Miris kamiona (GAY priča)

68
Share
Copy the link

-Živim na relaciji Novi Sad-Beograd,tako zahtevaju pravila firme u kojoj trenutno radim,otključao sam svog Yuga i zaputio se prema Beogradu,čim sam sišao na auto put auto je počeo čudno da se ponaša,ma amortizeri pomislio sam ali negde kod Beške je počeo da se dimi,baš je našao vreme i mesto kada će da prokuva.
-Izašao sam iz auta i otvorio haubu ali od pare nisam ništa video,moje zgodno i lepo telo obučeno u modernom fazonu očigledno je privukao prvog kamiondžiju koji se zadesio na putu jer je odmah po nailasku stao i ponudio se da mi pomogne.
Kako je bio zgodan,obučen u farmerke,go do pojasa,znojav,maljav,jak,pivski stomak i ne obrijan ali lep do bola,zastao mi je pogled pred tim čarobnim osmehom i pogledom koji strelja.

,,U čemu je problem mačak,,-prišao je i dodirnuo me po ruci svojom krupnom šakom.
,,Ne znam,jednostavno je stao,,
,,Izbacio ti je vodu zbog nečega,,-spustio se ispod haube znalački dok sam ja bio potpuno laik za motore.
,,Auu,ti si nadrljao mačak,tebi je puko kaiš,,
,,sranje,,
,,Ovde je slab domet da pozoveš majstora a nije bezbedno da sam stojiš na putu,,
,,Šta ću ja sada ovako sam,,
,,Povešću te ja,idem za Niš preko Beograda,,
,,Supe*i,,-pomilovao sam ga malo po snažnim mišićima,uzvratio je osmehom,odgurali smo auto sa puta i krenuli kamionom.
-U kamionu je vladao miris od kojeg sam odmah počeo da vlažim,miris znoja koji je predstavljao pravog muškarca i goriva koji se promanjao kroz pukotine vremešnog kamiona.
-Profesionalno je jednim okom pratio saobraćaj ispred sebe praveći pauzu pogledima prema mom mladom zategnutom telu.
,,Zajeban je ovaj naš posao,,-prekinuo je tu slatku tišinu konverzacijom.
,,Koliko si već na putu,,
,,2 dana,utovar,istovar,nema čovek vremena ni da ga izdrka,,-nasmejao se mazeći svoje međunožje što je kod mene izmamilo kiseli osmeh jer mi se svidelo to što vidim a opet sam bio nesiguran da li voli muškarce.
,,Šta gledaš,,-uhvatio je moj pogled.
,,Menjač,,
,,Voliš menjače,,
,,Da,,
,,Od koliko santimetara,hahahah,,-njegovo zezanje me je nateralo da pocrvenim.
,,Hajde,šta se stidiš,sami smo,muškarci smo,,
,,haha,,-nasmejao sam se i ja kako bi prikrio da se stidim.
,,Jesi li popušio nekada nkom momku,,-presekao me je pitanjem prelazeći na stvar izazivajući mi naglu erekciju.
,,Ne,,-jedva sam odgovorio je*u usta počela da mi se koče od slatke treme.
,,Jesi li ga drkao nekome,,
,,Jesam ali davno,,-osmehnuo se,otkopčao je desnom rukom šlic dok je levom čvrsto držao volan.
,,Hajde,pomiluj ga malo,,-kurac mu je bio tvrd kao kamen urašen krupnim dlakavim jajima.
,,Uzmi ga u ruku,tvoj je,,-savladao sam taj strah od neiskustva i uhvatio ga za kurac,prijalo mu je dok sam mu nežno pomerao kožicu na dole,govorio mi je lepe reči kao znak zahvalnosti,prebacio je menjač u niži stepen prenosa pomerajući ručicu ka napred da bih mogao lakše da dođem do njegovog međunožja,stavio sam kurac prvi put u usta i osećaj je bio fenomenalan,imati ga toplog i vlažnog pod jezikom lizajući vene po njemu koje su htele da prsnu od uzbuđenja,vlažni jezik na njegovom glaviću dovodio ga je do ludila da više nije mogao bezbedno da upravlja kamionom već je jedva dočekao prvo proširenje kraj puta kako bi se isključio.

,,Oh mali,kako ga dobro cuclaš,fenomenalan si,,-nabio je glavu u naslon i zaronio svoju krupnu šaku u moju kosu dok sam se gušio njegovom kurčinom je*am ga želeo celog u ustima.
,,Liži malo jaja,vidi kako su nabrekla,,-nabio sam svoj nos u njih,mirisala su fenomenalno a jezik mu je prijao dok ih je vlažio.
,,Hoćeš li mi dati da te malo potucam,,
,,Nikada ga nisam osetio u guzi,bojim se,,
,,Biću nežan,malo će te boleti kada uđe ali posle će biti lepo,hajde lezi gore na ležaj i skini gaćice.

-Poslušao sam ga i skinuo donji deo garderobe dok je on povukao zavese kako nas niko ne bi video,prišao mi je odpozadi onako vruć,namazao je dva prsta nekim gelom i počeo da mi obrađuje čmar,malo je boluckalo ali me je ljubio po vratu i šaputao da će sve biti u redu,sve dublje je gurao prste dok gel pod toplotom tela se nije skroz rastopio i počeo da curi napolje.
-Osetio sam oštar bol,gurnuo je glavić koji je širio nevinu rupicu,stegao sam zube i trpeo,dok smo bili kao jedno čvrsto me je zagrlio i neprestajno ljubio iza uha,prva tri uboda su bila bolna već kasnije je bilo sve lepše,u stomaku je bio neki lep osećaj od kojeg sam počeo da se smejem i drhtim od zadovoljstva,dovoljno me je raširio da mi ga je sada gurao do jaja,mogao sam da ih osetim kako me lupkaju,nabijao se snažno da je skakala cela kabina ovog vremešnog kamiona,ponovo me je stegao snažno i glasno stenjao,osetio sam kako mi u guzu šprica njegova sperma,izvadio ga je napolje a ona je počela da curi napolje.
Spremili smo se i obrisali i nastavili put Beograda,stigao sam na vreme da predam potrebne papire u svoju firmu sa jako lepim iskustvom,razmenili smo telefone,kresnuće me kada god bude u prolazu kroz Novi Sad.