Moj prvi sex

5285
Share
Copy the link

Kad sam imao 15 god. tad sam bio 8 raz. Po prvi put sam nagolo osjetio zensko tijelo,ona mi je bila jaranica iz razreda.Sjedio sam sa njom u zadnjoj klupi,ona je taj dan nosila suknjicu. Posto sam ja znao da puno hvatam zenske po raz. nju sam uhvatio za nogu i rukom presao preko noge do njene slatkice medju nogama. Ona se nije bunila jer je me najvise gledala od svih muskaraca u raz.
Jednog dana kada smo imali cas tjelesnog,sve djevojke su izasle iz zenske svlacionice i ja sam uletio unutra,zatekao sam je u gacicama bez grudnjaka.U prvom trenutku je sakrila svoje sise,ali je onda spustila ruke i ja sam polagano prisao i priljubio sam je uz sebe i malo smo se ispipali.Ali sljedeceg dana ona opet dolazi u istoj suknjici,i ja sam joj poslije kraja casova prisao i upitao je da li je za da se malo poigramo,ona me je jako uhvatila za penis umalo nisam vrisnuo.
Izasli smo van skole i odveo sam je u jednu staru zatvorenu diskoteku na sprat gdje je bio jedan stari ali ugodni kauc.I tu smo vodlili ljubav pola sata.To je bio veliki ugodjaj i moj prvi sex koji mi je osto u dobrom sjecanju.