drzim te cv****to dok drugom rukom ti zadizem haljinu preko glavei i divljacki ti cjepam gacice.
Izbacujes glavu da vidis sto radim, otkopcavam rajflesus i vadim mog macora van i smjestam ga medju tvoje butine njezno vrhom dodirujuci tvoj klitoris, lagano ga nadrazujuci.
Spustam glavu do tvoje i sada cujes moje uzdahe i dahtanje na tvom uhu.
Nemozes da izdrzis da budes mirna vec polako vrtis guzom u malim krugovima.
Tada ti sapucem njezno na uho «sreco moja mala … zar nemozes da se strpisi i uzivas zar to nikada nisi dozivjela. . pruzit cu ti uzitak da ces ga pamtiti dugo . . «
Ostacima tvojih gacica vezem ti ruke za krevet. To te jos vise uzbudjuje osjetis i strah i nesto novo neko divno uzbudjenje koje nisi imala priluku osjetiti, sada ti je guza i pica prepustena meni na milost i nemilost. Zavlacim ruku do tvoje pice koja je vlazna i socna i sama osjetis svoje sokove kako ti cure niz bedra. U glavi ti se sve vrti u iscekivanju vidi po tebi da si zaklopila oci i mastas o sledecem trenutku.
Bacam se usnama i jezikom na tvoju guzu laganim lahorastim poljupcima je obasipam noge guzu ovlas usnama prelazim preko tvoje socne pice. Spustam dlan na tvoju guzu lagani njezni udarac kao kazna za dugo cekani trenutak naseg sastanka. A onda podvlacim se pod tebe i pocinjema da ti lize vrelu i vlaznu picku svu oblivenu tvojim sokovima, sisam ti klitoris jezik ti zabijam u picu sve zeljnjije ga docekujes.
Nabijas se svom zestinomna moj nemirni jezik koje te lize i sisa.
Oslobadjs ruke i sada se svom zestinom bacas na moj kurac sjedas na njega zelis ga osjetiti u sebi, samo je kliznuo u tvoju socnu picku izvijas nedamnom i mjesas kukovima kao da ti je zadnji put, hvatam te za dojke i milujem ih i njezno ti stiskam ukrucene bradavice, privlacim ih blize svojih usta i pocinjem da ih lizem sisam grickam prvo jednu pa onda drugu
Pa obadvije istovremeno stavljam u usta i sisam ih osjetim tvoj val ****azma kako nadolazi osjetim tvoju picu na mom kurcu kako se grcii kako ga steze a to me sve vise pali i ja sam blizu vrhunaca, grcise u snazan krik i jecaj, izvalacim se ispod tebe i bacam te na ledja
Spustam glavu i ponovo ti lizem klitoris i jos jedan drhtaj tvoga tijela i uzdah ote ti se iz grudi.
Uzimam ti nog i i stavljam ih sebi na ramena i silovito se zabijam u tvoju unutrasnjost njisemo se u strasnom ritmu strasti i ceznje. Nemogu vise izdrzati taj pritisak vadim ga i snazan mlaz vrele sperme razliva se po tvome tijelu i sisama.
Drhtis sva i nesto sapuces nerazumijem sto. .
Spustam se kraj tebe i grlim te i tiho ti sapucem bilo je divno sreco tako si slatka i dobra trebali bi to ponoviti…