Ispovest jednog bisexualca – 84. Dobri

47
Share
Copy the link

Iako je još bilo dosta daleko do zime, tih dana je vreme bilo odvratno. Povremeno bi padala kiša, a i bilo je hladno kao da smo u januaru mesecu.
Već nekoliko dana motor mi je bio parkiran u garaži, što je uz odvratno vreme bio dovoljan razlog da se osećam skenjano i da otpadam od dosade.
Sedeo sam tako kući i dosadjivao se kao majmun u kavezu. Odjednom zazvoni telefon. Bio je to moj kum koji je živeo u unutrašnjosti Srbije.
– Gde si kume? – povika on sa druge strane slušalice.
– Evo me. Šta ima novo kume? – odgovorih ja veselo.
– Ništa. Sve je po starom. Znaš ono: ”Deca plaču, žena sere…” i tako to.
– Jebi ga kume, nisam ti ja kriv što si se oženio tako mlad.
– Nego kume, imam jednu molbu za tebe…
– Reci…
– Vidi. Treba mi neko seme za detelinu. Ja sam to kupio i platio preko računa, ali oni ne vrše dostavu. U pitanju je taj poljoprivredni institut kod tebe.
– Dobro.
– E sad, ti treba da odeš tamo kod tebe do njihove firme, preuzmeš taj džak i pošalješ mi ga ovamo.
– Pa kako ću ja to kume…
– Nije to teško, džak je 25 kg, pa sam mislio da ga pošalješ prvim autobusom, a ja ću sačekati ovde da preuzmem.
– Ajde, videću nekako da se *anizujem…
– Hajde kume vidi, molim te…
– Ne brini, završićemo posao.
– Ok kume, čujemo se…
– Pozdrav.
Tog dana sam izgubio nekoliko sati dok nisam *anizovao ceo posao. Uglavnom uspeo sam da podignem to jebeno seme sa Instituta i pošaljem ga kumu prvim autobusom. Odmah sam mu javio da ga sačeka i preuzme. Nakon završenog posla, seo sam u restoran na autobuskoj stanici da počastim sebe jednim hladnim pivom.
Krenuo sam lagano ka kući. Uz put sam ušao u javni WC da ispraznim ono popijeno pivo. Pisoari su bili zauzeti i ja uleteh u prvu praznu kabinu.
Ispraznio sam pivo iz sebe i dok sam pakovao kurac, osvrnuo se okolo. Pored već uvek prisutnih gej poruka po zidovima, ugledah i rupu u zidu. Nešto poput meni poznate ”glory hole” koja mi je toliko radosti donela. Medjutim, ova rupa je bila mnogo manja. Taman da se proturi kurac normalne debljine. Osim toga, pošto su nju verovatno probušili napaljeni momci, bila je dosta gruba po iviciama. Pored nehigijene, pretilo je i to da propisno ogrebete kurac ukoliko ga proturite kroz rupu.
Medjutim, ja ne bih bio ja, a da ne vidim šta se tu dešava. Spustio sam poklopac šolje i tako obučen seo. Provirio sam ovlaš kroz rupu i primetio kako fraje*a druge strane stojeći nadrkava svoj kurac. Imao je neverovatno dugačak, a tanak kurac. Kao stvoren za ovu rupu. Kurac mu je bio dovoljno tanak da ga proturi kroz rupu, a da ne peti opasnost da se povredi i ogrebe. Istovremeno je bio dovoljno dugačak, da sa ove strane viri dobrih dvadesetak centimetara tvrdog kurca.
Tip je ukapirao da ga posmatram i iznenada proturi svoj kurac kroz rupu. Ispred mene se pojavi kurac pristojne dužine. Pulsirao je i podrhtavao od napaljenosti. Jedva sam se uzdržao da ga ne uzmem u usta i slasno popušim. Medjutim, odustao sam. Nekako mi je bilo skrnavo. Valjda to ide i sa godinama. Lupio sam ga rukom po kurcu i on ga expresno izvuče nazad. Uzeo sam parče toalet papira i napisao mu poruku: ”Izadji napolje da se upoznamo. Imam praznu gajbu.”
Papi*am mu proturio ispod pregrade i on ga uze. Čim ga je pročitao, video sam kroz rupu kako mi daje znak da izadjemo.
Našli smo se ispred WC-a i uskoro seli u restoran. Razgovo*mo nastavili uz piće. Bio je to prijatan momak tridesetih godina i poreklom iz Makedonije. Zvao se Dobri. Inače, imao je svoju pekaru u centru grada, u jednoj od onih malo prometnih ulica. Pozvao sam ga kod sebe u stan, ali on nije hteo. Delovao je uplašeno. Pomislio sam da verovatno ima lošeg iskustva iz prošlosti. Medjutim, mene je to jako nerviralo. Očigledno je bilo da hoće sex sa mnom, ali se je bojao. Kao nije bio siguran da li sam ja gej, ne delujem mu tako i slično. Na kraju sam se iznervirao i dovršavajući piće rekoh:
– Znaš šta druže. Ja stvarno nemam ni volje, a ni vremena da se natežem sa tobom. Ako si za sex, hajde kod mene. Rekao sam ti da imam praznu gajbu. Ako ne, odoh…
On je kratko vreme ćutao, kao da se predomišlja, pa onda reče:
– Hajde, ali da odemo kod mene.
– Konačno. Važi.
Uskoro smo bili kod njega. Pekara je bila u sklopu neke stare kuće. Mi prodjosmo kroz dvorište i odosmo u zadnji deo. Dobri me uvede u neku prostoriju, koja je verovatno služila kao magacin. U njoj su bile neke stare mašine koje su verovatno već davno završile svoju pekarsku istoriju. Tu je bio i neki mali stočić sa dve stolice. Dobri donese piće i mi sedosmo za sto.
– Čoveče, jako dobro izgledaš – reče Dobri izmedju dva cuga – Nikada za tebe ne bih rekao da si gej.
– Mislim da to nema veze sa izgledom. Uostalom ja sam bi. Nisam baš totalno gej, volim i žene.
– Uh, jako me pališ. Baš si dobar frajer.
– Hajde dosta se hvalimo, nego da mi krenemo da radimo zašta smo se našli – rekoh ja pomalo već nervozan i ustadoh sa stola da skinem majicu. Već me je pomalo nervirala njegova neodlučnost i odugovlačenje. U WC-u mi je delovao mnogo hrabrije.
– Hajde – reče Dobri i ustade sa stolice – Nego znaš, ja sam samo aktivan. Volim da jebem…
– Ne smeta… – rekoh ja i nastavih da se skidam.
– I da se ne ljubimo u usta… – ponovo će on.
– Važi – odgovaralo mi je, jer mi i inače nije delovao kao neko sa kim bih voleo da se poljubim.
Sada smo već bili skroz goli. Njemu je već kurac stajao poludignut. Kad sam pogledao tu njegovu dugačku alatku, ja se napalih i poče kurac da mi se diže.
Prišao sam mu i uhvatio ga za kurac. Počeo je da mu se diže. Bio je tvrd. Malo tanak za moj ukus, ali ne mari. Tada i on mene uhvati za kurac i počeli smo tako stojeći da nadrkavamo jedan drugome kurac.
Tada se Dobri odvoji od mene, izvuče od nekud neko ćebe i prostru ga po mašini. Mašina je imala neko postolje u visini stola.
– Legni ovde… – reče on.
Prišao sam mašini, popeo se na nju i legao oslonjen o ledja. Guza mi je bila tačno uz ivicu stola i na visini njegovog kurca. Odigao sam noge i čekao da mi ga Dobri smesti. Celo telo mi je treperilo.
Dobri pridje i prisloni svoj glavić uz moj čmar. Očekivao sam onaj slastan prodor glavića u čmar i prodiranje kurca u moju utrobu.
Ništa.
Dobri se je napinjao i stenjao. Kurac mu je splasnuo na pola i savijao se kao da je od gume. Pokušavao je nekako prstima da mi ga ugura u čmar, ali mu nije uspevalo. Ipak je bio premekan za tako nešto.
– Šta bi? – upitah ja pomalo razočaran.
– Ne znam… Ovo mi se do sada nije dešavalo…
Ja se uspravih i sidjoh sa mašine. Kleknuo sam i uzeo njegov kurac u usta. Počeo sam da mu ga pušim. Polako je dobijao na čvrstini. Kada mu se digao do kraja nisam mogao da ga progutam koliko mu je bio dugačak.
Ponovo sam se namestio na mašinu i čekao da mi sada Dobri zabije kurac. Sada mu je bio dobrano tvrd od mog pušenja.
Medjutim.
Opet mu je pao. Sve je delovalo kao da pokušavate da igrate pikado sa kuvanim špagetama. Bio sam napaljen i već nervozan.
– Daj ako ti ne možeš, da ja jebem tebe – rekoh.
– Ne… rekao sam ti da sam samo aktivan…
– Pa hajde onda… – već sam bio preterano nadrkan i nervozan.
– Evo sad će… – dahćući reče Dobri. Sada je već bio znojav od pokušaja da nekako zgužva mlohavi kurac u moje dupe.
– Ej. Ja sam napaljen kao vepar – rekoh – Daj da te jebem ili mi ga bar ispuši. Vidiš da to tebi ne ide…
– Ne… ja sam samo aktivan – ponavljao je on.
Tada sam se iznervirao i ustao sa mašine. Dobri me začudjeno pogleda. Više nisam mogao da izdržim, što od nervoze, a što od napaljenosti. Uhvatio sam se za kurac i prodrkao dva tri puta i svršio. Prskao sam spermu svuda po prostoriji. Dobri pridje i prisloni mi svoju ruku na guzi. Ja je nervozno pomerih i dovrših drkanje svog kurca.
Počeo sam bez reči da se oblačim.
– Izvini… stvarno ne znam šta mi je bilo…
Ja sam samo ćutao i oblačio se. Čim sam se obukao krenuo sam da idem.
– Možda sam previše bio uspaljen… Ipak si ti dobar frajer…
Više ga nisam slušao. Izlazio sam iz dvorišta ljut dok mi je glavić brideo u gaćama. Otišao sam kući nervozan, u svoje gnezdo i na svoje pivo.

Kasnije sam saznao da je Dobri u stvari bio jedna od nejvećih tetkica u gradu i da se satirao od kurca. Jednom rečju, bio je totalni pasivac. Šta mu je trebalo onda ono sa mnom, nije mi jasno.
Otkud sad on u mojoj priči? Verovatno se pitate.
Dobri je osoba, koje ja zovem nedefinisane. Jednostavno ne znaju šta žele u svom životu. Ova priča služi svima onima, koji možda žele ili nameravaju da se sa mnom vide ili sretnu u budućnosti, a pri tom su kao Dobri. Molim ih da mi ne prilaze.
Ja volim sex.
Nisam ni psiholog, ni psihijatar.