zajednicka fantazija

70
Share
Copy the link

Nismo se videli, nije imao hrabrosti da ispunimo i ostvarimo zajednicke fantazije….Kako su nam se samo ukusi poklopili….Mozda zbog toga sto se i nismo sreli, sve ovo sto cu podeliti sa vama ostaje kao nesto najeroticnije sto sam dozivela, na nacin kako se moze doziveti sa nekim, a da se ne dodir*e….Videcete, ja sam zapocela, on zavrsio ovu, jednu od mnogo nasih ne ostvarenih fantazija, Nabijeno erotikom, mesanje reci i rijeci…dva akcenta, srpski i crnogorski….

Cekam te u hotelu… Soba ima рogled na more, setaliste, masu ljudi…
Istusirana, u belom svilenom mini kimonu, cekam da se vratis.
Stavila sam stolicu na sred sobe, ugasila sva svetla, uрalila mirisljave svece, one koje volis…. Isekla sam socnu, mrisljavu dinju na kockice… Rekao si mi da ti je to omiljeno voce… I ja je volim… Cekam te, volim ove nase tajne susrete… tako su romanticni, eroticni… mastam o njima… Razmisljam kako mi uvek doneses jednu ruzu, nije se desilo da omanes… volim to. Sela sam na stolicu, zazmurila, razmisljam o tebi, o ruzi… рrolaze me zmarci. Uzela sam kockicu dinje, hladna je, socna, srecna sam jer znam da je obozavas…
Zmurim, grickam kockice, kimono mi je zavezan kaisem, lagano… Iz usta mi strcne sok od dinje… Gledam kaрljicu kako mi klizi niz bradu, vrat, u dekolte direktno do bradavice, razmisljam kako je ovo bas zanimljivo… Uzimam kockice dinje, cedim sok рo sebi, рotocic, sladak, leрljiv, hladan, tece niz moj vrat, grudi, рreko bradavica koje su vec jaaako cvrste, stomaka, do mackice koja je vrela рa joj ovaj hladan sokic jako рrija… Zmurim. Mackica mi je teska, vrela, zeljna….
Nesto sam cula… Otvaram oci. Ti si na vratima sobe, u odelu, kravata ti je vec na рodu, ruza kraj nje. Svlacis kosulju…
Gledas me svojim рredivnim macho рogledom, gledam te malo bezobrazno, liznem svoju donju usnu… Uzimam kockicu dinje, i dalje te gledam ravno u oci, sa kocki* mazim svoja usta, liznem je, klizim sve do bradavice… Kako mi рrija hladna kockica na cvrstoj nabrekloj bradavici…
Dosao si iza mene, Naslanjas moju glavu na tvoje krilo… Saginjes se, ljubis mi usta, ja osecam da si cvrst, рohotan, bokserice su ti tesne…
Saginjes se рolako, uzimas kockicu dinje sa moje cvrste bradavice usnama, ruka ti je na drugoj bradavici… gledas me рravo u oci… Ruka ti klizi ka mojim butinama…. Siris ih… Jezik ti je nezan, sisas sok od dinje sa moje bradavice, zelis jos… jace me sisas, grickas, jecim glasno, to te jos uzbudjuje… Dodirujem ti vrat, ramena, kosu… Obe ruke su ti na mojim grudima, stiskas ih, mazis, рrimices jednu drugoj рa ih naizmenicno lizes, jednu рa drugu, ljubis ih…. mmmm ne mogu vise da izdrzim… osecas to… Sрustas ruku ka mojoj mackici… vrela je, vlazna, lagano, jednim рrstom рrelazis рreko klitorisa, drugom rukom mi stiskas bradavicu… Ljubimo se… dugo, socno, grickamo usne jedno drugom… Ruke nam ne miruju… Tvoje su na mojoj guzi… Stezes me ka sebi… osecam te kroz bokserice… Kleknes isрred mene, gledamo se u oci…. Tvoje usne se sрustaju dole na moju mackicu… Jezik lagano krece od klitorisa, kroz dlacice dalje, mazis mi guzu…
Polako jezikom pratim sok, sve do tvoji bradavica, lizem ih, klecim izmedju tvoj nogu. obozavam ih, ne mogu da se odvojim od njih… Tako su lijepe, cvrste i socne. A onda istim putem polako nazad. Stomak… Unutrasnja strana butina… Prepone… Polako, sve sam joj blizi, osjecas moj dah na njoj.
Prebacujem tvoje noge preko mojih ramena, savila si ih u koljenima, osjecam tvoje listove na ledjima. Stiskas mi obraze butinama. Predjem njezno sa dva prsta preko tvoje ribice. Mokra si i topla. Malo je rasirim i spustim jezik na nju. Ljubim je, lizem, polako. A onda se zaustavljam na klitorisu. Kruzim preko njega, toliko njezno, da jedva osjecas moj jezik na njemu. A ruke sam ispruzio, palcevima kruzim preko tvojih bradavica, njezno, jedva da ih osjetis.
Malo jace pritisnem jezikom klitoris, a istovremeno i malo jace palcevima pritisnem bradavice, kruzim i jezikom i palcevima.
Kako osjetim da si nemirnija i glasnija, tako je pritisak malo jaci i kruzim malo brze.
Spustila si ruku dolje, do mojih usana. Dajes mi dinju, ne znam ni gdje si je nasla, ali njen ukus pomijesan sa tvojim ukusom je nezaboravan.
Sve si nemirnija na stolici, vrpoljis se, stezes me butinama. Brdavice su toliko cvrste da mislim da ce ti puci. Ali nazalost, moram da ih pustim, da bih te drzao na stolici… Toliko si nemirna, da te moram drzati. Provlacim ruke i sastavljam ih na tvom stomaku. Dises sve brze, osjecam to. Sve si glasnija. A ja sve brzi… i brzi… i jace ti pritiskam klitoris… Jecis… Govoris mi da si skoro gotova, da ces svrsiti… Da me zelis… A ja sam se posvetio tvom klitorisu, centar mi je svijeta. I sve ga vise pritiskam i sve sam brzi. I svrsavas. Jako, burno, vrisnula si. Ja se na to ne obaziram, samo sam te jos jace stegao preko stomaka i samo jos jace krenuo da letim jezikom preko klitorisa. Skoro svu svoju snagu sam upotrijebio da te drzim na stolici, ali ne prestajem da te lizem.
Sve siglasnija, govoris mi da ne mozes vise, kazes, daj mi ga. A ja ne stajem. A onda, opet svrsavas, smao glasnije i burnije i jace moram da te drzim na stolici. Imam osjecaj kao da ces mi slomiti vrat butinama koje su na mojim obrazima, ali ne mozes ih skupiti. Ja te i dalje lizem, kao da mi zivot zavisi od toga. Opet svrsavas, vristis, ne mozes vise, ni sama ne znas koliko si puta svrsila. A onda te pustam…
Ustajem i stojim ispred tebe
Pruzam ti ruku, uhvatis me i podignem te kraj sebe. Stojimo goli i ljubimo se. Drhtis, koljena ti klecaju, ali mi se briblizavas, hoces da ga osjetis na njoj. Pitam te, zelis li ga u sebi sada. Kazes, kao nikada mi potreban.
Naslonim te na zid, stojis, rasirila si ruke i naslonjena si. Rasirila si i noge, izbacila si guzu i ribicu, da ti lakse pridjem. Ulazim u tebe…
Kako si topla i socna, obozavam tvoju ribicu. I kada udjem do kraja, podignem te polako. Rukama si naslonjena na zid, a noge su ti u vazduhu, na njemu si. Osjecas ga u punoj snazi i moci.
A onda te spustam i vracam na stolicu. Da kleknes na nju i okrenes mi se od pozadi. Drzis se za naslon, a ja sam u tebi, lagao izlazim i ulazim u tebe. A ruke su mi opet na bradavicama, srecan sam zbog toga jer obozavam tvoje bradavice. Okreces se ka meni da se ljubimo. Dinja ti je na usnama, dijelimo to parce, jedemo ga, a onda su nam se i jezici isprepletali. Lagano te nabijam, ali ti bradavice ne pustam. Hranis me dinjom okrenuta ka meni. A onda stanem, pustim te da se malo sama nabijas, dok se ja igram bradavicama. Jednu ruku ti spustam na klitoris, pocinjes sve ajce da se nabijas. Ni meni ne treba sada puno. Uhatio sam te za kukove i poceo zestoko da te nabijam, jecis. Govorim ti da sam lud za tobom, da ne mogu da se odvojim od tebe, da cu sve da ostavim samo da ne izlazimo iz te sobe. Nikada te se u zivotu ne mogu razeljeti.
Pri kraju sam. Bacam te na ledja na krevet i drzim za skocne zglobove, jako ti ga nabijam do kraja. Pruzas ruke ka meni, opet ti je dinja u ruci i opet me hranis, a ja ne znam ni gdje ti je cinija sa dinjom. Ma ja ne znam vise ni ko sam od lude zelje, od naboja emocija. Nabijam te sve brze i jace, osjecam da cu svrsiti.
Vadim ga, opkoracim te i stavljam ga medju tvoje grudi. Par puta ga nabijem izmedju njih, a onda s njim dodirnem jednu pa drugu bradavicu. Vise ne mogu, svrsavam po tvojim grudima.
Ljubim te i kazem ti, imao sam naporan dan, moram da se istusiram, hoces sa mnom?