Suncica

167
Share
Copy the link

JA sam sasvim obicna devojka duge crne kose i tamnih ociju. Viseg rasta i to je ono što me uvek odvajalo iz mase devojaka u svom gradu.
Ne može se nikako reci da sam ruzna. Imam lepo izvajano, oblo telo, i kao prava ženka, okruglu guzu i cvrste grudi.
Znala sam da muškarci vole upravo to slatko dupence i uvek se trudim da ga istaknem uskim farmerkama ili kratkom uskom suknjom.
Ono što nikada nisam volela da nosim su majice sa otvorenim dekolteom.Smatram da ne treba muskarcu dati sve na tanjiru.
Želela sam da konacno osetim i spostveno zadovoljstvo, Osecala sam da nikome ne mogu dovoljno da se otvorim, i da zaista se predam i dusom i telom,
devojka koja je željna dobrog mazenjai lizanja, i da konacno da svoju vrelu ribicu nekome ko zna da postuje zensko telo.
Bio je ON tu, cesto smo se vidjali, i samo je bilo pitanje dana naseg bliskog susreta……
Kada smo se srela i konacno pogledi ukrstili, znali smo da je to ono sto smo obadvoje dugo i zeljno ocekivali.Prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je da ima jako dobro telo.
Svidjalo mi se to sto me je skidao pogledom kad god bi se sreli, a jako cesto smo se sretali.
Kako sam volela te nase susrete! Razmišljala sam o tome šta on voli u krevetu.
Gledala sam u njegove farmerke kad god sam uhvatila povoljan trenutak i razmišljala o njegovoj snaznoj muskosti.
Bilo mi je drago što smo se napokon skroz skaprali, što smo umeli da spoznamo tu nasu mag****nu privlacnost, i da pružimo zadovoljstvo jedno drugome.
Jednog dana, kada je dosao kod mene kuci, razgovarali smo dugo na temu sexa.
Rekao mi je da bi voleo da budem njegova mala devojcica, koja ce mu se predati i telom i dusom.Od same te pomisli da cu mu se predati moje medunožje istog trenutka zapalilo se, osetila sam kako moji sokovi cure niz prepone.Znala sam samo da ga jako zeli.

Stajao mi je opasno blizu. Osetila sam njegov dah na licu, pomerilasam se korak u nazad i nespretno pala na krevet….
Vec u sledecem trenutku on me je držao jednom rukom za guzu, dok je drugom zatvarao vrata sobe.
Ruka kojom je malocas zatvarao vrata vec je bila ispod moje suknje . Nezno me je ljubio osetila sam nnjegove nezne ruke na sebi.
Osetila sam njegove prste koji su milovali moju ribicu, drugom me je i dalje cvrsto držao za guzu.
A ja sam u tom trenutku uradila nešto što uopšte ne lici na mene, uzvratila sam mu poljubac i pocela da mu uzvracam neznost.
I on kao da se malo zbunio, ali to je trajalo samo sekund. Povukao mi je suknju naviše, potpuno otkrivajuci moje duge noge.
Privlaceci me sve blize svome telu, osetila sam taj miris koji sam jako drugo cekla, njegov dah kojime je jako uzbudjiva…
Ruka mi je sama skliznula na dole, pomilovala sam ga preko pantalona.Osetila sam pod prstima kako postaje sve tvrdi.
Raskopcao mi je košulju i vešto milovao grudi. Mazila sam sam ga preko pantalona
a onda osetila sam njegovu ruku pored moje. otkopcao je slic, a meni je ruka sama skliznula unutra. Moji tanki prsti sa fino manikiranim dugim noktima su se sklopili oko njegove velike i cvrste kite. .
Ostala samo u svojim cipelicama sa štiklom i visoko zadignutom suknjom. Ribica mi je bila skroz mokra i spremna, ali je on malo taktizirao, gledao me je u sred ociju i znao sta zelim.
Privukao me je k sebi, osetila sam na stomaku kako me dodiruje njeova crvrsta i nabrekla kita, podigao mi je ruke visoko iznad glave i tom prilikom poceo ljubiti svaki delic tela, pocev
od usni ociju, od skoljke uha, ljubio je i grickao…..
Osetila sam na stomaku kako me dodiruje njeova crvrsta i nabrekla kita.
Pokazale su se moje grudi u belom cipkastom brushalteru. Kako su samo lepe i jedre. Sarao mi je jezikom po stomaku, grudima i vratu i zavrsio sa dugim poljupcem. .
Sva sam podrhtavala u njegovim rukama. Skinuo mi je brushalter poceo da ljubi grudi i gricka bradavice.
Kako su samo lepe i jedre. Sarao mi je jezikom po stomaku, grudima i vratu i zavrsio sa dugim poljupcem. .
Grudi su bile jedre a bradavice tvrde kao badem. Dok ih je ljubio imala sam osecaj blagog milovanja povetarca toliko je bio nezan, a strastven…
Spustao se prema mojoj ribici, poljubio me je u slabine na sta sam se ja malo vise podigla na kukove i dozvolila mu da mi skine gacice.
Poljubio me je i prosarao nekoliko puta celim jezikom po mojoj ribici. Uz jace stenjanje samo sam rasiri noge, rasirio mi je usmine i pokazao se klitoris kao sumska jagodica.
Lizao je celu pickicu, gurao jezik u nju koliko je mogao. Rukama je obuhvatio guzu tako da nisam morala da se pridizem, i vise nabijam na njegov jezik dok je ulazio u moj vulkan. Povremeno bi mi ljubio unutrasnjost butina podizao guzu i blago je grickao.
Trzala sam se od silnih poljubaca strasti opijena ljubavlju i talasom strasti.Ribica je bila sva mokra od sokova koje je pustala u velikim kolicinama. Jos malo mi je lizao moju sumsku jagodicu. Uzela sam njegov glavic i stavila ga u moju ribicu i pocela se sa njim maziti, sarala sam od rupice do sumske jagodice, oko usana pa opet u ribicu imala sam osecaj da lebdim…Posto je ona bila vlazna lako je ulazio u moju ribicu,bio je toliko nezan, da sam samo osetila podrhtavanje i lagano ulazenje.
Malo sam ostala u tom polozaju i polako pocela da pomeram kukove. Ubrzala sam ritam i krenula jece da se pripijam na njegovu kitu.
Osetiila sam da On se izdize toliko da samo vrh glavica ostaje u ribici i onda se opet polako spusta plaseci se da me nepovredi. Posebno sam volela kada ga izvuce da samo vrh glavica bude u ribici, a da tako u tom polozaju ostane neko vreme i onda nezno da me uzme i da ga stavi do kraja…
Osetio je po mojim uzdasima i grcu tela da se blizi vrhuncu. Pocela sam dublje da disem, da cvilim stegla sam ga jace nogama i pocela nenormalno da se trzam i da se tresem. Osecaj koji sam tada osetila bio je fantazija, da sam se jednog momenta uplasila da cu da se upiskim od tolike strastii..
Lezali smo dugo na krevetu onako goli na ledjima i samo jednim prstom smo prelazili jedno preko drugoga.Ustao je podigao me nezno u narucje i odneo
u kupatilo da se istusiramo, a sta je bilo dalje mozda nekada saznatee…..