SUNCHICA III

40
Share
Copy the link

“Je li te neko lizao ribicu i guzu?” postavila mi je pitanje moja drugarica Jovana, dok smo zajedno ležale u mom krevetu. Potvrdila sam glavom. Tu noć smo puno razgovarale o seksu i to zaista iskreno i veoma slobodno. Verovatno, baš takav razgovor probudio je u nama skrivene strasti i želje za ostvarenjem tajnih erotskih želja. Naši međusobni dodiri više nisu bili prijateljski već su iskrili suptilnom erotikom i tvrdim seksom. Ništa nas u nameri više nije moglo zaustaviti.

Skidale smo jedna drugu diveći se međusobno oblinama. Oduviek sam bila svesna Jovanine lepote, no videvši je posve golu, još s takvim erotskim nabojem, imala sam osećaj kao da sam tek sada postala svesna njene privlačnosti. Imala je lepe čv****te grudi. Obrijana pičkica krasila je njeno međunožje. A tek njena čv****ta, okrugla guza! Bila je zaista jedinstvena, sam pogled na nju,pomislih, sigurno podiže svaki kurac.

No, moram se pohvaliti ni moje telo nije nista manje privlačno od njenog, bez obzira što su mi grudi malo vece od njenih. Kao i njena i moja je ribica obrijana. Ponosna sam na nju i često je gledam u ogledalu, mazeći je pritom, ponajviše se volim samozadovoljavati svojim razigranim p****tićimai svojim vibratorom. U takvim trenucima uvek zamišljam neki jezik na njoj, to me jednostavno dovodi do ludila. Mnogo puta sam zamišljala kako je liže baš ženski jezik, a verojatno to isto je zamisljala i Jovana.
– Moram ti pomirisati ribicu. Oduvek sam postavljala pitanje je li i druge ribice mirišu poput moje – rekla mi je Jovana, i nezno gurnula glavu među moje noge. Posmatrala sam je s velikim uzbuđenjem dok je proučavala moju ribicu. Čas ju je širila p****tima, pa ju je nežno ljubila i neprestano pri tome uvlačila njezin miris u sebe.

– I, kako ti se čini? – upitala sam je.
– Hm… super ti miriše i veoma je sočna. Sad ću je malo žešće okusiti, da osetim kakvog je ukusa. – To je rekla i odmah gurnula jezik duboko u moju ribicu. Zadrhtala sam celim telom, primila sam je za glavu i gurala je još više prema sebi. Znalački je jezikom prelazila preko cele moje ribice koja je sve više vlažila i bubrila od neopisive strasti.

– Htela bih ti nešto gurnuti u ribicu. – strasno je izjavila Jovana kružeći p****tima oko moje guze. I pre nego što sam joj uspela odgovoriti, gurnula jei kažip****t u ribicu. U prvom trenutku malo sam se ukočila, no kasnije sve više sam u tome uživala i prepuštala se njenom ubadanju koje je bilo sve brže i dublje.
– Daj da i ja okusim tvoju ribicu, molim te! – zavapila sam molećivim tonom. Jovana je poljubila moje usne, te se nakon toga namestila tako da i ja mogu obraditi njenu lepu ribicuu. Smestila se iznad mene i takoreći mi je skroz sela na usta. Prekrasno je mirisala i njena vlažnost kvasila je celo moje lice. Slasno sam lizala njene sokove.

Toliko sam to želela u svojim mislima i napokon mi se ostvarila želja. Bio je prekrasan pogled na njenu rastvorenu ribicu u i na njenu prekrasnu guzu. Kao i ona meni, i ja sam polako stavljala kazip****t u njenu ribicu. Tako smo se jedno vreme zadovoljavale međusobno i nikako da se zasitimo. Posle je Jovana legla leđima na krevet i držeći svoje grudi, nežno mi je rekla:
– Dođi tu gore do mene i namesti ribicu na moje bradavice. Želim te tako zadovoljiti.

Nije mi trebala dvaput ponoviti. Odmah sam to učinila. Nezmp sam trljala svoju ribicu o njezine bradavice osećajući pritom poseban doživljaj, još nedosegnute strasti. Jovana je snažno tresla svojim grudima izazivajući tako kod mene još veću strast. U tom trenutku, moram priznati, osetila sam i silnu želju za kurcem. Počela sam se na njezine grudi prosto nabadati. Bila sam sve bliže vrhuncu, polako sam se pomerala i legla na nju tako da su nam se sada klitorisi dodirivali, no da bih svršila trebala sam osetiti nešto tvrđe i čvršće. Posegla sam rukom prema malom stolu i uzela svoj vibrator, Jovana me je pogledala iznenadjeno, ali sa blagim osmehom.

Ona je odmah znala što treba činiti. Prvo ga je uzela malo u usta, olizala ga, i tada ga je počela gurati u mene. Sve dublje i sve brže. Čučnula sam iznad nje i počela brzo mešati kukovima. Moji uzdasi bili su sve glasniji i kad sam počela svršavati celo telo mi se trzalo od strasti i velikog zadovoljstva.

– Meni samo poliži ribicu. Želim da je celu posisaš, ja želim tako svršiti – rekla mi je uzbuđeno Jovana i nezno mi gurnula glavu među svoja bedra.

Podigla sam joj noge i celim svojim licem masirala njenu pohotnu prelepu ribicu, mazila sam joj guzu. Slasno sam lizala sumsku jagodicu, tj. klitoris, koji je bio sve tvrđi i tvrđi. Imala sam osećaj kao da će me celu ugurati u sebe, što sam zapravo i želela. Celo moje lice stapalo se s njenom ribi**** i guzom, jedva da sam mogla disati. Napokon sam osetila njene slatke ****azmičke sokove koje sam sve polizala.

Eto tako smo se zabavljale i uživale moja Jovana i ja. I dalje se viđamo, družimo i seksamo. No, nismo zaboravile ni muškarce. Sad zapravo razmišljamo da pozovemo i Filipa da nam se pridruzi, samo jos cekamo da Filip pristane, i da na taj način još više obogatimo naš seks. A ako to i ne realizujemo bićemo ipak sretne u našoj samo ženskoj strasti. Strasti punoj mirišljave vlage i uzdisaja punog užitka.